Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Το ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΚΕ έχει επιλέξει να σταθεί απέναντι στο αίτημα "ΟΧΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ" των μαθητών και έχει επιδοθεί κυριολεκτικά σε μια εκστρατεία καταστολής και συκοφάντησης των μαθητικών αγώνων


Δείτε την πραγματικότητα στις εικόνες που ακολουθούν και που μιλάνε από μόνες τους !!!

Δείτε την πραγματικότητα που το ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΚΕ κάνει πως δεν την βλέπει και έχει συστρατευθεί στην γραμμή Μαξίμου.














"Έξω οι μάσκες από το σχολείο"! Οι ακρίτες μαθητές της Αλεξανδρούπολης διδάσκουν δημοκρατία!

"Έξω οι μάσκες από το σχολείο", μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Αλεξανδρούπολης μετά από πορεία στο κέντρο της πόλης κατέληξαν στο Φάρο όπου και κατέκαψαν μάσκες, διαμαρτυρόμενοι για την χρήση τους στο σχολικό περιβάλλον... 








2 σχόλια:

  1. Το ΚΚΕ δεν αποδέχθηκε την "κατασταση πολιορκίας" τώρα, την αποδέχθηκε τον Απρίλη - Μάη του 2010,συμμετέχοντας στην ΠΑΡΑΝΟΜΗ ψηφοφορία της Βουλής για το πρώτο Μνημόνιο,παράνομη γιατί στην ουσία η ψηφοφορία ειχε παράνομο ( συμφωνα με τη δική τους συνταγματικη θεωρία - την αστικη) αντικείμενο,ητοι το εαν συμφωνουν η οχι με την παραβιαση θεμελιωδών διατάξεων του αστικου Συνταγματος,στην ουσια δηλαδη,με την κηρυξη "Καταστασης Πολιορκίας",που συνεχιστηκε με τις επόμενες ψηφοφοριες ,μεχρι σημερα. Το ΚΚΕ έπρεπε τοτε να ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ απο τη Βουλη και να καταγγείλει το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.Με την παρουσια του και την αποδοχη της ψηφοφοριας ως νόμιμης, εγινε συνεργό στο Πραξικοπημα του γιου του Παπανδρέου.Απ εκει και πέρα,συνεχιζει στον ίδιο κατήφορο της προδοσίας των συμφεροντων του Λαού και της Εργατικής Ταξης.Ειχα γραψει απο την αρχή της υποθεσης "κορωνοιός" ,( και λογοκριθηκα τοτε ) ότι η πλανητικη αυτη Συνωμοσία της παγκοσμιας Ολιγαρχιας θα αποτελέσει τη λυδία λίθο για τους πάντες,για δε την εξωνημενη ατλαντοσιωνιστική "αριστερα" ,τον επιθανάτιο ρόγχο της. Η σημερινη τους αυτογελοιοποίηση, η δουλοφροσυνη τους απεναντι στην Ολιγαρχία και η πλήρης ανυποληψία τους στις λαικές τάξεις,αποτελούν τα βεβαια σημάδια της επερχόμενης εξαφάνισής τους.
    Χ. Παρίσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να ηταν μονο το ΚΚΕ καλα θα ηταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »