Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ...

ΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΗΣ  
«ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»

105 Πανεπιστημιακοί (κι ο Έλληνας Καθηγητής Νομικής Charalambos Apostolidis), το νο1 γαλλικής διανόησης-Φιλοσοφίας André Comte-Sponville, επιστήμονες, γιατροί για Covid: δεν θέλουμε πλέον να κυβερνιόμαστε από και δια του φόβου.

Δεν είμαστε σε πόλεμο... αλλά ούτε ο πόλεμος δικαιολογεί κατάλυση του κράτους δικαίου και δημόσιων ελευθεριών.Οι κυβερνήσεις εργαλειοποιούν την επιστήμη.Οι επιταγές προστασίας κατά της μετάδοσης να μην οδηγούν στην προδοσία της ιατρικής ηθικής και των θεμελιωδών ανθρωπιστικών αρχών.

Συλλογικό κείμενο που το υπογράφουν 105 πανεπιστημιακοί-Καθηγητές Πανεπιστημίου Μικροβιολογίας, Φυσιολογίας, Φαρμακολογίας, Βιολογίας, Ψυχολογίας, Ψυχιατρικής, Πολιτικών Επιστημών, Νομικής όπως ο Έλληνας Charalambos Apostolidis του Université de Bourgogne, Κοινωνιολογίας, επιδημιολόγοι, επιστήμονες, ερευνητές, επαγγελματίες της υγείας πρώτης γραμμής.

Το νο 1 της Φιλοσοφίας και της γαλλικής διανόησης στη Γαλλία σήμερα και διακεκριμένος συγγραφέας André Comte-Sponville ασκεί κριτική στην πολιτική και την διαχείριση επικοινωνίας της γαλλικής κυβέρνησης αναφορικά με την κρίση covid.

 Σύμφωνα με

όλους αυτούς πρόκειται περισσότερο για μια ”τοιχοκόλληση” «προστατευτικής στάσης (υπερπροστατευτισμός)» παρά για μια στρατηγική υγειονομική συγκεκριμένη.

Οδηγούν περισσότερο στο να διαιρέσουν και να αποχαυνώσουν τους πολίτες παρά να τους ενώσουν και να τους κάνουν πιο υπεύθυνους.


Το κείμενο δημοσιεύθηκε για α΄φορά την Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη το απόγευμα στην εφημερίδα Le Parisien όπου αρχικά είχαν υπογράψει 35 επιστήμονες, πανεπιστημιακοί και επαγγελματίες στο χώρο της υγείας.

Η εφημερίδα δεν μπορεί να επικαιροποιήσει τη λίστα αυτών που προστέθηκαν στη συνέχεια κι αυτό το κάνει το μέσο mediapart.. Στις 12 Σεπτέμβρη οι υπογράφοντες ήταν πλέον 105 κι έπεται συνέχεια.

Για συνέχεια της ανάρτησης εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.