Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;; Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;


6-7 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ , ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,Ο ΝΟΜΟΣ  4619 / 2019 , ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 285 ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ  ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΕΤΗ ΜΕΧΡΙ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ , ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΝΤΑ!!!!
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ

ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.









ΤΟ PDF ME TON NOMO  4619 / 2019 ΠΑΡΑΚΑΤΩ

3 σχόλια:

  1. Μην γράφετε ανακρίβειες.Ο Ποινικός Κώδικας (ΠΔ 283/1985) προέβλεπε στο άρθρο 284 αντίστοιχα μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλούμε και εμείς με την σειρά μας να μην γράφεται ανακρίβειες, διότι ως νομομαθής που κατά τα φαινόμενα είστε, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι θεωρείτε ότι το νέο άρθρο είναι ισοδύναμο αυτών που αντικατέστησε.

      Το γεγονός δε ότι αποφάσισαν να συμπεριλάβουν στην αναθεώρηση του ποινικού κώδικα αυτό το θέμα, επιβεβαιώνει το νόημα της ανάρτησης πανηγυρικά, καθόσον υπήρχε ήδη διάταξη που κάλυπτε το ζήτημα αυτό αρκετά ικανοποιητικά και δεν μπορούμε να φανταστούμε γιατί θα έπρεπε να γίνει πιο αυστηρή, άλλωστε αν ήταν όπως υπονοείτε πρακτικώς ίδιες οι προηγούμενες διατάξεις τότε προς τι η αλλαγή;

      https://www.lawspot.gr/sites/default/files/images/nea/pk-final-pt2.pdf

      Καταργηθείσα διάταξη:

      1. Όποιος παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει ο νόμος ή η αρμόδια αρχή για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας μεταδοτικής ασθένειας τιμωρείται με φυλάκιση. Αν η παραβίαση αυτή είχε ως συνέπεια να μεταδοθεί η ασθένεια σε άνθρωπο, επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.
      2. Αν η πράξη τελέστηκε από αμέλεια, επιβάλλεται φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή χρηματική ποινή.

      Ισχύουσα διάταξη:

      1. Όποιος παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει ο νόμος ή η αρμόδια αρχή για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας μεταδοτικής ασθένειας τιμωρείται: α) με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή αν από
      την πράξη μπορεί να προκύψει κοινός κίνδυνος για ζώα, β) με φυλάκιση και χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας σε αόριστο αριθμό ανθρώπων.
      2. Αν η παραβίαση είχε ως αποτέλεσμα μεταδοθεί η ασθένεια σε ζώα, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών και χρηματική ποινή, και αν είχε ως αποτέλεσμα να μεταδοθεί σε άνθρωπο, επιβάλλεται κάθειρξη έως δέκα έτη.
      3. Αν η παραβίαση είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο άλλου επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών και αν προκλήθηκε ο θάνατος μεγάλου αριθμού ανθρώπων, το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει ισόβια κάθειρξη.
      4. Όποιος στις περιπτώσεις της παραγράφου 1 παραβιάζει τα μέτρα από αμέλεια, τιμωρείται: α) στην περίπτωση του στοιχείου α' με χρηματική ποινή
      ή παροχή κοινωφελούς εργασίας και β) στην περίπτωση του στοιχείου β' με φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή.

      Οι διαφορές τους είναι οι εξής:

      Με την νέα διάταξη οι ποινές γίνονται αυστηρότερες, ξεκινώντας από την περίπτωση αμέλειας από ένα σε δύο χρόνια φυλάκισης, ενώ στην περίπτωση θανάτων, που πριν δεν υπήρχε ως ξεχωριστή περίπτωση, από κάθειρξη 10 ετών έως και ισόβια.

      Εισάγεται η φράση κλειδί «μπορεί να προκύψει κίνδυνος», φράση που δεν αναφέρεται απλώς στην έννοια του κινδύνου, δηλαδή στην πιθανότητα ζημιογόνου γεγονότος, αλλά στο ενδεχόμενο να προκύψει κίνδυνος, δηλαδή στο ενδεχόμενο να υπάρξει πιθανότητα! Αυτή η φράση προσδίδει ένα πνεύμα ερμηνευτικής ευχέρειας να πιθανολογηθεί η μετάδοση της ασθένειας σε άλλους ανθρώπους και σε περίπτωση πιθανολογούμενης απλής μετάδοσης της ασθένειας - πόσο μάλλον πιθανολογούμενης πρόκλησης θανάτων, να επιβάλλονται ακόμα αυστηρότερες ποινές.

      Έτσι η νέα αυτή διάταξη ακόμα και αν δεν οδηγήσει σε συχνές καταδίκες - πέραν ελαχίστων που θα προβληθούν εντατικά από τα μμε για παραδειγματισμό, θα λειτουργήσει εκφοβιστικά ή πιο σωστά τρομοκρατικά, ώστε όσοι δεν συναινούν στον εμβολιασμό τους να σπεύσουν να συμμορφωθούν.

      Το νέο αυτό σώου του κορωνοϊού εξυπηρετεί διεθνώς πολλές σκοπιμότητες όπως διαφαίνεται στον προσεκτικό παρατηρητή. Μία βασική σκοπιμότητα μεταξύ αυτών είναι η καθιέρωση των εμβολιασμών ως υποχρεωτικών, ενώ μεταξύ άλλων και η τρομοκράτηση του πληθυσμού, η κάμψη της διάθεσης για αντίδραση στους περιορισμούς των ελευθεριών και η εξοικείωση με αυτούς και βεβαίως τα σχέδια χειραγώγησης μέσω προκλητής παγκόσμιας ύφεσης και οικονομικής κρίσης ώστε να γίνει ξανά η κρίση ευκαιρία όπως μας έχουν διδάξει οι υπερμεγέθεις ηγέτες μας τα τελευταία χρόνια.

      Διαγραφή
  2. Το προηγούμενο σχόλιο μου έγινε απλά για να δείξει ότι υπήρχε σχετική με το εν λόγω θέμα διάταξη στον προηγούμενο Ποινικό Κώδικα και θα ήταν καλύτερο να έχει αναφερθεί.Ως προς την ουσία του θέματος συμφωνώ ότι ο τρόπος παρουσίασης του κορωνοϊού εξυπηρετεί σκοπιμότητες που δεν είναι προς όφελος της κοινωνίας και οι οποίες προϊόντος του χρόνου θα γίνονται περισσότερο ορατές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »