Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Η Βουλγαρία άνοιξε το φράγμα του Έβρου


Το πέρασμα για τους μετανάστες από τον Έβρο καθίσταται ακόμα πιο δύσκολο, καθώς η στάθμη του νερού άρχισε να ανεβαίνει…

Η Βουλγαρία άνοιξε το φράγμα του Έβρου μετά από σχετικό αίτημα της Ελλάδας.

Έτσι, το πέρασμα για τους μετανάστες από τον Έβρο καθίσταται ακόμα πιο δύσκολο, καθώς η στάθμη του νερού άρχισε να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο.

Οι αρχές της Βουλγαρίας, σε συνεννόηση με τη χώρα μας, θέλησαν να καταστήσουν σαφές ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω όσον αφορά στη διαφύλαξη των συνόρων.

Το φράγμα Ιβαϊλογκρατς αποδεσμεύει ακόμη μεγαλύτερες ποσότητες από χθες το μεσημέρι και
μετά, σύμφωνα με το inevros.gr, με αποτέλεσμα να έχει ανεβαίνει η στάθμη των ποταμών Άρδα αλλά και του Έβρου.

Εν τω μεταξύ, περιοδεία στον Έβρο πραγματοποιεί, από σήμερα το πρωί, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τον γραμματέα της ΚΕ και βουλευτή Επικρατείας Πάνο Σκουρλέτη, τον βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών και πρώην υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Νίκο Τόσκα, τη βουλευτή Έβρου Νατάσα Γκαρά και στελέχη του κόμματος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί την περιοχή των συνόρων και ειδικότερα το τμήμα συνοριακής φύλαξης Φερών, τις Καστανιές, όπου θα έχει συναντήσεις με τη στρατιωτική και αστυνομική ηγεσία και δημάρχους του Έβρου, ενώ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 2 το μεσημέρι. Επίσης, έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με τον μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας, Σουφλίου, κ.κ. Δαμασκηνό και τον δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο.

www.ant1news.gr
το είδα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ