Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Μοιράζει «υποτροφίες» σε μελλοντικούς «ηγέτες» ο Soros

Photo: Getty

Μοιράζει ο «φιλάνθρωπος» Soros «υποτροφίες» σε «καλούς» ανθρώπους και όσοι τις παίρνουν ξαφνικά εκλέγονται «τυχαία» από εμάς στην Βουλή και στο Ευρωκοινοβούλιο.

Και μετά μαζεύονται όλοι αυτοί να ψηφίσουν υποτίθεται για το συμφέρον των λαών και μόνο αυτό δεν κάνουν. Προσπαθούν να ξεπληρώσουν τα χρέη τους στους τοκογλύφους προωθώντας τα συμφέροντα των Τραπεζών εις βάρος των συμφερόντων των πολιτών. Ποιος πολιτικός που θα εκπροσωπούσε τον λαό θα ψήφιζε ποτέ υποχρεωτική χρήση πιστωτικής κάρτας στις συναλλαγές… δήθεν για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, όταν γνωρίζει ότι όλοι οι μαφιόζοι της Βουλής φοροδιαφεύγουν, παίρνουν μίζες κι έχουν από 4–5 offshore ο καθένας, για να δέχονται τα χαρτζιλίκια από τα ξένα αφεντικά;

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η DW:


«Σημειωτέον ότι το Central European University του Τζ. Σόρος, που ιδρύθηκε το 1991 με έδρα τη Βουδαπέστη, έχει προσφέρει εκατοντάδες υποτροφίες σε φοιτητές από την Ανατολική και Νότια Ευρώπη. Σήμερα πολλοί εξ αυτών έχουν καταλάβει υψηλόβαθμες θέσεις σε βαλκανικές κυβερνήσεις και θεσμούς της δημόσιας διοίκησης.»

Σχεδόν 30 χρόνια σπουδάζει τα δικά του παιδιά που μετά τοποθετούνται σε θέσεις κλειδιά.

Υποτροφία έδωσε ο Soros και στo ιδρυτικό στέλεχος του «αναρχικού» Indymedia, την Jaqueline Soohen.

Κάπως έτσι εκλέχτηκε κι ο πρώτος «μαύρος» Πρόεδρος της Αμερικής και ως αντάλλαγμα για τις δωρεές εκατομμυρίων που έλαβε από τη Goldman Sachs… αφαίρεσε από τις τσέπες των Αμερικανών και τα έδωσε στους χορηγούς του τοκογλύφους και μαφιόζους των Χρηματιστηρίων… πάνω από 10 τρισεκατομμύρια δολάρια που καταγράφονται πλέον ως ΝΕΟ ΧΡΕΟΣ στις πλάτες των Αμερικανών. Παρέλαβε τις ΗΠΑ με 10 τρις χρέος και παρέδωσε την Προεδρία με 20 τρις χρέος. Και γι’ αυτήν την τεράστια κομπίνα… οι πράκτορες της δημοσιογραφίας τον έχουν κάνει θεό, μιας και από αυτά τα κλεμμένα έφαγαν κι αυτοί το μερίδιό τους.






https://www.dw.com/el/%CF%83%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CF%87%CE%B8%CF%81%CF%8C%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%89%CE%BD/a-37604179
Πηγή: dw.com

















https://www.protothema.gr/politics/article/604445/o-soros-pieze-tin-ellada-oukrania/
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »