Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Απίστευτο περιστατικό στην Καβάλα: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ΣΥΡΙΖΑ ξυλοκόπησε άγρια 56χρονη γυναίκα!

Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε πριν λίγο καιρό στο κέντρο της Καβάλας όταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της ”Συμπαράταξης Πολιτών” εισέβαλλε στο κατάστημα 56χρονης γυναίκας και την ξυλοκόπησε άγρια με αποτέλεσμα να την στείλει στο νοσοκομείο!

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος δεν σταμάτησε μόνο στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος αλλά επιτέθηκε και τραυμάτισε και μια πελάτισσα που έτυχε να βρίσκεται εκεί και η οποία βλέποντας το απίστευτο περιστατικό να εκτυλίσσεται μπροστά της επιχείρησε να παρέμβει. Τελικά την 56χρονη γυναίκα έσωσαν κυριολεκτικά περαστικοί και άλλοι καταστηματάρχες της γειτονιάς που όταν άκουσαν την φασαρία μπήκαν στο κατάστημα.

Η αιτία της επίθεσης, αν
και δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως, φέρεται να είναι προσωπικές διαφορές που είχε η επιτιθέμενη με το θύμα.

Η 56χρονη μετά τον ξυλοδαρμό της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου και νοσηλεύτηκε φέροντας τραύματα στο κεφάλι, εκδορές, γδαρσίματα και μώλωπες στο σώμα, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Off the Record.







Η δράστης κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ‘’Συμπαράταξη Πολιτών’’ του υποψήφιου δημάρχου Καβάλας, Άρη Βέρρου, που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το Off the Record έχει στη διάθεσή του τα ονόματα που εμπλέκονται στην υπόθεση αλλά δεν τα δημοσιεύει για ευνόητους λόγους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες την υποψήφια δημοτική σύμβουλο όταν μπήκε στο κατάστημα συνόδευε και μια ακόμη γυναίκα η οποία όμως παρέμεινε αμέτοχη καθ’ όλη την διάρκεια του ξυλοδαρμού.

Λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε και αφού εξήχθη από το νοσοκομείο το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και υπέβαλλε μήνυση.

Μετά την δημοσιοποίηση του παρόντος και λόγω της ποινικής υπόθεσης που εκκρεμεί εναντίον της ίσως θα ήταν πρέπον η ‘’Συμπαράταξη Πολιτών’’ να διευκρινίσει ποιά θα είναι η τύχη της συγκεκριμένης υποψήφιας και αν θα παραμείνει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.


Off the Record

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »