Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Χάρη στους Rothschild ο Poroshenko αύξησε το 2018 τα έσοδά του κατά 10.000%

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Petro Poroshenko που «ανέβασε» τα έσοδά του σε ένα χρόνο κατά 10,000% © Reuters / Mykhailo Markiv

O Poroshenko …δήλωνε το 2017 έσοδα 600.000 δολάρια και ξαφνικά το 2018 οι «σύμβουλοι επενδύσεων» Rothschild φρόντισαν ώστε τα έσοδά του να φτάσουν στα… 57.000.000 δολάρια. Δηλαδή αυξήθηκαν τα έσοδά του κατά 10.000% σ’ ένα μόνο έτος …με τη βοήθεια των Rothschild.

Μην πάει το μυαλό σας ότι αυτά τα λεφτά, δήθεν κέρδη από επενδύσεις, είναι η αμοιβή του Proshenko για να θέσει την Ουκρανία υπό τον πλήρη έλεγχο των τοκογλύφων και να συγκαλύψει όλα τα εγκλήματα εναντίον αμάχων που διέπραξαν οι ξένοι μισθοφόροι της Δύσης που παρίσταναν τους Ουκρανούς.

Ο βασικός μηνιαίος μισθός στην Ουκρανία φτάνει τα 300 μόλις δολάρια.

Τα ΜΜΕ των τοκογλύφων κατά το πραξικόπημα στην Ουκρανία …μας
έδειχναν τις επίχρυσες βρύσες στο σπίτι του φιλορώσου Προέδρου Γιανουκόβιτς για να μας πείσουν ότι ήταν διεφθαρμένος.

Με τα 57.000.000 δολάρια που χάρισαν οι Rothschild στον Poroshenko …αυτός μπορεί να αγοράσει περίπου 1.000.000 επίχρυσες βρύσες …αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.

Όποιος υπηρετεί τους τοκογλύφους …και άφθονο χρήμα βγάζει και τα ΜΜΕ τον κάνουν άγιο και η ιστορία τον υμνεί.

Ο Αλέξης μπορεί να μην ξέρει ότι η Μυτιλήνη δεν είναι νησί δίπλα στη Λέσβο και μπορεί κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του να εκσφενδονίζονται τσιμεντόλιθοι «σοφίας» …αλλά οι τοκογλύφοι θα φροντίσουν να γίνει πλούσιος και να δοξαστεί. Για Νόμπελ ετοιμάζουν τον βασιλιά της κοτσάνας που τόσα έκανε για τη Νέα Τάξη, το ΝΑΤΟ και τους τοκογλύφους.

Η σχετική με τα έσοδα του Poroshenko είναι από το rt.com και έχει ως εξής:

https://www.rt.com/business/455251-poroshenko-fortune-hundredfold-ukraine/
Πηγή: rt.com

Τα ετήσια έσοδα του Petro Poroshenko, ο οποίος επί του παρόντος αγωνίζεται για δεύτερη προεδρική θητεία στην Ουκρανία, σημείωσαν σχεδόν εκατονταπλάσια άνοδο το 2018, αποκαλύπτουν τα φορολογικά στοιχεία του προέδρου.
Σύμφωνα με το ουκρανικό ενοποιημένο μητρώο δηλώσεων περιουσιακών στοιχείων και εσόδων, η περιουσία του Poroshenko ανήλθε σε 1,56 δισεκατομμύρια εθνικού νομίσματος (57 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) σε διάστημα 12 μηνών έως τις 31 Μαρτίου, δηλαδή 95 φορές περισσότερο από ό, τι ανέφερε την ίδια περίοδο πριν από ένα χρόνο. Το 2017, τα κέρδη του Poroshenko έφταναν τα 16,3 εκατομμύρια εθνικού νομίσματος (600.000 δολάρια).

Το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματος του Poroshenko — περίπου 40,4 εκατομμύρια δολάρια — προέρχεται από την απόδοση της επένδυσης στη Rothschild Trust Schweiz, θυγατρική της Rothschild Bank AG με έδρα τη Ζυρίχη. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας κέρδισε 14,7 εκατομμύρια δολάρια από το επενδυτικό κεφάλαιο Prime Assets Capital, ενώ οι αποδόσεις των εγχώριων κρατικών ομολόγων ανήλθαν σε σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια.

Ο Poroshenko έλαβε περίπου 30.000 δολάρια από τις πωλήσεις ακινήτων, με περισσότερες από 14.000 δολάρια που έλαβε η σύζυγός του Marina Poroshenko. Εν τω μεταξύ, η επίσημη μισθοδοσία του ανέρχεται σε 12.400 δολάρια.

Ο μέσος μηνιαίος μισθός στην Ουκρανία το Σεπτέμβριο του 2018 ήταν 9.042 εθνικού νομίσματος (περίπου 320 δολάρια), σύμφωνα με την Υπηρεσία Στατιστικής της χώρας.

Σύμφωνα με τις φορολογικές δηλώσεις, ο πρόεδρος διαθέτει κατοικία με έκταση άνω των 1.330 τετραγωνικών μέτρων στο Kozyn, περιοχή του Κίεβου, μαζί με τρία οικόπεδα στο ίδιο χωριό με συνολική έκταση περίπου 42.000 τετραγωνικών μέτρων. Ο Poroshenko διαθέτει επίσης τρία ακίνητα με συνολική έκταση άνω των 12.000 τετραγωνικών μέτρων και δύο διαμερίσματα στο Κίεβο. Ένα άλλο διαμέρισμα που ανήκει στον πρόεδρο βρίσκεται στην πόλη Vinnytsia, ενώ η σύζυγος του Poroshenko κατέχει ένα διαμέρισμα στο Κίεβο, και ένα οικόπεδο και ένα εξοχικό στην συνοικία Boryspil στην περιοχή του Κιέβου.





Ο Poroshenko προσπαθεί επί του παρόντος να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές της Ουκρανίας εναντίον του σόουμαν Volodymyr Zelensky, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ηγείται του προεκλογικού αγώνα με 30,4% των ψήφων. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία δημοσκόπησης, ο Poroshenko είναι δεύτερος με 17,8%, ενώ η βετεράνος Ουκρανή πολιτικός Yulia Tymoshenko είναι τρίτη με 14,2%.
Καθώς κανένας υποψήφιος δεν έλαβε την απόλυτη πλειοψηφία, η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή της Ουκρανίας θα πραγματοποιήσει τον δεύτερο γύρο στις 21 Απριλίου.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-2568468/The-spoils-corruption-The-opulent-valuable-downright-gaudy-artefacts-former-home-ousted-Ukrainian-president-Viktor-Yanukovich.html
Πηγή: dailymail.co.uk


Στο Ebay οι επίχρυσες βρύσες του Yanukovich για τις οποίες είχε γίνει τόσος ντόρος στοιχίζουν 42,23 Λίρες Αγγλίας

https://www.cnn.gr/news/politiki/story/163641/nompel-eirinis-kai-episima-ypopsifioi-tsipras-kai-zaef 
Για Νόμπελ ετοιμάζουν τον βασιλιά της κοτσάνας που τόσα έκανε για τη Νέα Τάξη, το ΝΑΤΟ και τους τοκογλύφους. Πηγή: cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »