Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

«False Flag» και το χτύπημα στο Las Vegas [Βίντεο]

Τελικά είναι πολύ περίεργο ένας υπέρμαχος της κατοχής όπλων να σκοτώνει συμπατριώτες του φίλους της country μουσικής, που θεωρούνται επίσης υπέρμαχοι της κατοχής όπλων.

Ακούγεται εξίσου παράξενο όπως το να σκοτώνει ένας Νορβηγός «ακροδεξιός» πάνω από 80 συμπατριώτες του, επειδή δεν συμπαθούσαν το Ισραήλ, όπως ο ίδιος. Αυτό που θα ήθελε να κάνει το Ισραήλ το έκανε ένας «εθνικιστής» Νορβηγός.

Θα περίμενε κανείς έναν υπέρμαχο των όπλων να σκότωνε οπαδούς της Hillary Clinton ...όπως θα περίμενε κανείς ότι ένας ακροδεξιός ...θα σκότωνε φιλο-ισραηλινούς κι όχι φιλο-παλαιστίνιους.

Το χτύπημα στο Las Vegas, πάντα σύμφωνα με
τις μέχρι τώρα πληροφορίες ...φέρει όλα τα χαρακτηριστικά μίας επιχείρησης False Flag ...σήμα κατατεθέν δράσης των Μυστικών υπηρεσιών.


Αντίστοιχα στην Ελλάδα ...είχαμε την «αριστερή» Σέχτα που εκτέλεσε τον μπατίρη Σωκράτη Γκιόλια του Τρωκτικού, γιατί ήταν της Εκκλησίας ...ώστε να μην πάει το μυαλό μας σε μεγαλοεκδότες και πληρωμένους εκτελεστές.


Όπως στην Ιταλία οι «αριστερές» Ερυθρές Ταξιαρχίες εκτέλεσαν τον μοναδικό μετριοπαθή πολιτικό (Aldo Moro), που ήθελε την αριστερά στην συγκυβέρνηση. Αυτό που ήθελε να κάνει η CIA ...φάνηκε ότι το έκαναν «αριστεροί».




Το χτύπημα στο Las Vegas είναι μια καλή αφορμή να ξανασκεφτούν οι ρεπουμπλικανοί των ΗΠΑ το θέμα της οπλοκατοχής ...όπως οι Χρυσαυγίτες ξανασκέφτηκαν τη στήριξή τους στη Χ.Α. μετά την εκτέλεση δύο άσχετων νεαρών, που δεν είχαν πειράξει κανέναν από τους «αριστερούς» της Μοσάντ.


Το να σκοτώνει κανείς αθώους και τυχαίους ...είναι κλασική πράξη δημιουργίας τρόμου του Συστήματος προς τους πολίτες ...κι όχι κάποιου πολίτη που θα είχε πολλούς λόγους να κατευθύνει τα πυρά του σε Τραπεζίτες, που μπορεί να τον κατέστρεψαν οικονομικά, ή ενάντια σε Διεφθαρμένους Υπαλλήλους του Κράτους.


Αυτό το να «τρελαίνεται» κάποιος ξαφνικά και να σκοτώνει αγνώστους και τυχαίους κι όχι αυτούς που τον έβλαψαν ...είναι πάντα ύποπτο ...κι ειδικά όταν γίνεται με τέτοιο προσεκτικό σχεδιασμό κι όχι κατά τη διάρκεια μίας φορτισμένης στιγμής.


Η εκτέλεση αθώων ...έχει σκοπό να τρομοκρατήσει τους αθώους συμπολίτες τους, να τους οδηγήσει να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους... για να μην βρεθούν οι ίδιοι στη θέση που βρέθηκαν τα θύματα.


Κάπως έτσι οι φιλο-παλαιστίνιοι Νορβηγοί ...θα έριξαν τους τόνους ενάντια στο Ισραήλ, κάπως έτσι οι Ευρωπαίοι θα σταμάτησαν να υποστηρίζουν το κίνημα BDS του μποϊκοτάζ εναντίον του Ισραήλ μετά τα απανωτά χτυπήματα τoυ ISISrael και κάπως έτσι οι οπαδοί της οπλοκατοχής ...θα ξανασκεφτούν τη χρησιμότητα των όπλων ...αφού πλήρωσαν βαρύ τίμημα οι ίδιοι κι όχι οι εχθροί της οπλοκατοχής.


Κι όπως πάντα φροντίζει ο Θεός της εκλεκτής φυλής ...εκτός από μία ελαφρώς τραυματισμένη γυναίκα ...κανείς Ισραηλινός κάτοικος της περιοχής ή τουρίστας δεν υπέστη το παραμικρό και σ' αυτό το τρομοκρατικό χτύπημα.

Πηγή: jta.org
Διαφορετικά θα έπρεπε να τρέξουν να μαζευτούν πάλι όλοι οι «περήφανοι» ηγέτες της Δύσης γύρω από τον Νετανιάχου και να κάνουν μία σκηνοθετημένη πορεία μερικών μέτρων στο Las Vegas ...όπως έκαναν με το Je Suis Charlie...





2 σχόλια:

  1. οι νορβηγοι ειναι ψυχασθενεις κατα κανονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 7 Οκτωβρίου 2017 - 4:01 μ.μ. ,

      αν σε μια ανάρτηση με τίτλο: -- «False Flag» και το χτύπημα στο Las Vegas-- αναφέρει σε κάποιο σημείο (περί Νορβηγίας - Νορβηγών):

      -- Ακούγεται εξίσου παράξενο όπως το να σκοτώνει ένας Νορβηγός «ακροδεξιός» πάνω από 80 συμπατριώτες του, επειδή δεν συμπαθούσαν το Ισραήλ, όπως ο ίδιος. Αυτό που θα ήθελε να κάνει το Ισραήλ το έκανε ένας «εθνικιστής» Νορβηγός --

      και

      -- Κάπως έτσι οι φιλο-παλαιστίνιοι Νορβηγοί ...θα έριξαν τους τόνους ενάντια στο Ισραήλ, κάπως έτσι οι Ευρωπαίοι θα σταμάτησαν να υποστηρίζουν το κίνημα BDS του μποϊκοτάζ εναντίον του Ισραήλ μετά τα απανωτά χτυπήματα τoυ ISISrael και κάπως έτσι οι οπαδοί της οπλοκατοχής ...θα ξανασκεφτούν τη χρησιμότητα των όπλων ...αφού πλήρωσαν βαρύ τίμημα οι ίδιοι κι όχι οι εχθροί της οπλοκατοχής.--

      πάει κάποιος και κάνει το "βαθυστόχαστο" σχόλιο: -- οι νορβηγοι ειναι ψυχασθενεις κατα κανονα --

      ποιά είναι η γνώμη σου, όσο αφορά το σχόλιο;

      Tο σχόλιο αυτό προέρχεται από κάποιον ψυχασθενή ή από κάποιο τρολάκι-έμμισθο πράκτορα της Μοσάντ;

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ