ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Δημόσια βιβλιοθήκη στη Βοστώνη φιλοξενεί ιστορίες για παιδιά με drag queens ντυμένους ως καλόγριες

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βοστώνης φιλοξένησε τις “Αδελφές της Αέναης Ικανοποίησης”, ομοφυλόφιλοι άντρες drag queens ντυμένοι σαν Καθολικές καλόγριες. Αυτή τη φορά για να διαβάσουν ιστορίες σε παιδιά.

Προσπαθώντας να τιμήσει τον ομοφυλόφιλο “Μήνα Υπερηφάνειας” τον Ιούνιο, η βιβλιοθήκη ανακοίνωσε με ευχαρίστηση ένα “Drag Queen Storytime”. Το γκρουπ με έδρα το Σαν Φρανσίσκο απολαμβάνει καθεστώς φόρου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πιστεύοντας ότι η ενοχή “αλυσοδένει το ανθρώπινο πνεύμα”, η ομάδα υποστηρίζει ότι κάθε άτομο κάνει ό, τι υπαγορεύουν τα πάθη του. Χρησιμοποιεί χριστιανικούς όρους και τους παρακινεί να χλευάζουν τα μυστήρια και την εκκλησιαστική ζωή εν γένει, όπως η “Αδελφή Κατώτερη” και η “Αδελφή Υστερεκτορία”.

Οι άνδρες αυτοαποκαλούνται “queer καλόγριες“, παρόλο που η αντι-Καθολική ομάδα είναι ανοιχτά αφιερωμένη στην ακολασία. Το σύνθημά τους είναι μια γελοιοποίηση των λόγων του Ιησού στη γυναίκα που έχει πιαστεί σε σεξουαλική αμαρτία. Αντί για το “Πήγαινε και να μην αμαρτάνεις πια”, οι άνδρες “queers” δημιούργησαν το σύνθημά τους ως “Προχώρα και αμάρτησε ακόμα περισσότερο!”.

Το ChurchPop συνοψίζει το επίκεντρο, το στόχο και το
σκοπό των ανδρών queers ως “ουσιαστικά μια ανεστραμμένη ψευδαίσθηση της καθολικής θρησκευτικής ζωής με σκοπό την προώθηση της σεξουαλικής διαστροφής”.

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βοστώνης όχι μόνο υπερασπίστηκε την ομάδα των queer, αλλά προώθησε τον αντιχριστιανικό φανατισμό στα πιο μικρά παιδιά. Η Παιδική Βιβλιοθήκη της Βοστώνης προώθησε επίσης τους αυτοαποκαλούμενους queers στο Facebook, δημοσιεύοντας: “Ας κλείσουμε το Μήνα Υπερφάνειας με ένα drag -Drag Queen Storytime, δηλαδή! Ελάτε μαζί μας την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 3:30 για μια άλλη επίσκεψη από τις Αδελφές της Αέναης Ικανοποίησης”.

Η αντίδραση στο Facebook δεν ήταν θετική. Η ομάδα υπερασπίζεται το σήμα κατατεθέν της ως “ασεβή πνεύμα”, αλλά οι πιστοί καθολικοί θεωρούν ότι είναι καταφανής “ομιλία μίσους”.

“Θεωρώ ότι αυτή η κατάχρηση της καθολικής πίστης μου είναι πολύ προσβλητική”, ανέφερε ένας σχολιαστής του Facebook. “Αυτό είναι καταφανής μισαλλοδοξία και η βιβλιοθήκη το επιτρέπει.”

”Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν φέρνω τα παιδιά μου στη Βιβλιοθήκη”, σχολίασε άλλος χρήστης του Facebook. “… Αυτό είναι κακοποίηση παιδιών.”Let's end Pride Month with a drag... drag queen storytime, that is! Join us on Thursday, June 29th at 3:30 for another visit from the Sisters of Perpetual Indulgence.

Επίσης αποκαλούμενο “Τάγμα της Αέναης Ικανοποίησης”, οι άνδρες δεν κρύβουν τα αρσενικά χαρακτηριστικά τους ή τα μαλλιά του προσώπου. Αντ ‘αυτού, ασκούν την «κάμψη των φύλων», η οποία παρουσιάζει εσκεμμένα σε αντίθεση τους παραδοσιακά αποδεκτούς ρόλους ανδρών / γυναικών.

Οι “queers” διεξήγαν διαδηλώσεις ως γυναίκες “καλόγριες” σε διαμαρτυρία κατά του Τραμπ τον περασμένο μήνα.

Η ημερομηνία του παιδικού Drag Queen Storytime, 29 Ιουνίου, είναι μια μεγάλη γιορτή στο χριστιανικό ημερολόγιο, για να τιμήσει τους ιερούς αποστόλους Πέτρο και Παύλο.

Οι ”queer” άνδρες έχουν κάνει τακτική την πρακτική δημιουργίας διαταραχής στις χριστιανικές υπηρεσίες. Το 1982 διέκοψαν μια υπηρεσία αλληλεγγύης προσευχής στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Μαρίας στο Σαν Φρανσίσκο. Την Κυριακή του Πάσχα, η αντιχριστιανική ομάδα απέκλεισε την οδό Κάστρο για άγρια ​​πάρτι.

Το 1995, οι “Αδελφές” ξεκίνησαν την πρώτη ομαδική περιοδεία σε 13 γκέι μπαρ, για να γελοιοποιήσουν τους Σταθμούς του Σταυρού. Σε κάθε μπαρ, οι άνδρες ντυμένοι ως Παναγία, Μαρία Μαγδαληνή και άλλες βιβλικές γυναίκες φωνάζουν την λατρεία τους. Στο τέλος της περιοδείας, μοιράζονται γκοφρέτες βανίλιας και γέγκερ-μάϊστερ.

Ο Μπιλ Κλίντον ήταν ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που τίμησε τον Ιούνιο ως ομοφυλοφιλικό “Μήνα Υπερηφάνειας”.

Πηγή:

https://www.lifesitenews.com/opinion/public-library-hosts-childrens-storytime-led-by-drag-queens-dressed-as-nuns

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ