Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Σφοδρή επίθεση της κυβέρνησης Ασάντ στις ΗΠΑ- Κατηγορούν τον διεθνή συνασπισμό ότι βομβάρδισε στρατόπεδο του συριακού στρατού

ασαντ_5
Η συριακή κυβέρνηση καταδίκασε σήμερα χαρακτηρίζοντας «ολοφάνερη επίθεση» μια επιδρομή που πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο διεθνής συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ η οποία προκάλεσε το θάνατο αρκετών Σύρων στρατιωτικών στο ανατολικό τμήμα της χώρας.


«Η Συρία καταδικάζει απερίφραστα την ολοφάνερη επίθεση των δυνάμεων του συνασπισμού του οποίου ηγούνται οι ΗΠΑ. Συνιστά κατάφορη παραβίαση της Χάρτας του ΟΗΕ», υπογραμμίζει το συριακό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του, στην οποία καλεί το Συμβούλιο Ασφαλείας να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να αποφευχθεί μια επανάληψη ενός τέτοιου περιστατικού.


Τέσσερα αεροσκάφη του συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ έπληξαν στρατόπεδο των ενόπλων δυνάμεων της Συρίας στην επαρχία Ντέιρ αλ Ζορ την Κυριακή, προκαλώντας τον θάνατο τριών στρατιωτών και τον τραυματισμό 13, προστίθεται στην ανακοίνωση αυτή.


Τα αεροσκάφη των συμμαχικών δυνάμεων έριξαν εννέα πυραύλους στο στρατόπεδο αυτό την Κυριακή το βράδυ, διευκρινίζεται επίσης στην ανακοίνωση αυτή του συριακού υπουργείου Εξωτερικών.


Πρόκειται για το πρώτο περιστατικό αυτού του
είδους που αναφέρεται επισήμως από τότε που οι συμμαχικές δυνάμεις υπό τις ΗΠΑ άρχισαν να πραγματοποιούν αεροπορικές επιδρομές κατά του Ισλαμικού Κράτους στην Συρία πριν από περισσότερο από έναν χρόνο. 


Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι μαχητικά αεροσκάφη που είναι πιθανόν να ανήκαν στις συμμαχικές δυνάμεις υπό τις ΗΠΑ έπληξαν στρατόπεδο των συριακών ενόπλων δυνάμεων στην Ντέιρ αλ Ζορ σκοτώνοντας τέσσερα μέλη των συριακών ενόπλων δυνάμεων.


Μετά την καταδίκη από τη Δαμασκό της «επίθεσης» αυτής, ο διεθνής συνασπισμός διέψευσε ότι έπληξε χθες στρατόπεδο του συριακού στρατού στην Ντέιρ αλ Ζορ, όπως ανακοίνωσε το συριακό υπουργείο Εξωτερικών και το Συριακό Παρατηρητήριο.


«Γνωρίζουμε αυτές τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον Τύπο, αλλά εμείς δεν πραγματοποιήσαμε κανένα πλήγμα σε αυτό το τμήμα της Ντέιρ αλ Ζορ, αλλά σε απόσταση 55 χιλιομέτρων από εκεί», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος των συμμαχικών δυνάμεων συνταγματάρχης Στιβ Ουόρεν.


το είδα


ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ – ΝΕΚΡΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ


Oι ΗΠΑ χθες άρχισαν για πρώτη φορά επισήμως τις αεροπορικές επιθέσεις εναντίον των δυνάμεων του συριακού στρατού. Ο Στρατός των ΗΠΑ υπό την κάλυψη του  »διεθνούς συνασπισμού » χτύπησε  βάση του συριακού στρατού στο Ντέιρ Έζορ, στο Ayyash στη βορειοανατολική Συρία.

12358510_940208942725426_848549624_n

Φαίνεται ότι η αμερικανική στρατηγική του  »μαλακού πολέμου » (soft war) δηλαδή της υπόγειας διοργάνωσης, στρατιωτικής υποστήριξης, κατάρτισης και χρηματοδότησης των ισλαμιστών τρομοκρατών αποδείχθηκε  ανεπαρκής στη Συρία και υποχρεώθηκαν να επιδείξουν δημοσίως τις εγκληματικές προθέσεις τους .

O Ομπάμα και η κυβέρνησή του  χτύπησαν τον συριακό αραβικό στρατό που με θυσίες κρατάει στην  περιοχή  την αεροπορική βάση για πάνω από ένα χρόνο, όντας σε συνεχόμενη πολιορκία από το Ισλαμικό Κράτος.
Μέχρι τώρα, επιβεβαιωμένοι 4 μάρτυρες, 13 τραυματίες, καταστροφή  δύο τεθωρακισμένων του συριακού στρατού και αποθήκες πυρομαχικών.

Μέχρι στιγμής ως  »επίσημη πηγή » μόνο το ρωσικό Sputnik έχει περάσει την είδηση ότι 4 στρατιώτες του συριακού στρατού σκοτώθηκαν και περίπου 13 τραυματίστηκαν από την αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ στην επαρχία Ντέιρ Έζορ της Συρίας. Αναφέρει επίσης ότι καταστράφηκαν τα δύο τεθωρακισμένα του συριακού στρατού και η αποθήκη πυρομαχικών που ανήκε επίσης στον συριακό στρατό . Διευκρινίζει ότι η συριακή στρατιωτική ηγεσία δεν έχει ούτε επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τις πληροφορίες

1021620054


Οι αμερικανικοί βομβαρδισμοί στη βάση του συριακού στρατού στο Deir Ezzor, περιοχή-έδρα του Ισλαμικού Κράτους στόχευσαν στην κατάρρευση του ηθικού του συριακού λαού της Συρίας και στην δημιουργία κλίματος έλλειψης εμπιστοσύνης και απαξίωσης ως προς τις Ρωσικές δυνάμεις που δεν εκτόξευσαν τους πυραύλους τους.

Οι ήρωες του συριακού στρατού που είναι αποκλεισμένοι στο αεροδρόμιο της πετρελαιοπαραγωγικής περιοχής για πάνω από ένα χρόνο και δεν παραδίδονται περιμένοντας τη λύτρωση, όπως στο Χαλέπι, δέχτηκαν συντονισμένη επίθεση .Από αέρος χτυπούσαν οι Αμερικανοί και επί εδάφους βρισκόταν σε εξέλιξη, επιδρομή των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους για τον έλεγχο της βάσης.

Οι Ισλαμιστές βρίσκονταν εκείνη την ώρα μόλις στα 4 χλμ απόσταση.

Πηγές στη Συρία εκτιμούν ότι το timing του χτυπήματος των Αμερικανών στο Deir Εzor επελέγη και για να αποσπάσουν την προσοχή από τις φάλαγγες που χθες τη νύχτα μετέφεραν όπλα και πυρομαχικά συμπεριλαμβανομένων πυραύλων TAO από τα τουρκικά σύνορα στη Συρία με προορισμό, Χαλέπι και Idlib.

Άλλες απόρρητες πηγές αναφέρουν ότι οι αμερικανικοί βομβαρδισμοί στο Ντέιρ ΄Εζορ ήρθαν ως απάντηση στην πρόσφατη διαταγή του Μπασάρ Αλ Άσσαντ να ανοίξουν οι πλατφόρμες εκτόξευσης πυραύλων Scud 600 με κατεύθυνση το Τελ Αβίβ και ότι αυτό ήταν που »συγκλόνισε » τους Αμερικανούς.

Οι προκλήσεις αυτές, προκαλούν μια επικίνδυνη ένταση καθώς οι ΗΠΑ επιχείρησαν να επιβληθούν ως στρατιωτική δύναμη στη Συρία, έναντι της Ρωσίας.

Ταυτόχρονα πέρασε το εκβιαστικό μήνυμα στη ρωσική αεροπορία που στηρίζει τις χερσαίες επιχειρήσεις εκκαθάρισης των εκ Τουρκίας ορμώμενων τρομοκρατών στη Λατάκεια , ότι «αν δεν σταματήσετε την πρόοδό σας, στο όρος Τουρκμενιστάν,τότε και εμείς θα σας πάρουμε δια της βίας το αεροδρόμιο που κρατάτε με τόσους νεκρούς ».

Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιους, οι S-400 δεν κουνήθηκαν , επειδή τυπικά οι Ρώσοι έπρεπε να έχουν ενημερώσει όλα » τα κεφάλια του συνασπισμού » μέσω του κέντρου συντονισμού της Βαγδάτης.

Ενώ τα Συριακά στρατεύματα πολιορκούν την ISIS, οι ΗΠΑ ξεκάθαρα την ενισχύουν με κάθε τίμημα το Ισλαμικό Κράτος.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »