Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ελληνικές εταιρίες με μοναδικά προνόμια καταλήγουν στα δόντια των Rothschild !

Γιώργος Παπανδρέου - Λούκα Κατσέλη - David de Rothschild - Δημήτρης Δασκαλόπουλος πρόεδρος του ΣΕΒ
Στην φώτο ο Γιώργος Παπανδρέου συνομιλεί με τον οικονομολόγο David de Rothschild , την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη και τον πρόεδρο του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλο πριν τη διάλεξη του βραβευμένου με Nobel στα οικονομικά Paul Krugman με θέμα την οικονομική κρίση, Αθήνα Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009.
Όποιος έχει πάει στη Μήλο γνωρίζει το έγκλημα της εξόρυξης που συμβαίνει εκεί εδώ και πολλές δεκαετίες. Αυτό το ηφαιστειακό νησί που θα έπρεπε να ανακηρυχθεί ΜΝΗΜΕΙΟ της Φύσης ... κατεδαφίζεται σιγά-σιγά για να μετατραπεί σε βιομηχανικά υλικά. 
Η ελληνική εταιρία του Κυριακόπουλου S&B είχε παρουσιάσει τρομερή ανάπτυξη εξαιτίας της αφθονίας , της σχεδόν μηδενικής τιμής και της πανεύκολης εξόρυξης των υλικών από τα βουνά της Μήλου.
Μάλιστα εντελώς «συμπτωματικά» ...μόλις πριν ένα χρόνο οι προδότες της πολιτικής μαφίας θυμήθηκαν τα θέματα υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος και πήγαν το θέμα στη Βουλή. Ένα χρόνο μετά η S&B «συγχωνεύεται» στο απέραντο στομάχι των Rothschild .Η εταιρία IMERYS SA ιδρύθηκε από τους Rothschild με την επωνυμία Société Penarroya—Le Nickel (SLN) ...(όπως Benarroya ο ξένος ιδρυτής του «Ελληνικού» ΚΚΕ) . 

Η αριστερά της Μοσάντ...βλέπει παντού μονοπώλια...αλλά ποτέ δεν έχει βάλει στο στόμα της τη λέξη του πατέρα του Κομμουνισμού ... Rothschild .

Μονοπώλια για την αριστερά είναι ΜΟΝΟΝ αυτά που ΔΕΝ ελέγχονται από τους βρικόλακες Rothschild.

Και με τις δράσεις του ΠΑΜΕ...φροντίζουν ώστε όλες οι πετυχημένες Ελληνικές βιομηχανίες ...να μαραζώνουν και να παραδίδονται στα χέρια των τοκογλύφων.

Όπως ακριβώς κάνουν με τους προσχεδιασμένους πολέμους ...που οδηγούν σκόπιμα τα
κράτη σε χρεωκοπία κι από εκεί στα δόντια των βρικολάκων. Γι' αυτό οι τοκογλύφοι έχουν εκπαιδευμένα Doberman έτοιμα να πιάσουν δουλειά ...είτε εναντίον προσώπων, είτε εναντίον εταιριών , είτε εναντίον ολόκληρων κρατών.

Το όνομα του Κτήνους δεν θα το βάλουν ΠΟΤΕ στο στόμα κανένας τους. Ούτε φυσικά κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε από τους Οικολόγους.

Εννοείται ότι τώρα που ΑΛΛΑΞΕ χέρια η S&B ... ΤΕΛΟΣ τα οικολογικά προβλήματα. τέλος τα προβλήματα υγείας των κατοίκων της Μήλου. Με Οικολόγους χαρτζηλικωμένους από τον Soros και τη Mossad, με τους δημοσιογράφους-πράκτορες το ίδιο .. .δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσετε το παραμικρό ποτέ ξανά για την IMERYS SA.




 Ενημερωτικά ..τα έσοδα της IMERYS SA ήταν ΜΟΝΟΝ €3,885,000,000 ... ναι σχεδόν 4 ΔΙΣ ευρώ...και ποιος από εμάς γνώριζε ότι υπήρχε τέτοια εταιρία;



Για τους χοντρούς της Χρυσής Αυγής όμως θα μάθουμε τα πάντα ... Θα τους χτυπήσουν κάτω σαν χταπόδια για να πάρουν το μάθημά τους όλοι οι υπόλοιποι που αρνούνται να προσκυνήσουν στους βρικόλακες της τοκογλυφίας θα μας πρήζουν νύχτα-μέρα..κάθε μέρα.

Οι αριστεράντζες της λαμογιάς ... δεν μπορούν να δουν ποιος ελέγχει το Παγκόσμιο Τραπεζικό Σύστημα , δεν τους αφορά ΠΟΙΟΣ είναι ο ιδιοκτήτης της Τράπεζας της «Ελλάδος» , δεν τους νοιάζει το ότι το μονοπώλιο πρώτων υλών και τροφίμων μαζεύεται επίσης στα χέρια των τοκογλύφων ... αλλά «τρέμουν» το φάντασμα του Χίτλερ και του Μουσολίνι.



Όχι γιατί είναι ΗΛΙΘΙΟΙ ...αλλά γιατί απλά ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ γι' αυτό. Η ζωή τους και η καριέρα τους ... απογειώνονται όταν στρώνουν τον δρόμο του θηρίου της Νέας Τάξης. Άλλωστε ξέρουν ... Αρκεί μία λέξη παραπάνω στο facebook ... για να πάρει τηλέφωνο ο θείος Harris από το Lobby και να κανονίσει την καταστροφή τους.

Σ.Σ.
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ