Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Έδωσαν χέρια Α. Τσίπρας με Θ. Τζάκρη. Xαρές και πανηγύρια!

Fabulously

Τετ α τετ με την ανεξάρτητη βουλευτή -προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ- θεοδώρα Τζάκρη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της διεύρυνσης και των συμμαχιών που επιδιώκει να συγκροτήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δρόμο προς την προεδρική εκλογή.

Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις της κ. Τζάκρη μετά το πέρας της συνάντησης, η συμφωνία έκλεισε και τα χέρια δόθηκαν.

"Στην συνάντησή μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα συντάχτηκα ανεπιφύλακτα υπέρ της ανατροπής σε όλα τα επίπεδα που επιδιώκει σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση. Γι’ αυτό τάσσομαι υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες με σκοπό την δημιουργία μιας νέας, ισχυρής, προοδευτικής κυβέρνησης", ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η ανεξάρτητη βουλευτής. Αναλυτικά, οι δηλώσεις της έχουν ως εξής:

"Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σήμερα ενώπιον ενός κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού αδιεξόδου, το οποίο κάθε μέρα που περνάει επιδεινώνεται όλο και

περισσότερο. Είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού βουλευτή να συμβάλει με τις δυνάμεις του στην άρση αυτού του αδιεξόδου. Στην συνάντησή μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα συντάχτηκα ανεπιφύλακτα υπέρ της ανατροπής σε όλα τα επίπεδα που επιδιώκει σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση. Γι’ αυτό τάσσομαι υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες με σκοπό την δημιουργία μιας νέας, ισχυρής, προοδευτικής κυβέρνησης, καθώς η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η παρούσα Κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα της χώρας. Θεωρώ λοιπόν πατριωτικό καθήκον μου την ενίσχυση του προοδευτικού χώρου με σκοπό μια ευρεία, πλειοψηφική και αυτοδύναμη νίκη».

Πηγή:www.capital.gr




H κ. Τζάκρη δεν έχει ιδέα για το πώς φτάσαμε μέχρι εδώ…..




Όλοι αυτοί είναι της ίδιας “κοπής”. Όποιος θέλει ας το ψάξει όσο θέλει..Όλοι αυτοί μας οδήγησαν στα μνημόνια. Στημένος ήταν ο Τσίπρας. Του έδωσαν τον ρόλο του αντιμνημονιακού για να μπερδέψει το πόπολο. Όλο το μυστικό είναι να δημιουργήσουν «πόλωση» μέχρι τις εκλογές…Δεν υπάρχει αντιμνημονιακή στάση.

Υπάρχει υπερεθνική ατζέντα. Το μνημόνιο είναι σχέδιο χειραγώγησης. Το αντιμνημόνιο είναι ελεγχόμενη αντίδραση στην ελεγχόμενη δράση του μνημονίου.


Δεν υπάρχει αντιπολίτευση ....ακόμα και τα σκάνδαλα "ελεγχόμενα" είναι....Η Ελληνοπρέπεια τους κι ο επαναστατισμός τους είναι ότι διατάξει η Πρεσβεία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »