Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ὥρα νὰ μᾶς διδάξουν καὶ πολιτισμὸ οἱ καταστροφεῖς τοῦ πολιτισμοῦ!!!

Για την χάραξη του γράμματος «Κ» (ύψους 25 εκατοστών) σε τοίχο του Κολοσσαίου στην Ρώμη  ένας Ρώσσος Τουρίστας τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20.000 ευρώ και 4 χρόνια φυλακή με αναστολή.Οἱ καταστροφεῖς τοῦ πολιτισμοῦ ἔρχονται νὰ μᾶς διδάξουν ...πολιτισμό, ἦθος καὶ ταὐτότητα!!!1
 Λίγο για να προκαλέσουν την Ρωσσική κυβέρνηση και λίγο για επίδειξη, δήθεν ενδιαφέροντος για τις αρχαιότητες, οι αρμόδιοι δικαιολογούνται ότι μέσω αυτής της εξοντωτικής ποινής θέλουν να στείλουν σαφές μήνυμα σε όσους βανδαλίζουν την πολιτιστική τους κληρονομιά. 

Οἱ καταστροφεῖς τοῦ πολιτισμοῦ ἔρχονται νὰ μᾶς διδάξουν ...πολιτισμό, ἦθος καὶ ταὐτότητα!!!2
Στην πραγματικότητα, όπως κι εδώ, οι κάφροι που βρωμίζουν αρχαιότητες είναι πάρα πολλοί.

Και στην Ιταλία και παντού υπάρχουν οι βάνδαλοι που χρηματοδοτούνται από το ίδιο το κράτος μέσω
εκατοντάδων ύποπτων ΜΚΟ για λόγους προπαγάνδας ή τρομοκρατίας.Οἱ καταστροφεῖς τοῦ πολιτισμοῦ ἔρχονται νὰ μᾶς διδάξουν ...πολιτισμό, ἦθος καὶ ταὐτότητα!!!7 Οἱ καταστροφεῖς τοῦ πολιτισμοῦ ἔρχονται νὰ μᾶς διδάξουν ...πολιτισμό, ἦθος καὶ ταὐτότητα!!!3 Οἱ καταστροφεῖς τοῦ πολιτισμοῦ ἔρχονται νὰ μᾶς διδάξουν ...πολιτισμό, ἦθος καὶ ταὐτότητα!!!4

Η καταστροφή του δεσμού των πολιτών με τις ρίζες τους και η απαξίωση της πολιτιστικής τους κληρονομιάς είναι κι αυτή μέθοδος απαλοιφής των εθνικισμών, των ενστάσεων και των αντιδράσεων στην εισερχόμενη «κουλτούρα» της Νέας Τάξεως.

Η γνωστή πολύχρωμη σημαία ανεμίζει σε πασίγνωστο διατηρητέο κρατικό κτίριο στο Campidoglio της Ρώμης.

Οἱ καταστροφεῖς τοῦ πολιτισμοῦ ἔρχονται νὰ μᾶς διδάξουν ...πολιτισμό, ἦθος καὶ ταὐτότητα!!!5

H εταιρεία υδρεύσεως στην Ρώμη κόβει το νερό σε πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν και κάποιοι ακτιβιστές το επανασυνδέουν.
Ούτε η πρόσβαση στο νερό είναι αυτονόητη στις αποικίες των σιωνιστών.

Οἱ καταστροφεῖς τοῦ πολιτισμοῦ ἔρχονται νὰ μᾶς διδάξουν ...πολιτισμό, ἦθος καὶ ταὐτότητα!!!6

Και οι Ιταλοί όπως και οι Έλληνες συνεχώς κατακρίνονται από τους γενίτσαρους της πολιτικής για το ότι δεν είναι αρκετά …«Ευρωπαίοι»!!! Άρα είναι και καθυστερημένοι.

Ο μύθος μιας πολιτισμένης Ευρώπης, που ποτέ δεν υπήρξε πρακτκά, γεμίζει σκόπιμα και συνεχως με ενοχές  δύο αρχαίους λαούς, που έδωσαν υπόσταση στην λέξη «πολιτισμός» …

Oι Σιωνιστές αιματοκυλούν λαούς και χώρες για να τις αναγκάσουν να πέσουν στα πόδια τους για δανεικά, κατηγορώντας τα θύματά τους για έλλειψη …πολιτισμού.

Η ατζέντα τρέχει ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες που ελέγχονται από τους τοκογλύφους.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως λειτουργεί η τεχνική τους.



Στο ίδιο βίντεο μπορεί κανείς να αλλάξει την Ιταλική με την Ελληνική ή την Τουρκική σημαία και να ισχύει εξίσου.

Είναι που θέλουν να σκλαβώσουν τους ελεύθερους λαούς, να τους κάνουν υπάκουα πειθαρχημένα στρατιωτάκια στην ουρά, που δεν θα διαμαρτύρονται και θα υπακούουν τυφλά στους νόμους που θεσπίζουν οι τοκογλύφοι.
Θέλουν οι δικοί τους νόμοι να θεωρούνται ΙΕΡΟΙ και να τηρούνται με ευλάβεια.
Μας θέλουν, αν γίνεται, να αστυνομεύουμε οι ίδιοι τους συμπολίτες μας, να τους καρφώνουμε στις αρχές και να χαιρόμαστε, όπως κατάφεραν να συμβαίνει για καιρό στην Γερμανία.

Αυτό είναι το βαθύτερο νόημα όλης αυτής της «αυτοκριτικής» που γίνεται από πράκτορες των ξένων.
Διαβάστε με πόση τέχνη σ’ ένα ηλίθιο άρθρο του Παπαχελά-ΕΛΙΑΜΕΠ-SOROS προωθούνται τα ξένα συμφέροντα … υποβαθμίζοντας τα δικά μας εθνικά συμφέροντα σε «ανούσιες εθνικιστικές κι εγωιστικές εξάρσεις»!!!


Οἱ καταστροφεῖς τοῦ πολιτισμοῦ ἔρχονται νὰ μᾶς διδάξουν ...πολιτισμό, ἦθος καὶ ταὐτότητα!!!8
Το κορυφαίας σημασίας θέμα του ονόματος, επάνω στο οποίο κτίζεται ολόκληρη η πολιτική της FYROM και του Soros, για εμάς πρέπει είναι κάτι …«ασήμαντο».
Οι πουλημένοι πράκτορες των σιωνιστών, που έχουν εξασφαλισμένο χώρο και χρόνο στα ΜΜΕ, θέλουν να μας διδάξουν πολιτισμό κι …εξωτερική πολιτική!!!




Σίγμα
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ