Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Εἶδες πού οἱ λαοί ΟΥΔΕΠΟΤΕ εἶχαν τήν ἐξουσία;

Οι τεράστιες σε όγκο διαδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην Γαλλία για την υπεράσπιση του θεσμού της οικογενείας, που κανονικά θα έπρεπε να κλωνίσουν συνθέμελα οποιαδήποτε δημοκρατική κυβέρνηση, δεν εμπόδισαν σε τίποτα την μαριονέτα της Νέας Τάξεως, που λέγεται Ολάντ, να περάσει νόμους που δεν εξέφραζαν ούτε κατ’ ελάχιστον την μεγάλη πλειοψηφία των Γάλλων.
Η Νέα Τάξη έχει γραμμένη στα παλιά της τα παπούτσια και τη δημοκρατία και τη λογική και την ανθρωπότητα γενικότερα.

Όπως δεν κουνήθηκε φύλλο με 500.000 αγανακτισμένους στο Σύνταγμα, έτσι και με 500.000 Γάλλους στο κέντρο του Παρισιού δεν άλλαξε το παραμικρό.

Μόνο αν θέλει το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμα και μία …πορδή ως αφορμή για να πέσει μία κυβέρνηση ή να παραιτηθεί ένας υπουργός. Αν δεν είναι στα σχέδια της Νέας Τάξεως η ανατροπή,  αυτη δεν συμβαίνει ποτέ.

Όταν στην Ρωσσία, όλοι σχεδόν οι Ρώσοι βουλευτές απεφάσισαν να ΜΗΝ ιδιωτικοποιηθούν οι φυσικοί πόροι της Ρωσσίας... η Νέα Τάξη δεν πτοήθηκε, ούτε
από την …συντριπτική πλειοψηφία αλλά ούτε από την βούληση του λαού.

Πέφτουν μερικά εκατομμύρια σε δύο-τρεις στρατηγούς, κατεβάζουν τα τανκς, βομβαρδίζουν την Ρωσσική Βουλή, που δεν ψηφίζει σύμφωνα με τις εντολές των σιωνιστών …και επανέρχεται η τάξη…
…Η Νέα Τάξη δηλαδή…



Σίγμα
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »