Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΙΣΡΑΗΛ: «Εβραϊστάν» θα έπρεπε να ονομάζεται το εθνοκαθαρμένο ρατσιστικό κράτος μόνο για Εβραίους

Σχόλιο: O Francis Boyle διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Αμνηστίας (εκλεγμένος στην θέση αυτή από τα μέλη και η εκλογή του σαμποταρίστηκε με κάθε τρόπο από τους κρυφούς χρηματοδότες της οργάνωσης δηλαδή τους Σιωνιστές) και είναι ο άνθρωπος που αποκαλύψε τον βρώμικο ρόλο που παίζει η Διεθνής Αμνηστία και τον πλήρη έλεγχο που ασκεί σε αυτή το Σιωνιστικό λόμπυ. Κάποια στοιχεία έχουν κυκλοφορήσει αποσπασματικά στο ελληνικό ιντερνετ αλλά τις επόμενες μέρες θα δημοσιεύσουμε μια παλαιότερη συνέντευξη του όπου αποκαλύπτει όλη την βρώμα και την δυσωδία γύρω από την οργάνωση για τα «ανθρώπινα δικαιώματα», δηλαδή την οργάνωση που στοχοποιεί τους εχθρούς της Υπερεθνικής Ελίτ ενώ αποσιωπά τα εγκλήματα της Υ/Ε και των φίλων της και κάνει την δεν-είδα, δεν-άκουσα στα εγκλήματα των σιωναζί..

Στο παρών άρθρο που δημοσιεύουμε, και το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ολίγον προβοκατορικό, δείχνει με γλαφυρό τρόπο γιατί το Ισραήλ είναι ρατσιστικό κράτος και ότι τορπιλίζει με κάθε τρόπο κάθε ειρηνευτική διαδικασία θέτοντας στην πορεία «παρανοϊκά» ρατσιστικά αιτήματα με σκοπό όχι να επιτύχει οποιαδήποτε «λύση» του Παλαιστινιακού αλλά προκειμένου να επιτύχει τον στόχο του Σιωνιστικού κινήματος, δηλαδή το εθνοκαθαρμένο μεσσιανικό προτζεκτ του κράτους «αποκλειστικά» για Εβραίους, διώχνοντας (ή δολοφονώντας όπως δέιχνουν οι
πρόσφατοι εγκλματικοί βομβαρδισμοί και χερσαία εισβολή) στην πορεία τους εναπομείναντες από την Ισραηλινή εθνοκάθαρση Παλαιστίνιους. Άρα, καταλήγει ο Boyle αφού είστε (και πάντα ήσασταν) ρατσιστές, ονομάστε το κράτος σας Εβραϊστάν και ζητήστε διεθνή αναγνώριση με αυτό το όνομα αφού στα «πλαίσια της αυτοδιάθεσης» δεν θα απαιτείται πλέον η συναίνεση των Παλαιστινίων.

Αυτά να τα βλέπουν οι εν Ελλάδι οργανώσεις «κατά του ρατσισμού και του φασισμού» και οι τροτσκιστές κάθε είδους, απόχρωσης και ….διεθνούς, στις οποίες θα προτείναμε να αρχίσουν να ασχολούνται με τους επαγγελματίες ρατσιστές του Ισραήλ και τον φασισμό του 21ου αιώνα. Πράγμα όμως που δεν θα γίνει ποτέ γιατί απλά έχουν τους ίδιους χρηματοδότες και αφεντικά με την ….Διεθνή Αμνηστία.


Βιογραφικό: Ο Francis A. Boyle είναι κορυφαίος Αμερικανός ειδικός του Διεθνούς Δικαίου. Ήταν υπεύθυνος για τη σύνταξη της Αντι-Τρομοκρατικής Πράξης για τα Βιολογικά Όπλα (Biological Weapons Anti-Terrorism Act ) του 1989, την ενσωμάτωση στην Αμερικάνικη νομοθεσία της Σύμβασης για τα Βιολογικά Όπλα του 1972.

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Αμνηστίας (1988-1992), και αντιπροσώπευσε τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη στο Διεθνές Δικαστήριο. Διετέλεσε νομικός σύμβουλος της Παλαστινιακής Αποστολής για τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις από το 1991 έως το 1993. Το 2007, παρέδωσε τις Διαλέξεις Ειρήνης Bertrand Russell (Bertrand Russell Peace Lectures). Προηγούμενοι Λέκτορες περιλάμβαναν μεταξύ άλλων τους E.P. Thompson, Elena Bonner, Edward Said, Ramsey Clark, Joseph Rotblat (Νόμπελ Ειρήνης), Johan Galtung, and Noam Chomsky.

Διδάσκει διεθνές δίκαιο στο Πανεπιστήμιοτου University of Illinois, Champaign και είναι συγγραφέας μεταξύ άλλων των βιβλίων, The Future of  International Law and American Foreign Policy, Foundations of World Order, The Criminality of Nuclear Deterrence, Palestine, Palestinians and International Law, Destroying World OrderBiowarfare & Terrorism, και Tackling America’s Toughest Questions.

Έχει Ντοκτορά Law Magna Cum Laude καθώς και Ph.D. in Political Science, και τα δύο από το Harvard University.


 Jewistan: Finally Recognizing Israel as the Jewish State

Πηγή: Francis Boyle, «Jewistan: Finally Recognizing Israel as the Jewish State», Information Clearing House (20.10.2010)

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, του κόμματος Likud, Benjamin Netanyahu έψαξε στην τσάντα του με τα σιωνιστικά κόλπα και έβγαλε μια ολοκαίνουργια απαίτηση που ποτέ πριν δεν είχε εμφανιστεί στην ιστορία της ειρηνευτικής διαδικασίας στη Μέση Ανατολή που χρονολογείται από την εποχή της διαπραγμάτευσης των αρχικών συμφωνιών του Camp David που διεξήχθησαν υπό την προσωπική αιγίδα του προέδρου των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ το 1978: Οι Παλαιστίνιοι πρέπει να αναγνωρίσουν το Ισραήλ ως το «Εβραικό κράτος». Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Σιωνιστές που ελέγχουν και χρηματοδοτούν τη κυβέρνηση Ομπάμα ενέκριναν δημόσια αυτό το τελευταίο εμπόδιο για την ειρήνη που κακόβουλα κατασκευάστηκε από το Ισραήλ.

Ο Νετανιάχου πέταξε σκοπίμως το μπαλάκι των στόχων-θέσεων [σ.σ. της άνωθεν «πρότασης»] στους Παλαιστίνιους. Θα ήταν σαν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να απαιτούσαν από το Ιράν να τις αναγνωρίσει ως το Λευκό Αγγλο-Σαξωνικό Προτεσταντικό (WASP) κράτος ως προϋπόθεση για τη διαπραγμάτευση και, στη συνέχεια, τη σύναψη οποιασδήποτε συνολικής ειρήνης μαζί τους. Φυσικά, παρόμοιες απαιτήσεις είναι ρατσιστικές και δεν μπορούν να αποτελέσουν βάση συζήτησης.

Το ρατσιστικό τελεσίγραφο του Νετανιάχου θα οδηγήσει στη απώλεια της εθνικότητας για 1,5 εκατ. Παλαιστινίους που είναι ήδη χειρότερα από πολίτες τρίτης κατηγορίας στο Ισραήλ και θέτει τις βάσεις για τη μαζική απομάκρυνση τους προς το Παλαιστινιακό Μπαντουστάν που οραματίστηκε ο Νετανιάχου ως «τελική λύση» στο «δημογραφικό πρόβλημα του Σιωνισμού» που δημιουργήθηκε από την ίδια την ύπαρξη των Παλαιστινίων. Αυτό το ρατσιστικό αίτημα γενοκτονίας θα μπορούσε επίσης παράνομα να τερματίσει το ευρέως αναγνωρισμένο Δικαίωμα Επιστροφής για τα πέντε εκατομμύρια Παλαιστινίων προσφύγων που ζουν σε όλο τον κόσμο, όπως απαιτείται από το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών 194 (ΙΙΙ) του 1948, από την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου το άρθρο 13 (2 ) (1948), καθώς και από τις γενικές αρχές του δημόσιου διεθνούς δικαίου, του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου και του δικαίου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Κάτι τέτοιο θα καταδίκαζε κάθε προοπτική για ειρήνη μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων για πάντα, και θα άνοιγε το δρόμο για τη δημιουργία του «Μεγάλου Ισραήλ» να κυριαρχεί σε ολόκληρη την πρώην Βρετανική Εντολή για την Παλαιστίνη (Mandate for Palestine), με τους δύο αυτούς στόχους να ήταν ανέκαθεν η πρόθεση του Νετανιάχου και του Λικούντ.

Αλλά αν ο Νετανιάχου σοβαρολογεί το Ισραήλ να αναγνωριστεί διεθνώς ως «εβραϊκό κράτος», τότε υπάρχει ένας απλός τρόπος με τον οποίο αυτό το παγκόσμιο διπλωματικό καθεστώς μπορεί άμεσα να επιτευχθεί μονομερώς και χωρίς τη συγκατάθεση των Παλαιστινίων. Σύμφωνα με τις βασικές αρχές του διεθνούς δικαίου, κάθε κράτος είναι ελεύθερο να αλλάξει το όνομα του, αν το επιθυμεί: π.χ., από Κονγκό σε Ζαΐρ, στη συνέχεια πάλι Κονγκό. Ως εκ τούτου, το Ισραήλ είναι ελεύθερο να αλλάξει το όνομά της σε Jewistan (Εβραϊστάν) – το κράτος των Εβραίων.

Στη συνέχεια, κάθε κράτος στον κόσμο που έχει διπλωματικές σχέσεις και συμβατικές σχέσεις με το Ισραήλ θα πρέπει πλέον κατ’ ανάγκη να το αναγνωρίσει ως Jewistan ― το κράτος των Εβραίων ― και να συνδέεται με αυτό ως εκ τούτου με το εν λόγω όνομα σε καθημερινή βάση. Το όνομα του Jewistan θα αντικαταστήσει αυτόματα το όνομα του Ισραήλ στο σύστημα των Ηνωμένων Εθνών, σε όλους τους άλλους ενδιαφερόμενους διεθνείς οργανισμούς, καθώς και σε όλες τις διμερείς και πολυμερείς συνθήκες στις οποίες το Ισραήλ είναι σήμερα συμβαλλόμενο μέρος. Πράγματι, στον απόηχο των κατά συροής φρικαλεοτήτων γενοκτονίας του εις βάρος των Παλαιστινίων και του Λιβάνου, το Ισραήλ επιδιώκει αρκετά δικαιολογημένα να «επανα-λανσάρει» (re-brand) τον εαυτό του. Το Jewistan είναι το τέλειο νέο παρατσούκλι του Ισραήλ.

Στην πραγματικότητα, το Ισραήλ δεν υπήρξε ποτέ τίποτα άλλο, παρά ένα Μπαντουστάν για τους Εβραίους που στήθηκε στη Μέση Ανατολή από τις Λευκές ρατσιστικές και γενοκτόνες Δυτικής αποικιακές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, προκειμένου να αποτελέσει το ρατσιστικό επιθετικό σκυλί τους και τον εφαρμοστή γενοκτονίας εναντίον του αραβικού και μουσουλμανικού κόσμου. Από την πρώτη στιγμή της γενοκτόνου σύλληψης του Ισραήλ από τον Δυτικό ιμπεριαλισμό το 1947-1948, το Ισραήλ έχει ιστορικά πάντα λειτουργούσει ως Jewistan ― το παγκόσμιο Bantustan για τους Εβραίους. Έτσι, το Ισραήλ θα μπορούσε κάλλιστα να αλλάξει επιτέλους το όνομά του σήμερα σε Jewistan, αποδεχόμενο το ρατσιστικό πατρογονικό δικαίωμα του, και να το κάνει επίσημο ώστε ο υπόλοιπος κόσμος να το αναγνωρίσει.

Φυσικά, όλα τα μαύρα Μπαντουστάν του ρατσιστικού εγκληματικού απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική τελικά διαλύθηκαν και δεν υπάρχουν πια. Το ίδιο θα συμβεί τελικά στο ρατσιστικό εγκληματικό απαρτχάιντ του Εβραϊκού Bantustan στη Μέση Ανατολή χωρίς να έχει σημασία με τι όνομα θα αποκαλούν τον εαυτό τους. Στην πραγματικότητα, το Jewistan / Ισραήλ είναι πιο κοντά αναλογικά με την γενοκτόνο Γιουγκοσλαβία που κατέρρευσε ως κράτος, έχασε τη συμμετοχή της στον ΟΗΕ, και δεν υπάρχει πλέον ως κράτος για αυτό το συγκεκριμένο λόγο.

Σε κάθε περίπτωση, όταν αυτό το Ισραηλινό Μπαντουστάν για τους Εβραίους αναμενόμενα καταρρεύσει ως κράτος, όλοι οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες που ζουν στη Διασπορά σε όλο τον κόσμο θα είναι σε θέση να επιστρέψουν στα σπίτια τους, όπως αυτά κατοχυρώνονται από το ψήφισμα 194. Αυτή είναι η απόλυτη λύση για την εξασφάλιση του Παλαιστινιακού Δικαίωματος Επιστροφής (Right to Return) σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο. Εν τω μεταξύ, οι Παλαιστίνιοι δεν θα πρέπει να υπογράψουν τίποτα με το Jewistan / Ισραήλ και να αφήσουν αυτό το Μπαντουστάν για τους Εβραίους να καταρρεύσει εξαιτίας του δικού του ρατσιστικού και γενοκτόνου βάρους. Στα τσακίδια!

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »