Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Άνθρακες η (αμερικανική) επίθεση σε όλα τα ουκρανικά μέτωπα

Η προπαγάνδα ανακοίνωσε ότι «οι Ουκρανικές δυνάμεις εξαπέλυσαν μαζική επίθεση κατά των ρωσόφιλων αυτονομιστών στο Ντόνετσκ, και το Λουγκάνσκ» Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Oleksiy Dmytrashkivsky είπε ότι «εξαπολύθηκαν μαζικά πυρά πυροβολικού και έγιναν αεροπορικές επιδρομές».
Στο τέλος της πρώτης μέρας των μαζικών επιθέσεων:

-Οι μαχητές της πολιτοφυλακής του Λουγκάνσκ κατάφεραν να καταρρίψουν δύο από τα πέντε βομβαρδιστικά Su-27  που στάλθηκαν για να χτυπήσουν το Λούγκανσγκ.

-Η πολιτοφυλακή του Λουγκάνσκ κοντά στο χωριό Желтое κοντά στην πόλη Счастье κατέστρεψε φάλαγγα έξι τεθωρακισμένων

-Η πολιτοφυλακή του Ντόνετσκ (DNI) κατέρριψε ένα αεροπλάνο, που επιτέθηκε στην πόλη Snezhnoye

Τρία αεροπλάνα και εξι τεθωρακισμένα οι απώλειες.

Νίκες δεν ανακοινώθηκαν από το Κίεβο.

Οι «επιτυχίες» της Επιχείρησης :

Από το πρωινό μαζικό βομβαρδισμό του Κραματόρσκ εξι νεκροί σε λεωφορείο που χτυπήθηκε. Από τον βομβαρδισμό στον Μέταλιστ του Λουγκάνσκ σκοτώθηκαν δύο πολίτες και
δύο άλλοι τραυματίστηκαν. Στα Νοσοκομείο του Λουγκάνσκ μεταφέρθηκαν 16 τραυματίες. Πολλά σπίτια καταστράφηκαν από τον βομβαρδισμό του Izvarino.

Στην Druzhkovka, 80 χλμ από το Ντινιέτσκ, που έχει 63.000 κατοίκους, έβγαλαν από το ηρώο του Β.Παγκοσμίου ένα Τ-34, και το έβαλαν μπροστά, για να το χρησιμοποιήσουν για την υπεράσπιση της πόλης τους.

Ο Πούτιν συζήτησε την «ραγδαία επιδείνωση» της κατάστασης στην Ουκρανία με τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Πρόεδρος της Ανω Βουλής Βαλεντίνα Ματβιένκο, Πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Σεργκέι Ναρούσκιν, ο Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφάλειας Νικολάι Πατρούσεφ , ο επικεφαλής της της προεδρικής διοίκησης Σεργκέι Ιβανόφ, υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, ο υπουργός Εσωτερικών Βλαντιμίρ Κολοκολτσωφ , ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, ο Διευθυντής της FSB Αλέξανδρος Μπορτνικοφ , ο επικεφαλής της αντικατασκοπίας (CBP) Μιχαήλ Φραντκόφ, και ο Μπόρις Γκριζλόφ.

ΥΓ. Κανείς από αυτούς δεν είναι φιλελεύθερος

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »