Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Εδώ Κοπεγχάγη

Στο βασικό μενού της Μπίλντερμπεργκ ήταν ο Βλαδίμηρος και οι Συμμαχίες του

Οι «Άνωθεν», και οι δυτικές κυβερνήσεις , που εμπνέονται από τη «Λέσχη» , ανησυχούν για την αυξανόμενη επιρροή του Πούτιν και για την προσέγγιση και τη συμμαχία μεταξύ του Ιράν , της Κίνας και της Ρωσίας , διότι ο Κόσμος είναι ήδη εκτός του απολύτου ελέγχου των «Άνωθεν» και των Μπιλντέρμπεργκερς.

Οι συμφωνίες Ρωσίας - Κίνας , και κορυφαία τη συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου , η πρωτοβουλία της Ρωσίας για την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση με τη Λευκορωσία και το Καζακστάν , η έκκληση της Κίνας για μια «Συμμαχία Ασιατικής Ασφάλειας» με τη Ρωσία και το Ιράν, η επιτυχημένη υπεράσπιση της Συρίας ενάντια στο ΝΑΤΟ από τη συμμαχία Ρωσίας- Ιράν,έθεσε σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με το σύστημα παγκόσμιας κυριαρχίας των «Άνωθεν».

Αυτά τα ερωτηματικά συζήτησαν οι Μπίλνερμπέργερς στη διάσκεψη της Κοπεγχάγης.

Στην ατζέντα ‘ήταν η αναμέτρηση των «Άνωθεν» με τον Πούτιν στην Συρία και την Ουκρανία, η αντιπαράθεση με τον Πούτιν για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιραν και τις κυρώσεις, οι επιπτώσεις από τη στρατηγική συμφωνία Ρωσίας και Κίνας, οι κίνδυνοι για το δολάριο, και για το πώς θα επηρεάσουν την Ρωσία μέσα από τον κυβερνοχώρο μετά το κάζο «Σνόοουντεν».

Τους απασχόλησε δηλαδή «όλο το πακέτο».
Γιατί απέτυχαν στη Συρία, γιατί οι σουνίτες υποστήριξαν τον Ασαντ και οι αξιωματικοί δεν εγκαταλείψαν το ΜΠΑΑΘ , γιατί έχασαν τους
Κούρδους, γιατί απέτυχαν οι κυρώσεις και η πορτοκαλί επανάσταση στο Ιράν, γιατί αιφνιδιάστηκαν στην Ουκρανία, γιατί οι «δικοί» τους περιθωριοποιήθηκαν στην Κίνα, και γιατί «το μακρύ τους χέρι» στη Μόσχα, δεν δουλεύει.

Η Λέσχη μελέτησε τα βασικά μηνύματα που τους έστειλε Πούτιν από την Αγία Πετρούπολη

-« Η προσπάθεια για τη βελτίωση της αμερικανο-ρωσικών σχέσεων, που ξεκίνησε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, το 2009, απέτυχε εντελώς. Εμείς δεν χαλάσαμε τις σχέσεις αυτές ήταν σφάλμα των ΗΠΑ».

-«Εκείνοι που υποκίνησαν το πραξικόπημα στην Ουκρανία έπρεπε να έχουν αναλογιστεί καλύτερα τις συνέπειες των πράξεών τους».

  - «Το όραμα ενός μονοπολικού κόσμου απέτυχε».

-Για τα αμερικανικά ομόλογα: 

  «η Μόσχα και το Πεκίνο θα πρέπει να εξασφαλίσουν ότι τα συναλλαγματικά αποθέματα και τα αποθέματά τους σε χρυσό είναι ασφαλή. Είναι σημαντικό η επένδυση των συναλλαγματικών αποθεμάτων να γίνεται με τρόπο λογικό και ασφαλή , λαμβάνοντας υπόψη την αβεβαιότητα της κατάστασης στην παγκόσμια οικονομία»

- και το δολάριο.
« Το Πεκίνο και η Μόσχα θα εξετάσουν τρόπους μετάβασης στη χρήση των εθνικών τους νομισμάτων για τις διμερείς συναλλαγές τους. Η ρωσική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να καταστήσει υποχρεωτικό για τις κρατικές εταιρείες να πληρώνουν για σημαντικές εξαγωγές σε ρούβλια αντί δολαρίων όπως ισχύει σήμερα. Η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιεί το ρούβλι ως νόμισμα στις διεθνείς εμπορικές συναλλαγές της».

Φυσικά, δεν κάλεσαν τους δικούς τους από τη Μόσχα. Το δεξί (εβραϊκό) χέρι του Γιέλτσιν , τον Ανατόλι Τσουμπάες, που συντόνιζε το μοίρασμα της κρατικής περιουσίας στους νεαρούς εβραίους το 1991, ο οποίος σήμερα ασχολείται με την νανοτεχνολογία. Ο Τσουμπάες τον Απρίλιο πέρσι μετά από 23 χρόνια παραδέχτηκε, ότι οι σύμβουλοί του εκείνη την εποχή ήσαν πράκτορες της αμερικανικής Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών , μετά όμως την σχετική κατηγορηματική δήλωση του Πούτιν.

Δεν κάλεσαν ούτε τον ηγέτη της «πορτοκαλί αντιπολίτευσης», Alexei Navalny, ουτε τον Κασπάρωφ, ούτε τον Πρόχοροφ, ούτε τον Ολιγαρχικό «φίλο» του Βλαδίμηρου Alexei Mordashov της Severstal. Δεν μπορούσαν να καλέσουν και τον άτυπο εκπρόσωπο τους στη Μόσχα, τον Mikhail Vitalievich Margelov* , τον άνθρωπο που έστειλε ο Μεντβέντεφ στη Λιβύη τον Ιούνιο του 2011για να πει στον Καντάφι να παραδοθεί στις ΗΠΑ και να παραμένει στη Λιβύη, «ως ιδιώτης απέχοντας από την λήψη οποιωνδήποτε οικονομικών αποφάσεων».

Ο τότε Αγγελιοφόρος της «Μπίλντερμπεργκ», που τώρα είναι πρόεδρος της Επιτροπής διεθνών Σχέσεων των Ρωσικής Άνω Βουλής, μπήκε για ξεκάρφωμα στιες κυρώσεις και δεν του έδωσαν βίζα για να ταξιδέψει στην Κοπεγχάγη. 
  Οπότε συζήτησαν για τη Ρωσία χωρίς τους Ρώσους τους. Απλά θα τους δοθούν εντολές.

Οι διαβουλεύσεις της Λέσχης στην Κοπεγχάγη βασικά επεξεργάστηκαν δυο σενάρια. Είτε την προσωρινή μετάβαση προς έναν πολυπολικό κόσμο, σταματώντας την υπερβολική επιθετικότητα προς τη Ρωσία και την Κίνα και καταργώντας τις κυρώσεις προς το Ιράν μέχρι να επιτευχθεί η ανατροπή του Πούτιν, είτε την κλιμάκωση της έντασης, με μια νέα προβοκάτσια του είδους «9/11», που θα οδηγήσει στον επόμενο αιματηρό γύρο «αυτοκρατορικής κατάκτησης», όπως προειδοποίησε και ο Γκλαζίεφ από την Αστανά.
Η απάντηση των Άνωθεν θα αρχίσει να φαίνεται σιγά-σιγά προσεχώς! 

  Ο Ομπάμα πάντως , την Παρασκευή από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων ( USNA, Annapolis, MD) , επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται , και ανακοίνωσε νέα «φθηνή» εξωτερική πολιτική με το πέρασμα στη «συλλογική δράση» με τους «συμμάχους», και αφού υποσχέθηκε ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να ηγούνται στην παγκόσμια σκηνή αλλά θα αποφευχθούν τα ακριβά «λάθη του παρελθόντος», υπογράμμισε: «Θα πρόδιδα το καθήκον μου απέναντί σας και τη χώρα που αγαπάμε, εάν σας έστελνα στον κίνδυνο απλώς και μόνο επειδή είδα κάπου στον κόσμο ένα πρόβλημα που χρειαζόταν να επιλυθεί ή εάν ανησυχούσα για τους επικριτές που θεωρούν ότι η στρατιωτική παρέμβαση είναι ο μοναδικός τρόπος να αποφύγει η Αμερική να φανεί αδύναμη».
Ο Ομπάμα ανακοίνωσε νέα φάση στον πόλεμο με την «τρομοκρατία» καθώς η απειλή μετακινήθηκε από την Αλ Κάιντα προς νέες οργανώσεις οπότε «πρέπει να αλλάξει και ο τρόπος αντιμετώπισης» και ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση (από το έλλειμμα) της νέας «μάχης κατά της τρομοκρατίας» με 5 δις. δολάρια.

*Mikhail Margelov after a visit to Benghazi, said to the delight of NATO coalition of bloody crusaders that Muammar Gaddafi "has lost a moral right to stay in power as the Libyan leader. In 2003 , Margelov became Russia's representative with the Bilderberg Group. What Margelov did at a meeting of the Bilderberg Group in 2003 is impossible to find out. But two years later, an Estonian political scientist at the Tallinn Euro Universit, Johan Vyark, writes in the newspaper "Eesti Paevaleht" referring to "pragmatic Russian political analysts", that Putin's successor will be "a balanced politician like Mikhail Margelov, and not an influential bureaucrat or someone from regional governors". In 2004, Kissinger explained to Margelov that for Bush's reelection for the second term, the US needs Russia to put pressure on hard-headed Iranian leadership, and Margelov said that "in these areas the United States would never succeed without Russia".
APN Northwest

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »