Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Η «ηρωίνη της Φιλοθέης- Κορωπίου» και οι ΗΠΑ

Δεν μας τα λένε καλά οι αμερικανοί και τα «τζίνια» της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος.
Η ηρωίνη, «της οργάνωση διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών Ευθύμιος Γιανουσάκης και Σια», αγοράστηκε στο Αφγανιστάν. Εκεί το κιλό κάνει 5000-6000 ευρώ, οπότε που τα βρήκαν τα 30 εκ.;

Η ποσότητα της ηρωίνης που κατασχέθηκε είναι ένας τόνος και 113 κιλά.
Οπότε λείπει μια ποσότητα. Πόση ήταν και πού πήγε δεν απαντούν. 443 πλαστικές σακούλες, κανείς δεν αγοράζει.
Λένε όμως, ότι οι πληροφορίες της DEA ανέφεραν πως τρεις φορές τον χρόνο πακέτα περίπου πέντε τόνων κάνουν την διαδρομή , Ιράν –Κωνσταντινούπολη-Αλβανία- Κόσοβο- Ευρώπη και ότι η αμερικανική Δίωξη σε συνεργασία με ευρωπαϊκές αρχές είχε βάλει πομπούς στα πακέτα ηρωίνης και παρακολουθούσε συνεχώς την πορεία τους μέχρι το βράδυ της Πέμπτης όπου αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η καλά σχεδιασμένη επιχείρηση.
Εάν πρόκεται για φορτία 5 τόνων η τιμή των 30 εκ. είναι μεν πραγματική, αλλά λείπουν σχεδόν 4 τόνοι.
Που πήγαν; Ποιος τους πήρε.;


Μέχρι να μας δώσουν την ανάλυση από το Χημείο του κράτους για να μάθουμε πόσο «καθαρή» είναι η «ηρωίνη της Φιλοθέης», δεν θα μιλήσουμε για την αξία της.
Το Λιμενικό που «ξέρει» είπε ότι η αξία της στην ελληνική αγορά θα μπορούσε να ανέλθει έως και τα 200 εκατομμύρια ευρώ. Στο Βέλγιο, που λένε ότι θα την έστελναν κάνει πάντως περισσότερο. Ας ρωτήσουν τους εκεί συναδέλφους τους, με ένα μέιλ.

Αλλά και 200 να έπιανε στον δρόμο, η σύλληψη είναι αντιαναπτυξιακή, διότι στέρησε από την «πραγματική οικονομία» το 0,11% του ΑΕΠ.

Θα πρέπει πάντως να σταλούν στο Χημείο του Κράτους και ποσότητες από άλλες συλλήψεις για να διαπιστωθεί αν από την ίδια παρτίδα κυκλοφόρησε ηρωίνη και στην Ελλάδα.

Ο «τουρκος» επενδυτής που θα αγόραζε ξενοδοχείο στα
νότια προάστια, τα καταστήματα αλυσίδας παγωτών, το μπαρ στην Κηφισιά, το πρόσωπο -κλειδί αλβανικής καταγωγής, και τις συνθηματικές «λακκούβες», που τις αποκωδικοποίησαν οι «Κλουζώ», ας τα αφήσουμε στους αστυνομικούς ρεπόρτερ των καναλιών.

Η υπόθεση φωνάζει από μακρυά. Ανταγωνισμός! Η ηρωίνη είναι αποκλειστικά προϊόν της Σια. Η κοινοπραξία , Cia-MIT(Τουρκία)-ISI(Πακιστάν), έχει τον έλεγχο της παραγωγής και της διακίνησης, με υπεργολάβους τους σουνίτες σαλαφιστές και τους Αλβανούς.

Τα άλλα αφορούν την αγορανομία και το ΣΔΟΕ!!!!!

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ