Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Καταργούν την Γιορτή των Τριών Ιεραρχών – Το επόμενο βήμα ποιό θα είναι άραγε ;

Δυστυχώς στα ψιλά γράμματα πέρασε φαίνεται και η είδηση πως το Υπουργείο Παιδείας και Εθνικών Θρησκευμάτων (με κάθε επιφύλαξη ο τίτλος) καταργεί την Γιορτή των Τριών Ιεραρχών που τιμούνταν η μνήμη τους ως σχολική αργία, μένοντας κλειστά όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Βεβαίως και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα συμφωνήσουν με αυτή την απόφαση του Υπουργείου λέγοντας τα γνωστά κλισέ “καλά τους κάνουνε”, “έτσι, για να μην κάθονται άσκοπα τα παιδιά μας και οι χαραμοφάηδες καθηγητές” κ.α.

Είναι τυχαίο το ότι σιγά-σιγά με αργά και σταθερά βήματα οδηγούμαστε σε μία χώρα χωρίς επίσημο θρήσκευμα? Μην αρχίσετε πάλι με τα περί ρατσισμού, θρησκολατρείας κ.α. γιατί έχει καταντήσει απίστευτα κουραστικό.

Η Ελλάδα είναι μία χώρα που το επίσημο (τουλάχιστον
μέχρις στιγμής) Θρήσκευμα της είναι η Ορθοδοξία. Ο Χριστιανισμός δεν επιβάλλει σε κανέναν να ακολουθήσει την θρησκεία του Χριστού όπου κι αν πιστεύει ο καθένας σε αντίθεση με άλλα δόγματα που επιβάλλουν με το έτσι θέλω τις αρχές και τα πιστεύω τους.

Δεν μπορεί να επεξεργάζονται σχέδια αποθρησκοποίησης (ας μου επιτραπεί η έκφραση) της Χώρας μας και να τα καταπίνουμε όλα αμάσητα και αδιαμαρτύρητα μην τυχόν και μας κατηγορήσουν για παραδοσιακούς, οπισθοδρομικούς και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Δεν μπορεί δηλαδή να μην πηγαίνουν οι μαθητές των σχολείων στην Εκκλησία γιατί έτσι θα προσβληθούν οι μαθητές άλλων θρησκειών. Δεν είναι δυνατόν το μέλλον της Χώρας να μην διδάσκεται όπως πρέπει τις Αρχές της Ορθοδοξίας.

Δεν γίνεται να μην υπάρχει η Γιορτή της Παιδείας (βλ. Τρεις Ιεράρχες, προστάτες των Γραμμάτων).

Με την ίδια λογική και με μαθηματική ακρίβεια δεν αποκλείεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να δούμε παρόμοιες αποφάσεις περί αφαίρεσης του Σταυρού από την Ελληνική Σημαία, περιορισμού των Θρησκευτικών Λειτουργιών και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Σε εποχές που Χριστιανοί σε άλλες χώρες σκοτώνονται ακόμα και σήμερα ή φυλακίζονται και βασανίζονται, δεν νοείται να μην κάνουμε ούτε τον σταυρό μας μπας και προσβάλλουμε κανέναν (!) ή να πιάνουμε τα….γεννητικά όργανα μας όταν βλέπουμε Ορθόδοξο Ιερέα γιατί είναι γρουσουζιά !!!!!

Γνωρίζω πολύ καλά πως αυτά που γράφω δεν πρόκειται να γίνουν ευρέως αποδεκτά αλλά έστω και εσείς οι λίγοι που θα μπείτε στον κόπο να τα διαβάσετε και να τα επεξεργαστείτε στο μυαλό σας, είναι ένα σημαντικό όφελος.

Μετά την κατάργηση της Γιορτής των Τριών Ιεραρχών ας καταργήσουμε και την Ανάσταση !!!

Η μόνη γιορτή που δεν πρόκειται να καταργηθεί ποτέ είναι τα Χριστούγεννα και αυτό διότι την έχουν μετατρέψει σε γιορτή του εμπορίου με απίστευτο τζίρο σε αγορές υλικών αγαθών.

Ένας ταπεινός αμαρτωλός Χριστιανός

ΠΗΓΗ

το είδα

Δες και :

ΑΙΣΧΡΑ μαθητικά βιβλία διδάσκονται στα σχολεία μας – Αυτή τη νεολαία επιθυμούν οι προδότες (βίντεο) ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ, ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΤΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΝΥΧΙΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »