Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Οἱ τράπεζες ἔχουν ἤδη …ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ!

Ένα ΜΥΣΤΙΚΟ δισεκατομμυρίων, που δεν αναλύεται ποτέ από τα ΜΜΕ, είναι ότι οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ έχουν ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ.
Δηλαδή το Δημόσιο κατέχει πλέον την πλειοψηφία των μετοχών τους, μιας και δανειστήκαμε πολλά ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, για να σωθούν οι Τράπεζες και οι Τοκογλύφοι, αλλά ΟΧΙ οι πολίτες και οι Έλληνες επιχειρηματίες, που καταστράφηκαν σκόπιμα.

Για να ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ αυτή η εξέλιξη, οι τράπεζες, με τα δικά μας λεφτά, χρηματοδοτούν ασταμάτητα ΟΛΑ τα ΜΜΕ, ακόμα και τα πιο άθλια …blog της επαρχίας.

Αποσπώντας την προσοχή σε άλλα θέματα,  τα ΜΜΕ φροντίζουν ώστε οι πολίτες να ΜΗΝ ξέρουν ότι οι Τράπεζες είναι πλέον ΚΡΑΤΙΚΕΣ, ώστε να ΜΗΝ διαμαρτύρονται για την σπατάλη του Δημοσίου Χρήματος των Τραπεζών, προς τους Νταβατζήδες-Καναλάρχες, οι οποίοι διατηρούνται στην ζωή,  για να …υπηρετούν τους σιωνιστές τοκογλύφους.
 Δηλαδή πληρώνουμε …ΕΜΕΙΣ, για να υπηρετούν τους εχθρούς μας.

Μη γνωρίζοντας ότι οι Τράπεζες είναι κρατικές,  ΔΕΝ διαμαρτυρόμαστε για τη διαφημιστική σπατάλη, ΔΕΝ διαμαρτυρόμαστε για το ό,τι στα Διοικητικά Συμβούλια παραμένουν οι προηγούμενοι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΔΕΝ διαμαρτυρόμαστε που ενώ οι Τράπεζες ΣΩΖΟΥΝ τα βοθροκάναλα και τους παχυλούς μισθούς της αληταρίας των δημοσιογράφων, δεν δίνουν ΟΥΤΕ μισό ευρώ δάνεια σε επιχειρηματίες, που απασχολούν οικογενειάρχες.
Στοιχηματίζω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνωρίζει το ποσοστό της ΚΡΑΤΙΚΗΣ συμμετοχής στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, γιατί φυσικά κανένας δεν μας το ανέφερε ρητά…
…ΟΥΤΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ, γιατί είναι πληροφορία-κλειδί!!!

Κι έτσι αυτό το κρυφό νούμερο το μαθαίνουμε. μέσω
Νέας Υόρκης, από τη, Σιωνιστική Bloomberg…
57% των μετοχών της ΕΘΝΙΚΗΣ έχουν περάσει …στο Ελληνικό Δημόσιο, έναντι 8,5 Δισεκατομμυρίων ΜΑΤΩΜΕΝΩΝ Ευρώ.

Οἱ τράπεζες ἔχουν ἤδη ...ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ!2


Το πανηγύρι των στελεχών της ΕΘΝΙΚΗΣ όμως όχι μόνο δεν περιορίστηκε αλλά …απογειώθηκε.

Ακόμα και η Bloomberg έμεινε με το στόμα …ανοικτό, όταν διαπίστωσε τα εκατομμύρια που τσεπώνει ένα στέλεχος της Εθνικής, που διαμένει στο Λονδίνο και του οποίου τις αποδοχές, που φυσικά πληρώνουμε εμείς, αποφασίζει ο …ΙΔΙΟΣ!!!


Οἱ τράπεζες ἔχουν ἤδη ...ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ!1

Σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει το ποσοστό της κρατικής συμμετοχής στις άλλες τράπεζες ας ενημερώσει.

Σίγμα

Υ.Γ.1. Μπουκωμένα τα στόματα από ατελείωτο κρατικό χρήμα.


Οἱ τράπεζες ἔχουν ἤδη ...ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ!3


Για τους ρουφιάνους ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…
…για να σωθούν οι βιοτεχνίες, ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ!


Υ.Γ.2.

Τράπεζα Πειραιώς; Μόνο κατά 33% ιδιωτικήΚαι η Τράπεζα Πειραιώς είναι πλέον κρατική, όπως η Εθνική. Αναλυτικά:

Οἱ τράπεζες ἔχουν ἤδη ...ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ!4πηγή

Υ.Γ.3.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : Το 86% ανήκει στο ελληνικό δημόσιο

Οἱ τράπεζες ἔχουν ἤδη ...ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ!6
Ολες οι ελληνικές τράπεζες είναι πλέον κρατικές (κάτι που αγνοεί η πλειοψηφία του ελληνικού λαού), μετά τις χρηματοδοτικές στηρίξεις από τον προϋπολογισμό, δηλαδή από εσάς. Αυτό δεν τις εμποδίζει να δίνουν θαλασσοδάνεια και να μην δίνουν ούτε ένα ευρώ σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις . Η Εθνική Τράπεζα και η μετοχική της σύνθεση φαίνονται στο γράφημα, σύμφωνα με το οποίο Ξένοι θεσμικοί κατέχουν το 9,1, επενδυτές στο εσωτερικό το 4,7 και θεσμικοί στο εσωτερικό 0,2, συνολικά 14%,. Το υπόλοιπο 86% ανήκει κυρίως στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και σε δημόσιους φορείς, ασφαλιστικά ταμεία κ.λ.π.


Το γράφημα είναι από το ενημερωτικό δελτίο της Τράπεζας.Οἱ τράπεζες ἔχουν ἤδη ...ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ!5Τὸ μεγάλο σκάνδαλο μὲ τὴν χειραγώγησιν τοῦ χρυσοῦ.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »