Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Το μήνυμα του απλού ψηφοφόρου από τη Συρία

Ο Τζον Κέρι, χαρακτήρισε τις προεδρικές εκλογές της Συρίας «ένα τεράστιο μηδενικό», τονίζοντας ότι «δεν μπορείς να διοργανώσεις εκλογές, όταν εκατομμύρια πολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν». Ψήφισαν όμως και του απάντησαν έτσι , 11,634,412*.
Ο Κέρι, κάλεσε τη Ρωσία, το Ιράν και τη Χεζμπολάχ, που έχουν συνταχθεί στο πλευρό της κυβέρνησης του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, να εργαστούν ώστε να τερματιστεί ο πόλεμος στη Συρία, αλλά δεν κάλεσε τους χρηματοδότες της Αλ Νούσρα και της ISIL,  τη Σαουδική Αραβία , το ΚΑΤΑΡ, την Τουρκία και τη Cia, που άρχισαν τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία , «να εργαστούν ώστε να τερματιστεί».
Ζητάει δηλαδή από τον νικητή να παραδοθεί στην ηττημένο. Aς γελάσω. 

Από κοντά και η Βαρόνη. «Χαρακτήρισε παράνομες τις εκλογές».
Σε όλους αυτούς απάντησαν οι 11,634,412 Σύροι από
τις ελεύθερες περιοχές. Το 73.42% από τα 15.8 εκ. των «εγγεγραμμένων». Αυτή ηταν Νίκη ισχυρότερη από τα Κανόνια.

*Τα 10,319,723 ψήφισαν Ασαντ.

το είδα

Επιστράτευσαν ακόμη και τον γιωργάκη Παπανδρέου, με επίσκεψη στην περιοχή, για να αποτρέψουν τη μαζική συμμετοχή στις προεδρικές εκλογές στην Συρία...


Τεράστιες ουρές Σύριων προσφύγων περνούν τα σύνορα κι επιστρέφουν στη Συρία, παρά τις απαγορεύσεις των δικτατορικών καθεστώτων που τους "φιλοξενούν" και τις "επισκέψεις φιλάνθρωπων ηγετών" , για να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές της Συρίας.
Μαζική συμμετοχή κι οι πρόσφυγες θέλουν να τελειώνουν με τους μισθοφόρους τρομοκράτες και να επιστρέψουν στα σπίτια τους, στην γη τους!


το είδα


Δεν αναγνωρίζει τα αποτελέσματα των εκλογών στην Συρία το ΝΑΤΟ... Φυσικά αναγνωρίζει την πραξικοπηματική κυβέρνηση των νεοναζί του Κιέβου, που διόρισαν χωρίς εκλογές! 


Από τις Βρυξέλλες, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν χαρακτήρισε «φάρσα» αυτήν την εκλογική διαδικασία και τόνισε ότι δεν πρόκειται να αναγνωρίσει τα αποτελέσματα.
«Οι εκλογές αυτές συνιστούν μια φάρσα, δεν σέβονται τα διεθνή πρότυπα της διαφάνειας και της ελευθερίας. Είμαι βέβαιος ότι κανείς σύμμαχος δεν θα αναγνωρίσει τα αποτελέσματα αυτών των υποτιθέμενων εκλογών»
E, και;... Το αναγνωρίζει ο Αδέσποτος κι Αδούλωτος λαός της Συρίας!


το είδα


Φραγκοφονιά, παίζει καμιά κονόμα για τις ΜΚΟ των φίλων σου, για υποδοχή προσφύγων από τη Συρία ή σε διατεταγμένη υπηρεσία; Ο εθνικός ολετήρας, ο τραπεζοϋπάλληλος, αφού συντάχθηκε με τους ιμπεριαλιστές, συντάχθηκε με τηνΤουρκία & το Ισραήλ για τη διάλυση της Συρίας, απέλασε την πρέσβειρα της Συρίας από την Ελλάδα... τώρα παίζει με τα προσφυγόπουλα!




Ο Πρόεδρος της ΣοσιαΛΗΣΤΡΙΚΗΣ Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, στο πλαίσιο της επίσκεψης εργασίας που πραγματοποιεί στο αμερικάνικο προτεκτοράτο, την Ιορδανία, συναντήθηκε χθες, στο Αμμάν, με τον...
δικτάτορα Μονάρχη Βασιλιά Αμπντάλα ΙΙ. Ο υπάλληλος των σιωνιστών και χωροφύλακας των ΗΠΑ, ο ιορδανός μονάρχης ενημέρωσε τον Γιώργο Παπανδρέου για τις εξελίξεις στην περιοχή και για τις επιπτώσεις από την κρίση στη Συρία, στις γειτονικές χώρες και ιδιαίτερα την Ιορδανία...


το είδα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »