Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Τσίπρας...ο νέος Ανδρέας (made in)

Και ξαφνικά ο Τσίπρας μοστράρει για γαμπρός... ένας γαμπρός που θυμίζει έντονα έναν άλλον γαμπρό back to 1981...

Για να δούμε μερικές ομοιότητες των γαμπρών:

όσο ο Ανδρεάς τόσο και ο Τσίπρας έχουν την ίδια καταγωγή, την ίδια υποστήριξη, την ίδια πολιτική θεωρία, υπόσχονται ακριβώς τα ίδια με ακριβώς την ίδια τεχνική, και οι δύο ζάμπλουτοι, και οι δύο μούφα αντιΑμερικανοί.

1. Η ιδεολογία και των δύο είναι ΚομμουνοΣοσιαλισμός Μαρξισμός, δεν χρειάζεται περαιτέρω αποδείξεις, είναι ήδη γνωστό. Οι τεχνικές προπαγανδισμού τους... φούμαρα υπέρ των εργατών και ταυτόχρονα φανφάρες κατά του πλούτου, βέβαια αμφότεροι κολυμπάνε στο χρήμα τόσο οι ίδιοι όσο και οι συνεργάτες τους. Δεν είδαμε ποτέ ο Ανδρέας ή ο Τσίπρας να πολεμούν π.χ. ΧαζαροΕβραικά συμφέροντα (Τράπεζες, Πολυεθνικές κτλ) παρά μόνο κάποια Ελληνικά συμφέροντα τα οποία είχαν σχέση ανταγωνισμού με τα ΧαζαροΕβραικά... άλλωστε οι Έλληνες ήταν και είναι κακοί φασίστες ενώ
οι ΧαζαροΕβραίοι καλοί άνθρωποι και αντιρατσιστές...

2. Καταγωγή του Ανδρέα:










3. Η καταγωγή του Τσίπρα:




4. κοινά στην υποστήριξη Ανδρέα και Τσίπρα:




5. Ο John Kenneth Galbraith το 1967 κίνησε γη και ουρανό στις ΗΠΑ για να μην καθαρίσουν τον Ανδρέα οι Απριλιανοί (αποδείξεις ΕΔΩ και ΕΔΩ). Eπί Προεδρίας  Lyndon Johnson ο μούφα αντιΑμερικανός Ανδρέας λαμβάνει Αμερικανικό Διαβατήριο (ο μοναδικός από τους κρατούμενους) για να φύγει από Ελλάδα με προορισμό τις ασφαλές γι αυτόν ΗΠΑ. Σήμερα ο γιος του John, ο James Kenneth Galbraith, διδάσκει στο Lyndon B. Johnson School of Public Affairs (αποδείξεις ΕΔΩ). Ο james Kenneth Galbraith στις 23 ιουνίου του 2013 μαζί με τον γνωστό οικονομολόγο από τα συστημικά ΜΜΕ Γ. Βαρουφάκη έγραψαν ένα άρθρο στους New York Times με τίτλο "only SYRIZA can save Greece". Υπενθυμίζουμε ότι ο Βαρουφάκης ήταν σύμβουλος του έτερου σωτήρα σοσιαλιστή GAP.







Πριν περίπου 2 μήνες ο Τσίπρας πήγε στο Τέξας και συγκεκριμένα στο Lyndon B. Johnson School of Public Affairs όπου διδάσκει ο James Kenneth Galbraith






O James Kenneth Gailbraith μόλις πριν λίγες ημέρες έδωσε μια συνέντευξη στην εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ "ΑΥΓΗ" λέγοντας λίγο πολύ ότι το ΣΥΡΙΖΑ θα σώσει την Ελλάδα.




http://www.avgi.gr/article/1614880/tzeims-gkalmpreith-paraplanitika-kai-pseudi-ta-perimenete-kai-tha-erthei-i-anaptuxi-se-6-mines-



Δείτε τι έλεγε το άλλο σοσιαλόπαιδο ο GAP το 2009 και κάντε τις συγκρίσεις με το έτερο, οπότε να περιμένετε τα ανάλογα.






Το θέμα είναι ότι αυτοί που πίστεψαν τα λόγια του GAP το 2009 και μετά τον έβριζαν λόγω των γνωστών αποτελεσμάτων, είναι οι ίδιοι που ήδη πιστεύουν τον Τσίπρα ο οποίος χρησιμοποιεί ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια λόγια και τεχνάσματα. Αυτοί που ψήφισαν GAP ακόμα τον βρίζουν, όπως θα βρίζουν και τον Τσίπρα, αλλά πάντα μετά το σφάλμα. Ο Ιπποκράτης είχε πει "καλύτερα το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν" γιατί το θεραπεύειν δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει επιτυχία, και αυτήν την φορά μπορεί να είναι και η τελευταία μας γιατί το παρακάναμε σαν λαός.



"κάποιοι εκ φύσεως έχουν διάνοια οπότε μπορούν να προβλέψουν, ενώ άλλοι ΔΕΝ διαθέτουν διάνοια και ΔΕΝ μπορούν να προβλέψουν. Αυτοί που προβλέπουν πρέπει να άρχουν για το καλό του συνόλου"



Αριστοτέλης - Πολιτικά


Δεδομένο είναι ότι αυτοί που προβλέπουν είναι οι λίγοι και αυτού που δεν μπορούν να προβλέψουν οι πολλοί. Σήμερα αυτοί οι πολλοί που δεν διαθέτουν διάνοια και δεν μπορούν να προβλέψουν δίνουν την ψήφο τους σε ακατάλληλους Κυβερνήτες με τα γνωστά αποτελέσματα. Μας δώσανε Κοινοβουλευτισμό ενώ εκείνοι κράτησαν την Αριστοκρατία



"...Ας είμαστε καρτερικοί για να υποστούμε την βασιλεία των μαζών, αφού χέρια απρονόητα (απρονόητα ή πονηρά;) ανέτρεψαν διαδοχικά όλα τα κιγκλιδώματα που μπορούσαν να τους οριοθετήσουν"

Gustave Le Bon - "Η ψυχολογία των Μαζών" σελ. 21



"...Οι ιδρυτές θρησκειών ή αυτοκρατοριών, απόστολοι όλων των πίστεων, εξέχοντες πολιτικοί, και, σε μια σφαίρα περισσότερο ταπεινή, οι απλοί αρχηγοί μικρών ανθρώπινων ομάδων, υπήρξαν πάντοτε ασυνείδητοι ψυχολόγοι, έχοντας για την ψυχή των μαζών μια γνωσή ενστικτώδη, συχνά πολύ σίγουρη. Γνωρίζοντας την καλά, εύκολα έγιναν κύριοι τους"


Gustave Le Bon - "Η ψυχολογία των μαζών" σελ. 22


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »