Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

«Απελάστε τους άντρες. Αυτοί φταίνε για τους βιασμούς και όχι οι μετανάστες...», λέει Σουηδέζα βουλευτής των Πρασίνων

Όλο και πιο πολύ τα νέα από τη Σουηδία ακούγονται σαν κακόγουστα αστεία... 

Από το Nationell.nu :

Οι άνδρες αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο ποσοστό των εγκλημάτων και της σεξουαλικής βίας κατά των γυναικών και κοστίζουν μια περιουσία για το νομικό σύστημα και το σύστημα υγείας. Ως εκ τούτου, οι Σουηδοί άνδρες θα πρέπει να απελαθούν αντί των μεταναστών. Κι όμως, έτσι γράφει η βουλευτής των Πρασίνων Magda Rasmusson στο SVT Debate.


«Η ακροδεξιά πρέπει τώρα να αποφασίσει. Για την προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών και την καταστολή της εγκληματικότητας : ρίξτε το φταίξιμο στο φύλο, όχι στη μετανάστευση. Σήμερα, θα ήταν σκόπιμο να εξεταστεί η απέλαση των ανδρών, παρά των μεταναστών», γράφει η Rasmusson.

«Πόση αρρενωπότητα μπορεί να ανεχθεί η Σουηδία;» ήταν το όνομα του άρθρου της Rasmusson, η οποία παραπέμπει στην κριτική για την μετανάστευση διατριβή «Πόση μετανάστευση μπορεί να ανεχθεί η Σουηδία ;»

Το πρόβλημα της κοινωνίας, επομένως, δεν είναι η μετανάστευση, αλλά οι άνδρες, λέει η Μάγδα Rasmusson.

Πολύ βαθυστόχαστη ανάλυση του προβλήματος. Παρόλο που σχεδόν όλοι οι βιαστές στην - κάποτε ήσυχη - Σουηδία είναι μετανάστες, επειδή τυγχάνουν (!) να είναι άντρες , θα πρέπει αντί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της μετανάστευσης, να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που λέγεται "άνδρες".

- Δείτε ένα συγκλονιστικό βίντεο για το τι αντιμετωπίζει
καθημερινά μία γυναίκα στην Αίγυπτο. Προφανώς, εάν πήγαινες στην Σουηδία την δεκαετία του ‘80 θα πάθαινε ακριβώς τα ίδια…




 - Κάποιοι άλλοι πάντως, βρήκαν μια άλλη λύση για το πρόβλημα «άντρες». Από τον μόδιστρο Τζόναθαν Ουίλιαμ Άντερσον που προωθεί (και αυτός) το «άφυλο λουκ»





2 σχόλια:

  1. ΣΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΑΠΕΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΡΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κοπελιά είναι χρήσιμη ηλίθια ή εντολοδόχος;
    Γιά να είναι βουλευτής, εσείς τι από τα δύο λέτε να είναι; Έχετε αμφιβολία; Μάλλον όχι.
    Ο ρόλος των πολιτικών δεν είναι μόνο να νομοθετούν και να κυβερνούν (τρόπος του λέγειν βέβαια αφού είναι μαριονέτες). Είναι και να προετοιμάζουν (μαζί με τις δημοσιογραφικές «πόρνες» ) την κοινή γνώμη για τα επερχόμενα που οι ίδιοι θα επιβάλλουν. Όταν όλοι, ιδίως οι άνθρωποι «κύρους», λένε ότι ο γάιδαρος πετάει, είναι σίγουρο ότι οι περισσότεροι σταδιακά θα το πιστέψουν.
    Το πρόβλημα αυτό δεν αντιμετωπίζεται με «φάπες». Και αυτοί που θα ρίξουν τις «φάπες» θα είναι μέσ’ το κόλπο. Αντιμετωπίζεται μόνο με πολιτική δράση.
    Το 99,99% των πολιτικών είναι βαλτοί. Ποιος μας φταίει που εμείς οι πολίτες έχουμε το μυαλό μας ακατοίκητο από σκέψεις που να σχεδιάζουν και να δημιουργούν πολιτικές λύσεις;
    Αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο είναι αδίστακτοι, ανήθικοι και παμπόνηροι. Ποιος μας φταίει πού εμείς είμαστε τόσο αμαθείς και αφελείς ώστε να κατευθύνουν ακόμα και τις σκέψεις μας, ακόμα και τις αντιδράσεις μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »