Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Από το 2009 έως σήμερα, η βουλή κλήθηκε από την δικαιοσύνη να εξετάσει 136 ποινικές δικογραφίες …

Σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, από το 2009 έως σήμερα, έχουν διαβιβαστεί στη Βουλή 136 δικογραφίες με βάση το άρθρο 86 του Συντάγματος και το Ν. 3126/2003 «Ποινική ευθύνη Υπουργών».

Και όλα αυτά, παρότι η βουλή δεν αποτελεί δικαστική αλλά νομοθετική εξουσία και από το 2010 εκκρεμεί σχετική μήνυση για έσχατη προδοσία λόγω θέσπισης της ατιμωρησίας των μελών των κυβερνήσεων  όλων των εποχών καθώς και των συνεργατών τους. 

Είπαμε όμως : ΕΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ….

Δείτε εδώ πόσες άλλες μηνύσεις και δημόσιες καταγγελίες για έσχατη προδοσία εντοπίσαμε και στις
ενότητες Μηνύσεις και Αναφορές όλες τις καταγγελίες που αφορούν κακουργήματα τα οποία η δικαιοσύνη αυτεπαγγέλτως έπρεπε να εξετάσει αλλά δεν το έκανε ούτε κατόπιν σχετικού αιτήματος. 

Δείτε και  ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ 136 ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΩΝ που κανείς δεν ξέρει τι αφορούν … Αν έχετε υπομονή, διασταυρώστε τα στοιχεία αυτά με εκείνα που συγκεντρώθηκαν στο παρόν ιστολόγιο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.  



Ο πίνακας και η είδηση από news247.gr



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Συγκροτείται Ειδικό Δικαστήριο για τον Παπακωνσταντίνου

Στη Βουλή οι μηνυτήριες αναφορές του ΣΔΟΕ κατά των συγγενών Παπακωνσταντίνου …

Μήνυση κατά της Βουλής για κατάχρηση εξουσίας (ΠΚ 239)  ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ- ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (αρ. 97 Συντ.) ΚΑΙ Αναφορά- Αίτηση παραπομπής της δικογραφίας στην Τακτική Δικαιοσύνη, έκδοσης διαταγής από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για άσκηση ποινικής δίωξης, κατάθεση Συμπληρωματικών Στοιχείων

Οσμή παραδικαστικού στην κυβέρνηση: Ιδού το κύκλωμα που χειραγωγεί την Δικαιοσύνη

Ο Παπανδρέου γιατί ειναι ελεύθερος ;;; Οι υπόλοιποι;;;;

Όταν η δημοκρατία δεν λειτουργεί …

Στην βουλή για θάψιμο και άλλες δικογραφίες ( Σαχινίδης, Ζανιάς, Παπακωνσταντίνου)

Στη Βουλή οι μηνυτήριες αναφορές του ΣΔΟΕ κατά των συγγενών Παπακωνσταντίνου …

Μηνυτήρια αναφορά κατά των δυο τελευταίων προέδρων της βουλής

Τι είναι η Βουλή των Ελλήνων και ποιες είναι οι αρμοδιότητες της

Σχετικά με : “ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την Εισαγγελική Αρμοδιότητα της Βουλής”

Πρόταση: καταθέστε τις μηνύσεις σας στην Βουλή. ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ 2001 – La loi c’est moi*

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.