Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Μηνυτήρια αναφορά για την πώληση του Αστέρα

Τη διερεύνηση της υπόθεσης πώλησης του Αστέρα Βουλιαγμένης ζητεί από τη Δικαιοσύνη ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής κ. Νίκος Γαλανός. Κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στους οικονομικούς εισαγγελείς σχετικά «με τις παράνομες πράξεις που επιχειρούνται» για την πώληση από την Εθνική Τράπεζα και το ΤΑΙΠΕΔ του Αστέρα Βουλιαγμένης.


Ο κ. Γαλανός μιλά για μεθόδευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο από την Εθνική Τράπεζα και το ΤΑΙΠΕΔ , η οποία «αποκάλυψε πλήρως», όπως σημειώνει, μία σειρά από παράνομες πράξεις για τον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Περιγράφει ως εξής τα σημεία της υπόθεσης τα οποία πρέπει, όπως τονίζει, να διερευνηθούν από τους οικονομικούς εισαγγελείς:


«- Ενώ, σύμφωνα με τον νόμο ΠΔ 1/3/2004 που ισχύει από το 2004 απαγορεύεται η οικοδόμηση κατοικιών, στη διακήρυξη της πώλησης προβλέπουν το δικαίωμα του επενδυτή να κτίσει 8.600 τ.μ. κατοικίες.


- Δεν σταμάτησαν όμως εδώ. Τώρα, και ενώ έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, έφεραν για έγκριση στο
Περιφερειακό Συμβούλιο το δικαίωμα του επενδυτή να οικοδομήσει 39.600 τ.μ. !!!! για κατοικίες.


- Από την απόφαση αυτή καρπώνεται παρανόμως εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ο ιδιώτης, ενώ το Δημόσιο και η Εθνική Τράπεζα θα υποστούν αντίστοιχη τεράστια ζημιά».


Ολόκληρη η μηνυτήρια αναφορά του κ. Νίκου Γαλανού ΕΔΩ


http://www.tovima.gr/society/article/?aid=544872

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Αστέρας Βουλιαγμένης: Μετατρέπουν την Αττική Γη σε “κατεχόμενα”!

Η επίμαχη περιβαλλοντική μελέτη για τον Αστέρα και τη Χερσόνησο …

«Εκτός από τα 180 στρέμματα του Αστέρα, περιλαμβάνονται στη μελέτη και 120 στρέμματα δημόσιας γης που έχει περάσει στο ΤΑΙΠΕΔ, παρανόμως σύμφωνα με πολλούς νομικούς.

Η χερσόνησος της Βουλιαγμένης είναι το καλύτερο, ίσως, μέρος της Μεσογείου. Αυτό το αμύθητης αξίας φιλέτο το παραχωρούν έναντι πινακίου φακής: μόλις 300 εκατομμύρια ευρώ εκ των οποίων 100 θα πάρει η Εθνική Τράπεζα στην οποία ανήκει ο Αστέρας και 130 θα διοχετευτούν στα τοκοχρεωλύσια».

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη τη μελέτη. 

Το μεγάλο ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας – Πουλάνε τον Αστέρα με 1 εκ. ευρώ/στρέμμα

Σοβαρές μεταβολές στη “μορφή” της χερσονήσου «Μικρό Καβούρι» (του συγκροτήματος του Αστέρα Βουλιαγμένης και παρακείμενων εκτάσεων) 




<<<    Λόγω των περικοπών στην υγεία μειώθηκε κατά 3 χρόνια το προσδόκιμο ζωής των Ελλήνων 



 ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ «ΔΗΘΕΝ» ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΟΣΑ    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »