Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Προσοχή στη νέα παγίδα της τράπεζας στους δανειολήπτες που έκαναν αίτηση για το νόμο Κατσέλη πριν την τροποποίηση του!

Το σχέδιο της να συγκεντρώσει όσο περισσότερο ρευστό γίνεται και να παγιδεύσει τους υπερχρεωμένους δανειολήπτες έχει βάλει σε πλήρη εφαρμογή μια εκ των τεσσάρων συστημικών τραπεζών.

Με επιστολή που αποστέλλεται σε όλους τους δανειολήπτες που έχουν κάνει αίτηση για υπαγωγή στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά κι οι αιτήσεις τους εκκρεμούν, η τράπεζα καλεί τους οφειλέτες να καταβάλλουν το 10% της τελευταίας ενήμερης δόσης του δανείου τους. Υπενθυμίζεται οτι η διάταξη αυτή προστέθηκε στο νόμο 4161/2013 με τον οποίο τροποποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο ο νόμος 3869/2010. Όμως, υπήρχε κι η πρόβλεψη για τους δανειολήπτες οι οποίοι είχαν υποβάλλει αιτήσεις πριν την τροποποίηση του νόμου, οτι μπορούν να καταβάλλουν ελευθέρως όσο χρήματα δύνανται στην τράπεζα και η διαφορά του ποσού αυτού θα υπολογιστεί με την τελική δόση που θα επιβάλλει το δικαστήριο.

Δεδομένου οτι οι οφειλέτες έχουν κάνει αίτηση για την υπαγωγή στο νόμο Κατσέλη πριν την τροποποίηση του νόμου ΔΕΝ είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν το 10% της τελευταίας ενήμερης δόσης. Η τράπεζα με αυτόν τον
τρόπο επιχειρεί να τους παρασύρει σε καταβολές που ΔΕΝ είναι υποχρεωμένοι να κάνουν μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης τους.

Για τους λόγους αυτούς, οι δανειολήπτες που λαμβάνουν τέτοιου είδους επιστολές από τις πιστώτριες τράπεζες, πρέπει να απευθυνθούν στο δικηγόρο τους ή στους συλλόγους που είναι εγγεγραμμένοι προκειμένου να συμβουλευτούν τι πρέπει να κάνουν.
"Καλό θα είναι οι δανειολήπτες που έχουν λάβει τέτοιες επιστολές, να ζητήσουν να λάβουν μία προσωρινή διαταγή ώστε το δικαστήριο να αποφασίζει αν και σε τι ποσό μπορούν να καταβάλλουν στην τράπεζα. Με τον τρόπο αυτό, θα είναι καλυμμένοι σε οποιαδήποτε μελλοντική απαίτηση της τρόικας" δήλωσε στο radio1d.gr η δικηγόρος - συνεργάτης του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος Μαρία Κριτσιώτη.

Danioliptes.gr

το είδα




<<<    Γενετικές μεταλλάξεις φυτών... σκοτώνουν ανθρώπους! 



 Η μπίζνα Σιούφα με τις εισπρακτικές εταιρείες και τις κατασχέσεις !!!    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »