Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Έργα και ημέρες του Δημ. Αντωνίου εναντίον της Ντ. Κρητικοπούλου





Στις 9 Φεβρουαρίου 2013, τέσσερις μέρες πρίν τις 13/2/13, ημέρα προσδιορισμένη γιά κατάθεση μαζικά στον Άρειο Πάγο τής αίτησης τής Ντ. Κρητικοπούλου,
(Βλέπε:
ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΩΡΑ 10:00 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ 
Ντορα Κρητικοπουλου, για τη συναντηση στον Αρειο Παγο, 13 – 2 – 2013)

τι επέλεξε να κάνει ο Δημ. Αντωνίου;


Να διαμαρτυρηθεί έντονα και υβριστικά γιά μία πρόσκληση σε ομαδική αγωγή που απηύθυνε η κα. Κρητικοπούλου, (Αγωγη κατα ΓΑΠ και Παγκαλου) η οποία πρόσκληση είχε ανακοινωθεί δημοσίως στις 2 Νοεμβρίου 2012, δηλαδή 3 μήνες και 7 μέρες νωρίτερα, ενώ είχε προανακοινωθεί στις 20/10/12 (Καταθεση συλλογικης αγωγης μετα απο αιτηματα σας) δηλαδή σχεδόν τέσσερις μήνες πριν..


Σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση, ο Δ. Αντωνίου, αναφέρει ότι :
«Ήξερα ότι η Ντ. Κρητικοπούλου είχε καταθέσει ΜΗΝΥΣΗ για εσχάτη προδοσία μαζί με τον φίλο μου από παληά Ι. Σακκά, η οποία βρίσκεται στην βουλή. Σήμερα όμως είδα ότι έχει καταθέσει και μια ΜΑΙΜΟΥ ΑΓΩΓΗ ! κατά του ΓΑΠ κλπ.».

Μας λέει δηλαδή ότι «σήμερα» - (στις 9 Φεβρουαρίου 2013), δηλαδή τέσσερις σχεδόν μήνες μετά την αρχική δημοσιοποίηση και κατά σύμπτωση 4 μέρες πριν την μέρα τής ομαδικής δράσης στον Άρειο Πάγο, όλως τυχαίως είδε ο κ. Αντωνίου γιά πρώτη φορά αυτό το οποίο καταγγέλλει;

Επίσης αναφέρει τα υπονοούμενα: 
« 2) Υπεξαίρεση με κατάχρηση ιδιαίτερης εμπιστοσύνης (ΠΚ 375 παρ.3)?, 3) "Κλοπή Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ν.2121/93) ? (θα επανέλθω σε αυτό)».
Αφού όμως οι αναγνώστες δεν γνωρίζουν το νόημά τους, τι άλλο εξυπηρετούν πέραν της σκόπιμης σποράς αμφιβολιών; 

Και να θεωρήσει κανείς υποθετικά ότι έχει δίκιο στα όσα καταγγέλλει ο κ. Αντωνίου, με παράδοξη οξύτητα και εμπάθεια, δεν θα μπορούσε να περιμένει λίγες μέρες, μέχρι τίς 14/3/13;
Μήπως δεν συμφωνεί με το πνεύμα, το γράμμα και την αναγκαιότητα μιάς τέτοιας κίνησης; Δεν έχει και αυτός, ίδιους ακριβώς στόχους σύλληψης και καταδίκης τών ενόχων, όπως ακριβώς επιδιώκει και στην δική του μήνυση;
Δεν καταλαβαίνει ότι αυτοί οι στόχοι υποσκάπτονται από την στο παρά πέντε αιφνίδια και διασπαστική ενέργειά του αυτή, η οποία προφανώς επιφέρει σύγχυση και αποπροσανατολισμό την κρίσιμη τελευταία στιγμή;
Αν κάποιος είχε αντικειμενικό σκοπό να υπονομεύσει και να εμποδίσει όσο γίνεται περισσότερο αυτήν την ομαδική αίτηση στον Άρειο Πάγο, δεν θα επέλεγε να κάνει ακριβώς μία τέτοιου είδους αιφνιδιαστική διασπαστική ενέργεια;
Προφανώς και τα καταλαβαίνει αυτά ο κ. Αντωνίου εκτός κι αν είναι χαζός...(που δεν είναι).
Πάντα οι πράξεις κρίνονται εκ του αποτελέσματος.
Τα συμπεράσματα ας τα βγάλουν οι αναγνώστες.

Η αγανακτισμένη δήλωση του κ. Αντωνίου:
Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013
ΝΤ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ: NΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΟΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΙΔΑ. ΛΥΚΟΙ ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ της ΕΛΛΑΔΑΣ


Απάντηση της Ντ. Κρητικοπούλου: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θαυμάστε και την ανταπάντηση του κ. Αντωνίου, μνημείο αντικειμενικότητας, μη εμπάθειας και μη έκδηλης προσπάθειας για υπονόμευση της συγκέντρωσης στον Άρειο Πάγο, καθώς μας χωρίζουν μόνο δύο μέρες!!
ΝΤ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΜΗΝΥΤΡΙΑ: Η ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

4 σχόλια:

  1. H αιγοπροβάττιση και προβατοποίηση των ελλήνων. Νασαι καλά για την αντικειμενική ενημέρωση. Πράγματι ΖΗΛΕΥΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αντωνιου ειναι απλα ενας που προσπαθει να υπονομευσει την κινηση της Κρητικοπουλου βριζοντας δημοσια, η απο ζηλεια η εξηπηρετει συμφεροντα. Οσο για το 'φιλο του Ι. Σακκα': Ο Σακκας ηταν εισαγγελεας σε ενα δικαστηριο οπου ο αντωνιου χτυπησε ενα μαρτυρα ,και ο Σακκας τον εστειλε αυτοφωρο επιτοπου και του εριξε 12 μηνες, και εχει και φακελο στη ΓΑΔΑ για αυτο. Αυτη ειναι η 'φιλια' του με τον εισαγγελεα Σακκα. Ασε που ο Αντωνιου ηταν αυτος που μαζευε κατοσταρικα για την αποτυχημενη του μηνυση που πηγε τελικα αρχειο - η Ντορα δεν πηρε ποτε ουτε ενα ευρω.~Ας περιμενουμε την απαντηση της Ντορας, τον βλεπω να τρεχει πανικοβλητος ο αντωνιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε Αντωνίου((σχόλιο 12 Φεβρουαρίου 2013 - 9:27 π.μ.), η προκλητικότητα, οι αγενείς χαρακτηρισμοί σας και η απουσία επιχειρημάτων δεν σας τιμούν.
    Υποβάλλαμε το παρόν άρθρο με το link του, αμέσως μετά την δημοσίευση του άρθρου μας, ως σχόλιο στα δύο παραπάνω άρθρα σας. Εσείς διαβάζοντας το σχόλιό μας μάθατε για το άρθρο μας, το διαβάσατε και σπεύσατε να υποβάλλετε το παραπάνω σχόλιό σας για να ακουστεί η άποψή σας.
    Αλλά ακόμα δεν έχετε δημοσιεύσει στα δύο σας άρθρα στο blog σας, το δικό μας σχόλιο που σας υποβάλλαμε. Περιμέναμε να το κάνετε άμεσα και πρίν τις 13/2/12, ώστε να ενημερωθούν και οι αναγνώστες σας, αφού προφανώς επιδιώκετε να ακούγεται και η αντίθετη άποψη, κρίνοντας από την άμεση υποβολή του δικού σας παραπάνω σχολίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ανθρωπος μονο να χυδαιολογει και να βριζει δημοσια μπορει. Δεν ειναι σε θεση να εκφερει επιχειρηματα. Μαλιστα, τις απο τη δευτερα τον αναζητα η αστυνομια να τον παει αυτοφωρο και κρυβεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.