Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Οικολογικός και επιστημονικός φασισμός: Οι επιστήμονες παλεύουν για την επιβολή της Ατζέντας 21

UN security council 2005
Ο απόλυτος οικολογικός φασισμός... Οι επιστήμονες-υπηρέτες της νέας τάξης πραγμάτων καλούν στην απόλυτη εφαρμογήτηςΑτζέντας 21 μέσω προπαγανδιστικών ενεργειών που θα «αλλάξουν την συμπεριφορά μας απέναντι σταοικολογικά φαινόμενα και θα βελτιώσουν την ηθική μας»..

Σε επερχόμενη δημοσίευση επιστημονικού άρθρου αναφέρεται πολύ χαρακτηριστικά το εξής: “οι κυβερνήσεις μπορούν και πρέπει να κινηθούν πέρα από τα υφιστάμενα πλαίσια της δημόσιας αποδοχής με στόχο να αλλάξουν τις νόρμες, γεγονός που θα δημιουργήσει το πλαίσιο για την συμμόρφωση του λαού με τις νέες ρυθμίσεις’’.

Η συγκεκριμένη επιστημονική πρόταση εκπονήθηκε από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Βιολογικών Επιστημών με τίτλο “Κοινωνικές Νόρμες και Παγκόσμιες Περιβαλλοντικές Προκλήσεις” (το pentapostagma.gr σας παρουσιάζει το εντύπο εδώ), και αναμένεται να δημοσιευθεί τον Μάρτιο του 2013..

Ομάδα πολύ γνωστών και διακεκριμένων επιστημόνων καλεί τις κυβερνήσεις και την επιστημονική κοινότητα να ξεκινήσουν να θέτουν σε εφαρμογή το πλάνο της κοινωνικής μηχανικής επιβολής αξιών και κανονιστικοτήτων (νόρμες) αναφορικά με το στόχο της αποδοχής των περιβαλλοντικών πολιτικών.

Επιπροσθέτως, προτείνουν να τεθούν σε πλήρη
εφαρμογή οι πράσινοι φόροι (περιβαλλοντικά πρόστιμα) και οι αυστηρές ρυθμίσεις, τηρώντας κατά γράμμα την Agenda 21 και φέρνοντας ολοένα και πιο κοντά την κοινωνική αποδοχή του αυξημένου κυβερνητικού ελέγχου.

Προτείνουν, επίσης στο σύνολο της επιστημονικής κοινότητας να συμπλεύσει με τις κυβερνητικές «επιταγές» εν μέσω μίας «συντονισμένης προσπάθειας να αλλαχθούν οι προσωπικές και κοινωνικές κανονιστικότητες».

Στην ομάδα των επιστημόνων που ενεπλάκησαν άμεσα στην συγγραφή της «επιστημονικής πρότασης» συγκαταλέγονται δύο κάτοχοι Βραβείων Νόμπελ – ο οικονομολόγος KennethArrow και ο πολιτικός επιστήμων ElinorOstrom, καθώς και μαθηματικοί, βιολόγοι, συμπεριφοριστές και πληθυσμιολόγοι.

Η έκθεση ξεκινάει αναφέροντας το εξής: «Ορισμένοι έχουν ήδη προτείνει ότι η πρόοδος αναφορικά με τα παγκόσμια περιβαλλοντικά προβλήματα μπορεί να επέλθει μόνο μέσα από μία συντονισμένη προσπάθεια να αλλαχθούν οι προσωπικές και κοινωνικές νόρμες. Ισχυρίζονται ότι πρέπει, μέσω της εκπαίδευσης και της πειθούς να καταστήσουμε βέβαιο ότι πολύ συγκεκριμένες συμπεριφορές ενσωματώνονται ως ζήτημα προσωπικής ηθικής..

Η έκθεση αναφέρει ότι η εκπαίδευση και η πειθώ δεν μπορούν από μόνες τους να επιτύχουν τον στόχο της αλλαγής της συμπεριφοράς:

Σημαντικός αριθμός ανθρώπων θα πρέπει να μεταβάλλει τις έως τώρα συμπεριφορές του ώστε να αντιμετωπιστεί η νέα πραγματικότητα των παγκόσμιων περιβαλλοντικών προβλημάτων. Οι εναλλακτικές προσεγγίσεις είναι απαραίτητες όπου η εκπαίδευση και η πειθώ θεωρηθούν ανεπαρκείς. Εργαλεία πολιτικής όπως ποινές, ρυθμίσεις και κίνητρα ενδέχεται να απαιτηθούν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της μαζικής συμπεριφορικής αλλαγής.”

Οι επιστήμονες ρίχνονται δίχως δισταγμό στη μάχη της επιβολής της Ατζέντας 21....Όσο και αν προσπαθούν να μας αλλάξουν την συμπεριφορά, όλοι ξέρουμε ότι η αλήθεια είναι ολότελα διαφορετική...

pentapostagma.gr






<<<     Κρατάς ελληνική σημαία; Είσαι φασιστόμουτρο! 


 Μεταλλαγμένα από την πίσω πόρτα...    >>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ