Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

END -O AΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ

Η παρουσία της ομάδας ΕND και της προσφοράς 600 δις για την αγορά του χρέους της χώρας προκάλεσε πολλές συζητήσεις . Για να βγάλει όμως κάποιος συμπέρασμα για την κίνηση αυτή υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κάνει και κάποια που δεν πρέπει να κάνει . Το πρώτο ,για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα ,είναι να δει το βιντεο με την ομιλία στο ξενοδοχείο Πρεζιντεντ και το δεύτερο να μην συγχέει την υπόθεση αυτή με την υπόθεση των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής. Μπορεί κάποια άτομα να ταυτίζονται και στις δύο περιπτώσεις αλλά η υπόθεση και τα χρήματα είναι διαφορετικά . Αυτά για να μην μπερδευόμαστε με τα απλά διότι υπάρχουν και δύσκολα.

Η ομιλία ήταν εξόχως πατριωτική με αρκετό “Ε” ND άρωμα . Η ομάδα αυτή έχει καταθέσει έγγραφα με βάση τα οποία υπάρχουν κατατεθειμένα 600 δις σε ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου με τα οποία προτίθεται να εξαγοράσει το ελληνικό δημόσιο χρέος . Απ΄όσα έχω διαβάσει ,δεν υπάρχει κανείς μέχρι στιγμής που να έχει προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία για το ότι δεν υπάρχουν αυτά τα ομόλογα ή ότι είναι ψεύτικα. Οι αιτιάσεις και οι υποθέσεις από site που πρόσκεινται στην ομογένεια δεν πείθουν διότι δεν αναφέρουν
αποδεικτικά στοιχεία ,εκτός της ανησυχίας της ομογένειας της Αμερικής . Πάλι καλά που βρήκαν καιρό ν’ανησυχήσουν οι εν Αμερική ταγοί της ομογένειας . Σε δεξιώσεις του πανίσχυρου εβραϊκού λόμπυ τους βλέπουμε συνήθως ή στην αγκαλιά της κατευθυνόμενης από τον Βαρθολομαίο εκκλησίας .

Αν , ωστόσο , τα ομόλογα είναι παιδικές ζωγραφιές πράγμα που προϋποθέτει ότι οι κάτοχοί τους είναι διατεθειμένοι για κάποιο μυστήριο λόγο να γίνουν διεθνώς ρεζίλι αλλά δεν μπορεί ν’αποκλειστεί ως πιθανότητα ,μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να το διαπιστώσει πολύ εύκολα και μάλιστα υποχρεούται απολύτως να το κάνει . Είμαστε όμως σχεδόν όλοι σίγουροι ότι δεν πρόκειται να το κάνει . Διότι το χρέος έχει σκοπό την διάλυση της χώρας και όχι την ανάπτυξή της . Αλλά το θέμα παραμένει .Αν πάει σε μια χώρα κάποιος και της πει σου δίνω χρήματα να πληρώσεις το χρέος σου πρέπει το λιγότερο η χώρα αυτή να απαντήσει και να ελέγξει την προσφορά . Δεν πρόκειται για τον νιγηριανό που γράφει emails του τύπου πέθανε ο θείος μου και άφησε ένα δις στην Ελβετία βοήθησέ με να το βγάλω , είναι γνωστά ,επώνυμα μέλη της ομογένειας που εμφανίζονται δημοσίως και καταθέτουν έγγραφα στην Βουλή και στον Αρειο Πάγο. ‘Αρα λοιπόν η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει . Δεν μπορώ να το ελέγξω εγώ κι εσύ που διαβάζεις το άρθρο ,η κυβέρνηση μπορεί . Ο Αρειος Πάγος επίσης μπορεί . Η χώρα κατά την κυβέρνηση βουλιάζει ,κάποιοι δίνουν 600 δις και εμείς κοιτάμε αν βρέχει ; Μήπως τους χαλάει η σούπα για μέτρα κι άλλα μέτρα ; Ο όρος που τέθηκε να γίνει έλεγχος του χρέους είναι επίσης κάτι στο οποίο όλοι οι ‘Ελληνες θα συμφωνούσαν.

Υπάρχουν ενστάσεις πάνω στην προσφορά της END ; Βεβαίως ναι. Οπως λέει και ο φίλος Στέργιος πολλοί μπορεί να έχουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με το αν υπάρχουν τα χρήματα και αν είναι δικά τους αλλά οτιδήποτε είναι καλύτερο από τους τοκογλύφους και τους προδότες που μας κυβερνούν. Συμφωνώ και προσθέτω και την δική μου ένσταση . Tα χρήματα είναι πάρα πολλά και ο τόπος προέλευσής τους είναι η Αμερική . Η βόρεια Αμερική ,όχι η νότια. Η ύπαρξη και διακίνηση τέτοιου ποσού προϋποθέτει συμφωνίες και διεργασίες σε πολύ ψηλό επίπεδο .Τι ακριβώς σημαίνει αυτό όμως είναι δύσκολο να πει κανείς.

Συμπέρασμα, είναι νωρίς για συμπεράσματα . Καλύτερα να δείτε το βίντεο .


το είδα



<<<  "Μετεωρολογικό υπερόπλο" και όχι φυσικό φαινόμενο ο τυφώνας Sandy



Aνατέλλει η εποχή των Vigilantes μαζί με το Μουσουλμανικό κράτος της Θράκης  >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »