Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ο "Ρατσισμός" στην εποχή της λαθρομετανάστευσης

Αυτό που γίνεται σήμερα στην Ελλάδα δεν είναι τίποτε άλλο απ’ την υλοποίηση ή την προσπάθεια υλοποίησης των παλιών σχεδίων της Ιεράς Συμμαχίας της Αγγλικής Προστασίας, του Μουσολίνι & Χίτλερ , του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ (λέγε με Στάλιν) , της Αμερικανοκρατίας και φυσικά της Ε.Ε ή καλύτερα της Μερκελ-ο-κρατίας.

Η πάλη για την ανατροπή αυτής της αρνητικής εξέλιξης, δεν έχει σχέση απλά με τον εθνικισμό
(με την πραγματική του έννοια), αλλά ταυτόχρονα αποτελεί την απαραίτητη προϋπόθεση
για ν’ αλλάξει ο συσχετισμός δυνάμεων σε παγκόσμιο επίπεδο υπέρ του μεγάλου χαμένου της εποχής μας,που δεν είναι άλλος από τη ¨μεσαία τάξη" .
Η λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα εκατομμυρίων αλλοδαπών κυρίως Αλβανών και φονταμενταλιστών μουσουλμάνων (Πακιστάν-Αφγανιστάν κλπ) εκτός του ότι χρησιμοποιήθηκε σαν πολιορκητικός κριός για την άλωση όλων των κατακτήσεων της Ελληνικής εργατικής τάξης, προορίζεται να προσφέρει στον ιμπεριαλισμό, τις μισθοφορικές ορδές που χρειάζεται κατά του Ελληνικού λαού.
Στην χώρα έχουν εισέλθει ως επί το πλείστον, τα πιο

καθυστερημένα (Ισλάμ) και τα (με το δίκιο τους) σφόδρα αντικομουνιστικά στοιχεία των προηγουμένων γραφειοκρατικών καθεστώτων του πάλαι ποτέ "παραπετάσματος".

Οι νεοταξίτες έχουν μόνο μία λέξη να πουν για τα παραπάνω.
Ρατσισμός!…
Ο Ελληνικός λαός που στην αρχή της 10ετίας του 1990, όταν είχαν έρθει οι πρώτοι ρακένδυτοι Αλβανοί είχε τρέξει να τους προσφέρει τρόφιμα, ρούχα, λεφτά και κάθε είδους άλλη βοήθεια, παρατήρησε μετά από λίγο καιρό, ότι κάπου αλλού οδηγούσε αυτή η κατάσταση.

Είδε Αλβανούς να κάνουν διαδήλωση κρατώντας Αμερικανικές σημαίες,
είδε την στάση τους στο Κόσσοβο,
άκουσε για την Τσαμουριά,
την μεγάλη Αλβανία και κατάλαβε….

Όπως κι οι αυτοκρατορίες του παρελθόντος, ο Νεοταξικός ιμπεριαλισμός, είναι υποχρεωμένος στους πολέμους κατά των εθνών, να προσφεύγει στην στρατολόγηση, εκπαίδευση και εξοπλισμό αβέβαιων μισθοφόρων.
Η δεξαμενή μέσα απ’ την οποία τους αντλεί, είναι κατά περίσταση προσφερόμενες εθνικές ή θρησκευτικές μειονότητες.
Η εκστρατεία κατά του υποτιθέμενου «ρατσισμού» ή του λεγόμενου θρησκευτικού «φονταμενταλισμού» δεν άλλο προορισμό, απ’ το να συγκαλύπτει και να εξασφαλίζει το απυρόβλητο στις συνωμοσίες για την δημιουργία μειονοτικών ομάδων, οι οποίες θα τροφοδοτήσουν τις μισθοφορικές δυνάμεις κρούσης στις επιχειρήσεις υποδούλωσης των εθνών.

Αυτό έκαναν στην Γιουγκοσλαβία, το συνέχισαν στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ.
Είναι φανερό ότι το ίδιο μηχανεύονται και για την Ελλάδα.


το είδα



<<<  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ


Φθόριο, Ασπαρτάμη, Υδράργυρος (Dr Rusell Blaylock)   >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ