Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ.

Του Nigel Farage. Ευρωβουλευτή και Προέδρου του UKIP 

“Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δεν ψηφίζει νόμους και δεν ανακαλεί νόμους.  Οι νόμοι, με την μορφή οδηγιών, κανονισμών κλπ., που ήδη έχουν φθάσειτους 30.000, (!) αποφασίζονται από μη εκλεγμένους αξιωματούχους (οιοποίοι μαζί με τους υπαλλήλους φθάνουν τους 30.000 περίπου), με πλήρημυστικότητα και αδιαφάνεια μετά από παρασκηνιακές πιέσεις καιδιαπραγματεύσεις, για τις οποίες κανείς δεν είναι υπόλογος.  Οι υπουργοί των χωρών-μελών υποχρεώνονται να αποδεχθούν τις προκανονισμένες αποφάσεις των μονίμων αντιπροσώπων, και πολλές φορές το  «ανακοινωθέν» γίνεται δεκτό πριν (!)… την «συζήτηση» των Υπουργών, ηοποία λαμβάνει χώρα μόνο για προσχηματικούς λόγους.

Οι Δημοσιογράφοι που επικρίνουν αυτήν την κατάσταση απομακρύνονταιέντεχνα από τις Βρυξέλλες, και παραμένουν όσοι συμφωνούν με τοσύστημα…Όταν οι ευρωβουλευτές καλούνται να ψηφίσουν, πληροφο-ρούνται στις 8 τοπρωί για την ημερήσια διάταξη ψηφοφορίας επί εκατοντάδων θεμάτων, πουδιεξ-γεται στις 12.00 με πατήματα κουμπιών ”ναι”, ”όχι”,”αποχή”. Αλλά οι φάκελοι των θεμάτων έχουν χιλιάδες σελίδες στηνΓαλλική γλώσσα, και κανείς Ευρωβουλευτής δεν προλαβαίνει να τουςμελετήσει.Έτσι, οι ευρωβου-λευτές λαμβάνουν από τα ευρωπαϊκά κόμματα, στα οποίαανήκουν, μια μεγάλη «λίστα» με το τι πρέπει να ψηφίσουν μέσα σε ένατέταρτο της ώρας!!!»

Δηλαδή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι μόνο μία μεγάλη φάρσαεξαπατήσεως των Ευρωπαϊκών λαών.
Το «Ευρωπαϊκό Σχέδιο» οδηγεί σε ένα ενιαίο

ομοσπονδιακό κράτος βάσειτου Γάλλο-Γερμανικού άξονα, το οποίο συντρίβει την διαφορετικότητακαι τις εθνικές παραδόσεις των λαών των χωρών-μελών χωρίς να τους
ενημερώσει ή να τους ρωτήσει.

Όποιος διαφωνήσει στο μέλλον, θα έχει να αντιμετωπίσει την ενιαίαευρωπαϊκή «ταυτότητα», την ευρω-παϊκή αστυνομία, την ευρωπαϊκή δικαιοσύνη και τον ευρωπαϊκό στρατό.
Ας αναλογιστούμε τις συνέπειες αυτού του αντιδημοκρατικού πειράματος που πλήττει την κοινοβουλευτική Δημοκρατία και το εθνικό κράτος. Ηκοινωνική δυσαρμονία, η ανελευθερία και η πίεση που θα δεχθούν οι
λαοί της Ευρώπης θα έχουν δύο πιθανά αποτελέσματα:  Ή θα οδηγήσουν σε μεγάλη ανάπτυξη της άκρας δεξιάς και άκραςαριστεράς με απρόβλεπτα αποτελέσματα, ή θα οδηγήσουν σε εμφύλιοευρωπαϊκό πόλεμο.
Ο
ι Ευρωπαϊκοί λαοί  οφείλoυν να αντιδράσουν  στα τερατώδη ψεύδη, στην απίστευτηγραφειοκρατία, στην ουσιαστική αντιδημοκρατικότητα και ανελευθερίατης Ευρωπαϊκής Ενώσεως, ώστε να διατηρήσουν την
εθνική και δημοκρατική τους ταυτότητα σε ένα πλαίσιο διεθνούςσυνεργασίας και συνεννοήσεως.

Τους προηγούμενους μήνες, έγινε εμφανές από τις προτάσεις πουπροωθήθηκαν από την Κομισιόν και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μευποστήριξη από την Γαλλία, την Γερμανία και άλλα κράτη, ότι θασηματοδο-τήσει ένα περαιτέρω αποφασιστικό βήμα προς την συγκόλληση τωνχωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως σε ένα κράτος με την δική τουκεντρική κυβέρνηση, νόμισμα, φορολόγηση, ένοπλες δυνάμεις και νομικό
σύστημα.
Τρία πράγματα κτυπούν το καμπανάκι, για τον τρόπο που το νέο σύστημαδιακυβερνήσεως θα επιβληθεί στα έθνη της Ευρώπης.
Το πρώτο
είναι το πόσο λίγο οι Ευρωπαϊκοί λαοί, συμπεριλαμβανομένουτου Ελληνικού, όντως γνωρίζουν ακριβώς σε τι σύστημα διακυβερνήσεωςθα βρεθούν να ζουν.

Το δεύτερο,είναι το πόσο εξαιρετικά αντιδημοκρατικό είναι αυτό τοσύστημα.Οι περισσότεροι νόμοι και πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ενώσεωςεγκρίνονται από μη εκλεγμένους αξιωματούχους πίσω από κλειστές
πόρτες, χωρίς να δίνουν λόγο στα κοινοβούλια.Έχει λεχθεί ότι οι μόνες χώρες του κόσμου, των οποίων οι νομοθετικέςδιαδικασίες είναι τόσο αποκρυπτικές, όπως της Ευρωπαϊκής Ενώσεως,είναι η Κούβα και η Βόρειος Κορέα.
Ο τρίτος και σημαντικότερος λόγος γιατί πρέπει όλοι μας να φοβόμαστεαυτό το σύστημα διακυβερνήσεως της Ε.Ε. είναι απλά ότι στην πράξη τοσύστημα δεν δουλεύει.Οπουδήποτε να κοιτάξεις στις πρακτικές λειτουργίες της, είτε είναι οιπολιτικές της στην απασχόληση, στην γεωργία, στην αλιεία, στονανταγωνισμό, στην διεθνή ανθρωπιστική βοήθεια, και σε οτιδήποτε άλλο,ανακαλύπτεις ότι η Ε.Ε. δεν επιτυγχάνει τους διακηρυγμένους στόχουςτης.Όποια πλευρά πολιτικής και αν εξετάσει κανείς, βρίσκει να συμβαίνειτο ίδιο.
Πάντα ξεκινούν με ευγενείς σκοπούς και ωραίες υποσχέσεις για το πόσουπέροχα θα πάνε όλα.Τότε ανακα-λύπτεις ότι αυτό οδηγεί σε ένα βουνό γραφειοκρατίαςμεγέθους Ολύμπου, σε μια πλήρη απώλεια επαφής με την πραγματικότητα, σε μνημειώδη αναποτελεσματικότητα και κακή διαχείριση ανακατεμένη μεδιαφθορά, έως ότου, τελικώς, βλέπεις ότι κανένας από εκείνους τουςγενναίους στόχους δεν επιτυγχάνεται στην πραγμα-τικότητα.Καταλαβαίνουμε γιατί οι Βρυξέλλες επιθυμούν τώρα απεγνωσμένα η Ελλάς να παραμείνειι στο ενιαίο νόμισμα, δηλαδή για τους δικούς τουςπροπαγανδιστικούς λόγους.Αλλά φοβόμαστε, ότι αν το κάνει αυτό το πείραμα, ο Ελληνικός λαόςθα το μετανιώσει.
Το πραγματικό πρόβλημα με το αντιδημοκρατικό όνειρο της Ε.Ε., είναι  ότι βασίζεται σε μια κολοσσιαία πράξη ευσεβούς πόθου. Ήδη αρχίζουμενα διαπιστώνουμε ότι η πραγματικότητα δεν συμβαδίζει με αυτήν την κατασκευασμένη πίστη.Μια ημέρα όλοι οι λαοί της Ευρώπης θα καταλάβουν ότι οφείλουν να
πληρώσουν ένα τρομερό τίμημα.


Nigel Farage
Ευρωβουλευτής και Προέδρος του UKIP
(Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου)

το είδα http://www.katohika.gr/2012/10/blog-post_1367.html<<<  Θεράπευσα τον εαυτό μου από ανίατο καρκίνο Μήνυμα από Γαλλία: ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ !   >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »