Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Πώς να άρουμε την Αρχή της Δεδηλωμένης

Είναι γεγονός ότι όλες τις τελευταίες δεκαετίες οι προδότες και υφαρπαγείς της εξουσίας στην Ελλάδα έχουν εργαστεί ώστε να αποκλείσουν θεσμικά και διαδικαστικά τον Λαό από κάθε δυνατότητα να τους σταματήσει στην δικτατορία και ασυδοσία τους : 
Δεν υπάρχει δυνατότητα απόρριψης του συνόλου της πολιτικής κλίκας τους εφ’ όσον δεν υπάρχει επιλογή στις εκλογές που να οδηγεί σε κάτι τέτοιο αφού πρακτικά δεν μπορεί να υπάρξει υποψήφιος στις εκλογές που να μην έχει πάρει το πράσινο φως από αυτούς με ό,τι αυτό συνεπάγεται καθώς ακομμάτιστος υποψήφιος είναι αμελητέα ποσότητα ακόμα και στην περίπτωση που εκλεγεί βουλευτής ( μία ψήφος ενάντια σε 299 ελεγχόμενες ή αγορασμένες, de facto αλλά και τυπικά ανθελλήνων, όπως στην περίπτωση των τούρκων βουλευτών των διαφόρων κομμάτων ).

Δεν υπάρχει δυνατότητα διεξαγωγής Δημοψηφίσματος εάν εκείνοι δεν το θέλουν.

Δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης των εκλογών μέσω αποχής, δηλαδή δεν υπάρχει δυνατότητα να ακουστεί ο Λαός με θεσμικό τρόπο veto ενώ οι διαδηλώσεις δεν δεσμεύουν νομικά ή θεσμικά κανέναν όσο ογκώδεις και να είναι.

Τέλος, οι δικαστικοί εξαρτώνται από ακριβώς το ίδιο σύστημα και προέρχονται από αυτό, ουσιαστικά πλέον απογυμνώνοντας τον απλό Πολίτη από την πλειοψηφία των προστατευτικών δικλείδων ασφαλείας του Πολιτεύματος που θα έπρεπε να έχει στην διάθεση του ακριβώς όπως αυτές που αντιμετωπίζουμε τώρα.

Τι κάνουμε λοιπόν ;

Είναι σαφές ότι το σύστημα θέλει να παραιτηθούμε από κάθε προσπάθεια ελέγχου του και κυρίως να παραιτηθούμε από το να χρησιμοποιήσουμε τις διόδους που θεωρητικά υπάρχουν για να το ελέγχουμε γιατί «δεν θα γίνει τίποτα». Και εδώ βεβαίως στήνεται η παγίδα όπου αυτό το ίδιο το σύστημα το οποίο με τους

διάφορους εγκαθέτους του και εκπρόσωπους του πιέζει έτσι ώστε να πείσει τον Λαό να μη χρησιμοποιήσει τις διάφορες παροπλισμένες και διαβρωμένες διαύλους ελέγχου, μετά έρχεται και ισχυρίζεται ότι επικυρώνει ή ανέχεται ο Λαός τα όσα κάνει το σύστημα επειδή ακριβώς δεν χρησιμοποιεί αυτές τις διαύλους.

Δηλαδή, η αποδοκιμασία και αποτροπή από την χρήση των διαφόρων εργαλείων (μηνύσεις, διαδηλώσεις, ενστάσεις, απεργίες, κλπ), τα οποία ακόμα υπάρχουν, διότι δήθεν είναι «χαμένος χρόνος, είναι μάταιο, είναι χρονοβόρο, είναι οικονομικά ή κοινωνικά ζημιογόνο» ή ό,τι άλλο λένε οι εγκάθετοι του συστήματος αλλά και αυτοί που έχουν κοροϊδευτεί από αυτό και μηρυκάζουν τις προπαγανδιστικές καραμέλες που εξυπηρετούν αυτούς τους μισέλληνες δυνάστες, είναι και το προπαγανδιστικό επιχείρημα που εκ των υστέρων χρησιμοποιούν οι δικτάτορες – υφαρπαγείς της εξουσίας που ανήκει στον Λαό για να ισχυρισθούν ότι έχουν την ανοχή ή ακόμα και την επιδοκιμασία του κόσμου και του Λαού που τους έχει παντοιοτρόπως και επί έργω απορρίψει.
Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι οι δηλώσεις Σόιμπλε και γερμανικού τύπου σχετικά με το πόσο δημοφιλής είναι η Μέρκελ και η πολιτική της στους Έλληνες.

Τι κάνουμε λοιπόν ; πώς αντιμετωπίζουμε μία κατάσταση αποκλεισμού από κάθε δυνατότητα να προβάλλουμε veto αποτελεσματικά και δυναμικά ;

Κατ’ αρχάς δεν απεμπολούμε κανέναν δίαυλο ελέγχου επειδή είναι παροπλισμένος αυτή την στιγμή λόγω προδοτών. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, με την προϋπόθεση βέβαια ότι έχουμε τεκμηρίωση να το κάνουμε.

Και βεβαίως θα πνίξουμε την Ελληνική δικαιοσύνη στις μηνύσεις, γνωρίζοντας ότι αγορασμένα και παραδόπιστα ανθρωπάκια θα προσπαθήσουν να αρχειοθετήσουν ή να απορρίψουν εξόφθαλμα βάσιμες και αυταπόδεικτες κατηγορίες. Διότι κατ’ αρχάς σε αυτή την περίπτωση ο Λαός επίσημα αντιδράει και δεν δέχεται καταστάσεις παράνομες, αντισυνταγματικές, αντεθνικές, αντιανθρωπιστικές και φυσικά εγκληματικές και κατά δεύτερον διότι έχουμε μία πλήρη αποτύπωση του ποιοι άσημοι/ανώνυμοι του συστήματος που κρύβονται πίσω από θεσμικές καρέκλες προστατεύουν αυτό το συνεχόμενο κοινοβουλευτικό και δικαστικό πραξικόπημα σαν λυσσασμένα σκυλιά.

Και βεβαίως θα διαδηλώσουμε, ΧΩΡΙΣ τους εργατοπατέρες και τους κομματάρχες που προσπαθούν να διαπραγματευθούν την δύναμη του Λαού επιδεικνύοντας ότι την χειρίζονται κατά βούληση, κάνοντας Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Και δεν θα δώσουμε λογαριασμό πότε θα το κάνουμε, ποιοι και πόσοι θα το κάνουμε και κυρίως τί θα κάνουμε διαδηλώνοντας και πού και εάν θα σταματήσουμε.

Και βεβαίως θα στηρίξουμε όλοι τις κινήσεις όλων με την προϋπόθεση ότι εμφανώς δεν γίνεται η κίνηση για τα μάτια ή υπέρ της υπερίσχυσης κόμματος ή την προβολή συνδικαλιστών και ατόμων που θα διαιωνίσουν αυτή την κοινοβουλευτική δικτατορία που ευθύνεται για όλα τα δεινά μας, από την διαφθορά μέχρι την έλλειψη πρωτογενούς παραγωγής και αλλοίωση του φυσικού πληθυσμού της Ελλάδας.

Και φυσικά με όλα αυτά δεν περιμένουμε να μας αναγνωρίσει το δίκιο μας το σύστημα. Αυτό θα ήταν αφελές. Αυτό που κάνουμε είναι κατ’ αρχάς να μην τους αφήσουμε την δυνατότητα να πουν ότι δεν αντιδράσαμε με κάθε δυνατό τρόπο πριν χρησιμοποιήσουμε ωμή βία ως την μόνη αποτελεσματική λύση αφού κάθε άλλη δυνατότητα ελέγχου και περιορισμού ή ανακοπής της πολιτικής που εφαρμόζει η διαχρονική κοινοβουλευτική αυτή δικτατορία έχει παροπλισθεί με την «αδράνεια του Πολιτεύματος» την οποία μπορούμε να την αποδείξουμε μόνο με την σωρεία αποπειρών να χρησιμοποιήσουμε τις διαύλους που θεωρητικά έχει και με αυτές να μην υπάρξει ουδεμία ενεργοποίηση πόσο μάλλον αποτελεσματικότητα.

Την περασμένη Τετάρτη 10-10-2012 κατέθεσα μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία κατά Βουλής και κυβερνήσεως Σαμαρά όπου η αιτίαση είναι τέτοια που θα πρέπει ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ να παραπεμφθεί η υπόθεση σε τακτικό ακροατήριο για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορεί ο κατηγορούμενος (δηλαδή η Βουλή) να κρίνει ο ίδιος εάν θα παραπέμψει τον εαυτό του σε δίκη καθ’ ότι εδώ θα έχουμε πλήρη κατάρρευση ΤΟΥ ΤΥΠΙΚΟΥ και όχι της ουσίας κάθε έννοιας διεθνούς και εγχωρίου Δικαίου, τεκμηριώνοντας την αδράνεια της Δικαιοσύνης που συνεπάγεται στο διεθνές Δίκαιο ( σύμφωνα με ορισμούς του τί σημαίνει ανελευθερία και καταπίεση και ολοκληρωτισμός ) άμεσα δικτατορία και παράνομες διαδικασίες. Και επειδή οι ζημίες σε ανθρώπινο, υλικό και οικονομικό δυναμικό της Χώρας/Δημοσίου είναι τεράστιες μιλάμε για κακουργήματα και άρα για τακτική διαδικασία με ενόρκους.

Με ρώτησαν λοιπόν πολλοί συμΠολίτες μας τι πρέπει να κάνουν για να υποστηρίξουν αυτή μου την κίνηση και τί θα πρέπει να περιμένουμε από αυτό γενικώς.

Αυτό που θα πρέπει να γίνει από κάθε συμΠολίτη που το θέλει, ακριβώς όπως έγινε και στην Χάγη όπου οι ίδιοι φαύλοι νέμονται θεσμούς που δημιουργήθηκαν για να τους χρησιμοποιεί ο κόσμος και να προστατεύεται από κάθε λογής παραδόπιστους και παρανοϊκούς δικτάτορες, είναι να συμπληρώσει με τα στοιχεία του την παρακάτω φόρμα και να την καταθέσει ( είτε με συστημένη επιστολή, είτε με fax, είτε με εξώδικο, είτε αυτοπροσώπως ) στην εισαγγελία της περιοχής του.

Αυτό θα δείξει ότι για ακόμα μία φορά οι Έλληνες θέλουν να σταματήσουν και να δικάσουν όλους αυτούς τους προδότες, ότι έχουν αποσύρει κάθε εμπιστοσύνη και κάθε δεδηλωμένη από αυτούς ( και τους βουλευτές και την κυβέρνηση ) και ότι δεν αναγνωρίζουν καμμία πολιτική τους κίνηση ούτε και την αποδέχονται.


Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο, ως απάντηση – χαστούκι στον κάθε Σόιμπλε και κάθε Μέρκελ και κάθε προπαγανδιστή ή χρηματοδότη των προδοτών αυτών ( από την άκρα ‘αριστερά’ ως την άκρα ‘δεξιά’ με όλες τις ενδιάμεσες παραφυάδες και αποχρώσεις ) και ως τεκμηρίωση της ανάγκης για βίαιη ανατροπή στην περίπτωση που η εισαγγελία συνεχίσει να υπηρετεί αυτούς και όχι τον Λαό. Η εισαγγελία θα πρέπει να δείξει ( έστω και καθυστερημένα καθ’ ότι τα καταγγελλόμενα εγκλήματα είναι αυτεπάγγελτα και άπτονται της άμεσης ασφαλείας της Χώρας και του Πολιτεύματος ) ότι ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις και καθήκοντα της και επιζητεί την εξέταση και άμεση εκδίκαση της υποθέσεως με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όλες οι Επαναστάσεις προετοιμάζονται έτσι, και όλες οι Επαναστάσεις έχουν ένα νομικό υπόβαθρο που δείχνει γιατί οι επαναστατούντες κατέφυγαν στις διαδικασίες της επανάστασης και όχι σε άλλες διαδικασίες λιγότερο βίαιες και λιγότερο εκφοβιστικές. Έτσι και τώρα χρειάζεται συνεχή και ανηλεή χρήση των ανενεργών θεσμών ώστε να επικυρώσουμε ότι είναι πλήρως ανενεργοί και συνεπώς άχρηστοι λόγω προδοτών ( όχι της λογικής των ίδιων των θεσμών ) και άρα χρειάζεται κάθαρση των θεσμών υπό του Λαού ( δηλαδή από τον ίδιο τον Λαό χωρίς κεφάλι συνδικαλιστικό ή κομματικό ) ώστε να επαναλειτουργήσουν.

Ήδη οι άλλοι Λαοί βλέπουν του λόγου το αληθές, και για αυτό σπεύδουν όλοι οι παπαγάλοι των ΜΜΕ διεθνώς να υπονομεύουν αυτή την διεθνή διαπίστωση, ότι οι Έλληνες ουδέποτε δέχτηκαν ή επικύρωσαν ή καν εξέλεξαν (αφού πλέον με την μήνυση μου κατά του Σαμαρά και λοιπών δείχνουμε ότι οι εκλογές ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ) τους προδότες της Μεταπολίτευσης και στηρίζουν τον Ελληνικό Λαό ιδίως τώρα που και αυτοί οι άλλοι Λαοί και οι ίδιοι αρχίζουν να αντιμετωπίζουν εμφανώς ακριβώς τις ίδιες πολιτικές, ρητορικές και προβλήματα όπως και η Ελλάδα.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνουμε είναι να μην αφήσουμε την επικοινωνιακή ‘ανοχή’ που επικαλούνται οι εχθροί του Ελληνικού Λαού αλλά και όλων γενικότερα των Λαών του κόσμου να υπάρχει επειδή μας λένε ότι ‘δεν θα γίνει τίποτα’ ή ‘δεν βγάζουμε άκρη’ ή άλλες τέτοιες καραμέλες.

Ας μη γίνει τίποτα γιατί θα γίνει Επανάσταση, όσο και αν λένε τώρα ότι αποκλείεται γιατί δήθεν κοιμούνται οι Έλληνες : πριν τις Επαναστάσεις πάντα έτσι φαίνεται στους σύγχρονους που τις βιώνουν. Και όταν γίνει θα ξέρουμε και ποιοι ήταν στα ανώνυμα πόστα ανάμεσα μας που υπεράσπιζαν και κρατούσαν παρανόμως και εγκληματικώς στις θέσεις αυτούς τους δυνάστες και εγκληματίες.

Παρακάτω παραθέτω την φόρμα που προτείνουμε να υποβάλλετε στις εισαγγελίες υπέρ της μήνυσης κατά Σαμαρά, κυβέρνησης και βουλής :

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ( βάζουμε το όνομα της εισαγγελίας της περιοχής μας )

Εμείς οι κάτωθι υπογεγραμμένοι Έλληνες Πολίτες έχοντες πλήρη Πολιτικά Δικαιώματα δηλώνουμε τα εξής :

Διαπιστώνουμε και εμείς ότι υπάρχει μεγάλη και ανεξήγητη απόκλιση ανάμεσα στα όποια στατιστικά στοιχεία περί του Ελληνικού πληθυσμού και τον αριθμό των εγγεγραμμένων δήθεν Ελλήνων Πολιτών στους εκλογικούς καταλόγους που χρησιμοποιήθηκαν για τις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, γεγονός που μας οδηγεί να αποσύρουμε κάθε εμπιστοσύνη προς τους φερόμενους ως εκλεγμένους αξιωματούχους της κυβερνήσεως Σαμαρά και του συνόλου των μελών της Βουλής που προέκυψαν από αυτές, λόγω αυταπόδεικτης νοθείας/χάλκευσης και υφαρπαγής της Βούλησης και Εντολής του πραγματικού Ελληνικού εκλογικού σώματος και ζητούμε :

να συνδυαστεί η παρούσα αναφορά και δήλωση στον φάκελο δικογραφίας με ΑΒΜ Γ2012/3682 περί Εσχάτης Προδοσίας κατά της τωρινής κυβέρνησης και Βουλής και παντός ετέρου υπευθύνου,
να συζητηθεί η εν λόγω μήνυση με ΑΒΜ Γ2012/3682 σε τακτικά δικαστήρια και όχι μέσω της ελεγκτικής διαδικασίας της Βουλής αφού και τα 300 μέλη της τυγχάνουν μηνυόμενοι και είναι ενάντια σε κάθε υπόνοια Δικαίου να δικάζει, ελέγχει, επιλέγει εάν θα παραπέμψει τον εαυτό του ο ίδιος ο κατηγορούμενος,
να αντιμετωπισθούν οι καταγγελλόμενοι σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 3126/2003, άρθρο 1, παρ. 3, ως έχοντες ξεκινήσει να τελούν τα αδικήματα της απάτης και της συγκάλυψης που οδηγούν σε Εσχάτη Προδοσία ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΚΥΡΗ ΩΣ ΠΡΟΕΙΠΩΘΗΚΕ,
να κληθούν σε απολογία όλοι οι αρμόδιοι για την διασφάλιση των εκλογικών καταλόγων, των στατιστικών στοιχείων και της εξακρίβωσης/ελέγχου της αρτιότητας αυτών.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου Δικαιώματος μας

Οι υπογράφοντες Πολίτες

__ (ονοματεπώνυμο) του _(πατρώνυμο )_ ( τηλέφωνο ) ____ (υπογραφή)


το είδα http://www.humansupport.gr/gr_news_more.php?nid=293




<<<  Χρηματοδοτώντας τον εξτρεμισμό, οι ΗΠΑ προετοιμάζουν τον κόσμο για τον Γ' Παγκόσμιο





Πόσο σπάταλο είναι το κράτος; (ξανά μανά η ίδια ιστορία)  >>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ