Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Επιστολή στην Ελληνίδα Ευρωβουλευτή Κυρία Συλβάνα Ράπτη

E-mail στην Ελληνίδα Ευρωβουλευτή Κυρία Συλβάνα Ράπτη, η οποία με άλλες τρεις συναδέλφους της Ευρωβουλευτές επισκέφθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου 2012 την Ελλάδα με σκοπό τη διερεύνηση των φαινομένων ρατσισμού και ξενοφοβίας στη χώρα μας. Στο αρχικό κείμενο έχουν επενεχθεί ορισμένες τροποποιήσεις

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΤΣΙΜΑΝΗΣ 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ

Αξιότιμη Κυρία Ράπτη,

με αφορμή μια είδηση στο διαδίκτυο με θέμα την επίσκεψη στην Ελλάδα ομάδας ευρωβουλευτών, στην οποία μετέχετε και σεις, «αναφορικά με την αύξηση του ρατσισμού, του εθνικισμού και της ξενοφοβίας στη χώρα μας, προκειμένου να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την αντιμετώπιση του φαινομένου» (in.gr, 1/10/2012), θα ήθελα να μου επιτρέψετε να θέσω υπόψη σας τα εξής.

Εμείς οι Έλληνες δεν ήρθαμε από το πουθενά και δεν είμαστε άνθρωποι «αγνώστων λοιπών στοιχείων». Γεννηθήκαμε και ζούμε στην πατρίδα μας και δεν έχουμε να απολογηθούμε για τίποτα και σε κανέναν. Δεν είμαστε ούτε ρατσιστές ούτε ξενόφοβοι. Απορρίπτουμε, απλώς, τη «φάμπρικα» της μαζικής εισβολής λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας. Επιπλέον, αρνούμαστε να κλείσουμε τα μάτια μας μπροστά στην κραυγαλέα πραγματικότητα, δηλαδή στο ότι η πατρίδα μας έχει στην ουσία καταληφθεί από έναν ιδιότυπο «στρατό κατοχής» και στενάζει κάτω από το πέλμα του. Ο ιδιότυπος αυτός «στρατός κατοχής» διαθέτει μάλιστα στη χώρα μας τη δική του «πέμπτη φάλαγγα» (πληροφοριοδότες, καθοδηγητές και υποστηρικτές), τους δικούς του «Κουίσλινγκ» και τους δικούς του «κουκουλοφόρους». Χρειάζονται μήπως διευκρινίσεις ;… 

Πραγματικά, τα εκατομμύρια των αλλοδαπών παρείσακτων και εισβολέων που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την κουλτούρα και την οικονομική ζωή των Ελλήνων. Που από τη μια μέρα στην άλλη μετέτρεψαν την ειρηνική καθημερινότητα των συνοικιών των πόλεών μας σε αληθινό εφιάλτη. Που
ληστεύουν, δολοφονούν, βιάζουν και τρομοκρατούν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Που περιθωριοποιούν τον Έλληνα εργαζόμενο με την μαύρη εργασία, φέρνουν σε απόγνωση τον Έλληνα καταστηματάρχη με το παραεμπόριο και βλάπτουν σε μεγάλο βαθμό την εθνική μας οικονομία με τη φοροκλοπή. Που αποτελούν υγειονομική βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας μας με τις ασθένειες τις οποίες κουβαλούν –αυτά τα εκατομμύρια είναι ξένο σώμα στο εσωτερικό της χώρας μας και πολύ σωστά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «στρατός κατοχής». Και  εσείς, ως εκπρόσωπός μας στο Ευρωκοινοβούλιο,  δεν έχετε απολύτως κανένα δικαίωμα να μας εγκαλείτε επικολλώντας μας ετικέτες με τους μειωτικούς χαρακτηρισμούς του «ρατσιστή» και του «ξενόφοβου», επειδή διαμαρτυρόμαστε για την «τυραννία» που βιώνουμε καθημερινά. Το πρόβλημα δεν είναι οι δικές μας διαμαρτυρίες, είναι η κόλαση που έχει δημιουργηθεί από τα στίφη των λαθρομεταναστών, τα οποία προκαλούν νομοτελειακά τις αντιδράσεις μας.

Θεωρούμε αδιανόητο και τερατώδες να απαιτούν από εμάς και μάλιστα να προσπαθούν να μας υποχρεώσουν ορισμένοι να  κάνουμε δικό μας πρόβλημα την όποια δυστυχία των άλλων, για την οποία δε φέρουμε την παραμικρή ευθύνη. Δεν είμαστε ασφαλώς αναίσθητοι μπροστά στον ανθρώπινο πόνο – το αντίθετο μάλιστα. Ωστόσο, στη διαδρομή των δεκαετιών έχουμε ως Έλληνες υποφέρει και  εξακολουθούμε να υποφέρουμε τα πάνδεινα, με αποτέλεσμα να μην έχουμε ούτε τη διάθεση αλλά  ούτε και τη δυνατότητα να επωμισθούμε έστω και ένα μέρος του πόνου των άλλων. Πολύ περισσότερο, όταν αυτοί οι  «άλλοι» αντιπροσωπεύουν μια άμεση και «ασύμμετρη» απειλή για την πατρίδα μας. 

Γι’ αυτό ακριβώς επιμένουμε ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και σε κανέναν άλλο. Δεν έχουμε προσωπικά με τους λαθρομετανάστες και δεν επικροτούμε καθόλου τη χρήση βίας εναντίον τους. Αρνούμαστε όμως να αλλοιωθεί η εθνολογική σύνθεση του πληθυσμού μας και να χάσουμε την εθνική μας ιδιοπροσωπία εξαιτίας τους. Αρνούμαστε να καταντήσει η Ελλάδα Καμπούλ ή Ισλαμαμπάντ. Αρνούμαστε να μετατραπούμε εμείς οι Έλληνες σε μειοψηφία στον ίδιο μας τον τόπο. Αρνούμαστε, με λίγα λόγια, την ιδιότυπη τυραννία που μας έχει επιβληθεί από την παράνομη μετανάστευση. Αν την άρνηση αυτή εσείς και οι συνάδελφοί σας επιμένετε να τη χαρακτηρίζετε ρατσισμό και ξενοφοβία, τότε ή αγνοείτε την αληθινή σημασία των λέξεων ή την αλλοιώνετε συνειδητά και εμπρόθετα, για να την προσαρμόσετε  στις υπαγορεύσεις της παγκοσμιοποίησης και της πολιτικής ορθότητας.

Συμπέρασμα: όταν η ζωή των Ελλήνων υποβαθμίζεται δραματικά εξαιτίας της λαθρομεταναστευτικής πλημμυρίδας, είναι αδιανόητο να εγκαλούνται για ρατσισμό και ξενοφοβία τα θύματα της υποβάθμισης και να μένει στο απυρόβλητο ο εισβολέας που την προξενεί. Πρόκειται για αντιστροφή της φυσικής και της λογικής τάξης των πραγμάτων. Είναι αποκαρδιωτικό το ότι, αντί να συστρατευτείτε με την Ελληνική Πολιτεία στην προσπάθειά της να απαλλάξει τη χώρα από το τεράστιο βάρος της λαθρομετανάστευσης το οποίο έχει αχρεωστήτως επωμιστεί, μετέχετε επιτροπής ευρωβουλευτών που έρχονται στην Ελλάδα ουσιαστικά για να  «ευλογήσουν» και να «περιφρουρήσουν» το λαθρομεταναστευτικό ανοσιούργημα το οποίο έχει διαπραχτεί σε βάρος της πατρίδας μας. Ζητώ συγγνώμη αν παρανοώ τις προθέσεις σας, αλλά πολύ φοβάμαι ότι με τη στάση σας αυτή δεν προσφέρετε τις καλύτερες υπηρεσίας στην Ελλάδα….

Αθήνα, 2 Οκτωβρίου 2012

Με εξαιρετική τιμή

Κυριάκος Κατσιμάνης

εικόνα από panosz.wordpress.com

το είδα http://justiceforgreece.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »