Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Προβαίνετε σε γενοκτονία κ. βουλευτά”

Επιστολή διαμαρτυρίας στον βουλευτή Πιερίας Δημήτρη Χριστογιάννη έστειλε ένας πολύτεκνος, στην οποία χαρακτηρίζει «γενοκτονία» την απόφαση του….. βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίσει τα νέα μέτρα (για να σώσει την χώρα) .

Αναλυτικά η επιστολή:
«Κύριε βουλευτά,
στο διάλογο που ακολούθησε μετά την σημερινή διαμαρτυρία των πολυτέκνων, στην είσοδο του γραφείου σας, μας είπατε ότι θα ψηφίσετε όλα τα μέτρα ,τα οποία θα έρθουν σε ένα άρθρο για να σώσετε την χώρα.
Θα μας σφαγιάσετε κόβοντας τα επιδόματα των πολυτέκνων, καταργώντας το αφορολόγητο των παιδιών, καταργώντας τις φοροαπαλλαγές(φροντιστήρια ,ενοίκια κτλ),βάζοντας τα παιδιά μας ως τεκμήριο.
 Έτσι δεν σώζετε την χώρα αλλά την καταδικάζετε αφού προβαίνετε σε γενοκτονία.
Ποιός θα κάνει έστω και ένα παιδί κύριε βουλευτά, όταν το παιδί γίνεται τεκμήριο; πως θα έχουμε συντάξεις όταν σε λίγα χρόνια θα γίνουμε χώρα γερόντων; Ποιός θα εργάζεται ώστε να πληρώνει εισφορές, να χρηματοδοτούνται τα ταμεία να πληρώνουν συντάξεις; Από που θα εισπράττει φόρους το κράτος όταν δεν θα υπάρχουν νέοι ,αλλά και όσοι υπάρχουν θα έχουν φύγει μετανάστες το εξωτερικό; ποιά καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά όταν αφαιρείται από την αγορά 13,5 δίς τα επόμενα δύο χρόνια;
Το ΝΑΙ που θα πείτε καταδικάζει την χώρα στη οριστική πτώχευση, και τον αφανισμό, η ιστορία κύριε βουλευτά γράφετε με ΟΧΙ, με αγώνες και όχι με πολιτική υποτέλειας…
Φτάνουν πια οι σωτήρες, χορτάσαμε από τους προηγούμενους που μας έσωσαν και μας ξαναέσωσαν…    εμείς οι πολίτες θα αγωνιστούμε να ανατρέψουμε τα ΝΑΙ σας, το χρωστάμε στα παιδιά μας……  τελικά την απάντηση σε όλους μας την δίνει ο μεγάλος Έλληνας συγγραφέας..
“Σωτηρία θα πει να λυτρωθείς απ’ όλους τους σωτήρες· αυτή ‘ναι η ανώτατη λευτεριά, η πιο αψηλή, όπου με δυσκολία αναπνέει ο άνθρωπος. Αντέχεις;” Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ
Δημ.  Γάτας
πολύτεκνος
Κατερίνη 13/10/12»
http://www.fornews.gr/index.php/2012-05-11-23-26-40/7557-2012-10-14-14-59-58
Σχόλιο JFG: Κάποιος θα έπρεπε να πει στον “αντιπρόσωπο του έθνους” ότι δουλειά του είναι να εκτελέσει την λαϊκή εντολή και όχι να ασκήσει κατά το δοκούν  την εξουσία του . Αν δεν το κάνει, παραβιάζει το Σύνταγμα και κάποια στιγμή θα τιμωρηθεί. Εκτός τούτου,  στα 3 χρόνια επανειλημμένης “σωτηρίας” η οποία βασίστηκε σε παρόμοια μέτρα, αποδείχτηκε και εκ του αποτελέσματος ότι  η εφαρμογή τέτοιων μέτρων έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή της οικονομίας και της κοινωνίας. Αποδείχτηκε δηλαδή το αυτονόητο, το οποίο ήξεραν οι πάντες εξαρχής. Θυμάστε;;;  
“Αν αυξήσουμε  τους  φόρους  στη μεσαία  τάξη θα  μειώσουμε  την  αγοραστική  της  δύναμη, θα  βαθύνουμε  την ύφεση και θα επέλθει ο φαύλος κύκλος  της κατάρρευσης.”
“Εάν δεν κινηθεί ξανά η οικονομία, τότε είναι που θα έχουμε μεγαλύτερες ανάγκες δανεισμού, τότε είναι που θα έχουμε λιγότερα έσοδα στον κρατικό κορβανά. Τότε είναι που θα αναγκαστεί, θα αισθανθεί έστω ο επιχειρηματίας, ο μικρομεσαίος κ.λπ., ότι πρέπει να φοροδιαφεύγει, για να διασώσει πιθανώς την εταιρεία του.”
 Γεωργός Παπανδρέου (2009, κάτα την προεκλογική περίοδος ) .
 «…  πως μια οικονομία μπορεί να βγει από την ύφεση μειώνοντας τη συνολική ζήτηση;  …. πως μπορεί να βγει μια οικονομία από την ύφεση, παγώνοντας μισθούς και αυξάνοντας τους φόρους;  Όποιον σοβαρό οικονομολόγο ρωτήσετε, θα σας πει ότι οι οικονομίες που είναι σε ύφεση, το πρώτο πράγμα που επιχειρούν να κάνουν, είναι να δώσουν ένα σπρώξιμο, να πάρει μπροστά η μηχανή». Γιώργος Παπακωνσταντίνος  24/9/2009
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »