Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΚΕ , ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!

Ιστοσελίδα για τη συλλογή υπογραφών με σκοπό τη στήριξη της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ σχετικά με την κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων, ανέβασε στο Διαδίκτυο από σήμερα το ΚΚΕ.
Η πλήρης είδηση στο τέλος.


    Το ΚΚΕ περνάει τους Έλληνες για ηλίθιους και εν μέρει με το δίκιο του. O Παπανδρέου πριν από ένα χρόνο (Οκτώβριος του 2011), πρότεινε δημοψήφισμα για το μνημόνιο, μπλοφάροντας, όπως λένε οι κακές γλώσσες, για να προκαλέσει απότομη διακύμανση των spreads και του ευρώ και να κερδίσει η παρέα του και οι εργοδότες του εκατομμύρια ευρώ. Αιφνιδίασε έτσι όλον τον πολιτικό κόσμο, αφού η μπλόφα μόνο εν μέσω μυστικότητας θα είχε αξία. Tότε το ΚΚΕ μαζί με όλα τα υποκριτικά κόμματα και τούς υποκριτές δημοσιογράφους, ωρυόντουσαν κατά τού δημοψηφίσματος, γιατί όπως έλεγαν θα εγκλωβίσει τον Ελληνικό λαό σε διλήμματα εκβιαστικά σε σχέση με το Ευρώ.
    Είναι λοιπόν κατά τα φαινόμενα, το ΚΚΕ, γενικώς κατά των δημοψηφισμάτων, αφού πάντα θα υπάρχει στα δημοψηφίσματα ο κίνδυνος του εγκλωβισμού σε εκβιαστικά διλήμματα, όπως άλλωστε υπάρχει αυτός ο κίνδυνος και στις εκλογές εξ ίσου!
    Έτσι αποκαλύφθηκε ο πραγματικός  ρόλος
όλων αυτών. Και αυτός ο ρόλος είναι η φροντίδα για την διαιώνιση μιάς στημένης κατάστασης, μιάς θεατρικής πολιτικής σκηνής με δήθεν αντιπολιτευόμενα συμφέροντα, για να κοροϊδεύουν και να γίνεται πειστικό το πολιτικό παιχνίδι.
    Διότι ποιά είναι η κορύφωση της δημοκρατίας, η ουσιαστική ευδαιμονία του δημοκράτη; Μα ασφαλώς είναι η υψηλότερη μορφή άμεσης δημοκρατίας, πού είναι το δημοψήφισμα. Και το δημοψήφισμα γίνεται
τόσο πιο επιτακτικό, όσο πιο ζωτικό είναι το κρινόμενο ζήτημα. Αυτήν λοιπόν την κορύφωση της δημοκρατίας όλοι την απαξίωσαν, με το γελοίο δικαιολογητικό των «εκβιαστικών διλημμάτων», με σκοπό, υποτίθεται, ακριβώς να προστατεύσουν την δημοκρατία !!!
    Γι’ αυτό και το ΚΚΕ επέμενε για εκλογές ...(ενώ λίγους μήνες πριν από αυτό, έλεγε ότι αυτές δεν είναι λύση!!).
    Λοιπόν οι εκλογές έγιναν, αντί για το δημοψήφισμα. Τα εκβιαστικά διλήμματα δούλεψαν για τα καλά και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να συγκεντρωθεί ποσοστό μεγαλύτερο του 50%, όπως θα απαιτείτο σε ένα δημοψήφισμα, (τα τρία μπουμπούκια της κυβέρνησης μαζί συγκέντρωσαν 48,2%) και πού φτάσαμε; Ότι ήθελε υποτίθεται το ΚΚΕ να αποφύγει, έγινε στον υπέρτατο βαθμό και τώρα έχουμε μπει πολύ πιό βαθειά στον λάκκο με τα φίδια. Και έρχεται τώρα το ΚΚΕ και ζητάει καμαρωτό υπογραφές...

  Τι να επιδιώκει άραγε; Μήπως να κάνει ότι πιέζει σε ένα προσυνεννοημένο παζάρι για να ελαφρύνουν κατά λίγο τις περικοπές και να πεί ο λαός ότι πάλι καλά πού επενέβη το ΚΚΕ και έτσι να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι; 
  Ας υποθέσουμε ότι μαζεύει πάρα πολλές υπογραφές, ας πούμε ένα εκατομμύριο. Νομίζει κανείς ότι ο Σαμαράς ή η Μέρκελ θα σπεύσουν να δεχτούν την απαλλαγή μας απ΄το μνημόνιο; Σίγουρα όχι! Μήπως σύσσωμοι οι 300 βουλευτές, υποκλινόμενοι στις υπογραφές που μαζεύτηκαν, θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο; Οπωσδήποτε όχι! Μήπως το ΚΚΕ θα περιμένει άμεση προκήρυξη εκλογών; Μα έγιναν ήδη!
    Τότε ποιό θα ήταν το καλύτερο πού θα μπορούσε να ελπίζει το ΚΚΕ; Μα φυσικά το δημοψήφισμα!!
    Τότε θα αλλάξει γνώμη; Τι άλλαξε; Δεν θα υπάρχει πιά ο περιβόητος κίνδυνος εγκλωβισμού σε εκβιαστικά διλήμματα, όπως πριν κραύγαζε το ΚΚΕ;
    Ή μήπως θα κραυγάζει 
πάλι και θα αρνηθεί το δημοψήφισμα για δεύτερη φορά; !!!
    Ποιό είναι λοιπόν το νόημα της βαθυστόχαστης αυτής επιλογής για συλλογή υπογραφών;
    Μήπως είναι μία επιλογή πού το μόνο που επιδιώκει είναι να θολώσει τα νερά;
    Αποκλείεται!

    Διότι τότε θα καταλήγαμε στο συμπέρασμα ότι είναι φθηνοί υποκριτές, υπαλληλίσκοι, τυχοδιώκτες (όπως και όλοι οι άλλοι) και όλοι σίγουρα (!) καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι εντελώς… αδύνατον !!!

Ακολουθεί η έιδηση:
Ηλεκτρονικές υπογραφές για την κατάργηση του Μνημονίου συγκεντρώνει το ΚΚΕ


Ιστοσελίδα για τη συλλογή υπογραφών με σκοπό τη στήριξη της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ σχετικά με την κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων, ανέβασε στο Διαδίκτυο από σήμερα το ΚΚΕ.

Το κόμμα καλεί όλους τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα και τους μαζικούς φορείς του εργατικού λαϊκού κινήματος, κάθε έναν και κάθε μια που θέλει να συμβάλλει στην κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, να στηρίξουν έμπρακτα την πρόταση νόμου του κόμματος.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώνει τη στήριξή του στην πρόταση νόμου του ΚΚΕ, επισκεπτόμενος την ηλεκτρονική σελίδα katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr ή μέσα από σχετικό σύνδεσμο στις ιστοσελίδες του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, του Ριζοσπάστη και του Οδηγητή.

Στην ίδια ιστοσελίδα θα δημοσιεύονται οι δηλώσεις στήριξης της πρότασης νόμου, καθώς και οι αποφάσεις που έχουν λάβει μαζικοί φορείς για τη στήριξη της πρότασης νόμου.

4 σχόλια:

 1. ουστ παλιο φασισταρια του blog.. δε χρειαζεται κανεις να διαβασει παραπανω απο 2-3 αρθρα σας για να καταλαβει τι φρουτα ειστε.. ακομη ενα κρυφο αποθεωτικο blog για την χ.α. συνεχιστε να το κρυβετε γιατι θα σας φτυνουν τα παιδια σας. σκοταδιστες. ουστ ρε!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @ Ανώνυμο 6:22 μ.μ. ,
  Τα επιχειρήματά σου είναι τόσο πειστικά όσο και τεκμηριωμένα. Η διαλεκτική της αμφισβήτησης σε όλο της το μεγαλείο. Τέτοιοι αναγνώστες μας χρειάζονται, στοχαστικοί συζητητές που με το γόνιμο διάλογο και την αντιπαράθεση διαφωτίζουν όλες τις πτυχές του θέματος και αποκαλύπτουν την αλήθεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ούτε ένας “αριστερός κκε” στην φυλακή για αντικαθεστωτική δράση...

  Στ' υπογραφές, στ' υπογραφές, εμπρός στον αγώνα, για τη χιλιάκριβη τη λευτεριά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΚΕ , ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ , είναι η πώληση του 902 από το ΚΚΕ στην κυπριακή υπεράκτια εταιρεία A ORIZON MEDIA LTD, με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους.

  Σε off shore εταιρεία της μαφίας πουλήθηκε ο 902 από το ΚΚΕ;

  Η άδεια που είχε παραχωρηθεί από το κράτος δωρεάν στο ΚΚΕ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ , δεν πωλείται ούτε μεταβιβάζεται... και θα όφειλε το ΚΚΕ να την επιστέψει πίσω στο Δημόσιο.

  Αλλού όμως..ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ το ΚΚΕ πέταξε στο δρόμο εργαζόμενους του "Ριζοσπάστη" και του "902".

  ΓΛΥΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΖΕΙΣ.

  Γιατί ως γνωστόν το ΚΚΕ δεν έχει αδυναμία στα γλυκά αλλά στα ...λεφτά !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ