Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Ο Τσίπρας και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ένα όργανο τής Νέας Τάξης. Είναι δούρειος ίππος εξάλειψης της Ελλάδας από τον χάρτη.
  Είναι μία προέκταση του ρόλου του ΠΑΣΟΚ ως δούρειου ίππου, όταν πρωτοβγήκε.
   Είναι προδοτικό σε όλα τα εθνικά θέματα, εθνομηδενιστικό, δηλαδή Ελληνο-μηδενιστικό, υπέρ του ολικού εποικισμού τής Ελλάδας από ορδές ξένων πληθυσμών, με μίσος και μένος κατά της Ελλάδας και τής ελληνικότητας κρυμμένο σε αοριστόλογες  δημαγωγίες της πλάκας.
  Το ότι πείθει αρκετό κόσμο, είναι τεκμήριο του απελπιστικού επιπέδου των πειθομένων.
   Η αλήθεια είναι ότι όλα τα κόμματα, τα «δεξιά» και τα «αριστερά», είναι κόμματα του συστήματος της διεθνούς εξουσίας και των ελληνικών παρακλαδιών της, αλλά όμως έχουν διαβαθμίσεις στον βαθμό των αρνητικών τους ιδιοτήτων.
   Όσον αφορά το γιατί όλα τα κόμματα πού είναι υπολογίσιμα, είναι κόμματα του συστήματος, αυτό το εξηγεί το ίδιο το απελπιστικό επιπέδου του κόσμου πού είναι επιρρεπής στήν οργανωμένη προπαγάνδα και το σχολιάζει, μεταξύ άλλων, αυτό το άρθρο: ΟΙ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ http://politikathemata.wordpress.com/2012/04/12/οι-απεχοντεσ-απο-την-νοητικη-τουσ-ακερ/  Σας παροτρύνουμε να το διαβάσετε.
  Αν ο κόσμος δεν ήταν όπως είναι, θα φρόντιζε να αυτοκυβερνηθεί, ως κοινωνία πολιτών. Σε αυτό δεν φταίει κανένας άλλος, παρά μόνο η μαζική αδιαφορία και αμάθεια. Ίσως να τα καταφέρει λίγο μεταγενέστερα στην ιστορία, σε 10 αιώνες ας πούμε!

   Το χειρότερο και οξύτερο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ο
εποικισμός της. Αυτό αναλύεται διεξοδικά σε αυτό το πολυσέλιδο άρθρο: Ο ΟΛΕΘΡΙΟΣ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Ο ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ  http://politikathemata.wordpress.com/2012/05/03/o-olethrios-epoikismos-ths-elladas-1/       στο οποίο αναλύεται και το εφεύρημα του πολυπολιτισμού και η σχετική ψευτοφιλολογία. Αυτό το άρθρο επίσης σας παροτρύνουμε να το διαβάσετε. Έχουμε κλείσει όλοι ατέλειωτες ώρες ακούγοντας άθελά μας από χίλιες μεριές την προπαγάνδα επί του θέματος. Αφιερώστε και λίγο χρόνο συνειδητά για να διαβάσετε την απάντηση επί αυτής της προπαγάνδας, αλλιώς θα την συνειδητοποιήσετε απότομα την ώρα του πογκρόμ. Η αμέλεια και η ολιγωρία σ’ αυτό το ζήτημα της ενημέρωσης, θα αποδειχθεί εν καιρώ πολύ κακή επιλογή.
   Το πρόβλημα της οικονομικής απάτης πού προσχεδίαστηκε από τους εντολείς του πολιτικού κατεστημένου και εκτελέστηκε από  το ΠΑΣΟΚ και τους συνεργάτες, με αποτέλεσμα την τρέχουσα κρίση, παρ’ οτι είναι μεγάλο ως πρόβλημα, είναι συγκριτικά με το πρόβλημα του εποικισμού, δευτερεύον. Όμως εξυπηρετεί τον ίδιο στόχο, όπως ακριβώς και ο βίαιος μαζικός της εποικισμός. Αυτός ο στόχος είναι η διάλυσή της Ελλάδας και η εξάλειψή της από τον χάρτη.
  Δεν πρόκειται περί «θεωρίας συνωμοσίας». (Ο ίδιος αυτός ο όρος, «θεωρία συνωμοσίας», είναι φθηνό εφεύρημα της προπαγάνδας το οποίο όμως δυστυχώς πείθει. Διότι η πλύση εγκεφάλου κάνει τους ανθρώπους ανόητους και με πολύ μειωμένη κριτική ικανότητα).
  Το οικονομικό πρόβλημα σε όλες τις εποχές και χώρες, αναστρέφεται εύκολα με κατάλληλη (δηλαδή τίμια) οικονομική πολιτική, ενώ το πρόβλημα του μαζικού εποικισμού, ιδίως με εντελώς ανομοιογενείς πληθυσμούς ή πληθυσμούς εχθρικών διεκδικητικών χωρών, δεν αναστρέφεται ποτέ και οδηγεί σε αλλαγή συνόρων και εξανδραποδισμό των ντόπιων πληθυσμών.
   Οι σχεδιαστές αυτής της οικονομικής απάτης, (των οποίων οι Έλληνες πολιτικοί είναι μαριονέτες), είναι οι ίδιοι, ως εξουσιαστικός μηχανισμός, πού έχουν σχεδιάσει και τον εποικισμό της Ελλάδας.
   Αυτό είναι μέγιστης σημασίας αλήθεια.

   Ο ΣΥΡΙΖΑ  κατ’ επέκταση, είναι με την μεριά των σχεδιαστών αυτής της οικονομικής απάτης, (αν τυχόν αναρωτιέται κανείς αν έστω σε αυτόν τον τομέα είναι άξιος εμπιστοσύνης). Αυτό ισχύει ακόμα και αν ταχθεί στην πράξη (και όχι μόνο στα λόγια) εναντίον των μνημονίων. Διότι η δική του συμβολή θα είναι η καταστροφή της Ελλάδας ως έθνους, με οποιοδήποτε κόστος (για τους εξουσιαστές), ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αναβληθεί για λίγο η οικονομική της καταστροφή, ως τακτικός ελιγμός, προκειμένου να γίνει πιστευτό ή ανεκτό αυτό το κόμμα, την ώρα πού θα αποδομεί πλήρως την χώρα, κάτω από το κοιμισμένο βλέμμα αυτών που θα είναι ευχαριστημένοι που απέφυγαν, για λίγο έστω, τα γενικευμένα συσσίτια…
  
   Το οξύ οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, αλλά και σχεδόν όλων των χωρών, μπορεί να επιλυθεί εύκολα. Όποιος με έκπληξη αναρωτηθεί «πώς;», ας σκεφτεί ότι δεν είναι πληρωμένος τηλεπαρουσιαστής για να δείχνει τόση αφέλεια και άς ερευνήσει λίγο μόνος του, διαβάζοντας κανένα άρθρο τής προκοπής, από τα δεκάδες αξιόλογα πού κυκλοφορούν, χρησιμοποιώντας όσο μυαλό του έχει απομείνει.
  Δεν επιλύεται όμως τελικά, διότι αυτοί πού δήθεν προσπαθούν να το επιλύσουν, είναι μέρος του μηχανισμού πού το σχεδίασε και οι καταγγελίες τους είναι παρελκυστικές όσον αφορά τα κεντρικά σημεία του προβλήματος.
  
  Ένα σημείο κλειδί στο πρόβλημα των κρατικών χρεών είναι το εκδοτικό προνόμιο, δηλαδή το αυτονόητο δικαίωμα κάθε κράτους να εκδίδει χρήμα. Το χρήμα πού εκδίδει το κράτος πρέπει να ακολουθεί την διακύμανση της παραγωγής και φυσικά δεν πρέπει να το δανείζεται από κάπου, αφού είναι δικό του και δεν πρέπει να πληρώνει τίποτα γι’ αυτό. Αυτό το εκδοτικό προνόμιο, έχει προδοτικά παραδοθεί στις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες σε μία παράδοξη διεθνή συναίνεση.   Σχεδόν όλες οι κεντρικές τράπεζες είναι ιδιωτικές και μεταξύ αυτών και οι ευρωπαϊκές και η κεντρική τράπεζα της  Ελλάδος.
   Αυτές οι κεντρικές τράπεζες εκδίδουν εκ του μηδενός χρήμα με την μορφή απλών λογιστικών εγγραφών και το δανείζουν στα κράτη ή σε άλλες τράπεζες, εισπράττοντας τόκους δισεκατομμυρίων για τις απλές αυτές λογιστικές τους εγγραφές!!!
  Κατά κανόνα, τα κράτη δεν έχουν το δικαίωμα να δανείζονται απ’ ευθείας από τις κεντρικές τράπεζες και αυτό ισχύει και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα βέβαια, αλλά είναι υποχρεωμένα να δανείζονται από τις άλλες τράπεζες, τις εμπορικές, με υψηλότερο βέβαια επιτόκιο, τράπεζες οι οποίες διαμεσολαβούν αυξάνοντας το επιτόκιο, ενώ την διαφορά την καρπώνονται.  Όμως και οι μέν και οι δε ανήκουν βασικά στους ίδιους μετόχους, οι οποίοι κερδίζουν από όλες τις μεριές, σε βάρος των φορολογούμενων, χωρίς κανέναν λόγο!!!
  Ο αποκλειστικός σχεδόν λόγος πού μπορούν και επιβάλλονται αυτοί οι μηχανισμοί, στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, είναι η υποβολή δια της μαζικής πλύσης εγκεφάλου, υποβολή πού οδηγεί σε αδιαφορία, αμάθεια, αποβλάκωση, σύγχυση, απάθεια και αφόρητη ευπιστία.

   Άρθρα περί του ειδικού ρόλου του Τσίπρα και του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν πλείστα όσα σε πολλά  blogs ομοϊδεατών, ομαδοποιημένα στην ετικέτα ΣΥΡΙΖΑ, όπου υπάρχει.
  Ας ερευνήσουμε, δεν κάνει κακό…
   Όσοι το κάνουμε ας ενημερώσουμε και τους γύρω μας, πού δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και είναι καταδικασμένοι στην «ενημέρωση» από την φρίκη των δελτίων «ειδήσεων».
   Είναι καθήκον μας.  Σε καιρούς πολεμικούς, δεν ταιριάζει να αμελούμε και να τεμπελιάζουμε, όταν παίζεται το κεφάλι μας κορώνα γράμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »