Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Αλ. Παπαρήγα: Δεν προτείνουμε επιστροφή στη δραχμή

Το ΚΚΕ δεν προτείνει επιστροφή στη δραχμή όπως υποστηρίζουν ορισμένοι επιχειρηματικοί κύκλοι, ξεκαθάρισε η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα. Μιλώντας στη ΝΕΤ, η κ. Παπαρήγα επισήμανε ότι αυτό που προτείνει το ΚΚΕ είναι να πάρει ο λαός στα χέρια του τον πλούτο που ο ίδιος παράγει. «Ή αποδέσμευση και χαράζεις τον δικό σου δρόμο ή διαφορετικά αυτό που ζούμε θα είναι η κατάσταση», υποστήριξε.
Η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα δεν είναι ίδιο με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, εξηγώντας ότι «όταν είσαι στην ίδια τροχιά ενσωματώνεσαι και οι διαφορές είναι πλέον στα θέματα αντιμετώπισης. Η μεν ΝΔ έχει ενσωματώσει και το δικό της κόσμο, αλλά και ο κόσμος που θα ψηφίσει αύριο το ΣΥΡΙΖΑ θα ενσωματωθεί με αυτόν». Ανέφερε ακόμη, ότι το ΚΚΕ όταν μιλά για τα όσα περνά η χώρα «δεν σημαίνει ότι καταστροφολογεί αλλά επισημαίνει τις καταστάσεις ώστε ο λαός να είναι προετοιμασμένος γι΄ αυτά που θα έρθουν». Η γγ του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι το πρόβλημα είναι η καπιταλιστική κρίση και όχι το μνημόνιο, και πως αυτό σημαίνει υποτίμηση της αξίας της ανθρώπινης εργατικής δύναμης. Πρόεβλεψε δε ότι θα υπάρξει και νέα υποτίμηση και νέο μνημόνιο, υποστηρίζοντας ότι τα προγράμματα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργούν νέα κρίση. Ερωτηθείσα σχετικά με το διαχωρισμό της θέσης του ΚΚΕ από την Αριστερά, η κ. Παπαρήγα είπε ότι «απαντάμε στη "θεωρία" της "αριστερής πολυκατοικίας" και της ενιαίας αριστεράς, συνιστώσα της οποίας είναι (και) το ΚΚΕ, δεν είναι όλοι οι αριστεροί κομμουνιστές, υπάρχουν αριστεροί άνθρωποι που δεν θέλουν το ΚΚΕ καθοδηγητή τους». Για την επίθεση, τέλος, εναντίον του εκλογικού περίπτερου του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή, δήλωσε πως δεν μπορεί να πει ότι ήταν χρυσαυγίτες, αν δεν έχει στοιχεία», ενώ χαρακτήρισε τους επιτιθέμενους «δολοφόνους».

briefingnews.
το είδα http://anti-ntp.blogspot.com/2012/06/blog-post_1794.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »