Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Διαγραφή εκλογέων λόγω ανάκλησης των αποφάσεων καθορισμού της ιθαγένειας τους

Να διαγραφούν από τους εκλογικούς καταλόγους όσοι πήραν προσφάτως (και προφανώς παράνομα) την ελληνική ιθαγένεια!


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 23 Απριλίου 2012
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. πρωτ.: 15695
ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ
ΠΡΟΣ:
Ταχ. Δ/νση : Ευαγγελιστρίας 2 Όπως πίνακας αποδεκτών
Ταχ. Κώδικας: 10183
Πληροφορίες :2131361143


ΘΕΜΑ: "Διαγραφή εκλογέων λόγω ανάκλησης των αποφάσεων καθορισμού της ιθαγένειας τους "


Ενόψει των εκλογών της 6ης Μαϊου 2012 σας γνωρίζουμε τα εξής:
Οι ανωτέρω εκλογές θα διενεργηθούν με βάση τους εκλογικούς καταλόγους που προκύπτουν μετά την Α΄ αναθεώρηση του 2012 (Ιανουάριος – Φεβρουάριος), οι οποίοι περιλαμβάνουν τις μεταβολές που έχουν συντελεστεί έως την 29η Φεβρουαρίου 2012.
Στους καταλόγους αυτούς πιθανόν να συμπεριλαμβάνονται άτομα, για τα οποία έχουν ανακληθεί μετά την 29η Φεβρουαρίου 2012 οι αποφάσεις καθορισμού της ιθαγένειάς τους και, συνεπώς, πρέπει να διαγραφούν από τους εκλογικούς καταλόγους. Εξυπακούεται ότι εκείνοι για τους οποίους έχουν εκδοθεί ανακλητικές αποφάσεις πριν από την ανωτέρω ημερομηνία πρέπει ήδη να έχουν διαγραφεί και να μην περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους.
Προκειμένου, λοιπόν, να μην ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα στις προσεχείς εκλογές εκείνοι, οι οποίοι αναφέρονται στις ανακλητικές αποφάσεις και περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους, πρέπει να κοινοποιούνται άμεσα στους οικείους δήμους οι αποφάσεις με τις οποίες ανακαλούνται οι διαπιστωτικές πράξεις καθορισμού ιθαγένειας, προκειμένου αυτοί να διαγράψουν τα άτομα που αφορούν οι αποφάσεις αυτές από τα δημοτολόγιά τους και στη συνέχεια να αποστείλουν τις μεταβολές αυτές (διαγραφές) στο Υπουργείο μας, με την πρώτη μετά τις εκλογές δίμηνη αναθεώρηση.

Οι Αντιπεριφερειάρχες της περιφερειακής ενότητας της έδρας των νομών οφείλουν:
α/ να συμπεριλαμβάνουν στους εκλογικούς σάκους, με τους οποίους αποστέλλεται το εκλογικό υλικό σε κάθε εκλογικό τμήμα, και έγγραφό τους με τα ονόματα εκείνων για τους οποίους ανακλήθηκαν οι αποφάσεις καθορισμού της ιθαγένειάς τους και είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του συγκεκριμένου εκλογικού τμήματος, καθώς επίσης τις σχετικές αποφάσεις, και
β/ να εφοδιάσουν με αντίγραφο του παρόντος εγγράφου όλα τα εκλογικά τμήματα της οικείας εκλογικής περιφέρειας (νομού), προκειμένου να ενημερωθούν οι αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής και να μην τους επιτρέψουν να ψηφίσουν.


ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
1. κ.κ. Προέδρους Πρωτοδικών
(Μέσω οικείων Αντιπεριφερειαρχών)
2. κ. κ. Γενικούς Γραμματείς Αποκεντρωμένων Διοικήσεων
3. κ.κ. Περιφερειάρχες
Έδρες τους Θ. ΞΗΡΟΣ
4. κ.κ. Αντιπεριφερειάρχες περιφερειακής
ενότητας έδρας νομών
5. Δήμους της Χώρας


ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ
1. Γραφείο κ. Υπουργού
2. Γραφείο κ. Γεν. Γραμματέα
3. Γεν. Διευθυντή Αναπτ. Προγραμμάτων
4. Δ/νση Εκλογών


ΠΗΓΗ: Υπουργείο Εσωτερικών (Εγκύκλιοι - Αποφάσεις)
http://www.ypes.gr/el/Ministry/Encyclical/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »