Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ο αστάθμητος παράγοντας..

Στις συζητήσεις μου με φίλους,το τελευταιο διάστημα εντός κι εκτός διαδικτύου,αποκομίζω ως κοινό σημείο το εξής:
Το πόσο δυσοίωνα, βλέπουμε το μέλλον στο σύνολο μας οι Έλληνες,πράγμα που δεν είναι δύσκολο να το κατανοήσει κανείς, δεδομένου των συνθηκών.
Αβεβαιότητα,απελπισία και φόβος…Ελπίδα πουθενά..Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλώς,βάση των διεστραμμένων σχεδίων αυτών, που ξεκίνησαν αυτόν τον πόλεμο που ζούμε…

Ξεχνάμε όμως φίλοι κάτι σημαντικό.
Κι αυτό λέγεται αστάθμητος παράγοντας.
Όταν όλα δείχνουν,πως
τα σχέδια πηγαίνουν καλά,πολλές φορές μια μικρή λεπτομέρεια,μπορεί να φέρει την ολική ανατροπή τους!
Η ιστορία κυρίως η δική μας,το έχει δείξει πάρα πολλές φορές.
Για να δούμε μερικά παραδείγματα.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Κάποτε μια τεράστιων διαστάσεων αυτοκρατορία ,η Περσική, στα ιμπεριαλιστικά σχέδια της για την κατάκτηση της Ευρώπης ,βρήκε μια αντίσταση από εκεί που δεν το περίμενε ποτέ!
Από μια μικρή χώρα,που συνήθως οι φυλές της πολεμούσαν η μία την άλλη!
Πέντε φορές αυτή η μικρή χώρα τους χάλασε τα σχέδια και μια ακόμη τελειωτική,όταν ένας φιλόδοξος, αυθάδης 20χρόνος πρίγκιπας,με 150.000 στρατό μόνο,κατάφερε να την διαλύσει εκ θεμελίων!
Ο αστάθμητος παράγοντας,που λέγαμε πιο πάνω..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Πριν μόνο μερικές δεκαετίες,μια Σατανική αυτοκρατορία,εκ Γερμανίας αυτή την φορά,ξεκίνησε έναν πόλεμο αιματοκυλίσματος όλης της Ευρώπης κι όχι μόνο.
Τα σχέδια και οι στόχοι της,ήταν συγκεκριμένοι και περιελάμβαναν έναν τελικό,την κατάκτηση της μεγάλης και δυνατής Ρωσίας.
Πριν γίνει αυτό όμως,έπρεπε να πέσουν κάποιοι πιο εύκολοι στόχοι ..σαν την Ελλάδα ας πούμε…
Σιγά το δύσκολο, για μια πολεμική μηχανή του είδους της.
Εδώ ολόκληρη Γαλλία κι έπεσε σε 8 μέρες!
Να όμως που κι εδώ κάπου,κρυβόταν μια λεπτομέρεια..
Η αδάμαστη κι άναρχη ψυχή του Έλληνα και η δίψα του για ελευθερία ..
Κι αυτή η μικρή χώρα, που αντιμετώπισε ταυτόχρονα 5 στρατούς κι είχε μόλις ρίξει στα νερά της Αδριατικής ολόκληρη Ιταλία,πολέμησε γενναία 219 μέρες,κάνοντας τον ηγέτη αυτής της αυτοκρατορίας να υποκλιθεί στο μεγαλείο της ψυχής αυτού του λαού.
Με την γενναία και πέρα από κάθε προσδοκία αντίσταση των Ελλήνων,τα σχέδια τους καθυστέρησαν σημαντικά και στο τέλος έχασαν τον πόλεμο, που μέχρι εκείνη την στιγμή, θεωρούσαν δικό τους..
Ο αστάθμητος παράγοντας ξανά…
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Και φτάνουμε στο σήμερα και τον πόλεμο που βιώνουμε…Που όλα δείχνουν πως κεφάλι δεν θα ξανασηκώσουμε!Πως θα πεινάσουμε,πως θα μας πάρουν τα σπίτια ,την περιουσία μας,πως τα παιδιά μας θα είναι δικοί τους σκλάβοι και ελπίδα από πουθενά…

Για να δούμε λοιπόν,εδώ σε αυτή τη στιγμή της ιστορίας υπάρχει πουθενά ο αστάθμητος παράγοντας να κάνει την ζημιά άλλη μια φορά και να αποδείξει πως τελικά,δεν υπάρχει »τέλειο έγκλημα»;;
Οψόμεθα…



το είδα http://www.filonoi.gr/ο-αστάθμητος-παράγοντας/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »