Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Λα Καταστασιόν τρές Παχυδερμικ….

Γιάννης Αέρας για τα ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ
“Εγώ, ξέρετε, είμαι υπέρ της απώλειας της κυριαρχίας. Πάντοτε υπήρξα υπέρ της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας, διότι είμαι Ευρωπαίος και κυρίως είμαι υπέρ της ομοσπονδιακής Ευρώπης” ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, χθεσινές δηλώσεις στο γαλλικό κανάλι EUROPE 1.

Mon ami Theodore, ακούγοντας τις δηλώσεις σου στο γαλλικό κανάλι EUROPE 1 , μου ξυπνάς μνήμες από το παρελθόν και τα έργα σου, σχετικά με τον όρο «Εθνική Κυριαρχία» που τόσο εύκολα χρησιμοποίησες.

Κάποτε μεταξύ 1990-1993 επί κυβέρνησης Μητσοτάκη , εργαζόμενος σαν Ιπτάμενος καμπίνας στην τότε Κραταιά Ολυμπιακή Αεροπορία , συνταξιδεύαμε για Παρίσι, εγώ σαν πλήρωμα εσύ σαν επιβάτης…


Συνηθίζατε τότε εσείς οι πολιτικοί να ταξιδεύετε Πρώτη θέση οι κυβερνώντες και οικονομική θέση η αντιπολίτευση… Βλέποντας σε, σε μια θέση της οικονομικής , κυριολεκτικά σφηνωμένο, και ενώ η πρώτη θέση ήταν σχεδόν άδεια (ένας μόνο επιβάτης), σε συνεννόηση με τον προϊστάμενο μου σε αναβαθμίσαμε σε επιβάτη πρώτης θέσης για να μπορέσεις να βολευτείς και να ταξιδέψεις πιο άνετα… και όχι κονσερβοποιημένος (όπως τελικά η ιστορία αποδεικνύει ότι θα έπρεπε…)Μετά το τέλος του σέρβις , 3 μέλη του πληρώματος και εσύ , πιάσαμε κουβέντα δημιουργώντας ένα πηγαδάκι , σχετικά με το τότε επίκαιρο πολιτικό θέμα , το Σκοπιανό. Και φυσικά τοποθετήθηκες ως όφειλες. Ήσουν υπέρ της Εθνικής Κυριαρχίας, υποστηρίζοντας , ότι οι βλέψεις των Σκοπιανών φτάνουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη, γιατί ήθελαν να εκμεταλλευτούν την πιθανή πλατύτητα του Αλιάκμονα και με κάποια έργα υποδομής να τον ένωναν με το Δούναβη και να αποκτούσαν ένα μεγάλο μεταφορικό πλεονέκτημα προς Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη…. Δικά σου λόγια ως Αντιπολίτευση…. ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕΣ ΖΗΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ για τις βλέψεις των Σκοπιανών προς το Νότο…

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….

Μερικά χρόνια μετά σαν υπουργός Εξωτερικών και πλέον κυβέρνηση, μπλέχτηκες στην υπόθεση του κούρδου ηγέτη Οτσαλαν. Υποστήριζες ότι εν αγνοία σου ο Οτσαλάν μπήκε στην χώρα ρίχνοντας ευθύνη σε στελέχη της ΕΥΠ και τον Αντώνη Ναξάκη. Παίχτηκε το θρίλερ της μεταφοράς του , από την Αθήνα στην Κέρκυρα, και από την Κέρκυρα στην ελληνική πρεσβεία στο Ναϊρόμπι..για να ακολουθήσει η παράδοση του από εσένα τον ίδιο στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες με επιχείρημα «να μην δημιουργηθεί θερμό επεισόδιο με τους τούρκους» και εσύ ως υπουργός εξωτερικών επέλεξες να τον παραδώσεις στους διώκτες του, τους τούρκους ώστε να μην βάλεις σε κίνδυνο την εθνική μας κυριαρχία.

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….

Συμμετείχες στην κυβέρνηση Σημίτη και κατά την διάρκεια των επεισοδίων στα Ίμια και την δημόσια δήλωση του Σημίτη όπου ευχαριστούσε τους φίλους μας τους αμερικανούς δεν σε είδα να παίζεις τον ρόλο του ευρωπαϊστή που επικαλείσαι τώρα. Και τότε διακυβεύονταν η Εθνική μας Κυριαρχία έτσι δεν είναι Θεόδωρε; Που ήσαν τότε οι φίλοι σου Ευρωπαϊστές; con-federalistes?

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…

Τα τελευταία 25 χρόνια συμμετέχεις στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα αναλαμβάνοντας υπουργικούς θώκους. όταν αυτές διέθεταν 1 με 1,5% του ΑΕΠ για την παιδεία, διέθεταν 5% για τους εξοπλισμούς, των Λεοπαρντ , των γερμανικών υποβρυχίων και των Mirage 2000 των «φίλων» μας Ευρωπαϊστών, κάνοντας μάγκες τους απανταχού την Ελλάδα Λιακουνακηδες… Πως ψήφιζες Θεόδωρε να δίνει η χώρα σου τόσα πολλά χρήματα για αμυντικούς εξοπλισμούς όταν σου είναι αδιάφορη η εθνική κυριαρχία; Ή απλά στο θέμα των εξοπλιστικών προγραμμάτων έπαιζαν άλλα ρόλο, όπως μίζες, εξυπηρετήσεις στους φίλους μας τους γερμανούς και τους γάλλους, θα έλεγαν κάποιοι κακόπιστοι και καχύποπτοι…

ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ….

Και ξαφνικά δεν σε νοιάζει η εθνική κυριαρχία; Έχεις το θράσος και βγαίνεις ΣΗΜΕΡΑ και δηλώνεις ότι δεν παίζει ρόλο η εθνική κυριαρχία γιατί είσαι ευρωπαϊστής και το θυμάσαι τώρα που οι «φίλοι» μας οι ευρωπαίοι είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν την ελληνική γη; Ή μήπως αφού πλούτισες εσύ, οι κυβερνήσεις που υπηρέτησες, οι φίλοι που εξυπηρέτησες και αφού «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ» ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΠΟΙΕΙΣΑΙ και θυμάσαι τον όρο ευρωπαϊστής και γαλλιστί Con-Federaliste…. Για μένα αγαπητέ Τεοντορ, μιας και σπούδασα και εγώ στο Παρίσι , επέτρεψε μου να σου πω ότι δεν είσαι Con – Federaliste , αλλά απλώς εισαι Con ( απο το Connard- βλάκας) η μάλλον μας περνάς για βλάκες…..γιατί δεν μπορώ να ανεχτώ άλλο το επιχείρημα των φίλων σου- από το ΠΑΣΟΚ- ε όλοι γνωρίζετε τον Θεόδωρο είναι πληθωρικός στις δηλώσεις του. Δεν μπορώ να σου καταλογίσω το ακαταλόγιστο όταν την μια βγαίνεις και δηλώνεις για τους έλληνες τους οποίους εκπροσωπείς , μην το ξεχνάς αυτό Θεόδωρε, ότι όλοι μαζί τα φάγατε, ή ότι όλοι οι έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες και βλάκες.

κάποιοι κακόπιστοι θα έλεγαν, όχι εγώ όμως ότι είσαι : ΨΕΥΤΗΣ,ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ και πας όπου σε θέλει το ρεύμα για να διατηρήσεις το πολιτικό σου μέλλον….

Εγώ προσωπικά (αλλά θέλω να πιστεύω και ολοι οι ελληνες) ,
το Σκοπιανό,
την υπόθεση Οτσαλαν
την υπόθεση των Ιμίων
τα είδα όλα σαν θέματα εθνικής κυριαρχίας και εκεί δεν είδα τους Ευρωπαϊστές φίλους σου να μας βοηθούν…. Στα εξοπλιστικά τους είδα , γιατί όπως είπε και ο Ντανιέλ Κον Πετιτ η Ευρώπη μας δάνειζε για να αγοράζουμε τα υποβρυχια και τους εξοπλισμούς της, γιαυτο χρωστάμε σήμερα και τρώμε τα μνημόνια το ένα πίσω από το άλλο…,

Ίσως αν γινόσουν ναύτης και έμπαινες μέσα σε ένα γερμανικό υποβρύχιο που γέρνει , από αυτά που μας πούλησαν οι φίλοι σου Ευρωπαϊστές, να το “έφερνες στα ίσια του” το μοναδικό που τελικά , που φαίνεται να είσαι άξιος να κάνεις….Να είσαι δηλαδή το ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΜΙΑΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ.

ΠΗΓΗ
http://kavvathas.wordpress.com/2012/02/24/λα-καταστασιόν-τρές-παχυδερμικ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ