Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Η ΕΥΠ επιβεβαιώνει την πληροφορία για σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή



Επιβεβαιώθηκε από την ΕΥΠ το δημοσίευμα των «Επίκαιρων» που αποκαλύπτει σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή. Αυτό προέκυψε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τη χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της ΕΥΠ, Κωνσταντίνο Μπίκα, στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου κάλεσε στο γραφείο του τον αρχηγό της ΕΥΠ προκειμένου να ενημερωθεί για την αξιοπιστία του δημοσιεύματος.

Από τη πλευρά του, ο κ. Μπίκας επιβεβαίωσε την ύπαρξη του εν λόγω εγγράφου που επικαλούνται τα «Επίκαιρα» και αποκαλύπτουν με λεπτομέρειες το σχέδιο δολοφονίας του κ. Καραμανλή.
Υπενθυμίζεται ότι το περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» προχωρά σήμερα σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.



Το περιοδικό αποκαλύπτει τα άκρως απόρρητα έγγραφα του Σχεδίου «Πυθία Ι»... που είχε στόχο τη δολoφονία του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή.
Σύμφωνα με τα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» τo απόρρητο έγγραφο περιέχει αποσπάσματα Δελτίου Πληροφοριών που προέρχονται από Ρώσο Αξιωματούχο με φερόμενη πηγή προέλευσης την FSB (Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας).

«Ομάδα Εργασίας» δεκαεννέα (19) ατόμων της FSB, που δραστηριοποιούνταν από το Μάρτιο του 2008 στην Αττική, με αφορμή «απόπειρα τηλεφωνικής υποκλοπής» συνομιλιών που διαμείβονταν μεταξύ των κ.κ. Κ. Καραμανλή, V. Putin και G. Parvanov κατά την υπόψη περίοδο, διαπίστωσε και κατέγραψε γεγονότα που οδηγούν σε ενδείξεις για ενδεχόμενο σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, που επικαλείται έγγραφο των μυστικών υπηρεσιών κατά τις απογευματινές ώρες και σε χρόνο που δεν προσδιορίζεται ακριβώς μεταξύ του 20 και 25 Απριλίου 2008, έλαβε χώρα μία «ελεγχόμενη διαδικασία εμπλοκής » μεταξύ FBS και πρακτόρων Δυτικών Υπηρεσών και της MOSSAD, που δεν κράτησε πάνω από 30 δευτερόλεπτα.
Η εν λόγω ελεγχόμενη διαδικασία εμπλοκής υλοποιήθηκε λόγω του ότι στην προαναφερόμενη περιοχή είχε εντοπιστεί όχημα στο οποίο μέσα υπήρχαν:

-Χάρτες στους οποίους είχε γίνει λεπτομερής καταγραφή της διαδρομής που ακολούθησε κατά τη μετακίνησή του από το Μεγαρο Μαξίμου στο σπίτι του στη Ραφήνα

-Ο αριθμός των ανδρών της ασφάλειάς του και τα στοιχεία των συνοδευτικών οχημάτων και μηχανών ασφαλείας που συνέθεταν τη πρωθυπουργική πομπή

-Άλλοι χάρτες πάνω στους οποίους είχαν σημειωθεί τα σημεία συνάντησης και υποστήριξης που είχαν στοχοποιήσει τον κ. Καραμανλή

-Κιάλια νυχτερινής όρασης και υλικά καμουφλάζ, όπως εργαλεία μουσικής, μολύβια, κουκούλες μη χρησιμοποιημένες και χωρίς διακριτικά κ.α.

-Συστήματα επικοινωνίας, συγχρονισμένα στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ., υψηλής ευκρίνειας και εμβέλειας

-Όπλα τύπου καλάσνικοφ και Τοκάρεφ, τηλεχειριστήριο, τρόφιμα και σκηνές

-Εκρηκτική ύλη C-4. Πρόκειται για στρατιωτική εκρηκτική ύλη, η οποία δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο και δεν έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα σε καμία τρομοκρατική ενέργεια που έχει πραγματοποιηθεί στη χώρα μας.

Όλες οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στο συγκεκριμένο έγγραφο των μυστικών υπηρεσιών προέρχονται από ρωσικές πηγές και συγκεκριμένα από Ρώσο αξιωματούχο.
Η επιχείρηση δολοφονίας του κ. Καραμανλή, σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο της ΕΥΠ, εντασσόταν σε ένα ευρύτερο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας, με «πραγματοποίηση επίθεσης σε βάρος στόχου, με σκοπό την αναβολή ή τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας».
Ειδικότερα, το σχέδιο «Πυθία 1» περιλάμβανε τέσσερα σημεία:

1. Πολιτική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την υπόθεση Βατοπαιδίου.
2. Επιχειρηματική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την καθ' οιονδήποτε τρόπο υποβάθμισης της ελληνικής οικονομίας
3. Κοινωνική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με διάφορες μορφές κοινωνικής αναταραχής, στις οποίες πειλαμβάνονται και οι τρομοκρατικές ενέργειες
4. Διάφορα προβλήματα στην εξωτερική πολιτική



ΠΗΓΗ http://greeknation.blogspot.com/2012/02/blog-post_5092.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ