Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΝΤΑΦΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.

Μερικούς μήνες μετά τον θάνατο του πρώην ηγέτη της Λιβύης Καντάφυ, και η Η.Π.Α και η federal reserve έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους στην άλλωτε ανεξάρτητη απο τα διεθνή κεφάλαια Λιβύη.
Ωστόσο υπάρχουν πολλοί ανα τον κόσμο που πιστεύουν ότι ο πόλεμος έγινε για να κατεβάσουν απο την εξουσία έναν τύραννο, και να χαρίσουν στον κόσμου της Λιβύης μια ειρηνική και ελεύθερη ζωή. Ελάτε τώρα... σαράντα χρόνια ήταν στην εξουσία και τώρα ξεσηκώθηκε το πλήθος; Αν ισχυε κάτι τέτοιο δεν θα το είχαν κάνει χρόνια πριν; Δείτε ξεκάθαρα - η επανάσταση υποκινήθηκε απο πληρωμένα μέλη της Αλ Κάιντα και ξεσήκωσε με προπαγάνδες ένα μέρος του Λαού της Λιβύης.. Απο εκεί και πέρα την δουλειά την έκανε το ΝΑΤΟ.
Έχω ξαναπεί ότι ο Καντάφυ είχε αποκοπέι σχεδον απο όλες τις διεθνείς αγορές, και παρήγαγε για το κράτος του.. Μέχρι και το πετρελαιο δεν πουλούσε στις ξένες αγορές.. Προσέφερε πολλά στον λαό του όσο και αν σας φαίνεται περίεργο.. Μερικά σημαντικά παραδείγματα απο το πως ήταν η Λιβύη πριν την εισβολή: Επίδομα ανεργίας 700$, μηνιαίο επίδομα σε κάθε μέλος οικογένειας 1000$, επίδομα νεονύμφων 64000$, Μικροί φόροι, δωρεαν ηλεκτρισμός - παιδεία - περίθαλψη, Πετρέλαιο 0.14$ το λίτρο!!!! και πολλά άλλα που εμείς στην Ελλάδα τα ζηλεύουμε μιας και συμβαδίζουμε με τους Ευρωπαίους ηγέτες!!

Εκτός απο τους λογους που έχω αναφέρει στο παρελθον ενας ακόμα λόγος για τον οποίο έγινε ο πόλεμος είναι ο χρύσός.
Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβαιτε:

ΠΗΓΗ
http://truth-revelation.blogspot.com/2012/02/blog-post.html

ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ
ΛΙΒΥΗΣ


Επιτέλους θα ιδιωτικοποιηθεί η Κεντρική Τράπεζα της Λιβύης!

Καλωσήρθατε Λίβυοι στο club του ΑΕΝΑΟΥ ΧΡΕΟΥΣ και της εξασφαλισμένης χρεοκοπίας που υπηρετεί με ζήλο η οικογένεια Παπανδρέου εδώ κι εκατό χρόνια!
Στο εξής κάθε χαρτονόμισμα που θα εκδίδει η «ελεύθερη» Λιβύη θα εμπεριέχει το χαράτσι που στο τέλος θα διογκωθεί με τέτοιο τρόπο που δεν θα φτάνει ούτε ολόκληρο το ΑΕΠ της Λιβύης να το ξεπληρώσει !
Λίβυοι μισθοφόροι δήθεν εξεγερμένοι δεν σκοτώσατε τον Καντάφι αλλά το ίδιο σας το μέλλον μαζί με αυτό όλων των ειρηνικών κατοίκων της Λιβύης!
Πολύ σύντομα, προβλέπεται, στην Λιβύη να πούνε το ψωμί-ψωμάκι και το νερό-νεράκι… Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που οι φίλοι των λαών θα γίνουν φονιάδες…


http://truth-revelation.blogspot.com/2011/10/blog-post_24.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »