Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Ο πύργος από τραπουλόχαρτα του πανδημικού ψεύδους. Μία συνοπτική ριζοσπαστική εξήγηση της πολλαπλής απάτης και των εγκλημάτων της ψευδοπανδημίας, που αποσκοπεί στην θέαση της ευρύτερης εικόνας

Παρακαλούμε επενδύστε τον χρόνο σας, μελετήστε το, διαδώστε το. Μην μένετε παθητικοί.

Το κείμενο αυτό αποτελεί μία μεθοδική παρουσίαση των ασυνεπειών του επίσημου αφηγήματος με εννοιολογική σειρά ανάπτυξης. Πιθανώς σε κάποια σημεία να είναι επιδεκτικό βελτίωσης ή διόρθωσης αλλά σε γενικές γραμμές νομίζουμε ότι είναι συνεπές με τα συμπεράσματά του.

 Απευθυνόμαστε στους μη εμμονικούς αρνητές συνωμοσιών, σε αυτούς που δεν έχουν καταστραφεί ψυχικά από την προπαγάνδα.

Σας καλούμε να εξετάσετε τις πληροφορίες αυτού του κειμένου με τον ίδιο βαθμό ευπιστίας ή δυσπιστίας που είχατε απέναντι στην προπαγάνδα τόσων χρόνων γύρω από αυτήν την πανδημία ή ψευδοπανδημία. Δεν έχετε πραγματική δικαιολογία να μην το μελετήσετε και να μην το διαδώσετε (εφόσον βεβαίως συμφωνείτε με αυτό κατά κύριο λόγο). Εκτός της μεγάλης σημασίας και σημαντικότητας του συγκεκριμένου ζητήματος, ίσως να γίνει η αφορμή για μία ευρύτερη αλλαγή στην κατανόησή σας για τον κόσμο μας, σε κρίσιμους τομείς που μας επηρεάζουν όλους.

Απομακρυνθείτε από το συναίσθημα, από μεμονωμένα περιστατικά της προσωπικής σαν εμπειρίας που μπορεί να έχετε αξιολογήσει μεροληπτικά λόγω ατελούς γνώσης των λεπτομερειών ή ιατρικής παραπληροφόρησης. 

Απομακρυνθείτε από τον εγωισμό που σας εμποδίζει να αναγνωρίσετε τα πιθανά λάθη στις προηγούμενες απόψεις σας που ίσως υποστηρίζατε φανατικά. Απομακρυνθείτε από την ποδοσφαιρική ψυχολογία της ομάδας, εδώ της ομάδας απόψεων, στην οποίαν αισθάνεστε ότι ανήκετε. 

Η εξέταση των επί μέρους ζητημάτων είναι απαραίτητη, αλλά το πιο σημαντικό είναι η συνολική εικόνα.

Αν είστε "με την επιστήμη", λάβετε υπ' όψιν σας ότι και αυτό το κείμενο είναι υπέρ της επιστήμης, ενώ οι προπαγανδιστές, επιστήμονες ή μη, ακόμα και αν είναι σοβαροφανείς, είναι εναντίον της επιστήμης αλλά υπέρ της αποστολής τους.

Χρησιμοποιείστε την κρίση σας και αναπτύξτε κριτική ικανότητα. Αφιερώστε χρόνο (έστω σε 15λεπτες δόσεις) και κόπο, ερευνήστε μόνοι σας και εμπιστευθείτε τα δικά σας συμπεράσματα μόνο αν έχετε τηρήσει τα προηγούμενα.

Αν το κάνετε πιστεύουμε ότι θα βρεθείτε σε πλεονεκτικότερη θέση από ότι πριν.

(Αυτά τα αναφέρουμε χωρίς πνεύμα διδακτισμού, διότι πιστεύουμε σε αυτές τις αρχές).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Τα στάδια της απάτης περιγράφονται από την βάση προς την κορυφή του πύργου. Η βάση είναι το θεμέλιο που συγκρατεί το οικοδόμημα, και κάθε από πάνω όροφος συγκρατεί τους πιό πάνω. Όσο ψηλότερος ο όροφος τόσο πιό εξειδικευμένο και περιττά περίπλοκο γίνεται το αφήγημα έχοντας στηριχθεί στις υποκείμενες πλάνες. Όσο χαμηλότερος είναι ο όροφος που αποδομείται, τόσο ευκολότερη είναι η ολική αποδόμηση.  

Αν κάποιο στάδιο αποδειχθεί ότι δεν είναι σύμφωνο με το επίσημο αφήγημα τότε το επίσημο αφήγημα καταρρέει. Δηλαδή αν ένα και μόνο στάδιο είναι ψευδές καταρρέει το αφήγημα. Για παράδειγμα αν η ύπαρξη και η ταυτοποίηση του ιού είναι όντως αποδεδειγμένες αλλά ο ιός δεν είναι παθογόνος, τότε το αφήγημα καταρρέει.

Αν ο βαθμός εξάπλωσης της ασθένειας ή η μεταδοτικότητα των ασυμπτωματικών ή η επικινδυνότητα της ήταν πολύ χαμηλού βαθμού, τότε πάλι καταρρέει, και ούτω καθ΄εξής.

Η χοντοκομμένη αντίληψη του άσπρου-μαύρου δεν έχει εδώ θέση. Ο στόχος δεν είναι να κερδίσουμε τις εντυπώσεις και ο αντίλογος πρέπει ομοίως να μην έχει αυτόν τον στόχο. 

Εσύ που κακοποιήθηκες υγειονομικά, κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά, έστω και τώρα, αναλογίσου πόσο σωστή ή λάθος ήταν η κατανόησή σου. Η γνώση πάντα είναι δύναμη. Θα σου είναι χρήσιμη αυτή η γνώση διότι οι μαζικοί γενετικοί εμβολιασμοί κάθε είδους δεν τελείωσαν, αντιθέτως μόλις άρχισαν και θα τους βρούμε μπροστά μας τα επόμενα χρόνια μαζί με την ακραία στέρηση των ελευθεριών.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α'

Ξεκινάμε από την βάση

1) Ο κορωνοϊός της ψευδοπανδημίας δεν έχει ταυτοποιηθεί, ειδικότερα δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξή του

2) Δεν υπάρχει τρόπος να ανιχνευτεί η παρουσία του υποτιθέμενου ιού

3) Δεν έχει αποδειχθεί η παθογένεια του ιού, δηλαδή η υπαιτιότητά του στην πρόκληση κάποιας ασθένειας μέσω μόλυνσης με δείγμα ιού

3Α) Πειράματα που θα ξεκαθάριζαν το αμφιλεγόμενο  ζήτημα της ύπαρξης - ταυτοποίησης - παθογένειας του υποθετικού ιού.

 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β' 

Άλλα τεχνάσματα

4) Δεν έχει αποδειχθεί ο βαθμός της εξάπλωσης  (επιπολασμού) της ασθένειας. 

5) Δεν έχει αποδειχθεί η μεταδοτικότητα των ασυμπτωματικών.

6) Δεν έχει αποδειχθεί η επικινδυνότητα της ασθένειας.

7) Η κατάλληλη προληπτική και φαρμακευτική αγωγή και η πρωτοβάθμια φροντίδα δεν υποστηρίχθηκαν αλλά δυσφημίστηκαν ή εμποδίστηκαν.

8) Έτσι εμφανίζοντας το πρόβλημα ως αξεπέραστο, επιτακτικό και χωρίς φαρμακευτική λύση, κατάφεραν νομικά να δωθούν άδειες χρήσης έκτακτης ανάγκης στα εμβόλια. Διακήρυξαν ότι όλοι οι πολίτες πρέπει να εμβολιαστούν αν σέβονται τους συνανθρώπους τους ώστε να σχηματιστεί ένα τείχος ανοσίας που δεν ήταν ιατρικώς εφικτό, και προέβησαν σε εκβιασμούς για τον εμβολιασμό.

9) Δεν είχαν όμως κανένα λόγο να επιλέξουν ένα εμβόλιο γενετικής τεχνολογίας, τεχνολογίας που έως τότε επιτρεπόταν δεοντολογικά σε ασθένειες μόνο ως έσχατη λύση.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ'

Τα πιο σκληρά μέσα

10) Αυτά τα εμβόλια ήταν ανεπαρκώς δοκιμασμένα, γεγονός που όχι απλώς συγκαλύφθηκε αλλά διακηρύχθηκε το αντίθετο. Ήταν ανεπαρκώς δοκιμασμένα διότι όπως κάθε νέο εμβόλιο, χρειαζόταν επαρκή χρόνο δοκιμών που δεν είχε περάσει. Ήταν ανεπαρκή ως προς την παρεμπόδιση της μεταδοτικότητας, την προφύλαξη από νόσηση και την ασφάλεια από παρενέργειες. Αδειοδοτήθηκαν και έγιναν υποχρεωτικά μέσω εκβιασμών οριζοντίως, ακόμα και σε μη ευάλωτους υγιείς νέους, παιδιά και εγκύους.

11) Η μικρή επικινδυνότητα της ασθένειας σε μη ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, η απουσία ανάγκης για εμβολιασμό σε αυτές βάσει της συσχέτισης ανάγκης-οφέλους- κινδύνου, και οι εκβιαστικές υποχρεωτικότητες

12) Σχόλια για την τακτική της προπαγάνδας.

13) Το πολιτικό πλαίσιο.


(Το περιεχόμενο του κειμένου μπορεί να επικαιροποιηθεί, οπότε παρακαλείστε να ανατρέχετε στην πηγή του.)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α'

Ξεκινάμε από την βάση

1) Ο κορωνοϊός της ψευδοπανδημίας δεν έχει ταυτοποιηθεί, ειδικότερα δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξή του ενώ τα στοιχεία περί αυτής της θεμελιώδους απάτης πληθαίνουν.

Τότε σε τι οφείλεται η ασθένεια covid-19; Οφείλεται στον ιό Αμπεμπαμπλομτουκιθεμπλόμ. Δεν το πιστεύετε; Απαιτείτε αποδείξεις του ισχυρισμού και θέλετε να τις ελέγξετε; Είστε σε πολύ καλό δρόμο. Ζητήστε λοιπόν και ελέγξτε τις αποδείξεις της ύπαρξης του ιού του λεγόμενου SARS-CoV2. 

Να σημειώσουμε το αυτονόητο, που μοιάζει να μην είναι τόσο αυτονόητο: δεν έχει νόημα η επίκληση εικόνων ηλεκτρονικού μικροσκοπίου, διότι πρέπει να έχει πριν αποδειχθεί ότι το σωματίδιο που εικονίζεται είναι το ζητούμενο. 

Το εικονιζόμενο βιολογικό υλικό σε ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο, προετοιμάζεται με επεξεργασία που περιλαμβάνει συνήθως ειδική αποξήρανση μέσω ψύξης,  βύθιση σε ρητίνη που στερεοποιείται και γίνεται συμπαγής, τεμαχισμό και βαφή, αν και οι τεχνικές ποικίλουν σε μεγάλο βαθμό. Προφανώς αν το βιολογικό υλικό ήταν ζωντανό, πλέον έχει πάψει να είναι με ότι συνεπάγεται αυτό. Κατόπιν εκτίθεται στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο. Τα εικονιζόμενα σωματίδια που ερμηνεύονται ως ιοί, δεν  είναι εύκολο να αποδειχτεί τι είναι. Μία εκδοχή είναι ότι είναι θραύσματα ενός κυττάρου που έχει αποδομηθεί. Άλλη ότι είναι εξωσώματα -δείτε ΕΔΩ.

Αν κάποιος ισχυριστεί ότι μία σκιά σε μία φωτογραφία είναι το φάντασμα ενός μακρυνού του προγόνου, ομοίως θα πρέπει να μπορεί να το αποδείξει για να γίνει πιστευτός.

Έστω όμως ότι προς στιγμήν δεχόμαστε υποθετικά ότι υπήρχε κάποιος ιός που για κάποιον άγνωστο λόγο επέμεναν να του δώσουν το όνομα SARS-CoV2.


2) Δεν υπάρχει τρόπος να ανιχνευτεί η παρουσία του υποτιθέμενου ιού, διότι δεν έχει γίνει γνωστό το γονιδίωμά του, το δε αποδιδόμενο σε αυτόν και στις υποθετικές μεταλλάξεις του γονιδίωμα είναι εικονικό προϊόν υπολογιστικής μοντελοποίησης (βλέπε πιό κάτω), συνεπώς τα τεστ pcr ή άλλα τεστ είναι ακατάλληλα για την ανίχνευσή του.

Η πεποίθηση της ύπαρξης του γονιδιώματος, βασίζεται στην ακόλουθη απατηλή σειρά γεγονότων: 

Έλαβαν βιολογικό υλικό από τους πνεύμονες ενός ασθενή που αρχικά αυθαίρετα θεώρησαν ότι έχει την ασθένεια που βάφτισαν covid-19Η διαδικασία είναι τυποποιημένη: Μετά από έναν αρχικό καθαρισμό του βιολογικού υλικού, (όπου μέσω εργαστηριακών τεχνικών (θα έπρεπε να) αφαιρούν τα σωματίδια τα μεγαλύτερα σε μέγεθος από το υποθετικό μέγεθος του υποθετικού και εξ αρχής άγνωστου ιού), προσθέτουν το υλικό που προκύπτει, σε ένα μίγμα καλλιέργειας ζωικών ή ανθρώπινων κυττάρων που παράγονται από τεχνητό πολλαπλασιασμό άλλων όμοιων κυττάρων. Στην συνέχεια προσθέτουν υλικά για την θρέψη των κυττάρων αυτών, που είναι ορός αίματος εμβρύου βοοειδών (FBS) καθώς και διάφορες άλλες χημικές ουσίες που είναι σε κάποιο βαθμό τοξικές. 

Μετά από λίγες μέρες πέθαναν τα κύτταρα της καλλιέργειας. Σε αυτό συμβάλλουν οι τοξικές ουσίες και ίσως το ότι τους δίνουν όλο και λιγότερες θρεπτικές ουσίες.

Ερμήνευσαν αυθαίρετα τον θάνατό τους ως αποτέλεσμα της δράσης τού αναζητούμενου ιού (γεγονός που λανθασμένα θεώρησαν ότι αποδεικνύει και την παθογένειά του - δείτε και πιό κάτω).

Όμως δεν κάνουν το ίδιο πείραμα υπό τις ίδιες συνθήκες αλλά χωρίς να μολύνουν την καλλιέργεια των κυττάρων  από βιολογικό υλικό του ασθενή, διότι αν έκαναν αυτό το πείραμα ελέγχου (με το οποίο ελέγχεται αν υπαίτιο είναι το υλικό του ασθενούς), πάλι τα κύτταρα θα πέθαιναν λόγω  των τοξικών ουσιών και ίσως και της υποθρεψίας. Αυτό προκύπτει από το έως τώρα γνωστό ιστορικό αυτών των πειραμάτων και από τις απαντήσεις που έχουν δοθεί σε αιτήματα πληροφόρησης επί αυτών των πειραμάτων προς αρμόδιους φορείς σε όλο τον κόσμο, απαντήσεις που ήταν όλες αρνητικές. Τέτοιες μεθοδικές προσπάθειες υποβολής διεθνώς αιτημάτων (σε 220 οργανισμούς έως τώρα) έχουν γίνει μεταξύ άλλων από την Christine Massey ΕΔΩ και ΕΔΩ

Αυτό το πείραμα ελέγχου έχει γίνει τουλάχιστον μία φορά - δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ, και τα κύτταρα όντως πάλι πέθαναν.

Στην συνέχεια λαμβάνουν το υγρό της καλλιέργειας που υπέρκειται των νεκρών κυττάρων που αυθαίρετα όπως είπαμε θεωρούν ότι περιέχει τον ύποπτο ιό και μόνον αυτόν. Μετά την απαραίτητη επεξεργασία  δημιουργούνται μικρά θραύσματα νουκλεϊκού οξέος (αυτό που συνθέτει την γενετική αλυσίδα με τον γενετικό κώδικα, δηλαδή μικρά τμήματα της αλυσίδας με λίγους «κρίκους»), χωρίς να μπορούν να τα διαχωρίσουν βάσει της πηγής τους, που σημαίνει ότι το κάθε μικρό θραύσμα μπορεί να προέρχεται από διαφορετική πηγή σε σχέση με κάποια άλλα θραύσματα.

Επιπροσθέτως η παραπάνω επεξεργασία  δημιουργίας των μικρών θραυσμάτων νουκλεϊκού οξέος (εν προκειμένω Rna) από το υπερκείμενο υγρό, έχει πολλούς τεχνικούς περιορισμούς και προβλήματα, ώστε τελικά ένα μικρότερο ή μεγαλύτερο μέρος των θραυσμάτων να καταστρέφεται ή να αλλοιώνεται, που σημαίνει περαιτέρω αλλοίωση της ούτως ή άλλως ετερόκλητης γενετικής πληροφορίας.

Στο υγρό αυτό μπορεί να μην υπήρχε κανένας ιός ή να υπήρχαν έστω 3 ή 5 ή 10 είδη ιών που αποίκησαν τα κύτταρα και πολλαπλασιάστηκαν. Ποιό από αυτά ήταν η αιτία του θανάτου των κυττάρων- αν ήταν κάτι από αυτά και δεν ήταν η ίδια η διαδικασία;  Άγνωστο. 

Κάποιοι από αυτούς τους ιούς μπορεί να είχαν επικαθίσει στις αναπνευστικές οδούς του ασθενούς, λόγω της εισπνοής, χωρίς να είχαν διεισδύσει και μολύνει τα κύτταρα των βλεννογόνων, συνεπώς χωρίς να είναι απαραιτήτως η αιτία της ασθένειας.

Στο υγρό αυτό (και ελπίζοντας ότι είχαν γίνει οι απαραίτητοι εργαστηριακοί καθαρισμοί για να απομακρυνθούν τα μεγαλύτερα από το υποθετικό μέγεθος του άγνωστου ιού σωματίδια) μπορεί επίσης να υπήρχε υλικό από τα υπομικροσκοπικά θραύσματα της αποδόμησης των κυττάρων της καλλιέργειας και υπομικροσκοπικό υλικό από τον ορό εμβρύου βοοειδών και τους ποικίλους μικροοργανισμούς και ιδίως ιούς που πάντοτε υπάρχουν στους ζωικούς ιστούς, είτε αυτοί οι μικροοργανισμοί και ιοί ήταν αρχικά ζωντανοί είτε όχι. 

Επίσης μπορεί να υπήρχε υπομικροσκοπικό βιολογικό υλικό αποδόμησης κυττάρων του ασθενούς είτε αποδόμησης μικροοργανισμών και ιών από το δείγμα του ασθενούς.   

Δηλαδή ένα μίγμα από ανεξέλεγκτες πηγές δυνητικά πάρα πολλών αρχικών προελεύσεων.

Στην συνέχεια διαβάζουν με ειδικές τεχνικές τον γενετικό κώδικα των ποικίλου μεγέθους ως άνω θραυσμάτων νουκλεϊκού οξέος, που αποτελείται από τέσσερα γράμματα (οι «κρίκοι» της αλυσίδας) που αναπαριστούν τέσσερις χημικές ενώσεις που εναλλάσσονται δημιουργώντας μία αλληλουχία κωδικοποίησης) και πλέον έχουν ένα κατάλογο από μικρούς κώδικες (σαν λέξεις ή προτάσεις) που πρέπει να συναρμολογηθούν σε έναν ενιαίο κώδικα. Εισάγουν αυτήν την πληροφορία (τον κατάλογο των μικρών κωδικών) σε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή που σκοπό έχει να συναρμολογήσει θεωρητικά το γονιδίωμα. Αυτό που προκύπτει λέγεται γονιδίωμα in silico, δηλαδή συναρμολογημένο θεωρητικά μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Εισάγουν την πληροφορία γιά το είδους του ιού, εν προκειμένω κορωνοϊός, διότι το υπέθεσαν λόγω των συμπτωμάτων(!) του ασθενούς. Το πρόγραμμα επεξεργάζεται σχετικά αρχεία γονιδιωμάτων κορωνοϊών. Επειδή όμως η τράπεζα δεδομένων των γονιδιωμάτων των προγενέστερων ιών περιλαμβάνει επίσης  in silico γονιδιώματα, η αξιοπιστία της μεθόδου είναι εγγενώς προβληματική. 

Αφού καταλήξει στο τι ζητάει, το πρόγραμμα επιλέγει τα κομμάτια του κώδικα (από το αρχείο που εισήγαγαν - των κωδικών των θραυσμάτων νουκλεϊκού οξέος) τα οποία ταιριάζουν στο παζλ. Ότι δεν ταιριάζει ακριβώς, το τροποποιεί αυθαίρετα για να ταιριάζει, και ότι λείπει το συμπληρώνει το πρόγραμμα μόνο του. Σε κάποιες θέσεις ταιριάζουν περισσότεροι του ενός κώδικες/θραύσματα και με αλγοριθμική πιθανολόγηση επιλέγει ποιό θα βάλει. Φροντίζει το τελικό προϊόν να πληρεί κάποιες αρχές βάσει των προηγούμενων ιών, και ιδού το χιμαιρικό γονιδίωμα του «νέου ιού».

Αν είχαν δώσει στο πρόγραμμα την πληροφορία ότι ήταν άλλης οικογένειας ιός, θα συμβουλευόταν τα αρχεία των αντίστοιχων ιών και θα έδινε κάποιο άλλο αποτέλεσμα.

Επίσης κάποιο άλλο πρόγραμμα γιά τον ίδιο σκοπό μπορεί να καταλήγει σε διαφορετικό αποτελέσμα.

Επιπροσθέτως, αυτό το γονιδίωμα θεωρείται ταυτοχρόνως και απόδειξη της ύπαρξης του ιού, το οποίο λογικά προφανώς δεν ισχύει. Η δεύτερη παράλληλη παρουσιαζόμενη ως απόδειξη είναι η επίδειξη φωτογραφίας από ηλεκτρονικό μικροσκόπιο, που αυθαιρέτως θεωρείται ότι εικονίζει έναν ιό και ειδικώς αυτόν.

Η διαδικασία αυτής της θεωρητικής συναρμολόγησης του γονιδιώματος, μοιάζει με το να αναμιγνύουμε κιμά διαφόρων προελεύσεων μαζί με άλευρα εντόμων (μία συνταγή του κοντινού μέλλοντος), και αφού τα ομογενοποιήσουμε και ακολουθήσουμε τις ίδιες λοιπές διαδικασίες στην επεξεργασία, να ισχυριστούμε ότι τα υλικά θραύσματα του γονιδιώματος και το in silico πλήρες γονιδίωμα που θα προκύψουν, προέρχονται από κάποιο συγκεκριμένο βιολογικό είδος.

Τα ζητήματα της ύπαρξης, της ταυτοποίησης και της παθογένειας του αναζητούμενου ιού είναι αλληλένδετα και πρακτικώς αδιαχώριστα. Εμείς τα διαχωρίζουμε σε ενότητες για διευκόλυνση της περιγραφής.

Το αρχικό βιολογικό υλικό του πρώτου ασθενούς μπορεί να είχε πολλά είδη παθογόνων ιών ή κανένα.

Δεν μπορούν να κάνουν τον διαχωρισμό αυτών των ιών κατά κατηγορία, επομένως δεν μπορούν να ξέρουν αν υπάρχει και ποιός είναι ο υποτιθέμενα παθογόνος.

Το λέμε αυτό διότι αν μπορούσαν να κάνουν αυτόν τον διαχωρισμό θα τον έκαναν από την αρχή. Κάνοντας δε κάτι τέτοιο θα διαχώριζαν το ιικό φορτίο από το υγρό της καλλιέργειας σε επί μέρους ιικά φορτία - όσα και τα είδη ιών - οπότε θα είχαν 2 ή 3 ή 4 κλπ ξεχωριστα ιικά φορτία-σωματίδια που θα καταλάμβαναν ξεχωριστό χώρο σε ξεχωριστούς περιέκτες (δοχεία). Μην ξεχνάμε ότι οι ιοί είναι πανταχού παρόντες στο ανθρώπινο σώμα οπότε προφανώς και στο βιολογικό υλικό που ελήφθη από τον ασθενή, συνεπώς το αναμενόμενο είναι να είχαν αναπαραχτεί στην κυτταροκαλιέργεια πολλών ειδών ιοί.

Στην συνέχεια θα έκαναν ξεχωριστά πειράματα με κάθε είδος για να βρούν το παθογόνο είδος, οπότε θα είχαν πολλές κυτταροκαλλιέργειες για τον ίδιο ασθενή, ενώ αυτό δεν έχει συμβεί.

Και αν το κάθε είδος επέφερε τον θάνατο στα κύτταρα της κυτταροκαλλιέργειας στην οποίαν είχε επωαστεί, τότε αναγκαστικά θα έπρεπε να κάνουν πειράματα σε άλλους ανθρώπους ή ζώα για να δουν αν οι συγκεκριμένοι ιοί προκαλούν τα ίδια συμπτώματα που είχε ο ασθενής, αφού δεν θα είχαν άλλον τρόπο να εντοπίσουν τον ιό που δημιουργεί την συγκεκριμένη ασθένεια. Φυσικά θα έπρεπε να κάνουν και πειράματα ελέγχου. 

Επισημαίνουμε ότι η παθογένεια ενός ιού δεν μπορεί να βασίζεται στο κυτταροπαθητικό αποτέλεσμα (θάνατο) των κυττάρων της καλλιέργειας (αν αυτό μπορεί να επαληθευτεί από πειράματα ελέγχου), αλλά θα πρέπει να επιβεβαιώνεται με πειράματα επί ανθρώπων είτε ζώων, βλέπε επόμενη ενότητα (3).

Στην περίπτωση του συγκεκριμένου κορωνοϊού, ακολούθησαν αυτήν την διαδικασία; Περιγράφεται στην μελέτη βάσει της οποίας υποτίθεται ταυτοποίησαν τον κορωνοϊό;

Πότε έγινε κάτι από όλα αυτά;

Ας επιστρέψουμε στην πραγματικότητα.

Όλα τα ερευνητικά κέντρα και οι οργανισμοί, όπως το CDC, που έχουν απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, έχουν απαντήσει αρνητικά. Δείγμα του υποτιθέμενου ιού χωρίς προσμίξεις άλλων ιών και παρεμφερών ουσιών δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο. Παρότι ο ιός βρίσκεται ως υποθετικό περιεχόμενο σε ένα ετερόκλητο μίγμα που λαμβάνουν από την  καλλιέργεια, συμφωνούν και αποφασίζουν να χαρακτηρίζουν τον υποτιθέμενο ιό σε αυτό το μίγμα ως «απομονωμένο», με ένα πνεύμα «επιστημονικής» συναίνεσης. Με αυτήν την λογική, στην φυλακή όταν ένας κρατούμενος είναι για τιμωρία στην απομόνωση, μπορεί άνετα να είναι μαζί με 10 άλλους κρατούμενους. Ή με άλλη αναλογία, οι πρωτεϊνες του γάλακτος έχουν απομονωθεί σε ένα μπουκάλι γάλα επειδή βρίσκονται στο γάλα.

Συνεπώς δεν έγινε ποτέ αυτός ο διαχωρισμός ιών, οπότε έκαναν μία ανάλυση γονιδιώματος σε ετερόκλητο μίγμα ιών που περιείχε και λοιπά σωματίδια όπως τα έχουμε περιγράψει πιό πάνω στην αρχή της περιγραφής της καλλιέργειας.

Κατά συνέπεια το γονιδίωμα που συνέθεσαν ήταν χιμαιρικό - εικονικό.

Το αντίστοιχο τεστ pcr που δημιουργείται από αυτό το γονιδίωμα βγαίνει θετικό κατά τύχη, συμβάλλοντος και του τεράστιου πολλαπλασιασμού (βλέπε πιό κάτω) που κάνει στο υλικό.

Σε σχέση με αυτήν την τυχαιότητα του θετικού τεστ, έστω ότι κάποιος δεν έχει γριποειδή συμπτώματα,  αισθάνεται καλά, και τα τεστ που κάνει είναι αρνητικά. Σε λίγες μέρες αποκτάει γριποειδή συμπτώματα και ταυτόχρονα το τεστ γίνεται θετικό. 

Τι αποδεικνύει αυτό; Δείτε την απάντηση πιο κάτω στον σελιδοδείκτη 555 (βρείτε τον με την αυτόματη αναζήτηση του «555») στην επόμενη ενότητα (4). 

Χωρίς τεστ δεν μπορούν να ξέρουν αν σε κάποιο δείγμα υπάρχει κάποιος αναζητούμενος ιός.

Επιπροσθέτως για τους ίδιους λόγους δεν μπορούν να απομονώσουν κάποιον ιό για να κάνουν σε ανθρώπους ή ζώα έγκυρα πειράματα παθογένειας με κατάλληλα πρωτόκολλα. 

Αναμενόμενα (αλλά και αφελώς) θα σκεφτεί κάποιος: μα μπορεί να υπάρχουν παθογόνοι ιοί στο βιολογικό υλικό που προστέθηκε στην καλλιέργεια κυττάρων και επειδή δεν μπορούμε να τους εντοπίσουμε να καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια και το κακό να εξαπλώνεται; 
Απέναντι σε αυτόν τον τρόπο σκέψης ρωτάμε: τι τελικά πρέπει να κάνουμε για την κυτταροκαλλιέργεια πέραν του να καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια; Μήπως πειράματα ελέγχου που δεν κάνουν; Μήπως να προσποιούμαστε ότι βρήκαμε το ένοχο παθογόνο στο οποίο να δώσουμε και ένα όνομα, να του φτιάξουμε και ένα τυχαίο τεστ και να κηρύξουμε μία πανδημία με καλλιτεχνικό ψευδώνυμο;

Μήπως αυτά τα πειράματα που προτείνουμε λίγο πιο κάτω;

Επιστρέφουμε στο in silico γονιδίωμα.

Το αρχείο του πλήρους in silico γονιδιώματος (που στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει περίπου 30 χιλιάδες γράμματα) το παραλαμβάνουν οι εταιρίες των τεστ pcr ή άλλοι οργανισμοί, και θεωρητικά επιλέγουν ο καθένας τον δικό του συνδυασμό 3-4 συνήθως μικρών κομματιών (σαν 3-4 μικρές προτάσεις από ένα βιβλίο) αυτού του πλήρους γονιδιωματικού κώδικα (άσχετων με τα κομμάτια κώδικα βάσει των οποίων αρχικά συναρμολογήθηκε in silico ολόκληρο το γονιδίωμα).  Με βάσει έναν τέτοιον συνδυασμό ως καθοδηγητική συνταγή, ρυθμίζουν την συσκευή του τεστ pcr στο τι να αναζητήσει.

Αν βρεθούν βάσει αυτών οι αντίστοιχοι υπό αναζήτηση μικροί κώδικες, τότε το τεστ θεωρείται θετικό.

Συνοψίζοντας, αυθαίρετα και λανθασμένα θεώρησαν ότι υπάρχει ένας τέτοιος ιός με τέτοιο γονιδίωμα και ότι το κάθε ένα μικρό τμήμα του κώδικα που ανιχνεύεται από το τεστ ανήκει στον ίδιο συγκεκριμένο ιό και όχι σε τελείως ετερόκλητες πηγές που έτυχε να αφήσουν το ίχνος τους στον στυλεό - μπατονέτα του δείγματος του εξεταζόμενου προσώπου.


Οι έως τώρα πληροφορίες βασίζονται στην σχετική αρθρογραφία. Υπενθυμίζουμε την έρευνα της 
Christine Massey με τις παραπομπές που παραθέσαμε πιο πάνω  και τις αρνητικές απαντήσεις που έλαβε στα αιτήματά της για παροχή επαρκών πληροφοριών για αυτά τα πειράματα απόδειξης της ύπαρξης και ταυτοποίησης του ιού, από 220 περίπου αρμόδιες αρχές και οργανισμούς.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να επισημάνουμε ότι όσοι αντιτίθενται μεν στο επίσημο πανδημικό αφήγημα αλλά αποφεύγουν επιμελώς να θίξουν ή να δώσουν έμφαση στην παράμετρο της μη απόδειξης της ύπαρξης και της ταυτοποίησης του ιού, τηρούν μία χαρακτηριστικά αμφιλεγόμενη στάση ανεξαρτήτως των δικαιολογιών που επικαλούνται, και κινούν υποψίες για τον πιθανό ρόλο τους ως ελεγχόμενης αντιπολίτευσης. Στρέφουν την προσοχή σε επιτρεπτά σημεία διαφωνίας στα  οποία η συζήτηση μπορεί να βαλτώνει σε έναν ατέρμονο διάλογο με αμέτρητες λεπτομέρειες.  Αυτοί μοιάζουν σαν μία εφεδρική γραμμή άμυνας του συστήματος, όπως ακριβώς γίνεται και στην πολιτική. Αν διαφωνούν στο θέμα της ταυτοποίησης, θα μπορούσαν να εκθέσουν τα τυχόν πειστικά επιχειρήματά τους που έως τώρα δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψή μας. Μέχρι να διαφωτιστούμε από αυτούς θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την άποψή μας. Σε αυτήν την κατηγορία δυστυχώς ανήκουν οι συντριπτικά περισσότεροι δημοσίως γνωστοί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι οποίοι σχεδόν μονοπωλούν την εμπιστοσύνη του ενδιαφερόμενου κοινού.

Έστω όμως ότι υποθετικά μπορούσε πράγματι να ανιχνευτεί με τεστ η παρουσία του ιού.


3) Δεν έχει αποδειχθεί η παθογένεια του ιού, δηλαδή η υπαιτιότητά του στην πρόκληση κάποιας ασθένειας μέσω μόλυνσης με δείγμα ιού. Αυτό άλλωστε δεν μπορεί υπό τις παρούσες περιστάσεις να γίνει, αφού δεν μπορεί να ανιχνευτεί ούτε να απομονωθεί αυτό το δείγμα όπως είπαμε και στην προηγούμενη ενότητα (2). Η παθογένεια διαπιστώνεται με συγκεκριμένα πειράματα που απαιτούν την βέβαιη παρουσία και ταυτοποίηση του υπό πειραματικό έλεγχο ιού (και μόνον αυτού χωρίς προσμίξεις άλλων μικροοργανισμών). Όμως αυτό τεχνικά δεν είναι εφικτό.

 Αλλά και να ήταν εφικτό θα απαιτούσε συγκεκριμένα πειράματα τελικά σε ανθρώπους και με κατάλληλα πρωτόκολλα, και όχι απλώς δοκιμή καλλιέργειας σε κύτταρα. 

Αυτά τα κύτταρα πέραν του ότι ενίοτε είναι από ζώα πχ από μαϊμού όπως τα Vero, μπορεί να είναι γενετικά τροποποιημένα ή καρκινικά ώστε να πολλαπλασιάζονται επ' αόριστον. Αυτή η δοκιμή σε αυτά, έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα κύτταρα εντός του οργανισμού ανθρώπου ή ζώου, διότι εντός του οργανισμού πχ του ανθρώπινου οργανισμού, τα κύτταρα είναι ανθρώπινα, βρίσκονται στο φυσιολογικό τους περιβάλλον, τρεφόμενα  πολύ καλύτερα, είναι μη καρκινικά και μη γενετικά τροποποιημένα και είναι προστατευμένα από το ανοσοποιητικό σύστημα ή από ότι άλλο τα βοηθάει να ευδοκιμούν. 

Επί πλέον είναι συγκεκριμένα κύτταρα του οργανισμού, πχ επιθηλιακά κύτταρα των αναπνευστικών βλεννογόνων, που μπορεί να μολυνθούν με συγκεκριμένο τρόπο και συγκεκριμένες δόσεις που είναι πολύ διαφορετικός από  ότι στα κύτταρα της καλλιέργειας. Ένας ιός που δεν βλάπτει το αναπνευστικό σύστημα μπορεί να προκαλεί κυτταροπαθητικό αποτέλεσμα (θάνατο) στα κύτταρα της καλλιέργειας. Συνεπώς η έγκυρη επιβεβαίωση της παθογένειας γίνεται μόνο με πειράματα σε ανθρώπους.

Επομένως δεν έχει αποδειχθεί ούτε η ιδιαιτερότητα και μοναδικότητα της υποθετικά συγκεκριμένης ασθένειας, αφού τα συμπτώματά της δεν είναι ειδικά μόνο για αυτήν, δηλαδή δεν της προσδίδουν ιδιαιτερότητα και μοναδικότητα, ενώ η ασθένεια μπορεί αυθαίρετα να προσδιοριστεί κλινικά μόνο, βάσει αυτών των μη ειδικών συμπτωμάτων, δηλαδή ουσιαστικά δεν μπορεί να προσδιοριστεί βάσει των συμπτωμάτων.


3Α) Πειράματα που θα ξεκαθάριζαν το αμφιλεγόμενο  ζήτημα της ύπαρξης - ταυτοποίησης - παθογένειας του υποθετικού ιού.

Όπως είπαμε χωρίς έγκυρο τεστ - που δεν υπάρχει - δεν μπορούν να ξέρουν αν σε κάποιο δείγμα υπάρχει κάποιος αναζητούμενος ιός.

Επιπροσθέτως για τους ίδιους λόγους που έχουμε εξηγήσει, δεν μπορούν να απομονώσουν κάποιον ιό για να κάνουν σε ανθρώπους ή ζώα έγκυρα πειράματα παθογένειας με κατάλληλα πρωτόκολλα. 

Θα μπορούσαν όμως να κάνουν τα εξής πειράματα που θα ξεκαθάριζαν το αμφιλεγόμενο αυτό ζήτημα:

Α)

Να έπαιρναν το υπερκείμενο υγρό της καλλιέργειας και με αυτό να έκαναν πειράματα παθογένειας σε ανθρώπους εθελοντές ή έστω αρχικώς σε ζώα. 

Το πείραμα θα γινόταν με ψεκασμό στον ρινοφάρυγγα. Θα γινόταν και πείραμα ελέγχου με το υπερκείμενο υγρό από άλλη καλλιέργεια στην οποίαν δεν θα είχαν προσθέσει βιολογικό υλικό από ασθενή.

Αν δεν διαπιστωνόταν παθογένεια ή αν και στις δύο καλλιέργειες διαπιστωθεί παθογένεια στο πείραμα με τον ψεκασμό ή αν στο πείραμα ελέγχου πεθάνουν τα κύτταρα της καλλιέργειας, τότε θα έχει διαψευστεί η θεωρία περί ύπαρξης παθογόνου ιού.

Αν διαπιστωνόταν ασθένεια (πόσο πιθανό είναι αυτό το ενδεχόμενο;****) θα έπαιρναν δείγμα από τους νέους ασθενείς και θα επαναλάμβαναν το πείραμα.

Αν διαπιστωνόταν ξανά ασθένεια, πάλι δεν θα ήταν σε θέση να βρουν το γονιδίωμα κάποιων υπαίτιων ιών, ενός ή περισσότερων, για τους ίδιους ακριβώς λόγους που έχουν περιγραφεί. Οπότε αν η υποθετική ασθένεια είχε ίδια συμπτώματα, μπορεί να οφείλετο σε διαφορετικούς ιούς κάθε φορά.

****Δείτε πόσο πιθανό είναι αυτό το ενδεχόμενο πρόκλησης ασθένειας ΕΔΩ -Τα Πειράματα της Ισπανικής Γρίπης του Rosenau (1918).

Αυτός είναι ένας τρόπος για να αποδειχθεί η ορθότητα ή μη, του επίσημου αφηγήματος σε αυτό το θέμα. Δεν νομίζετε ότι είναι θεμιτή πρόκληση; Μήπως τα πειράματα με εθελοντές είναι επικίνδυνα και ανήθικα;;!

Μήπως το υπερκείμενο υγρό θεωρείται επικίνδυνο λόγω των χημικών που περιέχει; Αυτό το υγρό που επιπλέον αραιωμένο στον κατάλληλο βαθμό, περιέχει χημικά που σε απειροελάχιστη δόση θα εισέλθουν στις αεροφόρες οδούς ενός ανθρώπου βάρους έστω 70 κιλών, θεωρούνται επικίνδυνα, ενώ σε πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση στα απειροελάχιστης μάζας κύτταρα της καλλιέργειας δεν είναι ικανά να προκαλέσουν τον θάνατό τους, που θα αποδοθεί στον «ιό»; Αυτά είναι κυρίως αντιβιοτικά και αντιμυκητιακά. Το ίδιο ισχύει για τον βαθμό έκθεσης των λοιπών χημικών που τυχόν βρίσκονται στην καλλιέργεια. Μία αγωγή αντιβίωσης ή αντιμυκητιακών εσωτερικής λήψης παρέχει ασυγκρίτως μεγαλύτερες δόσεις στον άνθρωπο που την λαμβάνει. Επίσης λόγω αυτών, στο ψεκαζόμενο υγρό δεν θα υπάρχουν άλλοι ενεργοί μικροοργανισμοί πλην του ιού.

Υπάρχει κίνδυνος ...νέας πανδημίας με έναν ιό που υπάρχει παντού; Ενώ αυτός ο ιός που θα έχει προέλθει από το δείγμα ενός ασθενούς που μολύνει άλλους, όπως αμέτρητοι άλλοι ασθενείς σαν αυτόν κάνουν, δεν δημιουργεί κίνδυνο νέας πανδημίας! Μήπως θα μεταλλαχθεί ο ιός προς το χειρότερο; Το ίδιο μπορεί να γίνει και με την διασπορά του από τους ασθενείς. Αν όμως κάτι, όπως θεωρητικά υποστηρίζουν, διευκολύνει τις μεταλλάξεις, αυτό είναι οι εμβολιασμοί που σε καιρό πανδημίας αναγκάζουν τον ιό να μεταλλαχθεί. Συνεπώς που βρίσκεται ο κίνδυνος και η ανηθικότητα;

Ανήθικο είναι ότι αποκαλύπτει την αλήθεια και ηθικό ότι εδραιώνει το ψέμα; Αλήθεια, ...οι οριζόντιοι εμβολιασμοί λόγω οργανωμένης τρομοκράτησης και εκβιασμών, επί όλων και ιδίως των υγιών νέων, παιδιών και εγκύων, δηλαδή επί αυτών που εκτέθηκαν σε πιθανές παρενέργειες που εκδηλώθηκαν ή θα εκδηλωθούν στο μέλλον, χωρίς κανένα συγκριτικό όφελος ούτε γι αυτούς ούτε για κανέναν άλλον - (δείτε ενότητα (11) ) - είναι ηθικοί;

Όμως υπάρχει και μία άλλη λύση που δεν απαιτεί εθελοντές: 

Β)

Όχι για να βρουν ποιός ιός είναι υπαίτιος, αυτός είναι πολύ υψηλός στόχος, αλλά για κάτι πιο εφικτό. Για να ελέγξουν την ορθότητα του εικονικού γονιδιώματός τους βάσει του οποίου έστησαν την ψευδοπανδημία. Υπάρχει περίπτωση να το κάνουν;

Μάλλον όχι.

Αν πάλι το αποφασίσουν ο τρόπος είναι ο εξής:

Δείτε ΕΔΩ μία μέθοδο που θα διαφώτιζε και θα διαχώριζε σε ικανοποιητικό βαθμό την αλήθεια από το ψέμα, που το σύστημα δεν ενδιαφέρεται να δοκιμάσει πειραματικά. Δεν θέλουν άραγε να επαληθευτεί το αφήγημα και να γελοιοποιήσουν τους αμφισβητίες;

Η δοκιμασία που προτείνεται είναι να ληφθούν δείγματα από 4 ομάδες ασθενών και να δοθούν σε 5 εργαστήρια από διάφορες χώρες τα οποία θα αγνοούν την προέλευση των δειγμάτων, όπως και θα αγνοούν ποιά είναι τα άλλα 4 εργαστήρια. Η μία ομάδα ασθενών θα έχει κόβιντ, η άλλη γρίπη Α, η άλλη καρκίνο του πνεύμονα και στην τέταρτη θα είναι υγιείς. Το κάθε εργαστήριο θα πάρει 20 δείγματα, πέντε από κάθε ομάδα. Θα πρέπει να βρούν ποιά έχουν κόβιντ και ποιά γρίππη, και κατόπιν να βρουν το γονιδίωμα των 5+5 δειγμάτων με κόβιντ και γρίπη αντιστοίχως, σύνολο 10 γονιδιώματα. Επίσης θα παρουσιάσουν τις φωτογραφίες των ιών με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.

Η διαδικασία θα παρακολουθείται και θα καταγράφεται λεπτομερώς από ανεξάρτητους παρατηρητές. 

Αυτοί είναι δύο πρόσφοροι τρόποι για να αποδειχθεί η ορθότητα ή μη, του επίσημου αφηγήματος στο συγκεκριμένο ζήτημα.


(Για τα θέματα της ύπαρξης, απομόνωσης, ταυτοποίησης και παθογένειας του ιού δείτε  ΕΔΩ και ΕΔΩ).


Έστω όμως ότι υποθετικά είχε αποδειχθεί η υπαιτιότητα - παθογένεια του ιού και συνεπώς είχε αποδειχθεί και η ιδιαιτερότητα και η μοναδικότητα της ασθένειας ως οφειλόμενης στον συγκεκριμένο ιό.


 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β' 

Άλλα τεχνάσματα

4)  Δεν έχει αποδειχθεί ο βαθμός της εξάπλωσης  (επιπολασμού) της ασθένειας.

Τα στοιχεία  αυτά βασίζονταν είτε σε τεστ αντιγόνου που έχουν συγκριτικά με τα pcr ελάχιστη αξιοπιστία, είτε σε τεστ pcr (μοριακά). Τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα αυτών μπορεί να είναι κοντά στον καταμετρούμενο βαθμό θετικότητας. Σε πολύ μικρή εξάπλωση - επιπολασμό, τα ψευδώς θετικά αυξάνονται ως αναλογία σε σχέση με τα αληθώς θετικά. Έτσι σε μηδενικό επιπολασμό η αναλογία γίνεται άπειρη, δηλαδή όλα τα θετικά είναι ψευδή και ο συναγερμός είναι απολύτως ψευδής. 

Τα τεστ pcr μπορεί να γίνονται με λάθος τρόπο σε υπερβολικούς κύκλους επανάληψης-ενίσχυσης, είτε μπορεί να ανιχνεύουν θραύσματα του ιού (να θυμίσουμε ότι μόνον προς χάριν της συζήτησης υποθέτουμε την ύπαρξη του ιού), ή μπορεί ακόμα ο ιός να είχε απλώς επικαθίσει στον αναπνευστικό βλεννογόνο χωρίς να τον έχει μολύνει διεισδύοντας σε αυτόν. Γι’ αυτό τα τεστ αυτά τελικώς μπορεί να έχουν στην πραγματικότητα μεγάλη αναλογία ψευδώς θετικών. 

Για τα τεστ pcr για covid-19 και την αρχική έγκρισή τους πριν καν η ψευδοπανδημία ξεκινήσει, δείτε: Τα Απατηλά Τεστ PCR (άρθρο που περιγράφει και ένα άκρως ενδιαφέρον ιστορικό), αλλά κυρίως δείτε: ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ -ΤΕΣΤ

Τα τεστ pcr όπως είπαμε, μπορεί να γίνονται με λάθος τρόπο σε υπερβολικούς κύκλους επανάληψης-ενίσχυσης. Στους 25 κύκλους ενίσχυσης το γονιδιακό υλικό ενός ιού πολλαπλασιάζεται 35 περίπου εκατομμύρια φορές. Στους 35 κύκλους 35 δισεκατομμύρια φορές και στους 45 κύκλους 35 τρισεκατομμύρια φορές και στους 47 κύκλους 140 τρισεκατομμύρια! (Κάθε κύκλος διπλασιάζει την προηγούμενη ποσότητα).

Στις αρχές της ψευδοπανδημίας αλλά και αργότερα, τα διενεργούσαν στους 45 έως και στους 47 κύκλους! 

Αυτό σημαίνει ότι αυτό που εντοπίζεται, ακόμα και να δεχθούμε ότι έχει την σημασία που του αποδίδουν, βρίσκεται σε αμελητέα ποσότητα, τέτοια που δεν υποδηλώνει κανένα κίνδυνο. Άλλωστε σε κάθε σημείο της φύσης ή του ανθρώπινου σώματος βρίσκεται το οτιδήποτε. Βρίσκεται χρυσός, έστω και ένα μόριο, οπότε με την λογική της αγνόησης της ποσότητας, είμαστε πλούσιοι. Βρίσκεται αρσενικό και βαρέα μέταλλα, οπότε θα δηλητηριαστούμε και θα πεθάνουμε σύντομα, βρίσκονται ραδιενεργά στοιχεία οπότε θα καταρρεύσουν από ραδιενέργεια, βρίσκεται υδροκυάνιο οπότε θα πεθάνουμε σε λίγα δευτερόλεπτα.

Βρίσκονται όλων των ειδών οι μικροοργανισμοί: τα βακτήρια, οι μύκητες, οι ιοί κλπ, είτε θεωρούνται (σωστά ή λανθασμένα) παθογόνοι είτε όχι. Και αυτοί οι μικροοργανισμοί είναι άλλοι μεν ζωντανοί άλλοι δε σε διαδικασία αποδόμησης. Αυτοί δε που βρίσκονται σε διαδικασία αποδόμησης υπάρχουν πάντοτε, διότι όπως και τα κύτταρα του οργανισμού έχουν μία κάποια διάρκεια ζωής και κάποια στιγμή πεθαίνουν αν δεν πεθάνουν από άλλες αιτίες.

Επομένως η ανίχνευσή τους με ένα τεστ δεν σημαίνει ότι είναι σε επαρκή ποσότητα για να προκαλέσουν οποιοδήποτε άξιο λόγου πρόβλημα ούτε σημαίνει ότι δεν είναι σε διαδικασία αποδόμησης. 

Τονίζουμε πάλι ότι όταν το pcr διενεργείται σε 47 κύκλους, η αρχική ποσότητα των υποτιθέμενων συστατικών του ιού (τα οποία αναζητά το μηχάνημα) πολλαπλασιάζεται δηλαδή κατασκευάζεται, σε πολλαπλάσια ποσότητα από το ίδιο το μηχάνημα του τεστ, κατά 140 τρισεκατομμύρια φορές. Δηλαδή μόνο ένα μέρος από τα 140 τρισεκατομμύρια μέρη (140.000.000.000.000) προϋπήρχε, ενώ τα υπόλοιπα 139.999.999.999.999 μέρη δημιουργήθηκαν από το μηχάνημα. Όπως θα δείτε λίγο πιο κάτω, τα ανθρώπινα κύτταρα είναι περίπου 30 τρισεκατομμύρια. Αυτή λοιπόν η ποσότητα που ανίχνευσε το pcr αντιστοιχεί σε πολύ χαμηλό «ιικό» φορτίο, ώστε είναι χωρίς ικανότητα να προκαλέσει κάποια αλλαγή, (αν δεχθούμε ότι σε μεγαλύτερη ποσότητα θα μπορούσε να προκαλέσει).

Το CDC, αυτός ο κορυφαίος υγειονομικός οργανισμός των ΗΠΑ, κάποια στιγμή έβαλε όριο τους 28 κύκλους. Δείτε ΕΔΩ ή ΕΔΩ για τα διαφαινόμενα κίνητρά του για να το κάνει αυτό, όπου αναφέρεται ότι ενώ πριν - (που ήθελαν πολλά κρούσματα θετικών τεστ για τρομοκράτηση και συμμόρφωση του πληθυσμού) - δεν έβαζαν όρια στους κύκλους, όταν άρχισαν να προχωρούν οι εμβολιασμοί πλέον έβαλαν το όριο στους 28 κύκλους, ώστε η μείωση των κρουσμάτων λόγω λιγότερων κύκλων να αποδοθεί στους εμβολιασμούς! Η πονηριά στην ημερήσια διάταξη.  Δείτε και ΕΔΩ ή ΕΔΩ.    

28 κύκλοι σημαίνει 268 εκατομμύρια φορές πολλαπλασιασμός. Από αυτό το σημείο μέχρι τους 47 κύκλους χρειάζεται πολλαπλασιασμός επί ακόμα  μισό εκατομμύριο, που δείχνει ότι αυτή η προσθήκη 19 ακόμα κύκλων δημιουργεί τεράστια διαφορά

Μάλιστα στην αρχή της πανδημίας έκαναν τα τεστ pcr με τόσο καταχρηστικό τρόπο, λόγω του «επείγοντος», που τα θεωρούσαν θετικά ακόμα και αν μόνο ένα από τα 3-4 αναζητούμενα τμήματα κώδικα είχε βρεθεί: «Σε δημοσίευση της 19.03.2020, ο ΠΟΥ όρισε για τις περιοχές που πλήττονται από την πανδημία ότι σε αυτή την περίπτωση αρκεί η ανίχνευση ενός μόνο από τους στόχους για να κριθεί το δείγμα "θετικό"» (πηγή)

Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν πάντοτε σε μια τόσο χονδροειδή περίπτωση κατάχρησης, προέκυπτε ένα θετικό αποτέλεσμα που ήταν σε κάθε περίπτωση τυχαίο και επισήμως ήταν άσχετο με τον αναζητούμενο ιό. 

Πρόκειται για απολύτως σκανδαλώδη χειραγώγηση.


Και μία μικρή πρόκληση προς την διαίσθηση: 
Το σύνολο των μικροοργανισμών στο ανθρώπινο σώμα αποτελεί το ανθρώπινο μικροβίωμα. Οι μικροοργανισμοί εποικίζουν τους ιστούς στο εσωτερικό του σώματος, αλλά και στην επιφάνεια του δέρματος και των βλεννογόνων.
«Ο αριθμός των βακτηριακών κυττάρων στο ανθρώπινο σώμα εκτιμάται ότι είναι περίπου 38 τρισεκατομμύρια, ενώ η εκτίμηση για τα ανθρώπινα κύτταρα είναι περίπου 30 τρισεκατομμύρια. Ο αριθμός των βακτηριακών γονιδίων εκτιμάται ότι είναι 2 εκατομμύρια, 100 φορές ο αριθμός των περίπου 20.000 ανθρώπινων γονιδίων» (πηγή)
Συνειδητοποιείστε τους αριθμούς.  Και τα βακτήρια είναι μόνο μία κατηγορία μικροοργανισμών. Οι ιοί επίσης βρίσκονται σε τεράστιους αριθμούς ακόμα μεγαλύτερους. Διαισθανθείτε την πλάνη στην οποίαν μας έχουν οδηγήσει.
Επίσης ο χρυσίζων σταφυλόκοκκος -  Staphylococcus aureus , είναι ένα μικρόβιο που φυσιολογικά κατοικεί στον ανθρώπινο οργανισμό: «Υπολογίζεται ότι το 21% έως το 30% του ανθρώπινου πληθυσμού είναι μακροχρόνιοι φορείς του S. aureus,που μπορεί να βρεθεί ως μέρος της φυσιολογικής μικροχλωρίδας του δέρματος, στα ρουθούνια και ως φυσιολογικός κάτοικος της κατώτερης αναπαραγωγικής οδού των θηλυκών... ...Το S. aureus είναι ένα από τα κορυφαία παθογόνα για θανάτους που σχετίζονται με τη μικροβιακή αντοχή και η εμφάνιση ανθεκτικών στα αντιβιοτικά στελεχών, όπως το ανθεκτικό στη μεθικιλλίνη S. aureus (MRSA), είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα στην κλινική ιατρική . Παρά την πολλή έρευνα και ανάπτυξη , κανένα εμβόλιο για το S. aureus δεν έχει εγκριθεί.» (πηγή).  
Ενώ λοιπόν ο χρυσίζων σταφυλόκοκκος είναι ένας φυσιολογικός κάτοικος του σώματος είναι ταυτοχρόνως και ένα από τα κορυφαία παθογόνα για θανάτους. 

Υποψιάζεστε μήπως ότι η επίσημη αφήγηση της ιατρικής είναι υπεραπλουστευτική; 


Όπως ήδη είπαμε πιο πάνω και συνοπτικά επαναλαμβάνουμε, από το in silico γονιδίωμα του υποθετικού ιού (που έχει περίπου 30.000 γράμματα που μπορούν να γραφτούν σε 10-15 σελίδες ενός τετραδίου ή να αποθηκευτούν σε αρχείο στον υπολογιστή), επιλέγουν συνήθως 3-4 μικρά τμήματα που το κάθε ένα έχει κάποιον συνδυασμό γραμμάτων. Κάθε κατασκευάστρια εταιρεία ή οργανισμός επιλέγει τα τμήματα που κρίνει. Αυτά θα τα πολλαπλασιάσει το τεστ pcr, αν τα βρει στο δείγμα, ώστε να γίνουν ανιχνεύσιμα. Υποτίθεται ότι αυτόν τον συνδυασμό των 3-4 μικρών τμημάτων τον έχει μόνο η συγκεκριμένη εικαζόμενη οντότητα του ιού. Προφανώς, όπως αναλύσαμε στην αρχή, αυτόν τον συνδυασμό ΔΕΝ τον έχει αυτός ο ιός (ούτε κάποιος άλλος ή κάτι άλλο για το οποίο να γνωρίζουμε), αφού το γονιδίωμα είναι συναρμολογημένο in silico από θραύσματα ενός ανάμικτου γενετικού υλικού ετερόκλητης ποικίλης προέλευσης. 

Κάποια από τα συνήθως 3-4 μικρά τμήματα του γονιδιώματος, όχι όμως όλα, που αναζητούνται από το τεστ pcr, μπορεί κατά περίπτωση να το έχουν οποιοιδήποτε άλλοι ιοί ή κύτταρα μονοκύτταρου ή πολυκύτταρου οργανισμού από τα αμέτρητα βιολογικά είδη που υπάρχουν και μπορεί να είναι ή να μην είναι καταγεγραμμένα ή διερευνημένα γονιδιακά, μεταξύ των οποίων και τα πρακτικώς άπειρα είδη μικροοργανισμών εκ των οποίων ένα μικρό κλάσμα μόνο είναι γνωστό. 

Βιολογικό υλικό από τέτοιους οργανισμούς μπορεί να έχει παρασυρθεί από τον αέρα και να έχει επικαθίσει στον αναπνευστικό βλεννογόνο. Και στον αναπνευστικό βλεννογόνο υπάρχουν σε μεγάλο επίσης αριθμό μικροοργανισμοί και μικροσωματίδια κάθε είδους. Οπότε κάθε ένα από τα 3-4 αυτά μικρά τμήματα που τυχαίνει να βρίσκονται στον βλεννογόνο και να καταλήγουν στην μπατονέτα του τεστ, μπορεί να προέρχεται από διαφορετική πηγή, οπότε μία από τις αυθαιρεσίες σε σχέση με το τεστ είναι ότι θεωρείται ότι προέρχονται όλα από την ίδια πηγή όταν συλλέγονται στην μπατονέτα. Δείτε οπωσδήποτε και ΕΔΩ ή ΕΔΩ (σαν μία απλή ένδειξη) για το που αλλού μπορούν να βρεθούν αυτές οι ακολουθίες πέραν του υποθετικού ιού.

Ακόμα όμως και να δεχθούμε υποθετικά ότι τα 3-4 αυτά μικρά τμήματα  προέρχονται όλα από την ίδια πηγή, αυτή η πηγή μπορεί να είναι κάποιο άλλο άσχετο βιολογικό είδους.

Ακόμα όμως και να ήταν αυτού του υποθετικού ιού, δεν αποδεικνύεται ότι αυτός είναι λειτουργικός και όχι αδρανοποιημένος ή κατεστραμμένος.


Επανερχόμενοι στην εξάπλωση της «μόλυνσης», τα κρούσματα των θετικών τεστ που προσποιούνται ότι είναι κρούσματα ασθένειας (ο ΕΟΔΥ τα χαρακτήριζε κρούσματα της νόσου), μετριόντουσαν σε απόλυτους αριθμούς ενώ το μόνο που έχει αξία είναι η αναλογία θετικών στο σύνολο των τεστ. Έτσι με αυτό το τέχνασμα αυξάνοντας τον αριθμό των τεστ και συνεπώς των θετικών, τρομοκρατούσαν τον κόσμο και έτσι ρύθμιζαν τα λοκντάουν και τους περιορισμούς. Δείτε και ΕΔΩ ή ΕΔΩ ένα παράδειγμα. Αλλά ένας μηχανισμός που είναι μέρος του ευρύτερου σχεδιασμού, πόση ακρίβεια διαθέτει όταν καταμετρά τα αποτελέσματα;

(Σελιδοδείκτης 555:) 
Ας εξετάσουμε το εξής: Κάποιος δεν έχει γριποειδή συμπτώματα, αισθάνεται καλά, και τα τεστ που κάνει είναι αρνητικά. Σε λίγες μέρες αποκτάει γριποειδή συμπτώματα και ταυτόχρονα το τεστ γίνεται θετικό. 
Τι αποδεικνύει αυτό; 
Ότι το τεστ  ανίχνευσε κάτι που συνέπεσε χρονικά με τα γριποειδή του συμπτώματα. Μόνο αυτό αποδεικνύει. 

Δεν αποδεικνύει ότι αυτό που ανιχνεύτηκε ήταν η αιτία των συμπτωμάτων του. Μπορεί να ήταν το αποτέλεσμα αυτών, ή πιο σωστά το αποτέλεσμα της κατάστασης στην οποίαν εισήλθε ο οργανισμός εξ αιτίας της οποίας ξεκίνησαν τα συμπτώματα, δηλαδή να έχουν κοινή αιτία. Η αιτιώδης σχέση, δηλαδή το ότι η ασθένεια έχει τον τάδε μικροοργανισμό ως αιτία, μπορεί να αποδειχθεί με κατάλληλα πειραματικά πρωτόκολλα και μόνο έτσι. Ποιός μπορεί να πιστέψει ότι ο πυρετός είναι η αιτία μιάς λοίμωξης όταν το τεστ με το θερμόμετρο τον ανιχνεύσει, ή ότι η αιτία είναι η αύξηση των λευκών αιμοσφαιρίων, ή ότι οι πυροσβέστες είναι η αιτία της πυρκαγιάς; Όλα αυτά συμπίπτουν χρονικά. 


Είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι 
ενώ έκαναν εκατομμύρια τεστ κορωνοϊού, (δισεκατομμύρια διεθνώς) δεν έκαναν πρακτικώς κανένα τεστ γρίπης. Και γιατί να κάνουν αφού χωρίς τεστ η γρίπη ήταν εξαφανισμένη, συνεπώς ο μόνος θεωρητικός κίνδυνος ήταν ο κορωνοϊός;!!

Αναφέραμε παραπάνω για τα τεστ, ότι τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα αυτών μπορεί να είναι κοντά στον καταμετρούμενο βαθμό θετικότητας, γεγονός που στην πραγματικότητα ακυρώνει την θετικότητα. 

Ας πάρουμε σαν παράδειγμα τις ακόλουθες ημερομηνίες. Τα στοιχεία είναι από τον ΕΟΔΥ εδώ και εδώ στην σελίδα 5.

Παρατηρούμε ότι η θετικότητα βάσει των self test στο σύνολο της περιόδου (από την αρχή έως 12/10/21) είναι 5,77%, ενώ βάσει των pcr είναι 0,28%, ενώ στο μεσοδιάστημα του περίπου ενός μήνα (15/9 έως 12/10)  είναι 11, 67%  και 0,23% αντιστοίχως. Η θετικότητα των self test – (τα οποία self test είναι ίδια με τα rapid-αντιγόνου), μετρούμενη με τα pcr ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ και γίνεται ασήμαντη. Γίνεται 21 και 51 φορές - αντιστοίχως για τις δύο χρονικές περιόδους - μικρότερη, δηλαδή τα ψευδώς θετικά του τεστ αντιγόνων είναι 95,2% και 98% αντιστοίχως, επίπεδο απόλυτης αποτυχίας. Και η θετικότητα που απομένει αν λάβουμε υπ’ όψιν και τα λάθη των pcr όπως τα περιγράψαμε παραπάνω, μάλλον εξανεμίζεται. (Για περισσότερες επεξηγήσεις δείτε παραπομπή (1) στο τέλος)

(Τα self test τα αναφέρουμε για να βγάλουμε συμπέρασμα για την ακρίβεια των τεστ αντιγόνου γενικότερα, και μόνο για αυτό. Αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται στο επόμενο διάγραμμα.)

Παρατηρούμε στο παραπάνω διάγραμμα (ίδια πηγή από τον ΕΟΔΥ) ότι ο κύριος όγκος των τεστ είναι τα αντιγόνου (μωβ χρώμα), έναντι των pcr (μπλε). Και συχνά βάσιζαν τις αποφάσεις για όσους έβγαιναν θετικοί στα τεστ αντιγόνου, μόνο σε αυτά, χωρίς να κάνουν επαλήθευση με pcr.

Αλλά όπως έχουμε αναφέρει, και μόνο pcr να χρησιμοποιούντο, δεν θα άλλαζε ουσιαστικά κάτι, διότι τα προβλήματα που σχετίζονται με τα pcr είναι δεδομένα.

Έστω όμως ότι υποθετικά είχε αποδειχθεί ο βαθμός της εξάπλωσης-επιπολασμού.

 

5) Δεν έχει αποδειχθεί η μεταδοτικότητα των ασυμπτωματικών.

Ενδεικτικά: Τον Νοέμβριο 2020, δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Nature, μια μεγάλης έκτασης μελέτη, που έγινε στην περιοχή Γιουχάν της Κίνας μετά την άρση του lockdown. Εξετάστηκε το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού της περιοχής (92,9%) σχεδόν δέκα εκατομμύρια άτομα. Από αυτούς βρέθηκαν 300 ασυμπτωματικοί θετικοί στο τεστ και κανένας συμπτωματικός.

Κατόπιν εξετάστηκαν οι 1.174 στενές επαφές αυτών των 300, δίνοντας 0 θετικά στο τεστ. Δείτε: Post-lockdown SARS-CoV-2 nucleic acid screening in nearly ten million residents of Wuhan, China | Nature Communications

Δείτε και Ασυμπτωματικοί φορείς: ο “μπαμπούλας” της πανδημίας COVID-19

Έστω όμως ότι υποθετικά είχε αποδειχθεί η μεταδοτικότητα των συμπτωματικών.

 

6) Δεν έχει αποδειχθεί η επικινδυνότητα της ασθένειας. Η ασθένεια είχε την βαρύτητα ενός κρυολογήματος ή μιάς γρίπης ή μιάς εποχιακής αναπνευστικής λοίμωξης (που πάντοτε η νόσηση άλλες χρονιές ήταν για τους περισσότερους πιο ελαφριάς μορφής και άλλες χρονιές ήταν πιο βαριάς), και αυτό συνέβαινε από την αρχή, που ο ιός έλεγαν ότι ήταν πιο «άγριος» και επικίνδυνος. Η ιδιαίτερη βαρύτητα στατιστικά αφορά μόνο τους ευάλωτους λόγω μεγάλης ηλικίας είτε λόγω προϋπαρχουσών σοβαρών παθήσεων, όπως πάντοτε συνέβαινε με τις εποχιακές αναπνευστικές ασθένειες. (Αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να βρεθεί κάποιος νέος και υγιής που θα ασθενήσει βαρεία, αλλά σημαίνει ότι στην κατηγορία των νέων και υγιών η βαριά νόσηση ή ο θάνατος από αυτήν είναι εξαιρετικά σπάνια). Η διάμεση ηλικία των θανάτων από κόβιντ κυμαινόταν, ανάλογα με την χώρα, γύρω από την διάμεση ηλικία θανάτου από κάθε αιτία, που σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν από ότι πέθαιναν υπό συνήθεις συνθήκες. Βάφτισαν την γρίπη κορωνοϊό και την εξαφάνισαν στην διάρκεια της ψευτοπανδημίας, όπως βάφτισαν τους θανάτους από καρκίνο, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, καρδιοπάθειες, εγκεφαλικά κλπ ως θανάτους από κορωνοϊό.

Αντιθέτως έχει αποδειχθεί και ομολογηθεί πολλαπλώς και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, αρχικά από τον Τσιόδρα και κατόπιν και από άλλους, ότι ο αριθμός των θανάτων και των νοσηλειών ήταν υπερδιογκωμένος στατιστικά λόγω της απόδοσης αυτών των θανάτων σε αυτήν την ασθένεια, στις περιπτώσεις εκείνες, περιπτώσεις που ήταν η συντριπτική πλειονότητα, όπου η  ασθένεια απλώς διαγνωνόταν από ένα θετικό τεστ χωρίς ύπαρξη λοίμωξης, ή η κατάσταση του ασθενούς ήταν σε τελικό στάδιο ασχέτως αυτής της λοίμωξης.

Οι δε περιπτώσεις βαριάς εξέλιξης της ασθένειας - όπου ως «ασθένεια» εννοούμε στην πραγματικότητα μια κατάσταση ποικίλης αιτιολογίας με γριποειδή συμπτώματα - ήταν σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα της ανύπαρκτης πρωτοβάθμιας-εξωνοσοκομειακής νοσηλείας, της ακατάλληλης φαρμακευτικής και ενδονοσοκομειακής νοσηλείας και της παντελούς σκόπιμης έλλειψης δημοσίων οδηγιών προληπτικής ενίσχυσης της υγείας με φυσικά μέσα. Αλλά παραλλήλως αποτέλεσμα και της διαρκούς ψυχολογικής πίεσης και αγωνίας στην οποίαν κρατούσαν τον πληθυσμό μέσω της συνεχούς τρομοκρατίας των μμε και των κυβερνητικών παραγόντων εντός και εκτός Ελλάδας, των απαγορεύσεων κυκλοφορίας και της απομόνωσης από τους οικείους και φίλους. Ιδίως δε όταν οι αποδέκτες αυτής της ψυχολογικής πίεσης ήταν ευάλωτοι λόγω ηλικίας και προϋπαρχόντων προβλημάτων υγείας.

Βλέπε και τον νομικό αγώνα του Νίκου Αντωνιάδη εναντίον της εγκληματικής κυβερνητικής οργάνωσης όπως την αποκαλεί στις μηνύσεις του, όπου μεταξύ των λοιπών παραμέτρων των καταγγελλόμενων συνθηκών νοσηλείας, περιλαμβάνονται και οι διευκολυνόμενες από αυτές τις συνθήκες ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, τις οποίες επισήμαιναν κατόπιν εορτής υποκριτικά και οι κυβερνητικοί παράγοντες ως σημαντικό παράγοντα αυξημένων θανάτων.

Μετά την εξάπλωση των εμβολιασμών, τα στατιστικά στοιχεία θα έπρεπε να βγαίνουν ξεχωριστά για τους τελείως ανεμβολίαστους, ξεχωριστά για τους μερικώς και ξεχωριστά για τους πλήρως εμβολιασμένους, και κατηγοριοποιημένα κατά ηλικία και χρόνο έκθεσης στην κάθε εμβολιαστική κατηγορία, κάτι που επιμελώς δεν έγινε, διότι αλλιώς οι παρενέργειες των εμβολίων και η νοσηρότητα αποδίδονται βολικά στον «ιό». 

Η τρομοκρατία και  οι εκβιασμοί της κυβέρνησης, τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, η στέρηση της ελευθερίας, η κακή και ανθυγιεινή αναπνοή λόγω της μασκοφορίας, η αγωνία και η αβεβαιότητα, όλα αυτά συνέβαλαν επίσης σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση των αναπνευστικών γριποειδών ασθενειών και στην βαρύτητά τους.

Έστω όμως ότι υποθετικά είχε αποδειχθεί η επικινδυνότητα της ασθένειας.

 

7) Η αντιμετώπιση των ασθενών θα μπορούσε να γίνει αποτελεσματικά αφ΄ενός με τα παραπάνω αναφερόμενα μέτρα περί πρωτοβάθμιας κλπ περίθαλψης, αφ' ετέρου με σωστή αγωγή, φαρμακευτική, αλλά και προληπτική συμπληρωμάτων βιταμινών και συναφών φυσικών ουσιών και επιβοηθητικής πιο υγιεινής διατροφής. 

Αυτό όχι μόνο δεν προωθήθηκε επισήμως σε διεθνή κλίμακα, αλλά αντιθέτως κατεστάλη και σε πολλές περιπτώσεις φάρμακα απαγορεύτηκαν, ενώ προωθήθηκαν φάρμακα ακατάλληλα έως επιβλαβή. Αυτό έδωσε την νομική δυνατότητα στους αρμόδιους οργανισμούς να δώσουν άδειες επείγουσας χρήσης στα ανεπαρκώς δοκιμασμένα εμβόλια, δήθεν ως αναγκαία έσχατη λύση.

Έστω όμως ότι υποθετικά η φαρμακευτική και λοιπή αγωγή ήταν η καλύτερη δυνατή, αλλά εν τούτοις δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει ικανοποιητικά το πρόβλημα.


8) Έτσι εμφανίζοντας το πρόβλημα ως αξεπέραστο, επιτακτικό και χωρίς φαρμακευτική λύση, με αυτό το τέχνασμα κατάφεραν νομικά να δοθούν άδειες χρήσης έκτακτης ανάγκης στα εμβόλια και ο εμβολιασμός τελικά προωθήθηκε ως λύση.

Διακήρυξαν ότι όλοι οι πολίτες πρέπει να εμβολιαστούν αν σέβονται τους συνανθρώπους τους ώστε να σχηματιστεί ένα τείχος ανοσίας. Όμως τείχος ανοσίας δεν μπορεί να σχηματιστεί σε έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο ιό (βάσει των παραδοχών περί της ύπαρξης-ταυτοποίησης-παθογένειας κλπ του ιού). Έτσι ψευδόμενοι, επέβαλαν τα εμβόλια. Μάλιστα ψευδόμενοι διπλά διότι τα εμβόλια επιβλήθηκαν χωρίς να έχουν γίνει μελέτες για την αποτελεσματικότητα ως προς την πρόληψη της μεταδοτικότητας. Εν τούτοις τα επέβαλαν υποχρεωτικά με άμεσους και έμμεσους εκβιασμούς, ακόμα και στα παιδιά, ενώ αυτοί δεν προσέφεραν κάτι ως προς την μεταδοτικότητα.

Έστω όμως ότι υποθετικά το πρόβλημα ήταν αξεπέραστο, επιτακτικό και χωρίς φαρμακευτική λύση.


9) Δεν είχαν όμως κανένα λόγο να επιλέξουν ένα εμβόλιο γενετικής τεχνολογίας. Μιας τεχνολογίας αμιγώς πειραματικής όπου ήταν νομικώς και ηθικώς αποδεκτό αυτή η τεχνολογία να δοκιμάζεται σε ασθενείς μόνο ως έσχατη λύση. 

Εδώ αυτό παρακάμφθηκε σκανδαλωδώς, με την επίκληση της σκηνοθεσίας του επείγοντος, και αυτά χορηγήθηκαν οριζοντίως επί όλων, και επί υγιών και επί μικρών παιδιών, όχι απλώς χωρίς ενημερωμένη συναίνεση αλλά και με τρομοκρατία και εκβιασμούς, ψυχολογικούς και οικονομικούς. Το αν αυτό είναι ιδιαιτέρως εγκληματικό το αφήνουμε στην κρίση σας.

Η εμμονή στα γενετικά εμβόλια θα έπρεπε αυτόματα να βάλει σε έντονες σκέψεις κάθε ευφυή άνθρωπο σε συνδυασμό μάλιστα με την παγκόσμια επιχείρηση παραπλάνησης και ψυχολογικών και οικονομικών εκβιασμών.

Το κάθε κύτταρο παράγει πάρα πολλά είδη πρωτεϊνών, το κάθε ένα είδος εξειδικευμένο για κάποιον σκοπό. Το είδος των πρωτεϊνών που παράγει το κάθε κύτταρο, ρυθμίζει τις λειτουργίες της ζωής και κάνει τους βιολογικούς οργανισμούς να διαφέρουν μεταξύ τους, και τα διαφορετικού είδους κύτταρα του ίδιου οργανισμού επίσης να διαφέρουν μεταξύ τους.

Τα γενετικά εμβόλια εξαναγκάζουν τα κύτταρα να παράγουν το είδος των πρωτεϊνών που επιλέγει ο κατασκευαστής του εμβολίου, (σαν να έπαιρναν εντολή απ’ ευθείας από το dna (γενετικό κώδικα)  του κυττάρου). Υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι αυτά τα εμβόλια αλλοιώνουν το dna, αλλά στον πύργο του ψεύδους αυτό δεν το δέχονται. Ακόμα όμως και να μην επηρέαζαν το dna, εξαναγκάζουν τα κύτταρα να συμπεριφερθούν σαν να έπαιρναν οδηγίες από μεταλλαγμένο dna. Επίσης αρχικά έλεγαν ότι αυτή η παραγωγή πρωτεϊνών περιορίζεται στο σημείο της ένεσης και κρατάει χρονικά για λίγο, αλλά και τα δύο αυτά έχουν διαψευστεί, ενώ στον πύργο του ψεύδους επιμένουν σταθερά να κάνουν τους ανήξερους, ότι όλα είναι καλά. Πάντως σε όλα όσα έλεγαν για τα εμβόλια έχουν διαψευστεί, αλλά αυτό μπορεί να είναι η εξαίρεση, σωστά;

Έτσι ένα βασικό ερώτημα που ανακύπτει είναι: τι πρωτεΐνες δίνει εντολή το εμβόλιο στα κύτταρα  να παράξουν; Την πρωτεΐνη ακίδας; Μιας ακίδας ενός ιού που δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξή του; Αυτή η πρωτεΐνη ή οποιεσδήποτε άλλες μπορεί  να έχουν επιλέξει οι κατασκευαστές να παραχθούν, πώς γνωρίζουμε τι αποτελέσματα έχουν στον οργανισμό και σε τι επίπεδο λειτουργιών συμμετέχουν; Επίσης σκανδαλωδώς αγνοούμε τα συστατικά του εμβολίου που περιέχονται ήδη στο φιαλίδιο. Πώς ξέρουμε για ποιές πρωτεΐνες δίνει εντολή το εμβόλιο να παράξουν τα κύτταρα; Οι πρωτεΐνες που παράγουν τα κύτταρα είναι το κλειδί της ζωής, και το να εξαναγκάζουμε τα κύτταρα να παράγουν πρωτεΐνες που εμείς επιλέγουμε είναι, το λιγότερο, παρακινδυνευμένο έως καταστροφικό.

Εμπιστευόμαστε την Pfizer και την κάθε Pfizer; Πώς και έτσι;

Επειδή συμμετείχε ενεργά στην παγκόσμια αυτήν σκανδαλώδη επιχείρηση;

Επειδή κανένας δεν είχε πρόσβαση στο περιεχόμενο των φιαλιδίων του εμβολίου ακόμα και αν είχαν χρησιμοποιηθεί και αδειάσει, ώστε να τα στείλει σε κάποιο εργαστήριο για να δει τι περιέχουν;

Επειδή εκ των υστέρων εκπρόσωπός της Pfizer δήλωσε ότι το εμβόλιο κυκλοφόρησε χωρίς να έχουν γίνει μελέτες για την αποτελεσματικότητα ως προς την πρόληψη της μεταδοτικότητας, ενώ πάνω σε αυτό βασίστηκε η υποχρεωτικότητα

(Μεταδοτικότητας από την οποίαν κανονικά πρέπει να εξαιρέσουμε την  υποθετική μεταδοτικότητα των ασυμπτωματικών που μόνο προς χάριν της συζήτησης δεχόμαστε ότι υπάρχει; )

Και κατόπιν πιεστικά επιβλήθηκε και στους λοιπούς μη ευάλωτους, με σκοπό την κοινωνικά …υπεύθυνη προστασία του παππού, σε βάρος όσων υγιών, νεώτερων και παιδιών δεν το χρειάζονταν ενώ ο παππούς ήταν ήδη εμβολιασμένος;

Επειδή η Pfizer αρνείτο να δώσει στην δημοσιότητα τις μελέτες της και ζητούσε 75 χρόνια προθεσμία επειδή ήταν πολύ το υλικό; 

Εκ των υστέρων τα γεγονότα τούς έχουν απογυμνώσει, αλλά η προπαγάνδα συνεχίζεται ακάθεκτη, σε πείσμα όλων των αποκαλύψεων, στοχεύοντας στους παραπλανημένους, φανατικούς, εθελότυφλους και εθελοντικά αγνοούντες.

Αν εμπιστεύεστε την Pfizer και την κάθε Pfizer, ή αν εμπιστεύεστε τις κυβερνήσεις που έπαιξαν τον προκαθορισμένο ρόλο τους, τότε μάλλον έχετε απολέσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.

Αντί λοιπόν για γενετικά εμβόλια θα μπορούσαν να παράξουν εμβόλια κλασσικής μη γενετικής τεχνολογίας όπως έκανε η Κίνα.

Έστω όμως ότι υποθετικά μόνο εμβόλια γενετικής τεχνολογίας ήταν δυνατόν να παραχθούν.

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ'

Τα πιο σκληρά μέσα

10) Πόσο καλά ήταν αυτά τα εμβόλια;

Αυτά τα εμβόλια ήταν ανεπαρκώς δοκιμασμένα, γεγονός που όχι απλώς συγκαλύφθηκε αλλά διακηρύχθηκε το αντίθετο. Παρ΄ όλα αυτά αδειοδοτήθηκαν και έγιναν υποχρεωτικά μέσω εκβιασμών οριζοντίως, ακόμα και σε μη ευάλωτους υγιείς νέους, παιδιά και εγκύους.

Όπως σε κάθε νέο εμβόλιο, θα έπρεπε να κάνουν τις απαραίτητες δοκιμές ασφαλείας, ενώ αυτές χρειάζονται αρκετά χρόνια, και αυτά τα χρόνια δεν μπορούν να συμπιεστούν δήθεν με την αυξημένη χρηματοδότηση και τη  μείωση της γραφειοκρατίας όπως γελοιωδώς ισχυρίζοντο, διότι για να δεις τι θα συμβεί σε πχ τρία χρόνια, ο μόνος τρόπος είναι να περιμένεις τρία χρόνια.

Οι δοκιμές ασφαλείας δεν έγιναν παρά μόνο σε ανεπαρκή βαθμό, και εν μέρει αποσιωπήθηκαν τα δυσάρεστα αποτελέσματα. Το ίδιο και οι δοκιμές αποτελεσματικότητας.

Είναι αυτά τα στοιχεία για τα οποία η Pfizer ζητούσε 75 χρόνια για να τα δημοσιεύσει στο κοινό!

Τα εμβόλια αυτά είναι ανεπαρκώς αποτελεσματικά, και στην μείωση της μεταδοτικότητας και στην μείωση της πιθανότητας νόσησης και της βαρύτητας νόσησης και της θνητότητας (βάσει πάντοτε των παραδοχών περί ύπαρξης του ιού, και λοιπών παραδοχών του επίσημου καθεστωτικού αφηγήματος περί του ιού). Ειδικότερα σε πολλές περιπτώσεις αυξάνουν αυτές τις πιθανότητες, δηλαδή οι εμβολιασμένοι αρρωσταίνουν συχνότερα και βαρύτερα. Ενώ έχουν πολύ αυξημένες παρενέργειες - δείτε πιο κάτω.

Και ο διαχωρισμός εμβολιασμένων, μερικά εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων ώστε να εξεταστούν συγκριτικά τα δεδομένα, παρεμποδίστηκε με στατιστικά τεχνάσματα. Εδώ και 1-1,5 χρόνο στις περισσότερες χώρες σταμάτησε η καταγραφή ή η δημοσίευσή τους, τώρα που έχει έρθει η ώρα της συγκομιδής των άβολων αποτελεσμάτων και συμπερασμάτων:

Τα επόμενα στατιστικά στοιχεία είναι από από ourworldindata.org ΕΔΩ και ΕΔΩ  στις 22 Μαρτίου 23. Μετά από αυτήν την ημερομηνία σταμάτησαν να καταγράφονται σε κάποιες από τις αναφερόμενες περιοχές τα πλήρη στοιχεία.

Οι ΗΠΑ, η Μέκκα των εμβολίων, είχαν έως τότε 203 δόσεις εμβολίων ανά 100 κατοίκους (=2,03 δόσεις ανά κάτοικο) και οι θάνατοι από κόβιντ ήταν 3292 ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους, ενώ έχουν ένα πολύ προοδευμένο σύστημα υγείας. Αντιστοίχως η Ε.Ε. είχε 210 δόσεις εμβολίων ανά 100 κατοίκους και 2726 θανάτους. Η Αφρική (που παρεμπιπτόντως έχει σχεδόν διπλάσιο πληθυσμό από το άθροισμα ΗΠΑ και ΕΕ) είχε 55 δόσεις εμβολίων ανά 100 κατοίκους και 181 θανάτους ανά ένα εκατ. 

Διαπιστώνουμε ότι οι πολύ αυξημένοι εμβολιασμοί στις ΗΠΑ με το προοδευμένο σύστημα υγείας τους, είχαν σαν αποτέλεσμα 18 φορές περισσότερους θανάτους ανά εκατομ. και σχεδόν τετραπλάσιες (3,7) δόσεις εμβολίων ανά 100 κατοίκους, συγκρινόμενες με την Αφρική.  Αντιστοίχως η ΕΕ είχε 15 φορές περισσότερους θανάτους με επίσης  τετραπλάσιες (3,8) δόσεις. Δηλαδή αν δεν είχαν τετραπλάσιους εμβολιασμούς για να τους ...προφυλάξουν αλλά πχ το 1/4 αυτών, δηλαδή τους ίδιους με την Αφρική, τότε θα είχαν αναλογικά ακόμα περισσότερους θανάτους; Πόσους;! 30 φορές αναλογικά με τον πληθυσμό περισσότερους;! 

Οι υγειονομικές συνθήκες στην Αφρική είναι πολύ υποβαθμισμένες. Τα εμβόλια και το προηγμένο υγειονομικό σύστημα της Δύσης, ειδικώς των ΗΠΑ, αυτόν τον παράδεισο των εμβολίων κάθε είδους, ευτυχώς την ...έσωσαν! Ενώ η δύστυχη Αφρική …αποδεκατίστηκε από τον κορωνοϊό χωρίς την ασπίδα των εμβολίων!

Είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές που όσες στατιστικές παράμετροι και αν διορθωθούν, το φιάσκο είναι προφανές. Οι τρίτης ηλικίας Αφρικανοί είναι αναλογικά με τον πληθυσμό τους λιγότεροι, αλλά όχι 18 φορές λιγότεροι πόσο μάλλον 30 φορές λιγότεροι αν ακολουθήσουμε τον υποθετικό συλλογισμό της προηγούμενης παραγράφου. 

Ας συγκρίνουμε την Αφρική με την Βραζιλία, μία χώρα σε γεωγραφικό πλάτος ανάλογο της Αφρικής (θερμό κλίμα), με μεγάλο μέρος του πληθυσμού αφρικανικής καταγωγής και γενικώς έγχρωμο. Η Βραζιλία είχε ρεκόρ εμβολιασμών, 226 ανά 100 κατ., και θανάτους 3241 ανά εκατ., όσο περίπου και οι ΗΠΑ, και υγειονομικές συνθήκες καλύτερες από αυτές της Αφρικής. Έχει και αυτή 18 φορές περισσότερους θανάτους και 4,2 φορές περισσότερες δόσεις εμβολίων από την Αφρική, ενώ γεωγραφικά και δημογραφικά μοιάζει περισσότερο με την Αφρική παρά με την ΕΕ και τις ΗΠΑ. Επομένως και στην Βραζιλία το φιάσκο είναι προφανές. 

Αν εξετάσουμε τον δείκτη θάνατοι ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους/ προς δόσεις εμβολιασμού ανά 100 κατοίκους τότε έχουμε: 

ΗΠΑ=16,2  Βραζιλία=14,3  Ε.Ε=13  και  Αφρική= 3,3

Βάσει αυτού του δείκτη η Αφρική είχε 4,9 φορές λιγότερους θανάτους (αναλογικά με τον πληθυσμό και τα εμβόλια) από τις ΗΠΑ και 4,4 φορές λιγότερους από τον μέσο όρο όλων των άλλων.

Δηλαδή όσο μειώνονται τα εμβόλια τόσο μειώνονται και οι θάνατοι, που όπως όλοι καταλαβαίνουμε είναι απλή σύμπτωση.


Ξανατονίζουμε: Οι ΗΠΑ, ο παράδεισος των εμβολίων και της υψηλά ανεπτυγμένης ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας, όπου κάθε κάτοικος κάνει περίπου 70 - 80 εμβόλια σε όλη του την ζωή, είχε τις χείριστες επιδόσεις.

Και παρότι είχε λιγότερες δόσεις εμβολίων ανά εκατό κατοίκους (203) έναντι της Βραζιλίας (226) και της Ε.Ε. (210), εν τούτοις είχε αναλογικά τους περισσότερους θανάτους ανά 1 εκατομ. κατοίκους (ΗΠΑ= 3292 έναντι της Βραζιλίας (3241) και της Ε.Ε. (2726). Αυτό άλλωστε φαίνεται και από την σύγκριση των παραπάνω δεικτών - θάνατοι ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους/ προς δόσεις εμβολιασμού ανά 100 κατοίκους, όπου είχε την χειρότερη επίδοση (ΗΠΑ=16,2).  Επομένως όλο το υγειονομικό σύστημα των ΗΠΑ υστερεί συνολικά. Γενικώς κάτι δεν πάει καλά στην χώρα ηγέτη-σύμβολο της επιστήμης των ...πολυεθνικών.

Πέραν της ενοχοποίησης των εμβολιασμών, υπάρχει βεβαίως και η εξήγηση ότι στις ΗΠΑ και στην ΕΕ, αλλά και στην Βραζιλία που είναι δυτικοστρεφής, είτε απέδιδαν σε πολύ μεγάλο βαθμό θανάτους από άλλες αιτίες στον κορωνοϊό, είτε είχαν παραχαράξει τελείως τις στατιστικές για να τρομοκρατήσουν και να στηρίξουν την απάτη. Ή παράλληλα οι συνθήκες νοσηλείας δεν ήταν τόσο υποστηρικτικές όσο θα ήταν αναμενόμενο (βλέπε και παραπάνω μηνύσεις Αντωνιάδη). Και οι τρεις αυτές πιθανές ερμηνείες για το φιάσκο των υπερβολικών θανάτων, εικονικών ή πραγματικών, παραπέμπουν σε έγκλημα. 

Οι  θάνατοι από κάθε αιτία στις ΗΠΑ τον πρώτο χρόνο της πανδημίας (2020) που που δεν είχαν κυκλοφορήσει ακόμα τα εμβόλια, θα έπρεπε να ήταν πολύ αυξημένοι. Τότε που ήταν τόσο επείγουσα η κατάσταση που έπρεπε οπωσδήποτε να βρεθούν εμβόλια για να σωθούμε - αλλά ειδικώς γενετικά γιατί τα άλλα ...δεν τους έκαναν. Άλλωστε η διάδοση αυτής της υποθετικά νεοεμφανιζόμενης ίωσης ήταν όπως έλεγαν ταχύτατη σε όλο τον πλανήτη από τις πρώτες βδομάδες και μήνες. 

Όμως οι θάνατοι απλώς δεν αυξήθηκαν περισσότερο από όσο τα προηγούμενα έτη. Διότι η μετονομασία της αιτίας θανάτου (από γρίπη - που είχε κατόπιν απόφασης εξαφανιστεί, από εγκεφαλικό, ΧΑΠ, καρκίνο, τροχαίο, αδικαιολόγητα διενεργημένες ή παρατεταμένες διασωληνώσεις που οδηγούσαν σε ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις ή από βαθειά γεράματα), δεν μπορεί να αυξήσει τους θανάτους! - (με εξαίρεση κάποιες περιπτώσεις διασωληνώσεων).  Δείτε: Η λίστα του CDC με το σύνολο των ετήσιων θανάτων στις ΗΠΑ. Αντιθέτως οι θάνατοι από κάθε αιτία αυξήθηκαν από τον επόμενο χρόνο όταν ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί. 

Επίσης τα εμβόλια μπορεί να αποδιοργανώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και γενικότερα τον οργανισμό, με συνέπεια την επιδείνωση της γενικής υγείας, της ξαφνικοθανατίτιδας και της θνησιμότητας από κάθε αιτία η οποία καταγράφεται στατιστικά αυξημένη στην Δύση.

Να αναφέρουμε εδώ ότι τα εμβόλια δεν ήταν πειραματικά μόνο με την έννοια ότι είχαν προσωρινή άδεια χρήσης, άλλα επί πλέον, κάθε διαφορετική παρτίδα τους προκαλούσε σε μεγάλο βαθμό διαφορετικές παρενέργειες με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Δείτε ΕΔΩ.


Για τούς θανάτους από κάθε αιτία αλλά και τις παρενέργειες που αυξήθηκαν χαρακτηριστικά όχι από όταν ξεκίνησε η πανδημία, αλλά μετά την έναρξη των εμβολιασμών, δείτε τα στατιστικά του Κ. Αρβανίτη:    

Θάνατοι από κάθε αιτία: 

                         ΕΔΩ1 και ΕΔΩ2 και ΕΔΩ3(βίντεο) 

Παρενέργειες:     ΕΔΩ4 και ΕΔΩ5

Οι παρενέργειες των εμβολιασμών αποσιωπώνται και υποκαταγράφονται στο σύστημα φαρμακοεπαγρύπνησης σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ η καταγραφή δεν πρέπει να αξιολογείται από τον γιατρό, αν πρέπει ή όχι να διενεργηθεί, ο οποίος έχει υποχρέωση να τις καταγράψει, και αυτές θα αξιολογηθούν στατιστικά αργότερα.

(Μπορείτε να δείτε και τις πολλές ετικέτες του blog που ξεκινούν με την λέξη κορωνοϊός)


Έστω όμως ότι υποθετικά αυτά τα εμβόλια ήταν αποτελεσματικά για την προφύλαξη από την ασθένεια σε αυτόν που τα κάνει.


11) Η μικρή επικινδυνότητα της ασθένειας σε μη ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, η απουσία ανάγκης για εμβολιασμό σε αυτές βάσει της συσχέτιση ανάγκης-οφέλους- κινδύνου, και οι εκβιαστικές υποχρεωτικότητες

Ειδικώς, η επικινδυνότητα της ασθένειας στους υγιείς και ειδικότερα στις μικρότερες ηλικίες ήταν πολύ μικρή έως αμελητέα, και ακόμα περισσότερο αμελητέα στα υγιή παιδιά που είναι πρακτικώς μηδενική. 

Αλλά η μεταδοτικότητα δεν μειώνεται με τα εμβόλια ώστε να θεωρείται ότι οι ανεμβολίαστοι θέτουν περισσότερο σε κίνδυνο τούς λοιπούς εμβολιασμένους μασκοφόρους, που όμως υποτίθεται είναι προστατευμένοι λόγω του εμβολιασμού τους (?!), πόσο μάλλον αν οι ανεμβολίαστοι είναι ασυμπτωματικοί.

Επί πλέον οι νεώτεροι και τα παιδιά έχουν περισσότερα χρόνια μπροστά τους που πρόκειται να χαθούν ή να αχρηστευθούν σε περίπτωση παρενεργειών θανάτου ή αναπηρίας. 

Το ίδιο ισχύει και για τα υγιή ζευγάρια που έχουν προγραμματίσει να τεκνοποιήσουν, ή τις εγκύους. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι συνέπειες τυχόν παρενεργειών που εκδηλώθηκαν ή θα εκδηλωθούν στο μέλλον είναι ακόμα πιό σοβαρές, διότι διακυβεύεται η υγεία και η ζωή όχι μόνο του εμβρύου αλλά και του εμβρύου που μέλλεται να συλληφθεί, και η μείωση της γονιμότητας του ζευγαριού μπορεί να εμποδίσει την γέννηση περισσότερων του ενός παιδιών. 

Επομένως σε αυτές τις ομάδες ο εμβολιασμός ως συσχέτιση ανάγκης-οφέλους- κινδύνου ήταν απολύτως αντενδεικνυόμενος και παρόλα αυτά έχει δοθεί άδεια γι’ αυτόν ακόμα και γιά τα μικρά παιδιά και τις εγκύους. Επιπλέον επιβλήθηκε ο εμβολιασμός μέσω ποικίλων εκβιασμών. Δείτε οπωσδήποτε ΕΔΩ για τις εγκύους, και ΕΔΩ όπου αναφέρει ότι οι έγκυες γυναίκες κρατήθηκαν σχολαστικά μακριά από τις μελέτες για την έγκριση των γενετικά τροποποιημένων εμβολίων.

Δηλαδή τους εκβίασαν ψυχολογικά και οικονομικά να εκθέσουν σε κίνδυνο την υγεία και την ζωή των ιδίων και των απογόνων τους, γεννημένων ή αγέννητων, ή όσων πρόκειται να γεννηθούν τα επόμενα χρόνια, χωρίς να έχουν όφελος ούτε οι ίδιοι, ούτε οι απόγονοί τους, ούτε κάποιος άλλος.

Ακόμα τους εμπιστεύεστε εσείς οι αμετάπιστοι, έτσι δεν είναι; Δεν έχετε υποψιαστεί κάτι, από όλα αυτά τα «λαθάκια» και τα «σκανδαλάκια» που έχουν συσσωρευτεί σαν τις σταγόνες της βροχής;

Ασφαλώς θα είναι μία σπάνια σύμπτωση χωρίς κανέναν σχεδιασμό και σκοπιμότητα. 

Σωστά, πώς δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα. 

Μην ανησυχείτε είναι σύμπτωση. Μην ακούτε τους «συνωμοσιολόγους», μεθοδεύουν το κακό μας λόγω άγνοιας και κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι στους επιστήμονες, (και ας είναι οι ίδιοι νομπελίστες). Σοβαρά, το έχει πει η τηλεόραση. Προφανώς ο διάβολος φυτεύει στο μυαλό τους κακές σκέψεις. Μόνο την τηλεόραση και το επίσημο αφήγημα να εμπιστεύεστε.

~~~~~~~~~~~~~~~~


12) Σχόλια για την τακτική της προπαγάνδας.

Παρά λοιπόν τις στατιστικές των θανάτων και των παρενεργειών, συνεχίζουν απτόητοι και αγέρωχοι να προωθούν τα εμβόλια σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι διότι ξέρουν ότι αν εμφανίζονται γεμάτοι αυτοπεποίθηση και σταθερότητα, με τρόπο σκηνοθετημένο και ενορχηστρωμένο από πολλές κυβερνήσεις και διεθνείς οργανισμούς , τότε ο κόσμος μπλοκάρει συναισθηματικά και μπερδεύεται, παρότι προβαίνουν σε αντιφατικές, παράλογες και ασυνάρτητες δηλώσεις, αλλά με περισπούδαστο ύφος! Η διεθνής επιστημονική, πολιτική και μιντιακή (των μμε) «συναίνεση» ασκεί μία ακαταγώνιστη επιρροή στους υπνωτισμένους ανθρώπους.

Αυτοί οι βιολογικοί τροποποιητές, τα γενετικά «εμβόλια», θα είναι το υποχρεωτικό μέλλον μας. Και θα είναι δεκάδων ειδών. Θα είναι το βιολογικό εργαλείο του μετανθρωπισμού, το εργαλείο του βιολογικού χακαρίσματος. Μην ανησυχείτε, να τους έχετε εμπιστοσύνη, όλα θα πάνε καλά. Τα ζώα της ιδιόκτητης φάρμας τους μπορούν να συνεχίζουν να μηρυκάζουν το κουτόχορτο, ευχαριστημένα για την φροντίδα που δέχονται. Το κουτόχορτο είναι καταστροφική για την υγεία δίαιτα.

Το πανδημικό και εμβολιαστικό αφήγημα επιβλήθηκε παγκοσμίως με συγχρονισμένο τρόπο και με εκπληκτικά όμοιες μεθόδους. Η σκηνοθεσία της τιτάνιων διαστάσεων προπαγάνδας, τα καταστροφικά για τις ελευθερίες και για όλες τις οικονομίες λοκντάουν που έστρωσαν προγραμματισμένα τον δρόμο για τις επερχόμενες κρίσεις, πληθωρισμού, ενεργειακές, παραγωγικές, επισιτιστικές, ψηφιακής οργουελικής απόλυτης σκλαβιάς, κατάλυσης στην πράξη των πολιτευμάτων κλπ, καταμαρτυρούν τον γενικό σχεδιασμό και απογυμνώνουν το πανδημικό αφήγημα από το υγειονομικό προπέτασμα καπνού.

Άραγε θα υπήρχε πανδημία χωρίς τεστ, χωρίς μμε και χωρίς εμβόλια; Θα συνέβαινε κάτι διαφορετικό από ότι σε άλλες χρονιές;

Έστω όμως ότι υποθετικά όλα αυτά ήταν όπως ακριβώς τα περιγράφει το επίσημο αφήγημα, ή έστω ότι τίποτα από αυτά δεν είχε συμβεί.


13) Θα έπρεπε τότε να μείνουμε ήσυχοι; 

Το πολιτικό πλαίσιο.

Αυτά που συνέβησαν ήταν ένα μέρος του συνολικού προβλήματος. Το τρις χειρότερο εδώ και χρόνια παγκόσμιο πραξικόπημα της ψευδοκλιματικής ψευδοανθρωπογενούς κρίσης, σε συνδυασμό με την επικείμενη ψηφιοποίηση του χρήματος και την απόλυτη υποδούλωση που αυτό θα επιφέρει παράλληλα με την λίγο μεταγενέστερη κατάργηση των μετρητών (δείτε ΕΔΩ), την οργουελοποίηση των κοινωνιών και προσφάτως με την ενεργειακή, επισιτιστική, παραγωγική και οικονομική κρίση, είναι ήδη απέναντί μας, μαζί με την καθολική λογοκρισία που σαν σκιά απλώνεται ήδη παντού.

Ειδικώς σε κάποιο βάθος χρόνου μέσω συνδυασμού πολεμικών δράσεων, οικονομικής κρίσης και υπερπληθωρισμού, πιθανότατα σχεδιάζουν να προκαλέσουν οικονομικό κραχ που θα αποτελέσει την αφορμή για την εισαγωγή με παράλογες ως συνήθως δικαιολογίες των απολύτως οργουελικών μέτρων στην οικονομία, δηλαδή των υποχρεωτικών ψηφιακών νομισμάτων και την πλήρη ψηφιοποίηση της κοινωνίας, όπως και κυρίως, πιο συνεκτικών μέτρων παγκόσμιας δικτατορίας - ολοκληρωτισμού και ανελευθερίας.

Αυτές οι κρίσεις θα αποτελέσουν την επόμενη φάση μετα την ψευδοπανδημία, που θα επανέλθει αργά ή γρήγορα με άλλο προσωπείο, ίσως με ιούς που θα μας ψεκάζουν οι κακοί εξωγήινοι ή θα μας τους εκτοξεύουν σαν φρίσμπι οι νυχτερίδες ή οι κότες, ή ότι άλλο γελοίο σκηνοθετήσουν, με την βοήθεια πάντοτε της προπαγάνδας και των ανύπαρκτης εγκυρότητας τεστ pcr που ανιχνεύουν ιούς που δεν μπορεί να αποδειχθεί η ύπαρξή τους και συνακόλουθα η παθογένειά τους, εις υγείαν των διανοητικά παραιτημένων πληθυσμών.

Και μάλλον γρήγορα μετά την επικείμενη να θεσμοθετηθεί Συνθήκη για τις πανδημίες του Π.Ο.Υ. 

Ο  Π.Ο.Υ προπαγανδίζει συνέχεια την πανδημία «X» που θα έχει 20% θνητότητα! (και από κοντά τα γελοία τσιράκια στις τηλεοράσεις στις διάφορες χώρες, που ομοιόμορφα και συντονισμένα σαν εκγυμνασμένοι παπαγάλοι, επαναλαμβάνουν άχαρα ότι «επιστημονικό» τους είπαν να πουν, όπως έκαναν και πριν). 

Ο  Π.Ο.Υ ως επιστημονικός οργανισμός κάνει επιστημονικό δούλεμα. Ενώ οι πανδημίες γινόντουσαν υποτίθεται κάθε 100 χρόνια, τώρα αναβαθμίστηκαν σε πανδημίες με αυξημένα δικαιώματα συχνής εκδήλωσης, μέσω της μαγικής κρυστάλλινης σφαίρας που βρίσκει μέχρι και την θνητότητα. Όταν ο σχεδιασμός είναι επιστημονικός όλα μπορούν να προβλεφθούν.

Η Συνθήκη για τις πανδημίες του Π.Ο.Υ. υπογράφηκε πριν έναν χρόνο σε προκαταρκτικό επίπεδο από τα κράτη μέλη του Π.Ο.Υ. Το επόμενο τελικό στάδιο θα ολοκληρωθεί συντόμως. 

Δείτε το χρονοδιάγραμμα ΕΔΩ  και πληροφορίες ΕΔΩ. Παρατηρείστε την τρέλα που πουλάνε. Η πλήρης αντιστροφή της πραγματικότητας. Το θράσος ως προπαγανδιστικό εργαλείο.

Το κεντρικό νόημα της προσεκτικά διατυπωμένης ρητορικής τους είναι ότι η πανδημία μας έδειξε ότι ήμασταν τελείως απροετοίμαστοι - ενώ ίσχυε ακριβώς το αντίθετο, μέχρι και άσκηση προσομοίωσης πανδημίας έκαναν, το Event 201 που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2019 -μόλις δύο μήνες πριν αποκαλυφθεί για πρώτη φορά ο κορωνοϊός στη Whuan- από το Ίδρυμα Gates, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το Bloomberg και το Johns Hopkins - δείτε ΕΔΩ. Αλλά η προετοιμασία ήταν προφανής από τον εκπληκτικό παγκόσμιο συγχρονισμό σε όλες τις λεπτομέρειες και τον όμοιο τρόπο δράσης και παράλογης προπαγάνδας.

Επίσης συμπληρώνουν ότι  αυτό πρέπει να αλλάξει και πρέπει να υπάρξουν πολιτικές κεντρικής παγκόσμιας δέσμευσης και πλήρης συγχρονισμός σε όλα τα επίπεδα, που πρέπει να θεσμοθετηθούν. 

Η μεθόδευση και η τεχνοτροπία είναι απολύτως αντίστοιχα με τα της ατζέντας 30 του ΟΗΕ, μέρος της οποίας είναι. Επικαλούνται ωραιοποιημένα ευχολόγια για προβλήματα που επινοούν, δημιουργούν και υπνωτιστικά διογκώνουν, όπου οι λύσεις που θα εφαρμόσουν θα μετατρέψουν υποτίθεται τον κόσμο σε ένα «πολύ καλύτερο μέρος». Οι διαφωνούντες με την «επιστημονική ορθότητα» των ισχυρισμών τους διασπείρουν παραπληροφόρηση που πρέπει να λογοκριθεί, και γι' αυτό απαξιούν κάθε διάλογο με αυτούς. Οφείλουμε ασφαλώς να τους έχουμε εμπιστοσύνη.


Το γράψαμε λίγο πιό πάνω και το επαναλαμβάνουμε:

Παρά τις στατιστικές των θανάτων και των παρενεργειών και όσων αναλύουμε σε αυτό το κείμενο, συνεχίζουν απτόητοι και αγέρωχοι να προωθούν τα εμβόλια και πολύ χειρότερους περιορισμούς και υποχρεωτικότητες σαν να μην συμβαίνει τίποτα.  Ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι διότι ξέρουν ότι αν εμφανίζονται γεμάτοι αυτοπεποίθηση και σταθερότητα, με τρόπο σκηνοθετημένο και ενορχηστρωμένο από πολλές κυβερνήσεις και διεθνείς οργανισμούς, τότε ο κόσμος μπλοκάρει συναισθηματικά και μπερδεύεται, παρότι προβαίνουν σε αντιφατικές, παράλογες και ασυνάρτητες δηλώσεις, αλλά με περισπούδαστο ύφος! Η διεθνής επιστημονική, πολιτική και μιντιακή (των μμε) «συναίνεση» ασκεί μία ακαταγώνιστη επιρροή στους υπνωτισμένους ανθρώπους. 

Αυτές τις διαδοχικές κρίσεις τις προκαλούν και τα δυτικά κράτη και βεβαίως η Ευρωπαϊκή Ένωση, σε συνδυασμό με την ύπουλη, στο περιθώριο της επικαιρότητας, συμμετοχή  στα περισσότερα κρίσιμα ζητήματα, πολλών κρατών πέραν της Δύσης

Όμως η ελίτ υπέρκειται όλων αυτών.

Ειδικώς δε η εντολοδόχος ΕΕ (το ποντίκι που έχει πάρει εντολή να βρυχάται), πυροβολεί τον ίδιο τον εαυτό της, δηλαδή τους πολίτες της, με την μέθοδο των κυρώσεων προς την Ρωσία, που καταστρέφουν την ΕΕ αλλά βλάπτουν ελάχιστα την ίδια την Ρωσία, σε έναν πόλεμο που τα κράτη της Δύσης ενεργητικά μεθόδευσαν.


Η μήτρα όμως όλων των προβλημάτων είναι η υφαρπαγή από τις τράπεζες του προνομίου της έκδοσης χρήματος - δείτε ΕΔΩ, προνομίου που ανήκει στα κράτη, αλλά και του προνομίου της άσκησης της νομισματικής πολιτικής. 

Δείτε ΕΔΩ  πώς λειτουργεί η έκδοση του χρήματος με τον Χρυσοχόο Fabian - ένα μνημειώδες βίντεο πολύτιμο για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν την έκταση και το βάθος των κρυμμένων σε κοινή θέα αιτιών της καταδυνάστευσης και υποδούλωσης των ανθρώπων και της τόσο πετυχημένης χειραγώγησής τους, ώστε ούτε καν καταλαβαίνουν όχι μόνο την αιτία αλλά ούτε το αποτέλεσμα (την κατάσταση πλήρους δουλείας), προσπαθώντας να επιβιώσουν δαρβινικά πάνω στο κλαδί που η ελιτ πριονίζει.

Το πρόβλημα της έκδοσης υπάρχει είτε το χρήμα είναι ψηφιακό είτε όχι. Στο ψηφιακό χρήμα των κεντρικών τραπεζών (ψηφιακό ευρώ, δολάριο, γεν, ρούβλι κλπ) αυτό που αλλάζει είναι η μορφή του. Το πρόβλημα της έκδοσης είναι ανεξάρτητο και παραμένει ως είχε. Έτσι δίπλα στο αρχικό πρόβλημα της έκδοσης προστίθεται πλέον και το πρόβλημα του απόλυτου ελέγχου του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά μέσω των ψηφιακών νομισμάτων και της ψηφιακής ταυτότητας.

Αντίστοιχο πρόβλημα ισχύει και για θυγατρικούς θεσμούς που ασκούν μονοπωλιακές πρακτικές κατάχρησης δεσπόζουσας θέσης, με εταιρίες όπως η Blackrock που χειραγωγούν το χρηματιστήριο (και ως εκ τούτου μπορούν να κερδοσκοπούν μαζικά και ασύστολα από αυτό) και ελέγχουν την ροή της εταιρικής χρηματοδότησης ασκώντας έμμεσα νομοθετική (εκβιαστική) λειτουργία επί των επιχειρήσεων με την βαθμολογία ESG (δείτε ΕΔΩ), υπέρ των επιδιώξεων της παγκόσμιας ελίτ στους τομείς της συμμόρφωσης με τις πράσινες πολιτικές και την πολιτική ορθότητα, και έπεται συνέχεια. 

Αυτά τα θεμελιώδη προνόμια τούς δίνουν την αστείρευτη δύναμη και πλούτο ώστε να κυριαρχούν σαν δεινόσαυροι στον πλανήτη. Αν δεν αλλάξει αυτό, όλες οι άλλες τυχόν θετικές αλλαγές, αν ποτέ επιτευχθούν, θα είναι χωρίς ιδιαίτερη ή μόνιμη αξία.

Όλα αυτά απαντάνε με σαφήνεια στο αρχικό ερώτημα, αν θα έπρεπε να μένουμε ήσυχοι.

Όταν οι ίδιες οι κυβερνήσεις στρέφονται μαζικά εναντίον του παρόντος και του μέλλοντος των λαών τους τότε κάτι πολύ βαθύτερο συμβαίνει, όπως μας έχει εξηγήσει και ο Klaus Schwab από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, την οργάνωση βιτρίνα της παγκόσμιας εταιρικής-τραπεζικής διακυβέρνησης των ισχυρών οικογενειών του πλανήτη που βρίσκονται στην διαδικασία της μετάβασης του Great Reset – της μεγάλης ολοκληρωτικής αναδιάταξης της παγκοσμιοποίησης.

~~~~~~~~~~~~~


Σε αυτό το σημείο φτάσαμε στην κορυφή του πύργου από τραπουλόχαρτα, του πύργου του ψεύδους. Οι σημαίες που κυματίζουν έχουν στον έναν πυργίσκο τα σύμβολα της ψευδοπανδημίας και των γενετικών ψευδοεμβολίων και στον άλλο τα σύμβολα του Great Reset, του μετανθρωπισμού, της απάτης των πράσινων πολιτικών και του παγκόσμιου ολοκληρωτισμού.

Έχουμε ελπίδα; Όταν οι γονείς είναι σε τέτοια νοητική κατάσταση ώστε να εμβολιάζουν τα παιδιά τους για τον «κορονοϊό», μπορούμε να έχουμε; Όταν οι πολίτες αποβλακώνονται συστηματικά από τον τηλεοπτικό οχετό με τον οποίο είναι βαριά εθισμένοι - χειρότερα από ναρκομανείς - και την χολυγουντιανή κοινωνική μηχανική, μπορούμε να έχουμε; Όταν ψηφίζουν το ενιαίο κόμμα της μονοκομματικής βουλής με τους πολλούς κομματικούς μανδύες, ενώ οι υπόλοιποι απέχουν λόγω νομιζόμενης ιδεολογίας μπορούμε να έχουμε; 

 

Σημείωση: Οι πληροφορίες και οι απόψεις αυτού του κειμένου χρησιμεύουν για ενημερωτικούς λόγους και δεν έχουν σκοπό την παροχή ιατρικών ή άλλων συμβουλών. Αξιολογείστε τις αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Είναι ο μόνος αρμόδιος. Μην εμπιστεύεστε απερίσκεπτα πληροφορίες τρίτων. Αξιολογείστε εκτός από αυτό το κείμενο και την  τοποθέτηση του γιατρού σας. Να έχετε εμπιστοσύνη στον γιατρό σας, ιδίως αν συνέβαλε στην ενημερωμένη συναίνεσή σας για τον εμβολιασμό σας, διαβεβαιώνοντάς σας ότι τα εμβόλια αυτά είναι ασφαλή και αποτελεσματικά και ότι χωρίς τα εμβόλια κινδυνεύετε να πεθάνετε ακόμα κι αν είστε νέοι και υγιείς, διότι πιθανώς θα αρρωστήσετε  βαριά και δεν υπάρχει, όπως όλοι ακούσαμε, απολύτως κανένας τρόπος ασφαλούς φαρμακευτικής ή άλλης αγωγής, προληπτικής ή θεραπευτικής. Έστω και να μην κινδυνεύατε εσείς ή το 8 χρονών παιδί σας, κινδύνευε ο εμβολιασμένος και με μάσκα παππούς, οπότε το …πολύ αποτελεσματικό εμβόλιο θα τον προστάτευε, ακόμα και όταν το εγγονάκι ήταν…ασυμπτωματικό, συνεπώς έπρεπε και αυτό να εμβολιαστεί για να μην μεταδώσει στον παππού την ...ιδέα του ιού. 

Ποιός δεν θα εμπιστευόταν άλλωστε τον γιατρό του, όταν παρέχει …αξιόπιστες οδηγίες, αποδεικνύοντας ότι είναι σοβαρός επιστήμονας και όχι παπαγάλος;


Αν σε κάποιο σημείο έχει γίνει τυχόν λάθος σε μία επί μέρους λεπτομέρεια, ο πονηρός αναγνώστης θα θελήσει να εστιαστεί σε αυτό προσπαθώντας να απαξιώσει όλο το άρθρο. Όμως κάθε καλοπροαίρετος με ικανότητα κρίσης αναγνώστης, μπορεί να διαχωρίζει την λανθασμένη πληροφορία στο κεφάλαιο που αναφέρεται, και να αντιληφθεί την ευρύτερη εικόνα, την συνολική αξία, το συνολικό νόημα και τα συμπεράσματα που μπορούν να εξαχθούν.


---------------------

Παραπομπή (1):

Παρατηρούμε ότι η θετικότητα βάσει των self test στο σύνολο της περιόδου (από την αρχή έως 12/10/21) είναι 5,77%, ενώ βάσει των pcr είναι 0,28%, ενώ στο μεσοδιάστημα του περίπου ενός μήνα (15/9 έως 12/10)  είναι 11, 67%  και 0,23% αντιστοίχως. Η θετικότητα των self test – (τα οποία self test είναι ίδια όπως είπαμε με τα rapid-αντιγόνου), μετρούμενη με τα pcr ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ και γίνεται ασήμαντη. Γίνεται 21 και 51 φορές  - αντιστοίχως με την περίοδο - μικρότερη, δηλαδή τα ψευδώς θετικά του τεστ αντιγόνων είναι 95,2% και 98% αντιστοίχως, επίπεδο απόλυτης αποτυχίας. Και η θετικότητα που απομένει αν λάβουμε υπ’ όψιν και τα λάθη των pcr όπως τα περιγράψαμε παραπάνω, μάλλον εξανεμίζεται τελείως.

Επεξηγήσεις: Στην στήλη (2) «σύνολο», είναι τα self test που έγιναν από την αρχή της πανδημίας έως την αντίστοιχη ημερομηνία. Τα τεστ αντιγόνου είτε είναι self test είτε γίνονται στο φαρμακείο, είναι τα ίδια, (rapid-αντιγόνου), απλώς στο φαρμακείο  γίνονται από επαγγελματία και υπάρχει καλύτερη διαχείριση δείγματος. Όταν όμως τα self test βγαίνουν θετικά, θα έβγαιναν θετικά επίσης και στο φαρμακείο. Εκτός και αν ο χρήστης ήθελε οπωσδήποτε να βγει θετικός και απλά δήλωνε ψευδώς ότι είναι θετικός ενδεχόμενο πολύ ασυνήθιστο. Στην στήλη (3) είναι αυτά που βγήκαν θετικά. Στην στήλη (4) είναι τα θετικά που προέκυψαν από την επανεξέταση αυτών στην στήλη (3). Στην στήλη (5) είναι τα θετικά self test- θετικότητα ως προς το σύνολο, ενώ στην (6) η θετικότητα ως προς το σύνολο βάσει των pcr. (Κανονικά χρειάζεται μία μικρή στατιστική διόρθωση λόγω της αλληλεπίδρασης των βαθμών «ευαισθησίας» και «ειδικότητας» των τεστ αλλά είναι μικρή η διαφορά).

Στην στήλη (7) είναι η διαφορά των δύο θετικοτήτων (στήλες (6) και (7) ) ως ψευδής θετικότητα των self test, και ως αναλογία των δύο θετικοτήτων.

Στην σειρά (2) είναι το μεσοδιάστημα των δύο ημερομηνιών, διάρκειας περίπου ενός μήνα, και οι τιμές της σειράς που αντιστοιχούν στις στήλες (2) και (3) είναι η διαφορά της σειράς (1) μείον την (3). Στην σειρά (1) το χρονικό διάστημα είναι πολλοί μήνες (από την αρχή της πανδημίας έως 12/10/21), ενώ στην σειρά (2) περίπου ένας μήνας, οπότε το μικρότερο διαστήμα του μήνα έχει μεγαλύτερη διακυμάνση, που όμως είναι πολύ ενδεικτική. 

(Αν κάποιοι είχαν εκουσίως δηλώσει ψευδώς αρνητικοί, αυτό σημαίνει ότι αν δεν το είχαν κάνει και είχαν δηλώσει ειλικρινώς τα θετικά αποτελέσματα του self test, τότε στην στήλη (3) τα θετικά θα αυξανόντουσαν κατά τον αριθμό αυτών, πχ κατά 150.000. Αντιστοίχως θα αυξανόντουσαν και τα θετικά pcr στην στήλη (4). Δεν θα επηρεαζόταν όμως η αναλογία μεταξύ των δύο στηλών, (3) και (4). Αντιστοίχως θα αυξανόντουσαν τα ποσοστά θετικότητας στις στήλες (5) και (6), όπως και η ψευδής θετικότητα στην στήλη (7), αλλά όχι η αναλογία μεταξύ τους, η οποία μπορεί λόγω τυχαίων διαφοροποιήσεων να άλλαζε λίγο. Δηλαδή η αναλογίες των 21 και 51 φορών στην στήλη (7) θα έμεναν πρακτικώς οι ίδιες). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »