Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Φλωρίδης: "Όποιος μιλάει για μπάζωμα είναι για τα μπάζα..."

Periklis Bozinakis

Σχετικά με την πρωτοφανή απόπειρα συγκάλυψης για τη μαζική δολοφονία των Τεμπών: "Όποιος μιλάει για μπάζωμα είναι για τα μπάζα..." Να υποθέσω ότι για τα μπάζα είναι και οι εισαγγελείς που διερευνούν τη συγκάλυψη.

Ο συγκεκριμένος μάς λέει να μην πιστεύουμε αυτό που βλέπουν τα μάτια μας. Να πιστεύουμε τυφλά το μεταφυσικό Δόγμα της Χούντας που υπηρετεί.

Σχετικά με το αν η κυβέρνηση δέχεται πιέσεις από συγγενείς θυμάτων και από τη δικαιοσύνη, για το ίδιο θέμα: "Δεν μπορεί κανείς να τα βάλει με το κράτος, θα τον ισοπεδώσει" (!!!)

Εγώ ξέρω ότι ακόμα και με καρτέλ ηρωίνης τα έβαλαν κάποιοι. Ακόμα και με τον βαθύ υπόκοσμο. Ακόμα και με το καθεστώς του Αμίν Νταντά ή του Τσαουσέσκου τα έβαλαν κάποιοι άλλοι. Ο τύπος αυτός μας λέει ευθέως ότι το Καθεστώς της αποικίας είναι κάτι χειρότερο από όλα τα παραπάνω. Ο τύπος αυτός είναι ο Φλωρίδης. Παριστάνει τον "υπουργό"... Δικαιοσύνης (!!!) Μόνο ως κατάμαυρη κωμωδία του παραλόγου μπορώ να εκλάβω τέτοιου είδους εκτροπή - σα να έχεις βάλει έναν νεκρόφιλο να δουλεύει σε γραφείο τελετών. Ούτε υπουργός του Χίτλερ δεν είχε τολμήσει να ξεστομίσει κάτι τέτοιο.

Δεν κρατάνε το παραμικρό πρόσχημα, εδώ και πολύ καιρό. "Είμαστε μια σπείρα παρασίτων και εγκληματιών που εξυπηρετούν παράνομα συμφέροντα εχθρικά προς την πατρίδα και το λαό της", λένε κατάμουτρα στα πελατάκια τους, "και θα ισοπεδώσουμε πολίτες, εισαγγελείς, δικαστικούς, και όποιον προσπαθήσει να αποκαταστήσει τη νομιμότητα".

Όποιος δεν ανακατεύεται, όποιος δεν ανατριχιάζει και δε νιώθει απέραντη αηδία και μόνο που τους ακούει, έχει σοβαρότατο πρόβλημα ψυχοπαθολογικής φύσεως.

Την ίδια στιγμή ο ολετήρας που παριστάνει τον "πρωθυπουργό" συνέχισε απτόητος να ψελλίζει ασυναρτησίες σε "συνέντευξη" στο... ΤουρκΚανάλ (τον Σκάι), στην... ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ!!! Ακόμα και ο Κιμ στη Βόρειο Κορέα δεν θα έφτανε σε τέτοια εξευτελιστική ακρότητα, τέτοια κατάλυση κάθε έννοιας δημοσιογραφίας. Θα το θεωρούσε υπερβολικό το να εκτεθεί σε τέτοιο βαθμό.

1 σχόλιο:

  1. Βρε καλώς τα παιδιά!!!

    Ευάγγελος Βενιζέλος «Στο Κέντρο»:«Με έχει απασχολήσει πολύ ο διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους» | ΕΡΤ
    https://www.youtube.com/watch?v=VnURCZKJ_Ww

    Υ.Γ. AX,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »