Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Τεχνικές εξουσίας. Απλές και αποτελεσματικές.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ


 Gogo Steiri


- Φροντίζεις να κατεδαφίσεις τις κοινωνικά χρήσιμες υποδομές του δημόσιου τομέα των κρατών. Στη συνέχεια διαπιστώνεις την "αποτυχία" του και την ανάγκη σύμπραξης/συνεταιρισμού με τον επιτυχημένο ιδιωτικό τομέα.

- Τα όποια νομικά εμπόδια για την παράδοση εθνικού πλούτου και υποδομών στο μεγάλο κεφάλαιο τα παρακάμπτεις με νέους νόμους, μερικά κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα και την απαραίτητη αγνόηση του συντάγματος εκεί όπου βολεύει.

- Χρηματοδοτείς δεκάδες χιλιάδες ΜΚΟ για να υποστηρίζουν τα χρήσιμα για σένα αφηγήματα, να αποπροσανατολίζουν, να δραστηριοποιούνται σε έγχρωμες επαναστάσεις και να θολώνουν το τοπίο μεταξύ κοινωνικής προσφοράς και βρωμοδουλειάς, ενώ ταυτόχρονα καθησυχάζουν το ευρύ κοινό μέσω των κοινωνικών τους ευαισθησιών και δράσεων.

- Αγοράζεις όλα τα μεγάλα ΜΜΕ και πολλά από τα εναλλακτικά, τα στελεχώνεις με πράκτορες μυστικών υπηρεσιών ή με καλούς μαθητές τους και τα θέτεις στις προπαγανδιστικές σου τροχιές. Ελέγχεις τη ροή πληροφοριών, εξαγοράζεις ακαδημαϊκούς, προετοιμάζεις και διεξάγεις με όλα τα μέσα τον αποφασιστικότερο όλων, τον πόλεμο πληροφοριών και εννοιών. Βαφτίζεις κάθε συνωμοσία «συνωμοσιολογία» και λογοκρίνεις κάθε λέξη, όρο, φωνή που θεωρείς ότι μπορεί να ξυπνήσει από τον λήθαργο ή να

παρακινήσει την κοινωνία προς κατευθύνσεις που δεν θα μπορούσες να ελέγξεις.

- Δημιουργείς υπερεθνικούς πολιτικούς, στρατιωτικούς, οικονομικούς, υγειονομικούς και άλλους οργανισμούς στους οποίους υποχρεώνεις τα κράτη να παραδώσουν την εθνική τους κυριαρχία. Τους στελεχώνεις με ναζί, ή με απογόνους τους, ή με φρούτα της κουλτούρας woke, ή με πρώην παραστρατιωτικούς, ή με καμάρια κάποιου περιλάλητου κολεγίου, πανεπιστημίου, ενός παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ, ή μιας κλειστής λέσχης κ.λπ.
Φροντίζεις να φαίνεται πως υπάρχει συμβολική αντιπολίτευση τόσο μέσα στους οργανισμούς αυτούς όσο και στα εθνικά παλκοσένικα και κουρδίζεις τους συντελεστές ώστε να λογομαχούν σύμφωνα πάντα με το σενάριο - αλλά και με μικρά περιθώρια για αυτοσχεδιασμό - έτσι ώστε η παράσταση να έχει μπόλικη δημοκρατία.

- Φροντίζεις να διορίζεις σε θέσεις-κλειδιά όχι απλώς φιλικά προσκείμενους, αλλά σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα διεφθαρμένους. Στη συνέχεια ενθαρρύνεις την περαιτέρω διαφθορά τους, ούτως ώστε αν χρειαστεί να μπορείς να τους εκβιάζεις, αλλά και για να δείχνεις στην κοινωνία ότι είσαι από τη μια κυνικός και άτρωτος, αλλά από την άλλη ξέρεις να ανταμείβεις την αφοσίωση των λακέδων σου.

- Χάριν του δημοκρατικού σόου και της νομιμοποίησης του συστήματος, ενθαρρύνεις τον επιδερμικό ιδεολογικό και πολιτικό αντίλογο και όχι μόνο δεν εμποδίζεις, αλλά ενθαρρύνεις την τακτική διεξαγωγή εκλογών και τη συμμετοχή του κόσμου σ’ αυτές, υπό τον όρο ότι ούτε από σύμπτωση δεν θα έθεταν ποτέ σε κίνδυνο την απόλυτη εξουσία σου, αλλιώς νοθεύεις εκλογές, ή χρηματοδοτείς διασπάσεις ή δημιουργείς νέα κόμματα και φράξιες και δωροδοκείς, εκβιάζεις, ή απλώς καθαρίζεις όσους πάνε να κουνηθούνε. Εν ανάγκη φυτεύεις μια πανδημία, μια δικτατορία και έναν-δυο πολέμους, μέχρι η κοινωνία να λουφάξει, ή να κουραστεί ώστε να νοσταλγήσει την ειρήνη, την ηρεμία και την τάξη.

- Πάντα ενθαρρύνεις τον επίσημο συνδικαλισμό και την κομματοκρατία καθότι περίπου εκ φύσεως αντιστρατεύονται κάθε αυθόρμητη κοινωνική συσπείρωση και προσπάθεια αποτελεσματικής αντίστασης. Φροντίζεις ασφαλώς να ελέγχεις τη δικαστική εξουσία και κανακεύεις την αστυνομική και τη στρατιωτική ηγεσία.

- Κάνεις ό,τι μπορείς για τη δημιουργία και συντήρηση μιας εκπαίδευσης ικανής να παράγει στρατιές αστοιχείωτων, ανταγωνιστικών, εγωπαθών, ιδιοτελών και αντικοινωνικών στόκων και δεν αμελείς για τη δια βίου επιμόρφωσή τους μέσω μιας μαζικής κουλτούρας επιπέδου χαβούζας.

- Πειραματίζεσαι τόσο με το σώμα όσο και με τη συνείδηση του αποχαυνωμένου ατόμου, με στόχο να πιστέψει π.χ. ότι τη στιγμή που του στερείς ακόμα και το δικαίωμά του να αρνηθεί κάποια πειραματική γονιδιακή θεραπεία, ζει την απόλυτη ελευθερία επειδή μπορεί να ισχυριστεί ελεύθερα ότι είναι σκύλος.
Διακυβέρνηση και πολιτικη

1 σχόλιο:

  1. Το σχόλιο αυτό δεν προορίζεται για δημοσίευση. Απλά θέλω να σας ενημερώσω ότι πρόσφατα δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για τη διαγραφή προστίμων των ηλικιωμένων λόγω COVID όπως είδα στο https://www.odigostoupoliti.eu/diagrafi-ton-prostimon-pou-echoun-epivlithei-stous-anemvoliastous-polites/
    Δεν έχω δει την είδηση αυτή κάπου αλλού. Ελπίζω και η ΑΑΔΕ να το διαγράψει από το λογαριασμό μας, γιατί μέχρι τώρα υπάρχει σταθερά και με τόκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »