Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Η Κλιματική Απάτη και το Σύμπλεγμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης-Λογοκρισίας - Μέρος 2o

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Jesse Smith | Διαβάστε το εδώ

Στο πρώτο μέρος εξετάσαμε όλους τους τρόπους με τους οποίους ένα παγκόσμιο σύμπλεγμα μέσων ενημέρωσης-λογοκρισίας περιθωριοποιεί όσους αντιτίθενται στην υπό την ηγεσία του ΟΗΕ κλιματική ατζέντα. Αναρωτηθήκαμε γιατί καταβάλλεται τόση μεγάλη προσπάθεια για να φιμωθούν μερικοί σκεπτικιστές και αν υπάρχουν άλλα κίνητρα. Το δεύτερο μέρος θα ασχοληθεί με αυτά τα ερωτήματα.

Χρήση Του Φόβου Και Της Καταστροφής Για Τη Δημιουργία Μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων

Παρά το γεγονός ότι οι προβλέψεις για πλανητική καταστροφή λόγω της αύξησης (και της ψύξης) της θερμοκρασίας δεν έχουν υλοποιηθεί με απτό τρόπο εδώ και πάνω από 50 χρόνια, η προπαγάνδα συνεχίζεται. Ανεξάρτητα από αυτό, η επιστημονική κοινότητα διπλασιάζει τις προβλέψεις της, ελπίζοντας να ενσταλάξει αρκετό τρόμο ώστε να ευθυγραμμιστεί ο πληθυσμός με την ατζέντα τους. Ακολουθούν μερικοί μόνο τίτλοι που

εκθέτουν τη σύγχρονη εκστρατεία πορνογραφικού φόβου:

Οι ισχυρισμοί που διατυπώνονται σε καθένα από αυτά τα άρθρα μιμούνται τα 13 γεγονότα που αναφέρθηκαν προηγουμένως από την πρωτοβουλία Verified του ΟΗΕ. Ωστόσο, η πλειονότητα μπορεί να συζητηθεί, αν όχι να καταρριφθεί εντελώς. Σκεφτείτε ένα δείγμα της άλλης πλευράς του επιχειρήματος σε αυτές τις λίγες δηλώσεις:

«Η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Αλλαγή του Κλίματος (IPCC) των Ηνωμένων Εθνών υποστήριξε πρόσφατα ότι η γεωργία είναι ένας σημαντικός παραγωγός αερίων του θερμοκηπίου και θα πρέπει να θεωρείται “κακός” του κλίματος. Ωστόσο, οι υπολογισμοί που αποτέλεσαν τη βάση αυτών των ισχυρισμών αγνόησαν εντελώς το γεγονός ότι τα καλλιεργούμενα φυτά καθαρίζουν την ατμόσφαιρα από το διοξείδιο του άνθρακα σε μαζική κλίμακα και, ως εκ τούτου, συμβάλλουν στη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου. Αυτή η εσφαλμένη έρευνα της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC) για την υπερθέρμανση του πλανήτη αποκαλύφθηκε τώρα σε κορυφαίο γεωργικό επιστημονικό περιοδικό». (Πηγή)

«Η κλιματική αλλαγή πραγματικά ζεσταίνει τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Οι κινδυνολόγοι φωνάζουν ότι η ανθρώπινη δραστηριότητα και οι ανθρωπογενείς ρύποι διαταράσσουν καταστροφικά τα καιρικά φαινόμενα της Γης. Αλλά μήπως όλα αυτά είναι απλώς ένα μάτσο καυτός αέρας; Λοιπόν... ως επί το πλείστον. Είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο αιώνα η Γη έχει θερμανθεί σταδιακά. Αλλά πριν από περίπου 400 χρόνια ψύχθηκε με τη Μικρή Εποχή των Παγετώνων και πριν από περίπου 1.000 χρόνια θερμάνθηκε στη Μεσαιωνική Θερμή Περίοδο. Η κλιματική αλλαγή φαίνεται να αντανακλά τη φυσική άμπωτη και ροή των θερμοκρασιών της Γης». (Πηγή)

«...Επιπλέον, οι εκτιμήσεις αυτών των εμπειρικών μελετών επιβεβαιώνονται από την πολυσυζητημένη “παύση” ή “διάλειμμα” στην υπερθέρμανση του πλανήτη - την περίοδο από το 1998 κατά την οποία οι μέσες παγκόσμιες επιφανειακές θερμοκρασίες δεν έχουν αυξηθεί σημαντικά». (Πηγή)

Οι Πραγματικοί Στόχοι της Ατζέντας για το Κλίμα

«Αναζητώντας έναν νέο εχθρό για να μας ενώσει, καταλήξαμε στην ιδέα ότι η ρύπανση, η απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η λειψυδρία, η πείνα και τα παρόμοια θα ταίριαζαν... Όλοι αυτοί οι κίνδυνοι προκαλούνται από την ανθρώπινη παρέμβαση και μόνο με την αλλαγή στάσεων και συμπεριφορών μπορούν να ξεπεραστούν. Ο πραγματικός εχθρός λοιπόν είναι η ίδια η ανθρωπότητα". The First Global Revolution, Club of Rome (Η πρώτη παγκόσμια επανάσταση, Λέσχη της Ρώμης)

Το σημερινό σχέδιο για την κλιματική αλλαγή γεννήθηκε από την Ατζέντα 21 και το συνοδευτικό της Ατζέντα 2030, αλλά οφείλει την ίδρυσή του σε οργανώσεις όπως η Λέσχη της Ρώμης, σε άτομα όπως ο Maurice Strong και ο Paul Ehrlich, και σε βιβλία όπως: The Limits to Growthα όρια της ανάπτυξης). Οι πραγματικοί του στόχοι είναι να αντικαταστήσει τον Θεό με ένα μείγμα ψευδοεπιστήμης και επιστημονισμού, να αποπληθύνει τον πλανήτη και να σφυρηλατήσει μια παγκόσμια κυβέρνηση υπό την κυριαρχία ειδικών και ελιτιστών. Οι ρίζες της είναι ρατσιστικές και αντι-ανθρώπινες. Διαθέτει στοιχεία του κομμουνισμού, του σοσιαλισμού και του φασισμού, αλλά θα μπορούσε να περιγραφεί με μεγαλύτερη ακρίβεια ως παγκόσμια τεχνοκρατία. Οι υποστηρικτές της υπόσχονται ότι θα φτάσουμε σε μια κατάσταση ουτοπίας μόλις τεθεί πλήρως σε εφαρμογή. Μια ματιά στους μεγαλεπήβολους στόχους ΣΒΑ-SDG (“Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης”) επιβεβαιώνει αυτό. Ωστόσο, αυτό που μεταφέρουν σε ονομαστική αξία δεν είναι αυτό που πραγματικά αντιπροσωπεύουν.

Το αρχικό περιβαλλοντικό κίνημα συνυπήρξε στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη του 1992 (η «Διάσκεψη Κορυφής της Γης» του Ρίο). Αυτό καταγράφηκε λεπτομερώς σε ένα βιβλίο με τίτλο: The Earth Brokers. Η σημερινή σταυροφορία για το κλίμα δεν είναι ένα κίνημα από τα κάτω προς τα πάνω. Είναι μια πρωτοβουλία από πάνω προς τα κάτω που επιδιώκει την αναδιανομή του πλούτου προς τα πάνω και την ιδιωτικοποίηση όλης της βιοποικιλότητας και των φυσικών πόρων.

Ο πραγματικός της στόχος αποτυπώνεται στη διαβόητη φράση «δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι».

Κοινωνική μηχανική και τροποποίηση της συμπεριφοράς που μεταμφιέζεται ως βιώσιμη ανάπτυξη

“Εφτασε η ώρα να περιορίσουμε τα ταξίδια μας στο εξωτερικό - Τα διαβατήρια “διοξειδίου του άνθρακα” ίσως είναι η λύση.”

Το αφήγημα περί κλιματικής αλλαγής θεωρεί τον άνθρωπο ως την αιτία των επιζήμιων αλλαγών στο γήινο περιβάλλον. Ως εκ τούτου, απαιτούνται δραστικές αλλαγές στη συμπεριφορά για να ανακοπεί η πορεία προς την καταστροφή. Αυτό αποτελεί δικαιολογία για την απαγόρευση του τι μπορούν να τρώνε οι άνθρωποι, πόσο συχνά ή πόσο μακριά μπορούν να ταξιδεύουν, πώς και αν μπορούν να καλλιεργούν τα δικά τους τρόφιμα, τι μπορούν να αγοράζουν κ.λπ. Τελικά, πρόκειται για ένα μεγάλο σχέδιο κοινωνικής μηχανικής που επινοήθηκε για τον έλεγχο κάθε στοιχείου της ανθρώπινης ζωής. Αν δεν σταματήσει η κλιματική ατζέντα, αυτό που περιμένει την ανθρωπότητα είναι ένας κόσμος όπου:

Η τεχνητή νοημοσύνη υποκαθιστά την ανάγκη για κριτική σκέψη και ανθρώπινη δράση.

Η Επαυξημένη Πραγματικότητα και το Metaverse επιδεινώνουν το έγκλημα στον κυβερνοχώρο και την κρίση ψυχικής υγείας.

Τα αυτόνομα οχήματα αντικαθιστούν την ανάγκη κατοχής αυτοκινήτου.

Διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή ελέγχουν τις σκέψεις σας.

Οι φόροι διοξειδίου του άνθρακα σας στερούν κάθε εναπομείναντα πλούτο που μπορεί να διαθέτετε.

Τα διαβατήρια άνθρακα περιορίζουν τα ταξίδια και την κατανάλωση ενέργειας.

Τα CBDC επιτηρούν κάθε οικονομική συναλλαγή.

Κλιματικές σκιές μετρούν τη συμβολή σας στο πρασίνισμα του πλανήτη.

Η τεχνολογία CRISPR τροποποιεί το DNA σας.

Η Ψηφιακή Ταυτότητα εμποδίζει πού μπορείτε να πάτε και τι μπορείτε να κάνετε.

Τα βρώσιμα εμβόλια διασφαλίζουν ότι θα σας κάνουν ένεση με την τελευταία τεχνολογία mRNA.

Η αναγνώριση προσώπου σας εντοπίζει όπου κι αν πάτε.

Η γεωμηχανική και η δέσμευση άνθρακα στερούν από ανθρώπους, φυτά και ζώα το πολύτιμο φως του ήλιου.

Το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT) συνδέει όλα όσα χρησιμοποιείτε με το σύννεφο.

Το κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο υποκαθιστά το πραγματικό κρέας.

Τα εμφυτεύματα μικροτσίπ σας συνδέουν με το Διαδίκτυο των σωμάτων.

Τα ρομπότ σας παίρνουν τη δουλειά σας.

Οι έξυπνες πόλεις σας κατασκοπεύουν 24 ώρες το 24ωρο.

Οι βαθμολογίες κοινωνικής πίστωσης περιορίζουν την ικανότητά σας να αγοράζετε, να επικοινωνείτε και να συμμετέχετε στην κοινωνία.

Το λογισμικό παρακολούθησης της ταχύτητας διασφαλίζει ότι δεν μπορείτε να τρέχετε γρήγορα, αν σας επιτραπεί να οδηγήσετε.

Το Καθολικό Βασικό Εισόδημα σας βάζει σε μόνιμη πρόνοια.

Οι διακόπτες διακοπής οδήγησης οχημάτων σας εμποδίζουν να οδηγείτε.

Η κάθετη γεωργία αντικαθιστά την παραδοσιακή και τη βιολογική γεωργία.

Η φορητή τεχνολογία παρακολουθεί την υγεία, τις σωματικές λειτουργίες και ό,τι κάνετε.

Όλα αυτά τα πράγματα τίθενται πραγματικά σε εφαρμογή για το καλό της ανθρωπότητας; Ή ισοδυναμούν με ένα παγκόσμιο δίκτυο ελέγχου ικανό να παρέχει δεδομένα που καλύπτουν κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής σε τεχνοκρατικούς επικυρίαρχους; Προάγουν τις θεόσταλτες, συνταγματικές ελευθερίες όπως η ζωή, η ελευθερία και η επιδίωξη της ευτυχίας. Ή μήπως εξουσιοδοτούν τους τεχνοκράτες να καθορίζουν πώς θα μοιάζουν αυτές οι ελευθερίες και ποιος θα πρέπει να τις έχει;

Οι γενάρχες της έκτακτης ανάγκης για το κλίμα μιλούν ακατάπαυστα για το πώς οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου εκσφενδονίζουν τον πλανήτη προς την αύξηση της θερμοκρασίας κατά 1,5 βαθμό που οδηγεί σε πλανητική καταστροφή, αλλά δεν κάνουν τίποτα για να περιορίσουν τα δικά τους τζετ που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο με ιδιωτικά αεροπλάνα και πολυτελή οχήματα που καταβροχθίζουν βενζίνη για συνέδρια για να συζητήσουν τη ζημιά που κάνουν όλοι οι άλλοι στο περιβάλλον. Μας λένε ότι το κρέας είναι κακό για τον πλανήτη, ενώ οι ίδιοι τρώνε μπιφτέκια wagyu. Αν το CO2 είναι τόσο σημαντικό, τότε γιατί η Ινδία και η Κίνα, που πιστεύεται ότι ευθύνονται για το 38,6% των παγκόσμιων εκπομπών CO2, ουσιαστικά εξαιρούνται από τους κανονισμούς που επιβάλλονται στη Δύση;

Αυτά τα παραδείγματα κραυγαλέας υποκρισίας δεν βοηθούν την υπόθεσή τους ούτε στο ελάχιστο, ωστόσο θα ήθελαν να ασκήσουν ποινική δίωξη σε όσους κατηγορούνται ως αρνητές του κλίματος.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο έγκλημα; Η αμφισβήτηση των επιστημονικών ισχυρισμών ότι μια παγκόσμια καταστροφή ελλοχεύει στο εγγύς μέλλον μας; Ή η απόπειρα καταστροφής εκατομμυρίων, αν όχι δισεκατομμυρίων βιοποριστικών πόρων, μέσω της συγκεντροποίησης του πλούτου, των πόρων, των μέσων παραγωγής και διανομής ολόκληρου του πλανήτη; Μήπως ο καθορισμός αποκαλυπτικών ημερομηνιών και η ακραία κινδυνολογία κινητοποιούν την ανθρωπότητα προς ένα μεγαλύτερο καλό; Ή ένα σχέδιο για να σφετεριστεί ακόμα περισσότερη εξουσία και πλούτο από τον μέσο άνθρωπο;

Το ζήτημα δεν αφορά πραγματικά το αν το κλίμα αλλάζει. Αλλάζει και πάντα αλλάζει, καθώς το κλίμα δεν είναι στατικό λόγω της περιστροφής της γης, της ηλιακής δραστηριότητας και πολλών άλλων παραγόντων. Το πραγματικό ερώτημα είναι ποιανού τη σοφία και τις συμβουλές θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να φροντίσουμε καλύτερα τον κόσμο μας; Θα πρέπει οι επιστήμονες που συχνά εργάζονται με ακραία μεροληψία για να αποδείξουν τις υποθέσεις τους να είναι οι αρχές στις οποίες οι άνθρωποι πρέπει να υποκλιθούν για την επιβίωσή τους; Ή μήπως θα πρέπει να προσβλέπουμε σε μια ανώτερη αρχή και να συνεχίσουμε να συζητάμε για το πώς θα μετριάσουμε την κρίση, αν αυτή πράγματι υπάρχει;

Ζητήματα Εμπιστοσύνης και η Πραγματική Κρίση

Είναι άξια ανησυχίας η ρύπανση του αέρα, του νερού και του εδάφους μας; Φυσικά! Αλλά η απάντηση που επιθυμούν οι υποστηρικτές του ΟΗΕ και της Ατζέντας 21/2030 είναι εντελώς αδικαιολόγητη και αντιεπιστημονική. Θέλουν πλήρη εμπιστοσύνη όταν πρόκειται για τη διαχείριση του πλανήτη, αλλά η υποκρισία, η λογοκρισία και η υπερβολή τους δεν δικαιολογούν τέτοια αφοσίωση.

Το πραγματικό ψέμα που πολλαπλασιάζεται είναι η άρνηση της ύπαρξης του Θεού και της κυριαρχίας του πάνω στη δημιουργία! Οι τρελοί της κλιματικής αλλαγής δεν σκέφτονται ποτέ να συμβουλευτούν τον Θεό του ουρανού για το πώς να διαχειριστούν τον πλανήτη που Εκείνος δημιούργησε. Οι σημερινοί αυτόκλητοι άρχοντες της ανθρωπότητας αρνούνται να αναγνωρίσουν ότι η μεγαλύτερη απειλή μας δεν είναι η παραπληροφόρηση και η ρητορική μίσους, αλλά η κηλίδα της αμαρτίας που διαπερνά την ανθρώπινη καρδιά. Είναι η απιστία, ο διαχωρισμός και η ανεξαρτησία από τον Θεό που οδηγεί στην ανθρώπινη κρίση. Επομένως, η αμαρτία είναι η υπαρξιακή κρίση, όχι οι φόβοι για την εξαφάνιση του πλανήτη.

Μεγάλο μέρος του πανικού γύρω από την κλιματική αλλαγή προκύπτει από την άρνηση ότι η γη (και ολόκληρο το σύμπαν) έχει έναν ευφυή σχεδιαστή. Η αγνόηση της βιβλικής αφήγησης της δημιουργίας αφήνει την ανθρωπότητα να ψάχνει για απαντήσεις που είναι ήδη διευκρινισμένες. Η κατοχή μιας βιβλικής κοσμοθεωρίας αναιρεί τον φόβο μιας υπαρξιακής κρίσης που βασίζεται στην αναγκαστική παγκόσμια ενότητα και την ασταθή ανθρώπινη παρέμβαση για να περιοριστεί.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι φτωχοί υποφέρουν υπερβολικά όταν έρχονται αντιμέτωποι με τα επακόλουθα θανατηφόρων τυφώνων, ανεμοστρόβιλων, πλημμυρών, πυρκαγιών και άλλων καταστροφών. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ένα τεχνοκρατικό σύστημα που θα ελέγχει κάθε ανθρώπινη ενέργεια και θα περιορίζει σημαντικά τα ατομικά δικαιώματα είναι η απάντηση.

Η αυτοκρατορία της βιωσιμότητας αγκαλιάζει ένα σύστημα για την εξωτερική αλλαγή της ανθρωπότητας μέσω νόμων, τροποποίησης της συμπεριφοράς, ψυχολογικής χειραγώγησης και απόλυτης επιτήρησης. Ακόμη και αν το σύστημα που οραματίζονται ξεκινάει υπέροχα, τελικά θα καταλήξει στο χειρότερο ολοκληρωτικό σύστημα που δημιουργήθηκε ποτέ. Αυτό που πραγματικά χρειάζεται η ανθρωπότητα είναι η αλλαγή στο εσωτερικό και η ικανότητα να διακρίνει την αλήθεια από το λάθος. Από αυτή την άποψη, δεν έχουν ειπωθεί σοφότερα λόγια για το θέμα αυτό από αυτά του φυσικού Jake Hebert. Η έκκλησή του για διάκριση όσον αφορά την κλιματική αλλαγή είναι μια έκκληση που αξίζει να επαναληφθεί:

«Ο Κύριος Ιησούς μας είπε ότι μπορούμε να εξετάζουμε τους καρπούς ενός προσώπου ή ενός δασκάλου: »Διότι το καλό δέντρο δεν φέρνει κακούς καρπούς, ούτε το κακό δέντρο φέρνει καλούς καρπούς. Διότι κάθε δέντρο γίνεται γνωστό από τους καρπούς του. Διότι οι άνθρωποι δεν μαζεύουν σύκα από αγκάθια, ούτε σταφύλια από θάμνο αγκαθιάς» (Λουκάς 6:43-44, ΚΔΠ). Αυτό προφανώς μπορεί να εφαρμοστεί και σε πνευματικά κινήματα ή ιδεολογίες. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι η κινδυνολογία για την κλιματική αλλαγή αποδίδει κακούς καρπούς. Ένα άρθρο στο περιοδικό Nature πρότεινε μάλιστα ότι δεκάδες εκατομμύρια στρέμματα αχρησιμοποίητης γεωργικής γης θα πρέπει να παραμείνουν ακαλλιέργητα προκειμένου να καταπολεμηθεί η κλιματική αλλαγή. Δεδομένου του αριθμού των πεινασμένων ανθρώπων στον κόσμο, είναι σοκαριστικό ότι κάποιοι σκέφτονται σοβαρά μια τέτοια ενέργεια. Έτσι, οι κοσμικοί ακαδημαϊκοί σχεδιάζουν τώρα περιορισμούς, όχι μόνο για την αποδοτικότητα των καυσίμων των αυτοκινήτων, την κατανάλωση ενέργειας κ.λπ., αλλά και για την ποσότητα των τροφίμων που παράγουμε! Ομοίως, ένας κοσμικός «διανοούμενος» πρότεινε την τροποποίηση του ανθρώπινου σώματος για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Αυτά τα παραδείγματα κακών φρούτων είναι ενδεικτικά για κάτι που είναι θεμελιωδώς λάθος με το κίνημα των 'θερμιστών'...».

Η κλιματική συμμορία γνωρίζει πώς να εκμεταλλεύεται την αγάπη για την ανθρωπότητα και τη δημιουργία και να αξιοποιεί τη χριστιανική ψυχή για να χειραγωγήσει τους πιστούς ώστε να αποδεχθούν την κλιματική ατζέντα. Η άγνοια αυτού του φαύλου σχεδίου είναι επιζήμια! Η κλιματική ατζέντα βασίζεται στον φόβο. Το μόνο πράγμα που πρέπει να φοβάται ένας χριστιανός είναι ο ίδιος ο Θεός. Η Αγία Γραφή αναφέρει επανειλημμένα ότι οι πιστοί δεν πρέπει να φοβούνται με πολλούς τρόπους, μεταξύ άλλων:

  • Δεν πρέπει να φοβάσαι

  • Μη φοβάστε

  • Μην ανησυχείτε για τίποτα

  • Μη φοβηθείτε

  • Μην ανησυχείτε

  • Μην απογοητεύεστε

Ήρθε η ώρα οι οπαδοί του Χριστού να το πάρουν αυτό κατάκαρδα και να γίνουν η ηγετική φωνή που διαλύει τους φόβους και τους μύθους που διαιωνίζονται από εκείνους που αρνούνται την ίδια την ύπαρξή Του.

Ο Θεός είναι Τελικά Υπεύθυνος για τη Δημιουργία Του

Το παραπάνω απόσπασμα από τον αείμνηστο Dave Foreman, συνιδρυτή της Earth First (Πρώτα η Γη) και ιδρυτή του ReWilding Institute, αποκαλύπτει τη νοοτροπία και τις πραγματικές προθέσεις πολλών που υποστηρίζουν το παραμύθι της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής. Βλέπουμε αυτά τα σχέδια στην πράξη. Άνθρωποι αυτού του είδους θέλουν την εμπιστοσύνη του κοινού και ζητούν την άδεια να δράσουν εκ μέρους της ανθρωπότητας για την επίλυση της λεγόμενης κρίσης. Αλλά η πορεία προς την επίτευξη των στόχων τους θα οδηγήσει τελικά στον αποπληθυσμό, την πλήρη υποδούλωση και την ψηφιακή δουλοπαροικία. Είναι αυτός ο δρόμος προς τα εμπρός ή υπάρχει καλύτερος τρόπος;

Τελικά, η δουλειά της αποκατάστασης της δημιουργίας ανήκει στον Θεό. Αν επρόκειτο να βασιστεί σε ανθρώπινα επινοημένα σχέδια που χρησιμοποιούν ένα μείγμα ψευδοεπιστημών και απλών εικασιών, τότε ο πλανήτης είναι πράγματι καταδικασμένος! Το αφήγημα περί κλιματικής αλλαγής επινοήθηκε για να δημιουργηθεί μια παγκόσμια, εμπνευσμένη από τη Νέα Εποχή, τεχνοκρατική κυβέρνηση, όχι για να σωθεί ο πλανήτης.

Ο Dave Foreman ήταν ένας από τους πιο ριζοσπαστικούς υποστηρικτές της ατζέντας για το κλίμα- ωστόσο, αυτό που πίστευε εξακολουθεί να είναι κεντρικό για τους σημερινούς ηγέτες και τους ειδικούς της προπαγάνδας σήμερα.

Το ακόλουθο γράφημα μεταφέρει τη δήλωση αρχών της οργάνωσης «Πρώτα η Γη» που ίδρυσε ο Foreman το 1980. Μοιάζει με τα 13 γεγονότα που αναφέρθηκαν προηγουμένως, αλλά προσθέτει μερικές επιπλέον δηλώσεις που εξακολουθούν να πιστεύονται, αλλά δεν λέγονται πλέον δυνατά.

Το πρώτο υπόμνημα του ιδρυτή της Earth First, Dave Foreman

Η δήλωση αρχών της Earth First αποκαλύπτει μια νοοτροπία που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη βιβλική κοσμοθεωρία. Αμφισβητεί ευθέως το πρώτο κεφάλαιο της Γένεσης σχετικά με τη δημιουργία του σύμπαντος και τους σκοπούς του Θεού γι' αυτό. Το υπόμνημα αναφέρει ότι «η ανθρωπότητα δεν είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη μορφή ζωής και δεν έχει καμία νόμιμη αξίωση να κυριαρχήσει στη Γη». Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτό που αναφέρεται ξεκάθαρα στη Γένεση 1:26-28, όπου:

...Ο Θεός είπε: «Ας φτιάξουμε ανθρώπους κατ' εικόνα μας, για να μας μοιάσουν. Αυτοί θα βασιλεύουν πάνω στα ψάρια της θάλασσας, στα πουλιά του ουρανού, στα ζώα, σε όλα τα άγρια ζώα της γης και στα μικρά ζώα που τριγυρίζουν στη γη». Έτσι ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο κατ' εικόνα του... (NLT)

Εδώ η Βίβλος αναφέρει ότι οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι κατ' εικόνα του Θεού και θα βασιλεύουν πάνω στο ζωικό βασίλειο. Αυτό κάνει τους ανθρώπους και μεγαλύτερους από τις άλλες μορφές ζωής και παρέχει μια νόμιμη αξίωση για την κυριαρχία μας πάνω τους. Το ερώτημα είναι πώς θα κυβερνήσουμε, όχι αν έχουμε το δικαίωμα να το κάνουμε.

Η οργάνωση Earth First προβάλλει τον ισχυρισμό ότι «η άγρια φύση έχει δικαίωμα να υπάρχει για τον εαυτό της», ενώ ο Θεός δήλωσε το αντίθετο, διακηρύσσοντας:

«Κοιτάξτε! Σας έδωσα κάθε σποροφόρο φυτό σε όλη τη γη και όλα τα οπωροφόρα δέντρα για την τροφή σας. Και έδωσα κάθε πράσινο φυτό ως τροφή για όλα τα άγρια ζώα, τα πουλιά στον ουρανό και τα μικρά ζώα που τρέχουν στο έδαφος -όλα όσα έχουν ζωή». Και αυτό ακριβώς συνέβη. - Γένεση 1:29-30 (NLT)

Η δήλωση του Foreman σχετικά με τον υπερπληθυσμό, τον ανθρωποκεντρισμό, την εκβιομηχάνιση κ.λπ. περιέχει αλήθεια αναμεμειγμένη με ψέμα. Αν και οι ανθρώπινες δραστηριότητες, όπως η εκβιομηχάνιση, η εξόρυξη πόρων, ο ιμπεριαλισμός και η ρύπανση, σίγουρα μπορούν να προκαλέσουν την καταστροφή της φύσης, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο Θεός έθεσε τους ανθρώπους επικεφαλής του φυσικού κόσμου και διέταξε να γεμίσουμε (να κατοικήσουμε) και να υποτάξουμε (να κυβερνήσουμε) τη γη, όπως αναφέρεται στη Γένεση 1:28.

Είτε ο Foreman και η φυλή του συμφωνεί είτε όχι, η γη και οι τεράστιοι φυσικοί της πόροι δημιουργήθηκαν για τον άνθρωπο και όχι το αντίθετο, όπως υποδηλώνουν οι δηλώσεις του ότι «όλες οι ανθρώπινες αποφάσεις πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους πρώτα τη Γη και μετά την ανθρωπότητα» και «το μόνο αληθινό κριτήριο ηθικής είναι αν μια ενέργεια, ατομική, κοινωνική ή πολιτική, ωφελεί τη γη». Πεποιθήσεις όπως αυτή εξηγούν γιατί ζούμε τώρα στον κόσμο του Bizarro (της Παράνοιας!)

Η πιο ανησυχητική δήλωση προορίζεται για το τέλος, όταν ο Foreman διακηρύσσει ότι «η Γη είναι θεά και το κατάλληλο αντικείμενο της ανθρώπινης λατρείας». Η πίστη στη μητέρα Γη ή Γαία είναι ένα βασικό δόγμα των new agers και των ενθουσιωδών της κλιματικής αλλαγής, αν και μπορεί να μην ακούτε πολλά γι' αυτό. Ωστόσο, αυτή η πίστη έρχεται σε αντίθεση με τις βασικές πεποιθήσεις του Χριστιανισμού. Σε όλη τη Βίβλο υπάρχουν προειδοποιήσεις κατά της ειδωλολατρίας και της λατρείας των δημιουργημένων πραγμάτων αντί του Δημιουργού. Ένα από τα πιο ισχυρά χωρία σε όλη τη Γραφή που μαρτυρεί το ρόλο του Θεού στη δημιουργία και τις συνέπειες της εσκεμμένης άγνοιας βρίσκεται στην Προς Ρωμαίους 1, όπου αναφέρεται:

«Διότι από τη δημιουργία του κόσμου τα αόρατα χαρακτηριστικά του Θεού -η αιώνια δύναμή του και η θεία φύση του- φαίνονται καθαρά, αφού γίνονται κατανοητά από τα κτιστά, ώστε οι άνθρωποι να είναι αδικαιολόγητοι. Διότι, αν και γνώρισαν τον Θεό, δεν τον δόξασαν ως Θεό ούτε τον ευχαρίστησαν, αλλά η σκέψη τους έγινε μάταιη και οι ανόητες καρδιές τους σκοτίστηκαν. Αν και ισχυρίζονταν ότι ήταν σοφοί, έγιναν ανόητοι και αντάλλαξαν τη δόξα του αθάνατου Θεού με εικόνες που μοιάζουν με θνητό άνθρωπο, πουλιά, ζώα και ερπετά. Ως εκ τούτου, ο Θεός τους παρέδωσε με τις αμαρτωλές επιθυμίες της καρδιάς τους στη σεξουαλική ακαθαρσία για τον εξευτελισμό των σωμάτων τους μεταξύ τους. Αντάλλαξαν την αλήθεια για τον Θεό με ένα ψέμα, και λάτρεψαν και υπηρέτησαν τα κτιστά πράγματα αντί για τον Δημιουργό - ο οποίος είναι αιώνια δοξασμένος». Αμήν. - Ρωμαίους 1:20-25 (NLT)

Το τέταρτο κεφάλαιο του βιβλίου του Ιώβ βασίζεται στην αφήγηση της Γένεσης για τη δημιουργία, για να εδραιώσει περαιτέρω ότι ο Θεός έχει τον έλεγχο της δημιουργίας Του. Αλλά αυτά τα δύο εδάφια στο βιβλίο των Ψαλμών προσφέρουν μια συνοπτική αλλά ισχυρή δήλωση σχετικά με το ποιος είναι η νόμιμη εξουσία της γης. Ο βασιλιάς Δαβίδ δηλώνει:

Η γη είναι του Κυρίου και όλο το πλήρωμά της,

Ο κόσμος και όσοι κατοικούν σ' αυτόν.

Διότι Αυτός την έχει θεμελιώσει πάνω στις θάλασσες,

και την εγκατέστησε πάνω στα νερά.

- Ψαλμοί 24:1-2

Υπάρχουν ζητήματα που αξίζει να προσέξουμε όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι κυβερνούν τη δημιουργία του Θεού. Αλλά η ατζέντα για την κλιματική αλλαγή δεν είναι η απάντηση. Αντίθετα, θα δημιουργήσει περισσότερο πόνο από ό,τι προσπαθεί να ανακουφίσει. Παρά την ουτοπική καμπάνια δημοσίων σχέσεων που περικλείουν οι ΣΒΑ, τα ιδανικά εκφράζουν μίσος για τον Θεό, υποτιμούν την ανθρωπότητα και οι οπαδοί της είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν όσους ανθρώπους χρειάζεται για να επιτύχουν ισορροπία με τη φύση και να ευχαριστήσουν τη Γαία.

Μια μέρα, η Βασιλεία του Θεού θα φτάσει στη γη στην πληρότητά της. Ο δρόμος του Κυρίου οδηγεί στην πλήρη αποκατάσταση όλης της δημιουργίας. Υπόσχεται αγάπη, χαρά, ειρήνη και ελευθερία. Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να ευθυγραμμιστούν οι οπαδοί του Ιησού Χριστού, του αληθινού Βασιλιά του κόσμου. Ο δρόμος του ανθρώπου οδηγεί στην πλήρη καταστροφή όλης της δημιουργίας. Υπόσχεται διαμάχες, υποταγή, εχθρότητα και εξάρτηση. Ο Θεός θέλει να γεμίσει τη γη με ομορφιά, αφθονία και ανθρώπους. Ο άνθρωπος θέλει να περιορίσει την πρόσβαση στην ομορφιά, την αφθονία της γης και να εξαλείψει τους περισσότερους ανθρώπους.

Ο Θεός δεν πρόκειται να κοροϊδευτεί! Αυτό που θα αποκαταστήσει τη δημιουργία στην προηγούμενη δόξα της και όχι μόνο, είναι ο λαός του να τον εξυψώσει σε όλα τα έθνη και να μαρτυρήσει την κυριαρχία της βασιλείας του. Ήρθε η ώρα να είμαστε τολμηροί, να υπερασπιστούμε την αλήθεια και να μη φοβηθούμε τις κινδυνολογίες και τις απειλές του συμπλέγματος των μέσων ενημέρωσης και της λογοκρισίας.

Πρόσθετοι πόροι
Βίντεο που αμφισβητούν την αφήγηση

----Δικτυογραφία :

Climate-Con and the Media-Censorship Complex – Part 2

https://truthunmuted.org/climate-con-media-censorship-complex-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »