Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Από τέλη καλοκαιριού 2024 θα εφαρμοστεί στην Μεγάλη Βρετανία – νέος νόμος με βαριές ποινές – για όσους εκτρέφουν κότες στις οικίες τους!

Οι άνθρωποι στη Μεγάλη Βρετανία που διατηρούν κοτόπουλα στον κήπο τους θα πρέπει να τα καταχωρήσουν στην κυβέρνηση σύμφωνα με τους νέους κανόνες για την καταπολέμηση της γρίπης των πτηνών.

Σύμφωνα με τους προτεινόμενους νέους κανόνες, τους οποίους είχε ζητηθεί η γνώμη της κυβέρνησης, οι ιδιοκτήτες πτηνών θα πρέπει να ενημερώνουν τα οικοσιτα πτηνα σε ετήσια βάση. Θα πρέπει να παρέχουν πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας τους, της τοποθεσίας όπου φυλάσσονται τα πτηνά και λεπτομέρειες για το είδος, τον αριθμό και τη χρήση τους.

Ο νόμος θα ισχύει για άτομα που έχουν κότες στην αυλή, αρπακτικά πουλιά και περιστερώνες, αλλά δεν θα επηρεάζει τα πτηνά συντροφιάς που φυλάσσονται μέσα σε μια οικόσιτη κατοικία, όπως ένας παπαγάλος ή καναρίνη σε κλουβί που δεν φεύγει ποτέ από κει.

Σε κοινή δήλωση, οι επικεφαλής κτηνίατροι από την Αγγλία, τη Σκωτία και την Ουαλία δήλωσαν: «Αυτές οι προτάσεις θα μας επιτρέψουν να έχουμε μια πλήρη εικόνα του αριθμού και της θέσης των πτηνών που διατηρούνται στη Μεγάλη Βρετανία και θα διευκολύνουν την παρακολούθηση και τη διαχείριση της εξάπλωσης της ασθένειας των πτηνών. Αυτές οι πληροφορίες θα βοηθήσουν επίσης στην

ενημέρωση μελλοντικών αξιολογήσεων κινδύνου και θα διατηρήσουμε τη δέσμευσή μας να χτίζουμε συνεχώς το εκτεταμένο ερευνητικό μας χαρτοφυλάκιο για τη γρίπη των πτηνών».

Δήλωσαν επίσης ότι ένα νέο σύστημα μητρώου θα μπορούσε να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες, ειδοποιώντας την Υπηρεσία Υγείας Ζώων και Φυτών για τα πτηνά τους, θα λάμβάνουν ενημερώσεις, όπως τυχόν τοπικά κρούσματα γρίπης των πτηνών και πληροφορίες σχετικά με τους κανόνες βιοασφάλειας από την απειλή των πτηνών…

Αυτό τουλάχιστον μας έλεγε ο guardian ένα χρόνο πριν… Τώρα έχουμε και την απόφαση του νέου νόμου, ο οποίος θα εφαρμοστεί τέλη καλοκαιριού 2024 στη Σκωτία.

6 μήνες φυλακή λοιπόν για τους φτωχούς ή 5000 λίρες πρόστιμο αν έχεις λεφτά και δεν δηλώσεις ότι εκτρέφεις κοτόπουλα – ακόμα κι αν πρόκειται έστω για ένα! και όλα αυτά γιατί… για ενδεχόμενο ξέσπασμα της γρίπης των πτηνών που τα ΜΜΕ έχουν ήδη ξεκινήσει να τρομοκρατούν τον κόσμο:

Όπως σημειώνουν οι “ειδικοί” που εξέτασαν τον νόμο:

Μετά από προσεκτική εξέταση των απαντήσεων και λαμβάνοντας υπόψη τους κυβερνητικούς στόχους για την αντιμετώπιση κρουσμάτων ασθενειών των πτηνών (όπως η γρίπη των πτηνών) σε φυλαγμένα πτηνά, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, η κυβέρνηση της Σκωτίας και η κυβέρνηση της Ουαλίας συμφώνησαν να προχωρήσουν σε προτεινόμενες αλλαγές:

  • επεκτείνετε την εγγραφή σε όλα τα διατηρημένα πτηνά, όχι μόνο τα πουλερικά, και απαίτουν να μειώσετε το όριο από 50 σε 1
  • εξαιρούνται από την υποχρεωτική απαίτηση εγγραφής ψιττακίνες και πασερίνες (παπαγάλοι, καναρίνια και παρόμοια είδη) που φυλάσσονται σε κατοικία ή σε ειδικό «σπίτι πουλιών» χωρίς να βγαίνουν απο αυτό.
  • να δώσει εντολή σε όλους τους κατόχους να επανεξετάζουν τα αρχεία τους ετησίως

Οι προτεινόμενες αλλαγές θα εφαρμοστούν σε 2 φάσεις. Οι υποχρεωτικές απαιτήσεις εγγραφής θα ισχύουν από τα τέλη του καλοκαιριού ή τις αρχές του φθινοπώρου 2024 και οι υποχρεωτικές ετήσιες ενημερώσεις 12 μήνες μετά.

Συμπέρασμα: Απο την απάτη του Covid19 και έπειτα, έχουν αποθρασυνθεί εντελώς. Συνεχίστε να είστε υπάκουοι και θα έρθουν νόμοι που θα σας παίρνουν και τα παιδιά απο το σπίτι σας (αν σας επιτρέπουν να κάνετε).

1 σχόλιο:

  1. Εμβόλιο κατά της γρίπης των πτηνών για τον άνθρωπο «Έτοιμο για μαζική παραγωγή»

    https://vigilantnews.com/post/bird-flu-vaccine-for-humans-ready-for-mass-production/

    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ?????

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »