Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Ο ΠΟΥ στην Κένυα εμβολιάζει τα έφηβα κορίτσια κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και παθαίνουν σοβαρές παρενέργειες όπως παράλυση, στείρωση κτλ..

Το Υπουργείο Υγείας στην Κένυα ζήτησε περισσότερα εμβόλια για τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV), καθώς μόνο το 33% των κοριτσιών στην Κένυα έχουν εμβολιαστεί.  Σύμφωνα με το MoH, το 61% των κοριτσιών ηλικίας μεταξύ 10 και 14 ετών έχουν λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου και το 31% τη δεύτερη δόση. 

Η Dr.Mary Nyangasi, Επικεφαλής του Εθνικού Προγράμματος για τον Καρκίνο στο MoH λέει ότι ένας μεγάλος αριθμός γυναικών που έχουν προσβληθεί από καρκίνο είναι από φτωχές οικογένειες που ζουν σε αγροτικές περιοχές και έχουν επίσης χαμηλό μορφωτικό επίπεδο.

Τόνισε την ανάγκη οι γονείς και οι κηδεμόνες να στείλουν τις κόρες τους να λάβουν το εμβόλιο HPV, ως προληπτικό μέτρο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. 

Το υπουργείο σημειώνει ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι 9 γυναίκες πεθαίνουν από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στην Κένυα κάθε μέρα και αυτό μπορεί να προληφθεί μέσω του εμβολιασμού.  Στοχεύει στην

επίτευξη πλήρους εμβολιασμού κατά 90% για τη μείωση του επιπολασμού της νόσου. 

Η Nyangasi προσθέτει ότι το 50% των περιπτώσεων καρκίνου του τραχήλου της μήτρας στην Κένυα διαγιγνώσκονται σε πρώιμο στάδιο, όπου 90 από τους ασθενείς λαμβάνουν θεραπεία. 

Η κυβερνήτης του Embu, Cecily Mbarire, υποσχέθηκε ότι θα είναι πρωταθλήτρια εμβολιασμών στον καρκίνο στο Συμβούλιο των Κυβερνητών, για να καλέσει τα αφεντικά της κομητείας να επικεντρωθούν σε στρατηγικές για την πρόληψη της νόσου. 

«Μπορούμε να αρχίσουμε να διασφαλίζουμε ότι έχουμε κονδύλια προϋπολογισμού στις 47 κομητείες, να κάνουμε περισσότερους ελέγχους και να διασφαλίσουμε ότι τα εμβόλια θα είναι διαθέσιμα στις εγκαταστάσεις υγείας», είπε. 

Μόνο που απο τι φαίνεται η Κένυα γίνεται και πάλι πεδίο δοκιμών του ΠΟΥ

Όπως είναι γνωστό το εμβόλιο το κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας κάνει τις γυναίκες πιο ευάλωτες στο HPV. Το υπουργείο σημειώνει ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι 9 γυναίκες πεθαίνουν από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στην Κένυα κάθε μέρα και αυτό μπορεί να προληφθεί μέσω του εμβολιασμού.

Γιατί όμως ο αριθμός αυξάνεται όσο αυξάνονται και οι εμβολιασμοί;

Το πρώτο εμβόλιο HPV, το Gardasil, αδειοδοτήθηκε το 2006. Το εμβόλιο χαιρετίστηκε ως μια σημαντική ανακάλυψη που θα μείωνε τα ποσοστά καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, αλλά στον πραγματικό κόσμο, είχαμε τα αντίθετα αποτελέσματα. Το αρχικό εμβόλιο περιείχε τέσσερα στελέχη HPV. Η τελευταία έκδοση περιέχει εννέα.

Από το 2006, οι καρκίνοι που σχετίζονται μόνο με τα τέσσερα στελέχη HPV που περιλαμβάνονται στο αρχικό εμβόλιο έχουν μειωθεί κατά 88% μεταξύ των ατόμων ηλικίας 14 έως 19 ετών και κατά 81% στις γυναίκες ηλικίας 20 έως 24 ετών.

Ωστόσο, όταν εξετάζουμε τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας γενικά, υπάρχει τώρα μια «ανησυχητική άνοδος» στα ποσοστά. Μεταξύ 2001 και 2018, τα ποσοστά καρκίνου του τραχήλου της μήτρας αυξήθηκαν κατά 1,3% ετησίως. Η κύρια αιτία αυτής της συνεχιζόμενης αύξησης φαίνεται να είναι επειδή αυξάνονται οι καρκίνοι που σχετίζονται με διαφορετικά στελέχη.

Σήμερα βλέπουμε περαιτέρω αύξηση των ποσοστών, τα ποσοστά καρκίνου του τραχήλου της μήτρας συνεχώς αυξάνονται! Πολύ επιστήμονες είναι αυτοί που έχουν καταγγήλει πως τα ποσοστά αυξάνονται απο τα εμβόλια, αλλα ο ΠΟΥ συνεχίζει ανενόχλητος το καταστροφικό του έργο στις χώρες του τρίτου κόσμου.

Επιπλέων αυτά τα εμβόλια δεν είναι μόνο ότι δυσχαιρένουν το πρόβλημα το οποίο υποτίθεται πως καταπολεμούν αλλα δημιουργούν σοβαρές παρενέργειες στα έφηβα κορίτσια, όπως στείρωση, παράλυση, θάνατο, και φυσικά… καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Δείτε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει έφηβα κορίτσια να παραλύουν τα πόδια τους μετά το εμβόλιο του ΠΟΥ και του εγκληματίας Μπιλ Γκέιτς.

Δείτε επίσης τα εγκλήματα του Bill Gates στην Αφρική για τα οποία φυσικά όχι μόνο παραμένει ατιμώρητος αλλα συνεχίζει το καταστροφικό του έργο.

Τον Δεκέμβριο του 2012, στο μικρό χωριό Gouro, στο Τσαντ, στην Αφρική, που βρίσκεται στην άκρη της ερήμου Σαχάρα, πεντακόσια παιδιά κλείστηκαν στο σχολείο τους και απείληθηκαν ότι εάν δεν συμφωνούσαν να εμβολιαστούν με το εμβόλιο κατά της μηνιγγίτιδας. , δεν θα λάβουν περαιτέρω εκπαίδευση.

Αυτά τα παιδιά εμβολιάστηκαν εν αγνοία των γονιών τους, με ένα μη αδειοδοτημένο εμβόλιο που περνούσε ακόμα την τρίτη και την τέταρτη φάση δοκιμών. Μέσα σε λίγες ώρες, 106 παιδιά άρχισαν να υποφέρουν από πονοκεφάλους, εμετούς, έντονους ανεξέλεγκτους σπασμούς και παράλυση.

Έπρεπε να περιμένουν μια ολόκληρη εβδομάδα για να έρθει ένας γιατρός, ενώ η ομάδα των εμβολιαστών προχώρησε στον εμβολιασμό και άλλων παιδιών στο χωριό. Όταν τελικά ήρθε ο γιατρός, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για τα παιδιά. Η ομάδα των εμβολιαστών, μόλις είδε τι είχε συμβεί, έφυγε έντρομη από το χωριό.

Η αρχική αναφορά γράφτηκε σε μια μικρή τοπική εφημερίδα που ονομάζεται La Voix . Η εφημερίδα ανέφερε ότι σαράντα παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Φάγια και αργότερα με αεροπλάνο σε δύο νοσοκομεία στη N’Djamena, την πρωτεύουσα του Τσαντ.

Πολλά από αυτά τα άρρωστα παιδιά που έγιναν πειραματόζωα μεταφέρθηκαν πίσω στο χωριό τους χωρίς διάγνωση και σε κάθε οικογένεια δόθηκε ένα ποσό περίπου £1000 από την κυβέρνηση. Δεν υπογράφηκαν έντυπα και δεν εμφανίστηκαν έγγραφα. Ενημερώθηκαν απλά ότι τα παιδιά τους δεν αρρώστησαν από το εμβόλιο.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »