Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Ευοίωνη διαίσθηση: η δυστοπία των νεοταξιτών δεν θα καρποφορήσει … και θα καταρρεύσει.

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ευοίωνη διαίσθηση: η δυστοπία των νεοταξιτών δεν θα καρποφορήσει

… και θα καταρρεύσει. Καμιά «ατζέντα 2030» και καμιά «μεγάλη επανεκκίνηση» δεν θα πραγματοποιηθεί παρόλο που έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και παρά την τεράστια πίεση που θα εξασκήσουν τα επόμενα χρόνια για να προχωρήσουν κι άλλο.

Αλλά και στην περίπτωση που θα καταφέρουν να φτάσουν στον «ευσεβή» πόθο τους: την (δια της Τεχνητής Νοημοσύνης) τεχνοκρατική παγκόσμια τυραννική κυβέρνηση, αυτή θα είναι πρόσκαιρη.

Και ο λόγος είναι ότι στα μάτια του απλού ανθρώπου έχουν υπερεκτεθεί: από την ψευδο-πανδημία και μετά έχουν κάνει όλες τις αισχρότητες που θα μπορούσαν να κάνουν, κάθε μικρό ή μεγάλο κακό, κάθε βαρβαρότητα, ανωμαλία και αθλιότητα.

Ο κόσμος κουράστηκε από την παράνοια και τον πλανήτη-ψυχιατρείο που εκβιαστικά μας έχουν εισάγει. Και υπάρχει ένα υπόγειο ρεύμα τεράστιας οργής για όλες αυτές τις παρανοϊκές ατζέντες που ξεδιπλώνονται.

Και όσο μεγαλώνει η οργή του κόσμου τόσο μεγαλώνει και η πρόκληση από την πλευρά των τυράννων. Είναι σε πανικό και ενδόμυχα ίσως γνωρίζουν ότι είναι ηττημένοι. Αλλά ακολουθώντας τον Σουν Τζου και την «Τέχνη Του Πολέμου» δίνουν μια μάχη εντυπώσεων: εκπέμπουν την εικόνα παντοδυναμίας και ότι είναι αήττητοι και μάταιο να τους αντισταθούμε.

Μας προκαλούν πλέον ασταμάτητα με κάθε λογής «εχθροπραξίες» και η τραγωδία που βιώνει η ανθρωπότητα εξ αιτίας τους επιταχύνεται και οδηγείται στην κλιμάκωσή της. Η ύβρις τους είναι πρωτοφανής στην ιστορία και σε ανύποπτο χρόνο προσεχώς επέρχεται η κάθαρση του κολοσσιαίου αυτού δράματος (που όμως δυστυχώς θα γίνει με τεράστιες απώλειες) με την παταγώδη πτώση τους. Γιατί όπως είπε ο Αριστοτέλης στα Ἠθικὰ Νικομάχεια: «το κακό και τον ίδιο τον εαυτό του καταστρέφει».

Η μέχρι τώρα εμπειρία μάς έχει δείξει ότι δύο είναι τα ακαταμάχητα όπλα μας σε αυτό τον αγώνα: η αφύπνιση όσο γίνεται περισσότερων και η αγνόηση και μη συμμόρφωση στις προσταγές των νεοταξιτών τυράννων.

Ο κόσμος λαχταρά μια πραγματική κανονικότητα, σύμφωνη με του νόμους της Μητέρας Φύσης (που μας δημιούργησε) και όχι με τα παρανοϊκά βίτσια των φρενοβλαβών εξουσιομανών. Και δίνει τον αγώνα για την ελευθερία και για την ακεραιότητα της ανθρώπινης οντότητας.

Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και την ηθική υπεροχή αλλά και την ΨΥΧΗ να αναμετρηθούμε με το κακό και να νικήσουμε.

1 σχόλιο:

  1. ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ.......

    ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

    https://m.youtube.com/watch?v=vr3Qcw2Qatg&t=1489s

    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ😉

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »