Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Ψηφιακό χρήμα: η παγίδα της συμμόρφωσης

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 

ψηφιακό χρήμα: η παγίδα της συμμόρφωσης
… η διαφορά με τη σημερινή μορφή χρήματος (μετρητά) είναι ότι το ψηφιακό (Central Bank Digital Currency - CBDC) δεν το έχεις εσύ στην κατοχή σου αλλά αυτοί (το κακόβουλο σύμπλεγμα των μεγαλο-τραπεζιτών και των λακέδων τους πολιτικών).


- Αν θα έχεις πρόσβαση σε αυτό το χρήμα,
- μέχρι ποιου ποσού
- και τι θα σου επιτρέπεται να αγοράσεις
είναι αποκλειστικά στη διάθεση αυτών και η προϋπόθεση για να στο δίνουν είναι να συμμορφώνεσαι στις εντολές τους, όπως:

- υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις της ψευδο-ιατρικής των φαρμακευτικών και του ροκφελερ (αλλοπαθητικής) – δηλαδή συστηματική δηλητηρίαση με τοξικά χημικά μέχρι θανάτου
- περιορισμός στο ελάχιστο των μετακινήσεων και της κατανάλωσης ενέργειας λόγω της εγκλιμα-τικής «αλλαγής» που δήθεν προκαλείται από εσένα
- εγκλωβισμός μέσα στις «έξυπνες πόλεις-φυλακές» πλημμυρισμένες στην

επάρατη ακτινοβολία του 5G
- δια(σ)τροφή με τοξικά συστατικά από έντομα
- αδιαμαρτύρητη αποδοχή της αφαίρεσης των ατομικών δικαιωμάτων, της καταστροφής της κοινωνίας και της πατρίδας σου (μέσω της ιδιωτικοποίησης των πάντων, του πολυ-πολιτισμού, της ανωμαλίας, της ρευστότητας του φύλου, του μαζικού λαθρο-εποικισμού με ισλάμ)

Και πολλά ακόμη παρανοϊκά που καταλήγουν τελικά στο: γίνε ο ίδιος αυτόχειρας του εαυτού σου επειδή μια σπείρα εγκληματιών (νεοταξίτες) αποφάσισαν ότι το 99% είμαστε «άχρηστα στόματα» (φράση του μισανθρωπικού εκτρώματος Κίσσινγκερ) και άρα θα πρέπει να εκλείψουμε μαζικά.

Όπως και με κάθε άλλο κακό που έχουν εξαπολύσει εναντίον μας, θα χρησιμοποιήσουν και πάλι το ψευδο-επιχείρημα της ασφάλειας (ενώ ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η ασφάλεια μας): θα μας πουν ότι δήθεν το ψηφιακό χρήμα είναι ασφαλές αφού τα μετρητά τα χρησιμοποιούν οι κακοποιοί. Όμως τα χρησιμοποιεί και το 99% της κοινωνίας (που δεν είναι κακοποιοί) ως κεκτημένο, κατοχυρωμένο δικαίωμα της οικονομικής ανεξαρτησίας/ελευθερίας. Οπότε για μας το ψηφιακό χρήμα θα είναι η απόλυτη ανασφάλεια και το τέλος της ελευθερίας.

Αλλά και μόνο θετικά να είχε το ψηφιακό χρήμα, το γεγονός ότι εκπορεύεται από την παγκόσμια χούντα της νέας τάξης και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ-WEF (που το κάνει για να προωθήσει τη «μεγάλη επανεκκίνηση» δηλαδή την καταστροφή των πάντων) επιτάσσει να το απορρίψουμε.

Το μόνο που αποδεχόμαστε είναι να υπάρχει παράλληλα και με το φυσικό χρήμα (όπως δηλαδή γίνεται και τώρα) και μάλιστα χωρίς την υποχρεωτικότητα ψηφιακών συναλλαγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ